FK Borac - Banja Luka - ARHIVA POSTOVA

Moderator/ica: vlakanje

borcev_navijac
Kontakt:

Re: FK Borac - Banja Luka

Post Postao/la borcev_navijac » 26 apr 2010, 20:04

Pirke_TM87 je napisao/la:
Schlager je napisao/la:Prednosti Željezničara
-uigranija i kompaktnija ekipa
-duža klupa
-veća euforija u gradu i među navijačima (mada poslije ovoga sinoć više nisam siguran)
-bolji trener
- osjetno jača logistika u Savezu oličena u liku i djelu Nijaza Brkovića

Prednosti Borca
-dosta bolji raspored,konkretno lakša domaćinstva i činjenica da protivnicima gostujemo nakon Željezničara,kad bi naši domaćini trebali imati rješeniji status
-bod prednosti (bolji međusobni odnos)
-manji pritisak javnosti i činjenica da malo ko vjeruje u titulu
-zakon velikih brojeva,tj činjenica je teško stalno držati visok nivo forme,tj da bi Željo trebao pasti u igri a mi proigrati

To je to,vidjećemo ko će bolje sakriti svoje mane a iskoristiti svoje prednosti.
Neke stvari si napisao onako kako i ja mislim da jeste, a neke su plod tvog misljenja sto naravno podrzavam, ali na kraju cemo vidjeti kako ce sve ovo proci...
Prednosti Zelje
- Uigranija i kompletnija ekipa - ( OK )
- Duza klupa - ( OK - mada na zadnjoj domacoj utakmici po rijecima sefa izmjene nisu zadovoljile )
- Veca euforija u gradu i medju navijacima ( OK - i nije se promjenilo od sinoc jer mi samo sebi krojimo sudbinu i utakmice igramo za sebe a ne za vas, tako da ako zasluzimo i pobjedimo osvojit cemo titulu a ako ne onda ce je osvojiti Borac, tako da ne vidim nikakav ali bas nikakav razlog za smanjenje euforije, cak mislim da ce bas protiv Laktasa biti stadion nikad puniji... )
- Bolji trener ( OK )
- Osjetna jaca logistika u savezu olicena u liku u djelu Nijaza Brkovica - ( OK ) - ali ne znam po kojem si osnovu ovo zakljucio, jer Nijaz Brkovic ne igra i ne zabija golove, a ja ti garantujem i mogu ruku sada staviti da mutnih radnji sa njegove strane i cijele uprave ZELJE nema, jer da ima, mi bi iz Tuzle dosli neporazeni i u proljetnom dijelu prvenstva nebi prosipali bodove na Grbavici nego bi tada pobjedjivali, a ovaj proljetni dio, i ova forma je plod dobrih priprema i boljeg poznanstva medju igracima kao i autoriteta trenera Osima.

Prednosti Borca :
- Dosta bolji raspored, konkretno laksa domacinstva i cinjenica da protivnicima gostujemo nakon Zeljeznicara, kada bi nasi domacini imali rjeseniji status ( OK - samo ne znam koliko je ovo dobro a koliko lose, jer sam ubjedjen da je drugacije ZELJI igrati protiv Sarajeva na Kosevu nego Borcu, iz vise razloga, sto vama treba prevaliti ogroman put, pa onda istrcati na teren, a Zelji preci samo preko ulice i eto te na stadionu, druga stvar ako bude sa navijacima nas na Kosevu ce biti preko 8 000 a vas 200 u vrh glave, sto znaci podrska sa tribina, a treca stvar sto imamo nerascicene racune sa Sarajevom jos iz novembra prosle godine kada su nas dobili na Grbavici i sto ce biti jos veci motiv igracima da grizu na terenu... Velez ce objektivno do zadnjeg kola biti u borbi za evropu, a isto tako i Sloboda u borbi za opstanak, jer gledajuci na tabelu razlika izmedju zadnjeg Modrice i desetog na tabeli je svega 5-6 bodova sto nije nedostizno... A to koliko moze biti dobro sto gostujete ekipama poslije nas cemo vdijeti, jer mi u neku ruku imamo za nijansu lakse gostovanje od vas i to u Trebinju, gdje se po nekoj mojoj procjeni moze igrati i doci do bod-ova a to je pokazao Velez, tako da uz korektno sudjenje ocekujem dobru utakmicu.

- Bod prednosti ( OK - svakako, prednost zbog boljeg medjusobnog duela, ali sam misljenja da ce se jedna od ove dvije ekipe odlijepiti bar za bod prednosti tako da ovom boljem medjusobnom duelu ne dajem previse sansi )

- Manji pritisak javnosti, malo ko vjeruje u titulu ( - Ovdje se nebi bas slozio sa tobom jer je Borac od starta prvenstva bio favorit, po igrama i rezultatima jos u jesenjem dijelu tabele, dok je Zeljo igrao podredjenu ulogu i explodirao na proljece, a nama navijacima je ispunjeno dato obecanje izaska u evropu tako da sam ja i sa drugim mjestom prezadovoljan, kao i mnogi drugi, i mislim da je isti pritisak i na Borcu i na Zelji sto se tice osvajanja ovih trofeja )

-zakon velikih brojeva,tj činjenica je teško stalno držati visok nivo forme,tj da bi Željo trebao pasti u igri a mi proigrati ( Ne znam sada sta si mislio ovim da kazes, ali ako si mislio da smo mi pali u formi nisam bas siguran, jer poslije tog poraza od Slobode koji je dosao u pravo vrijeme Zeljo nije podcjenio Modricu nego je igrao nesto slabijim tempom ali se vidjelo da GO visi u zraku, a to da je Modrica slaba nije tacno, jer ces vidjeti i sam kada budu gostovali kod vas u Banja luci )

Sve u svemu, bespostedna borba do samog kraja, sanse 50 : 50 %, za osvajanje titule dok za kup moze a i ne mora biti presudan taj drugi susret na Grbavici... Drago mi je sto se Borac i Zeljo bore za oba ova trofeja nakon silnih odbacivanja i nas i vas od strane drugih klubova, tipa " kako cete vi pasti u formi u proljetnom dijelu, kako mi necemo moci izboriti ni evropu, kako cemo ispasti i iz kupa... i tako te gluposti " dok su ekipe koje su svrstavane u sami vrh tabele sada u grcevitoj borbi za evropu i sa debelim zaostatkom za prvim dvojcem " ZELJOM I BORCEM...
Pozdrav
sve ok , samo ja kako god ovo iscitam borac nema ni jednu prednost po tebi a na zeljeinoj su sve, odnosno u necem smo isti a u vecem dijelu zeljo u prednosti :)
tako barem ispada po tvom komentaru , ajde mozda si i u pravu :)
TREĆI PUT ČASTIMO !

Schlager
Kontakt:

Post Postao/la Schlager » 26 apr 2010, 20:08

-veća euforija u gradu i među navijačima (mada poslije ovoga sinoć više nisam siguran)
Kad sam ovo pisao,nisam mislio da je kod vas euforija splasnula,nego da nisam kod nas na stadionu ocekivao onakav entuzijazam i na tribinama i na terenu kakav je sinoc bio,ne pamtim onako nesto odavno.....uostalom vi ste igrali preksinoc a ne sinoc....

Pirke_TM87
Kontakt:

Post Postao/la Pirke_TM87 » 26 apr 2010, 20:14

borcev_navijac je napisao/la:
Pirke_TM87 je napisao/la:
Schlager je napisao/la:Prednosti Željezničara
-uigranija i kompaktnija ekipa
-duža klupa
-bolji trener
- osjetno jača logistika u Savezu oličena u liku i djelu Nijaza Brkovića

Prednosti Borca
-dosta bolji raspored,konkretno lakša domaćinstva i činjenica da protivnicima gostujemo nakon Željezničara,kad bi naši domaćini trebali imati rješeniji status
-bod prednosti (bolji međusobni odnos)
-manji pritisak javnosti i činjenica da malo ko vjeruje u titulu
-zakon velikih brojeva,tj činjenica je teško stalno držati visok nivo forme,tj da bi Željo trebao pasti u igri a mi proigrati

To je to,vidjećemo ko će bolje sakriti svoje mane a iskoristiti svoje prednosti.
Neke stvari si napisao onako kako i ja mislim da jeste, a neke su plod tvog misljenja sto naravno podrzavam, ali na kraju cemo vidjeti kako ce sve ovo proci...
Prednosti Zelje
- Uigranija i kompletnija ekipa - ( OK )
- Duza klupa - ( OK - mada na zadnjoj domacoj utakmici po rijecima sefa izmjene nisu zadovoljile )
- Veca euforija u gradu i medju navijacima ( OK - i nije se promjenilo od sinoc jer mi samo sebi krojimo sudbinu i utakmice igramo za sebe a ne za vas, tako da ako zasluzimo i pobjedimo osvojit cemo titulu a ako ne onda ce je osvojiti Borac, tako da ne vidim nikakav ali bas nikakav razlog za smanjenje euforije, cak mislim da ce bas protiv Laktasa biti stadion nikad puniji... )
- Bolji trener ( OK )
- Osjetna jaca logistika u savezu olicena u liku u djelu Nijaza Brkovica - ( OK ) - ali ne znam po kojem si osnovu ovo zakljucio, jer Nijaz Brkovic ne igra i ne zabija golove, a ja ti garantujem i mogu ruku sada staviti da mutnih radnji sa njegove strane i cijele uprave ZELJE nema, jer da ima, mi bi iz Tuzle dosli neporazeni i u proljetnom dijelu prvenstva nebi prosipali bodove na Grbavici nego bi tada pobjedjivali, a ovaj proljetni dio, i ova forma je plod dobrih priprema i boljeg poznanstva medju igracima kao i autoriteta trenera Osima.

Prednosti Borca :
- Dosta bolji raspored, konkretno laksa domacinstva i cinjenica da protivnicima gostujemo nakon Zeljeznicara, kada bi nasi domacini imali rjeseniji status ( OK - samo ne znam koliko je ovo dobro a koliko lose, jer sam ubjedjen da je drugacije ZELJI igrati protiv Sarajeva na Kosevu nego Borcu, iz vise razloga, sto vama treba prevaliti ogroman put, pa onda istrcati na teren, a Zelji preci samo preko ulice i eto te na stadionu, druga stvar ako bude sa navijacima nas na Kosevu ce biti preko 8 000 a vas 200 u vrh glave, sto znaci podrska sa tribina, a treca stvar sto imamo nerascicene racune sa Sarajevom jos iz novembra prosle godine kada su nas dobili na Grbavici i sto ce biti jos veci motiv igracima da grizu na terenu... Velez ce objektivno do zadnjeg kola biti u borbi za evropu, a isto tako i Sloboda u borbi za opstanak, jer gledajuci na tabelu razlika izmedju zadnjeg Modrice i desetog na tabeli je svega 5-6 bodova sto nije nedostizno... A to koliko moze biti dobro sto gostujete ekipama poslije nas cemo vdijeti, jer mi u neku ruku imamo za nijansu lakse gostovanje od vas i to u Trebinju, gdje se po nekoj mojoj procjeni moze igrati i doci do bod-ova a to je pokazao Velez, tako da uz korektno sudjenje ocekujem dobru utakmicu.

- Bod prednosti ( OK - svakako, prednost zbog boljeg medjusobnog duela, ali sam misljenja da ce se jedna od ove dvije ekipe odlijepiti bar za bod prednosti tako da ovom boljem medjusobnom duelu ne dajem previse sansi )

- Manji pritisak javnosti, malo ko vjeruje u titulu ( - Ovdje se nebi bas slozio sa tobom jer je Borac od starta prvenstva bio favorit, po igrama i rezultatima jos u jesenjem dijelu tabele, dok je Zeljo igrao podredjenu ulogu i explodirao na proljece, a nama navijacima je ispunjeno dato obecanje izaska u evropu tako da sam ja i sa drugim mjestom prezadovoljan, kao i mnogi drugi, i mislim da je isti pritisak i na Borcu i na Zelji sto se tice osvajanja ovih trofeja )

-zakon velikih brojeva,tj činjenica je teško stalno držati visok nivo forme,tj da bi Željo trebao pasti u igri a mi proigrati ( Ne znam sada sta si mislio ovim da kazes, ali ako si mislio da smo mi pali u formi nisam bas siguran, jer poslije tog poraza od Slobode koji je dosao u pravo vrijeme Zeljo nije podcjenio Modricu nego je igrao nesto slabijim tempom ali se vidjelo da GO visi u zraku, a to da je Modrica slaba nije tacno, jer ces vidjeti i sam kada budu gostovali kod vas u Banja luci )

Sve u svemu, bespostedna borba do samog kraja, sanse 50 : 50 %, za osvajanje titule dok za kup moze a i ne mora biti presudan taj drugi susret na Grbavici... Drago mi je sto se Borac i Zeljo bore za oba ova trofeja nakon silnih odbacivanja i nas i vas od strane drugih klubova, tipa " kako cete vi pasti u formi u proljetnom dijelu, kako mi necemo moci izboriti ni evropu, kako cemo ispasti i iz kupa... i tako te gluposti " dok su ekipe koje su svrstavane u sami vrh tabele sada u grcevitoj borbi za evropu i sa debelim zaostatkom za prvim dvojcem " ZELJOM I BORCEM...
Pozdrav
sve ok , samo ja kako god ovo iscitam borac nema ni jednu prednost po tebi a na zeljeinoj su sve, odnosno u necem smo isti a u vecem dijelu zeljo u prednosti :)
tako barem ispada po tvom komentaru , ajde mozda si i u pravu :)
Najbolje bi bilo da procitas zadnji dio posta u kojem sam napisao da su sanse podjednake odnosno 50 : 50 %, i to je moje misljenje a ne tvrdnja. Izrazitu prednost nema ni jedne ekipa, a podvukao sam gore mozda malo bolja forma Zelje, sto naravno ne mora da znaci jer su i Zeljo I Borac bodovno poravnati, a pobjeda je pobjeda, pa ona bila 5-0 ili 1-0. ;) Pozdrav

Strumph_tm87
Kontakt:

Post Postao/la Strumph_tm87 » 26 apr 2010, 22:10

Interesantno bi bilo odgodit revans utakmicu kupa za poslije 26.5. zbog zadnjeg kola lige :mrgreen: Ovako postoji sansa da jedna ekipa osvoji oba trofeja, jer niko se nece odreci titule a dobit cemo pobjednika kupa 19.5. sto znaci da ce se nastavit borba za prvaka. A ovako bi se dogovorili posteno do titule pa ko ispusi foru uzima kup. Izmedju 2 trofeja ili ni jedan ja bi odabrao jedan :mrgreen:
Mnogi od nas za tebe zivote su dali, da sutra zatreba opet bi za tebe pali!

gavra
Kontakt:

Post Postao/la gavra » 27 apr 2010, 00:11

$ зна ? " % је са " " ' $? ? ова сезона за њега готова?
Nazalost jeste,nece sigurno igrati ove sezone, sad ce uskoro na neke preglede u Pulu.

borcev_navijac
Kontakt:

Post Postao/la borcev_navijac » 27 apr 2010, 00:24

i opet ponavlja se iz kola u kolo ista prica. Pojedini navijaci odredjenog kluba, veliki broj njih, pred odigravanje utakmice SA tim klubom pocinju sa pricom o super odnosima ta dva kluba i njihovih navijača, kako je bezveze ako je nesto lose, kako oni trebaju da se vole, kako su oni njima vrh poslije njihovog kluba, kako eto tom drugom klubu pobjeda i nije toliko bitna kao njima, i onda ide pozivanje (moljakanje) na ni manje ni više nacionalno jednistvo, kako jedni druge trba da vole i podrzavaju da s udruze protiv svekolikog zla,i kako se ipak treba sjetiti rata, i zbog toga se njima trbea pomoci ne bi li njihov klub kako postao ono sto oni zele ne toliko zbog njih nego da to ne bi posato mrski neprijatelj.
Sjecam se utakmice sa jednim timom u proslom kolu, kakvo je to samo sirenje miroljubivih tonova i bratstva bilo :)e a proslo kolo prestala i ljubav, odnosno ta ljubav cudna neka prevrtljiva, iz kola u kolo se mijenja :)

A citam i neke druge forume, gdje pisu skoro pa isti forumasi ko i vodje, neki od njih suisti a neki razliciti ali isti je obrrazac ponasanja :)

Bolje da mi uzmemo nego oni, kakvi ste to papci i tako........ljubavna prica se nastavlja iz kola u kolo.

No ko i svaka ljubavna sapunica .....ne prikazuje stvarni zivot :)

sve slicnosti sa odredjenim navijacima odredjenog kluba su
POTPUNO NAMJERNE :)
TREĆI PUT ČASTIMO !

ЛАЗАРЕВО 2 - БЛ

Post Postao/la ЛАЗАРЕВО 2 - БЛ » 27 apr 2010, 01:18

? $ " она ' " & + ? " $ " " ? " / $ се $ на " " ? % " у " $ ?. " ? па $ ? " " се $ је управо та " у $ $ сезоне $
Прва & јутарња " " & ја " $, " " те ? " свега ? ? о ", %... % ?!!! $ ' ' " ? не ' " $ &...

borcev_navijac
Kontakt:

Post Postao/la borcev_navijac » 27 apr 2010, 01:23

? 2 - ? je napisao/la:? $ " она ' " & + ? " $ " " ? " / $ се $ на " " ? % " у " $ ?. " ? па $ ? " " се $ је управо та " у $ $ сезоне $
ima tu istine, cak je i na terenu varnucilomedju igracima a to je za kolekitv uvijek dobro tako se stvara tim
TREĆI PUT ČASTIMO !

pajkan85
Kontakt:

Post Postao/la pajkan85 » 27 apr 2010, 01:43

borcev_navijac je napisao/la:i opet ponavlja se iz kola u kolo ista prica. Pojedini navijaci odredjenog kluba, veliki broj njih, pred odigravanje utakmice SA tim klubom pocinju sa pricom o super odnosima ta dva kluba i njihovih navijača, kako je bezveze ako je nesto lose, kako oni trebaju da se vole, kako su oni njima vrh poslije njihovog kluba, kako eto tom drugom klubu pobjeda i nije toliko bitna kao njima, i onda ide pozivanje (moljakanje) na ni manje ni više nacionalno jednistvo, kako jedni druge trba da vole i podrzavaju da s udruze protiv svekolikog zla,i kako se ipak treba sjetiti rata, i zbog toga se njima trbea pomoci ne bi li njihov klub kako postao ono sto oni zele ne toliko zbog njih nego da to ne bi posato mrski neprijatelj.
Sjecam se utakmice sa jednim timom u proslom kolu, kakvo je to samo sirenje miroljubivih tonova i bratstva bilo :)e a proslo kolo prestala i ljubav, odnosno ta ljubav cudna neka prevrtljiva, iz kola u kolo se mijenja :)

A citam i neke druge forume, gdje pisu skoro pa isti forumasi ko i vodje, neki od njih suisti a neki razliciti ali isti je obrrazac ponasanja :)

Bolje da mi uzmemo nego oni, kakvi ste to papci i tako........ljubavna prica se nastavlja iz kola u kolo.

I ja sam isto primjetio...vidim poziva se na zajednistvo...prosi se za bod :) vracaju se u 90te... ali koliko uvlakusa i zetona ima na ovom forumu to je smijesno... cak hoce i na istu tribinu...zanimljivo sve u svemu :)

Urban

Post Postao/la Urban » 27 apr 2010, 01:53

hahaha prije svega sto se tice vase budalaste propagande to mozete prosipat mladim narastajima koji pojma nemaju o zivotu hahahahahah a sad da naglasim ovoj "gospodi" famoznoj o tom carbonom nacionalnom jedinstvu i uvlacenju u pakas sto prosipaju i namecu ime svetog kluba Bosanskog Zeljeznicar nikad amaa bas nikad u historiji ( povijesti, istoriji ) nije zapamceno niti ce biti da se jedan klub kao sto je nas Zeljo ne ponosi od strane svih njegovih clanova od navijaca do simpatizera svih vjerskih konfesija od monoteistickih do idealaa drugih vjerovanjaa samo je jedno biloo i vazda ostalo da je postajala i ostalaa ljubav prema drzavii ZELJO. Zato vas lijepo molim ne sirite gluposti i lazi jer znate i sami kako su noge krace u lazi :!: :!: :!:

vozdircaa krepajte dusmani :D
IVICA OSIM :" ONAJ KO NE MOŽE DA TRČI , NE MOŽE NI DA IGRA , PADA I TAKTIKA , PADA SVE U VODU "

otpravnik_vozova
Kontakt:

Post Postao/la otpravnik_vozova » 27 apr 2010, 02:52

pajkan85 je napisao/la:
borcev_navijac je napisao/la:i opet ponavlja se iz kola u kolo ista prica. Pojedini navijaci odredjenog kluba, veliki broj njih, pred odigravanje utakmice SA tim klubom pocinju sa pricom o super odnosima ta dva kluba i njihovih navijača, kako je bezveze ako je nesto lose, kako oni trebaju da se vole, kako su oni njima vrh poslije njihovog kluba, kako eto tom drugom klubu pobjeda i nije toliko bitna kao njima, i onda ide pozivanje (moljakanje) na ni manje ni više nacionalno jednistvo, kako jedni druge trba da vole i podrzavaju da s udruze protiv svekolikog zla,i kako se ipak treba sjetiti rata, i zbog toga se njima trbea pomoci ne bi li njihov klub kako postao ono sto oni zele ne toliko zbog njih nego da to ne bi posato mrski neprijatelj.

I ja sam isto primjetio...vidim poziva se na zajednistvo...prosi se za bod :) vracaju se u 90te... ali koliko uvlakusa i zetona ima na ovom forumu to je smijesno... cak hoce i na istu tribinu...zanimljivo sve u svemu :)
Moram se osvrnuti na ovo i skrenuti pažnju da se na forumu nemogu dogovoriti nikakvi bodovi, što naravno svi i znamo! :mrgreen:

Ovde se radi o jednoj potpuno drugoj stvari a ona je jako jako bitna i mislim da je početak jednog puno boljeg vremena za nas navijače pogotovo one koji vole i mogu ići na gostovanja!

O čemu se zapravo radi (ovo je moje mišljenje i stav tako da možete samo da replicirate meni kao pojedincu a ne cijeloj "Južnoj Tribini"):

Naglasiću da su Manijaci ove sezone išli na gostovanja u velikom broju i svjedok sam da nigdje nije zabilježen nijedan incident vezan za Željine navijače, što mi je posebno drago! Idemo da bodrimo naše momke "90" minuta i to je jedino bitno ništa nas drugo ne interesuje i veliko HVALA drugovima sa tribine što smo ove sezone otišli na jedan puno veći nivo! Kad se nešto ružno desi vezano za naš fudbal/nogomet raji kao da je drago a neke pozitivne stvari omalovažavaju i postavljaju kao nebitne, potpuno pogrešan, kriminalan stav!

Sad ono najvažnije a to je:
Mi smo sa RA kao i sa Fukarama uvijek imali jako dobre čak šta više prijateljske odnose ( lično imam nekoliko drugova RA iz Mostara) koji su spletom nekih nesrećnih okolnosti i nepromišljenim potezima pojedinaca doveli ove skupine u može se reći konfliktnu situaciju što ni mi ni oni sigurno nismo željeli, (ovdje prije svega mislim na iskrene navijače odnosno pripadnike ovih triju skupina).

U skladu sa navedenom atmosferom i pozitivnim adrenalinom sa kojim putujemo ove sezone na gostovanja, želimo da popravimo naše odnose sa svima a znamo da drugog rješenja i nema, realno! Sa Tuzlacima smo mislim popravili stvari i čestitali im na zasluženoj pobjedi a oni nama na fer i korektnoj igri, mada su nas neki i prije te utakmice prozivali kao da molimo bodove na forumu...Nadam se da neće više :mrgreen: Sa RA ćemo sad stvari vratiti na pravo mjesto i ako Velež zasluženo dobije mi ćemo im čestitati na pobjedi kao i svima koji budu bolji!

Nemojte zato molim vas na sve gledati kroz prizmu negativnog pa valjda nije sve tako crno! BiH ako nije najbolja onda sigurno nije ni najgora zemlja na planeti, iako se trudimo da je prikažemo u što lošijem svijetlu :?
Dajte da svi malo damo da bi nam se višestruko vratilo, a bolje da nešto uradimo danas nego sutra!!!
(Sad će se neko javiti i reći parafraziraj ti do sutra ne pije ti vode) :?

Na kraju ću još dodati da sam ponosan što sam navijač Željezničara i vojnik Željine armije i želim da nastavimo ovako jer sam siguran da smo na pravom putu!
Cijenim i uvažavam sve druge navijače koji su iskreni i žele da fudbal u BiH dobije ono počasno mjesto koje i zaslužuje! Neću se izvinjavati zbog dužeg posta, pozz svima...
U ZENICU KADA POĐEM JA, MENE PRATI 3000 MANIJAKA...IBRAKA ĆE PLAKATI, JER ĆEMO GA K*****, A NJEMU ĆE BITI KRIV SUDIJA!

Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije...Živio nam OSIM dragi, "gospodaru familije"

ЛАЗАРЕВО 2 - БЛ

Post Postao/la ЛАЗАРЕВО 2 - БЛ » 27 apr 2010, 03:30

:shock: % " " " ", ово " је ? % "!!! :roll:
Прва & јутарња " " & ја " $, " " те ? " свега ? ? о ", %... % ?!!! $ ' ' " ? не ' " $ &...

Strumph_tm87
Kontakt:

Post Postao/la Strumph_tm87 » 27 apr 2010, 07:59

otpravnik_vozova, ne mogu to oni shvatiti. Kod njih citava tribina uleti da prebije igrace Slavije i njima je to normalno. A mi sa hiljadu navijaca Veleza 2006 razmjenjujemo salove na Grbavici. Njima to nije normalno. Njima nije normalno sto pola tribine u Tuzli se nije radovalo kad je Sloboda gol dala. Ljudi moji Zeljo je Drzava, a Manijaci njena Armija.
Mnogi od nas za tebe zivote su dali, da sutra zatreba opet bi za tebe pali!

Stole iz Bora
Kontakt:

Post Postao/la Stole iz Bora » 27 apr 2010, 08:07

@borcev_navijac

Kazem ja juce da sa tobom nesto nije u redu u posljednje vrijeme. Puca te izgleda nervoza pred zavrsnicu prvenstva i konacni "obracun" za prvaka i pobjednika kupa. Na temi o Borcu ti pises o Zelji (okolo kao da se ne zna koji je klub u pitanju) i onda se cudite sto vam ljudi dolaze na temu i odgovaraju.

Eto neka si u pravu sve ovo sto si napisao, hajde mi odgovori na neka pitanja:

Kakve veze imaju clanovi ovog foruma bilo koje navijacke grupe ili simpatizeri sa utakmicama osim sto bodre svoje timove?
Da li clanovi navijacke grupe ovog foruma ili simpatizeri "moljakanjem" clanova druge navijacke grupe ili simpatizera drugog tima mogu donijeti bodove svojoj ekipi?
Da li clanovi navijacke grupe (simpatizeri) koja se "moli" mogu uticati na svoju ekipu (trenera, igrace) da puste bodove timu ciji clanovi navijacke grupe ili simpatizeri "mole"?
Sto tebi, na kraju krajeva, smeta to sto se salju "ljubavne" poruke izmedju clanova ovog foruma? Tebi tvoje, njima njihovo i samo opusteno ..

Ovo "mole" sam ubacio da izgleda uvjerljivije. Jer eto neko nekog moli. Ova stvar je vec pisana prije utakmice sa Slobodom i tada sam objasnjavao da clanovi ovog foruma NISTA ne mogu uraditi nekakvim porukama i izljevima ljubavi. Ono sto sam rekao tada to se pokazalo kao ISTINA jer je Sloboda posteno dobila Zelju ali poslije toga niko od onih sto su pisali o nekakvom uvlacenju nije ni rijec rekao.
AMAR OSIM

1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!

Stole iz Bora
Kontakt:

Post Postao/la Stole iz Bora » 27 apr 2010, 08:17

Obje utakmice finala kupa BiH ce biti u direktnim prijenosima!
AMAR OSIM

borcev_navijac
Kontakt:

Post Postao/la borcev_navijac » 27 apr 2010, 09:27

:) :) :) :) :mrgreen: :mrgreen:
A što se to na ovaj post nejaviše navijači drugih klubova sem željezničara :)
Naravno zato što su se u ovom postu prepoznali, bez da sam ijednom riječju pomenuo željezničar, navijače željezničara, titulu, ili klub sa koji su igrali. Nijedna direktna riječ koja bi ukazivala na željezničar nije rečena.
J sam samo opisivao jedno ponašanje, a to što je ono tako očigledno pa su ga svi na ovaj način prepoznali, nije do mene, ja samo napisao šta se dešava na forumu ili forumima ( prvenstveno mislim na slično ponašanje na sarajevo x portalu)

Stole iz Bora je napisao/la:@borcev_navijac

Kazem ja juce da sa tobom nesto nije u redu u posljednje vrijeme. Puca te izgleda nervoza pred zavrsnicu prvenstva i konacni "obracun" za prvaka i pobjednika kupa. Na temi o Borcu ti pises o Zelji (okolo kao da se ne zna koji je klub u pitanju) i onda se cudite sto vam ljudi dolaze na temu i odgovaraju.

Eto neka si u pravu sve ovo sto si napisao, hajde mi odgovori na neka pitanja:

Kakve veze imaju clanovi ovog foruma bilo koje navijacke grupe ili simpatizeri sa utakmicama osim sto bodre svoje timove?
Da li clanovi navijacke grupe ovog foruma ili simpatizeri "moljakanjem" clanova druge navijacke grupe ili simpatizera drugog tima mogu donijeti bodove svojoj ekipi?
Da li clanovi navijacke grupe (simpatizeri) koja se "moli" mogu uticati na svoju ekipu (trenera, igrace) da puste bodove timu ciji clanovi navijacke grupe ili simpatizeri "mole"?
Sto tebi, na kraju krajeva, smeta to sto se salju "ljubavne" poruke izmedju clanova ovog foruma? Tebi tvoje, njima njihovo i samo opusteno ..

Ovo "mole" sam ubacio da izgleda uvjerljivije. Jer eto neko nekog moli. Ova stvar je vec pisana prije utakmice sa Slobodom i tada sam objasnjavao da clanovi ovog foruma NISTA ne mogu uraditi nekakvim porukama i izljevima ljubavi. Ono sto sam rekao tada to se pokazalo kao ISTINA jer je Sloboda posteno dobila Zelju ali poslije toga niko od onih sto su pisali o nekakvom uvlacenju nije ni rijec rekao.

Stole, bez namjere da ti laskam, tebe i još neke bih isključio iz ovog obrasca , pa zato i nisam napisao svi navijači nego ODREĐENI NAVIJAČI ODREĐENOG KLUBA. Ovo što sam ja napisao tebi kao pravom navijaču (simpatizeru jednog velikog kluba kakav je Željezničar bi više trrbalo da smeta nego meni, jer je licemjerno i šugavo i ne priliči klubu kakav je Željezničar) zato ne znam što si se ti našao da mi oponiiraš kada sam siguran da si i sam svjestan ovog obrasca ponašanja, koje si i prije mene ti trebao da iskritikujes.

A sad cu da odgovorim na tvoja pitanja

Kakve veze imaju clanovi ovog foruma bilo koje navijacke grupe ili simpatizeri sa utakmicama osim sto bodre svoje timove

Uglavnom nikakve ( mada nikad ne možeš ništa da isključiš, ne znaš nikad ko sjedi s one strane ekrana :) ali ponavljam uglavnom nikakve)

Odgovor na oba pitanja je:

Naravno da ne mogu, i zato mi je takva ljigavost i odvratna, makar da od tog ima neke koristi pa da razumijem , ovako baš ne mogu

Ma ne smeta mi, samo mi je ljigavo, nek radi ko šta hoće, meni je toliko odvratno i ljigavo bilo da sam baš morao da se našalim s tim, čisto da ljudi vide kako izgledaju u tudjim očima ( a dal je njima bitno il nebitno kako izgledaju u tudjim očima mene ne zanima, nisu morali ni da člitaju taj post , ni da se u njemu prepoznaju, ni da na njega odgovaraju, ime željezničar nije pomenuto!)
Ovo "mole" sam ubacio da izgleda uvjerljivije. Jer eto neko nekog moli. Ova stvar je vec pisana prije utakmice sa Slobodom i tada sam objasnjavao da clanovi ovog foruma NISTA ne mogu uraditi nekakvim porukama i izljevima ljubavi. Ono sto sam rekao tada to se pokazalo kao ISTINA jer je Sloboda posteno dobila Zelju ali poslije toga niko od onih sto su pisali o nekakvom uvlacenju nije ni rijec rekao

upravo u tom sti si ti napisao je poenta, i zato je besmisleno ispadati tako smijesan i ljigav na jednom mjestu kao sto je forum. Na kraju krajeva i da se nešto može napraviti s tim, zar bilo kome treba titula koja se dobija tako što ti je neko pokloni , tu mislim na ove što se u ovom što sam napisao pronalaze ne na upravu ili igrače željezničara.
Budi mi pozdravljen :)
TREĆI PUT ČASTIMO !

Stole iz Bora
Kontakt:

Post Postao/la Stole iz Bora » 27 apr 2010, 09:50

@borcev_navijac

Veliki problem je sto ljudi nece da shvate da na ovom forumu preovladavaju clanovi iz mladjih generacija. Malo nas je starijih a i ti si jedan od nas. Mene, iskreno, vise cudi sto se stariji clanovi "pale" na pisanje onih mladjih clanova. Oni ipak ne predstavljaju razmisljanje vecine, u ovom slucaju, Zeljinih navijaca. Ne treba to uzimati previse k srcu i pisati nekakve kolumne o tome. Posebno ne na temi o Borcu.
I meni je "ljigavo" bilo ono "ruka ruci nismo Turci" ali ni jednom rijecju to nisam prokomentarisao. To je transparent navijaca Borca, na stadionu Borca i njihov stav. Trebao sam nakon toga napisati nesto slicno kao sto si ti pisao? Jok, ne interesuje me uopste.

Zato, opet ponavljam, samo opusteno. Ti si ipak navijac Borca i ne treba da te interesuje sta pisu navijaci Zelje sve dok ne bocnu u tvoj klub. A u slucaju sa "dobrim odnosima" sa navijacima Veleza nikako nisu bockali. Onako cisto za informaciju, TM i RA su uvjek imali dobre medjuljudske odnose.

Bezveze me tjeras da pisem po vasoj temi ... ;)
AMAR OSIM

borcev_navijac
Kontakt:

Post Postao/la borcev_navijac » 27 apr 2010, 10:03

Stole iz Bora je napisao/la:@borcev_navijac

Veliki problem je sto ljudi nece da shvate da na ovom forumu preovladavaju clanovi iz mladjih generacija. Malo nas je starijih a i ti si jedan od nas. Mene, iskreno, vise cudi sto se stariji clanovi "pale" na pisanje onih mladjih clanova. Oni ipak ne predstavljaju razmisljanje vecine, u ovom slucaju, Zeljinih navijaca. Ne treba to uzimati previse k srcu i pisati nekakve kolumne o tome. Posebno ne na temi o Borcu.
I meni je "ljigavo" bilo ono "ruka ruci nismo Turci" ali ni jednom rijecju to nisam prokomentarisao. To je transparent navijaca Borca, na stadionu Borca i njihov stav. Trebao sam nakon toga napisati nesto slicno kao sto si ti pisao? Jok, ne interesuje me uopste.

Zato, opet ponavljam, samo opusteno. Ti si ipak navijac Borca i ne treba da te interesuje sta pisu navijaci Zelje sve dok ne bocnu u tvoj klub. A u slucaju sa "dobrim odnosima" sa navijacima Veleza nikako nisu bockali. Onako cisto za informaciju, TM i RA su uvjek imali dobre medjuljudske odnose.

Bezveze me tjeras da pisem po vasoj temi ... ;)
Stariji trebaju da utiču na mladje da im ne brukaju klub, i kod nas na temi ima maldjih ali budu na vrijeme opomenuti kad pocnu da baljezgaju pa toga vise, bices iskren i nema n nasoj temi.
Npr, jednom prilikom napisem ja neki post i zakljucim nesto u stilu "mirna bosna", javi se neki balo i napise kao odgovor, mislis mirna srbija ili republika srpska, tako nesto, ja mu odgovorim da mi saptac nije potreban, i momak se vise ne javi , shvti da je pogrijesio.

Nema dileme da svuda ima balavac , ali njih se treba usmjeravati, i ako to necemo uraditi mi stariji nego cemo to precutati, onda ce nas poceti identifikovati s njima.
da si ti npr, iskritikova to ponasanje, ja ne bi ni u snu pomislio da to uradim, ali vidim niko od vas ne reaguje , a brukaju vam klub, a ja zaista cijenim željezničar kao klub , pa sam stvarno očekivao da će neko od starijih tu da odreaguje i bio prilično razočaran kad nije.
Mislim ništa strašno, ali ipak dovoljno da ispoljim sarkazam prema takvom ponašanju.

Ovdje na ovoj temi, mogao si čuti i prozivanje naših navijača za neke pogrešne stvari kojesu uradili naši navijači, i to je pravi pristup.
NA kraju krajeva, ne treba zaboraviti da forumi i nisu baš tako bezazleni kako to ljudi često znaju reći, oni su javni medij i imaju odredjeni uticaj na javno mijenje, koliko nebeitno, ali imaju.

Ovdje se masovno počelo govoriti o tome ko kome treba nešto da pusti ili pokloni, počelo se sa pričom o nacionalnom jedinstvu, i to je onoi što meni smeta, jer sa fubalom nema nikakve veze ( ako treba da citiram to o nacionalnom jedinstvu samo reci )

I da zaključim, ja tebe uvijek rado čitam kao i plavih 11( nadam se da nisam pogriesio u identifikaciji ) :) , na bilo kojoj temi pa tako i na borčevoj , uopste ne kmislim da su teme ekskluzivitet navijaca jednog kluba, zato ako sam uspio da te natjeram da psies na temi FK Borac, za mene je to uspjeh, jer jedan kvalitetan forumas pise na nasoj temi :)
TREĆI PUT ČASTIMO !

Stole iz Bora
Kontakt:

Post Postao/la Stole iz Bora » 27 apr 2010, 10:10

Mozemo nas dvojica sad do jutra ovako ... ;)

Da li bas sa tim "baljezganjem" brukaju klub ili sebe same ne bih sad o tome. Moj je stav ono drugo i o tome se moze svasta napisati. Ja ih necu usmjeravati, to je sigurno a iskreno mislim i da ne mogu. Ova danasnja omladina nije kao ona nekad. Mi smo ipak imali postovanja prema starijima a ovi danas ne fermaju nikoga.

Helem, od mene stvarno dosta sto se tice svega toga. Imao bih svasta nesto napisati ali nema smisla a i nemam vremena od posla. Mora se nekako presjeci ovo.

U pravu si za onaj drugi nick na onom drugom forumu .. :)

Pozdrav!
AMAR OSIM

čamac
Kontakt:

Post Postao/la čamac » 27 apr 2010, 10:12

Hajd' nemoj se sad umiljavat Stoletu on vam ne može pomoći ništa oko kupa i titule :D
Šalu nastranu, čini mi se da previše pažnje pridaješ pisanju po forumima.
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!

Zaključano

Natrag na “FK Borac”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.