Kvesa jos se nije izjasnio o ponudi,razgovara i on sa svojim najblizim(ako neko misli da je tako lako napustizi zemlju i kontinent vara se,ima porodica,djevojka haha nije lako pobjeci tako odma).Nit turci nisu bili direktni sa cijenom i ponudom.Momak je skroz skoncentrisan na utakmicu u cetvrtak.
Ja cu sutra navece napisati neke info o Josipu ako saznam detalje da li ide ili ne,ali treba sacekati jos par dana..nista nije sigurno
I nije mu Edo Kurtagic menadjer kako ovdje neki pisu..
Ja sam odavno pisao za Dijattu ovdje i gatantujem da ce u dogledno vrijeme momak izboriti prvu postavu i rijeci ljudi koji prate treninge i igrace i koji su uz tim.Momak je prvo atleta prava,jedini igrac trenutno koji ima jaku i desnu i lijevu nogu u ekipi(odavno nismo takvog realno imali),i samo jos kad se privikne i adaptira on ce explodirati..zivi bili pa vidjeli,tempirana je bomba Sekuba

Takodje i Amir napreduje bas jako puno i on je vec sad nosioc nase igre..Oda mu potpuno vjeruje i mali slusa savjete a Edis ga "forsira" da ne **** zivu silu i da se nikog ne boji..
Baja mora malo kondicije vise nabiti da bude full 90 min(al koliko je momak odigrao utakmica ove godine dobro pa ikako stoji na nogama,od sezone s nama do treninga sa A repkom,do priprema sa U-21 i odigranih utakmica sa njima),imao odmor sedmicu sto je bio sa djevojkom u Neumu samo.Jer ako misli u jacu ligu mora biti zvjer i vrsiti stalno pritisak na stopere i vracati se nazad.
Memija je bio postedjen neki period,i on se vraca skroz sada.Konstantan je bio u sezoni,sto je najvaznije samo po meni mora bolje da cita igru i bude snalazljiviji u nekim situacijama a ne da se vodi onom:"zaleti se naprijed pa sta bude"..dominantan je za svoje godine,ako mozak bude vise koristio u igri paklen ce biti igrac.
Dzenis,meni se i nekako najvise svidja od nasih mladica iskreno.Ima mix svih tehnika nekako(i dobar sut,i gradju za svoje godine,fin pregled igre), moze uspjeti i dogurati daleko.Imao je ovu sezonu da se privikne,skinuo je pritisak tako da od njega najvise ocekujem ove sezone da tek pokaze koliko zna lopte.Mnogi ga nekako stavljaju u sjenu iza Baje,Amira i Kerima.
Ako bi se ja pitao od ove nase djece mislim da bi bilo dobro prodati Baju poslije evrope(naravno cifra ako bude dobra),a ostali da ostanu jer mozda ako bi se kockali sa njim mislim da ne bi dobro prosli.Moje misljenje je da mu je sad "vrijeme da se ispali iz ovih livada po BIH"..