FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Baja_Zvjerka
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Baja_Zvjerka » 05 jul 2015, 01:22

FKZ1921 je napisao/la:
FKZ1921 je napisao/la:Ko je iz kluba rekao da ce prodati Kvesica? Posto? Kome? Kada?
Ko je iz kluba rekao da ce prodat bilo kojeg drugog igraca? Kada? Kome? Posto?
Pogledam oficijelnu stranicu skoro svaki dan. Evo i sad je pogledah. Ne nadjoh odgovor ni na jedno pitanje. Odakle vi znate sve ovo sto pisete?
Da ponovim...
Kako onda dolaze informacije do raznih Aca, Pileta, Dandija ako niko iz kluba ne prica i tome, samo ne zvanicno ali zato nezvanicno na 100 usta... I odsteta se zna, i upit menadzeru ili klubu objavljen i cifre koje se odbijaju se spominju... Neko ipak previse prica ;)
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !

ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM

samogrbavica
Kontakt:

Post Postao/la samogrbavica » 05 jul 2015, 01:26

delinjo je napisao/la:
samogrbavica je napisao/la:@delinjo, gledaj ovako ponuda je dosla i niko ne zna koliko je para u pitanju a ni Kvesic ne zna. Nece ga sigurno pustiti dok je evropa. Ali sta ti mislis jel bolje da ga sad prodas za neku cifru ili da ti iduce sezone ode dzaba ? Toliko gresaka ne bi valjalo praviti jer je dosta igraca otislo s papirima u rukama. Ionako nemas cilj da budes prvi i onda bar unovci sta mozes.
vjeruj toliko sam frustriran da bi vise volio da odigra jos pola sezone i ode djaba,nego za pisljivih 100 hiljada ,i da za to dovedemo nekog polovnjaka iz Obarske koji nije uigran sa ekipom ;)
Ma ne treba tu cifru uzimati da je tacna jer ovdje pola stvari je laz. Istina se ne smije reci ako kazes pokusat ce te sabotirati. Kad se bude cifra znala ofiijelna stranic ce reci. Ali opcenito smo mi nezahvalni jer vidis Kokot jr zavaljen na lijevo krilo a jedan je od zasluznih sto smo drugi bili. Zaboravi se to brzo i pljuje se onda ali to neki imaji pravo, a neki nemaju. Pozdrav, a sad bjezim. ;)
KHAJ PRICE

struja
Kontakt:

Post Postao/la struja » 05 jul 2015, 01:28

:urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes:
samogrbavica je napisao/la:
delinjo je napisao/la:
samogrbavica je napisao/la:@delinjo, gledaj ovako ponuda je dosla i niko ne zna koliko je para u pitanju a ni Kvesic ne zna. Nece ga sigurno pustiti dok je evropa. Ali sta ti mislis jel bolje da ga sad prodas za neku cifru ili da ti iduce sezone ode dzaba ? Toliko gresaka ne bi valjalo praviti jer je dosta igraca otislo s papirima u rukama. Ionako nemas cilj da budes prvi i onda bar unovci sta mozes.
vjeruj toliko sam frustriran da bi vise volio da odigra jos pola sezone i ode djaba,nego za pisljivih 100 hiljada ,i da za to dovedemo nekog polovnjaka iz Obarske koji nije uigran sa ekipom ;)
Ma ne treba tu cifru uzimati da je tacna jer ovdje pola stvari je laz. Istina se ne smije reci ako azes pokusat ces biti sabotiran. Kad se bude cifra znala ofiijelna stranic ce reci. Ali opcenito smo mi nezahvalni jer vidis Kokot jr zavaljen na lijevo krilo a jedan je od zasluznih sto smo drugi bili. Zaboravi se to brzo i pljuje se onda ali to neki imaji pravo, a neki nemaju. Pozdrav, a sad bjezim. ;)
sam protiv sebe :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :D :D :) :) :) :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes:

KeepTheBlueFlag
Kontakt:

Post Postao/la KeepTheBlueFlag » 05 jul 2015, 01:45

Kad vec trazite evo...
Turci za Kvesica daju 125k €, za Bajica jos uvijek nema sluzbene ponude, a informacija iz kluba je sljedeca da niko ne ide dok se nastup u Europi zavrsi !
Ne mogu da vjerujem da ozbiljan navijac zeli da prodamo Memiju i slicne koji za Zelju jos uvijek nisu dali ni 5% koliko trebaju i mogu

vazdazeljo
Kontakt:

Post Postao/la vazdazeljo » 05 jul 2015, 01:46

Moze li mi neko sigurno odgovoriti, da zna, da je informisan, kad ce napokon teee clanskee? :D :bale:
JA SAM LUD, JA SAM JAK, JA SAM ŽELJIN MANIJAK!

ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI!

Format
Kontakt:

Post Postao/la Format » 05 jul 2015, 01:48

Klub mora da zivi od prodaje igraca,ukoliko dodje normalna ponuda,ok. Igraci moraju sebi egzistenciju obezbijedit,nece bas gledat gdje i kako,ide se u Kazahstan,Iran,Indonesiju,Zambiju ,samo gdje ima para,tako je to. Nes ti Memiju do 27cuvat.
Zeljeznicar! 1921 !

Senad1921
Kontakt:

Post Postao/la Senad1921 » 05 jul 2015, 01:49

FKZ1921 je napisao/la:
FKZ1921 je napisao/la:Ko je iz kluba rekao da ce prodati Kvesica? Posto? Kome? Kada?
Pogledam oficijelnu stranicu skoro svaki dan. Evo i sad je pogledah. Ne nadjoh odgovor ni na jedno pitanje. Odakle vi znate sve ovo sto pisete?
Da ponovim...

Evo ja ti kazem, ako turci uduplaju ponudu ode Kvesic. Menadzer koji radi na transferu je dobar s oba kluba, a imaju i druge stvari zbog kojeg ce klub pustiti Kvesica. Na zvanicnoj stranici ce biti kada bude zavrseno, nece pregovore objavljivati...

KeepTheBlueFlag
Kontakt:

Post Postao/la KeepTheBlueFlag » 05 jul 2015, 01:57

Senad1921 je napisao/la:
FKZ1921 je napisao/la:
Da ponovim...

Evo ja ti kazem, ako turci uduplaju ponudu ode Kvesic. Menadzer koji radi na transferu je dobar s oba kluba, a imaju i druge stvari zbog kojeg ce klub pustiti Kvesica. Na zvanicnoj stranici ce biti kada bude zavrseno, nece pregovore objavljivati...
Sve stoji sto si napisao osim da je Kurtagic dobar sa nama ili po nas, pa on je najvece zlo za Zelju, sve igraca st je izvukao dobili smo po usima...
Nema odlaska dok ponuda ne bude boljaili dok se kvalifikacije ne zavrse.
I sami znate da smo sa eventualne dvije utakmice sa Madjarima vec "dobri" cca 800-900 k €, da prodamo trojiccu najboljih nazalost ne mozemo dobiti takvu svotu.
Puna podrska prije svega strucnom stabu pa onda i upravi.volim te Zeljo !!

mukitmovac
Kontakt:

Post Postao/la mukitmovac » 05 jul 2015, 01:57

Ja koliko znam taj menadzer je Kvesin menadzer a i zastupnik Antalije, zar nije malo cudno pored Eta,Ronaldinha, Vile oni hoce Kvesu; )
Zivio nam Osim dragi, gospodaru familije !!
Liverpool !

Minjore
Kontakt:

Post Postao/la Minjore » 05 jul 2015, 01:58

Jesi vidio @tm8782 sto nas prate skauti :D
@BlueFamily hvala druze na lijepim rijecima i dobro dosao..
Nek smo vazda puni Bosne, a i Bosna puna nas ! Manijaci 1987

ZaZelju
Kontakt:

Post Postao/la ZaZelju » 05 jul 2015, 02:06

Ne treba žuriti sa prodajom. Svi nam igrači trebaju u evropskim utakmicama. Šta ako prođemo drugo pretkolo, čemu se svi nadamo? Onda dobijemo nekog lakšeg u trećem pretkolu pa se plasiramo u play off. Uvijek moramo biti optimisti, nadati se najboljem mogućem ishodu. Vidim Oda baš ozbiljno radi sa igračima na treninzima. Volio bih sutra doći da pogledam tu utakmicu što najaviste ukoliko je tačna informacija da počinje u 6. Više novca se može zaraditi u Evropi nego da prodamo naše najbolje igrače, pogotovo što te iste igrače možeš kasnije prodati za bolje pare.

tm8782
Kontakt:

Post Postao/la tm8782 » 05 jul 2015, 02:12

Minjore je napisao/la:Jesi vidio @tm8782 sto nas prate skauti :D
Mislis ovi na forumu ili na treningu. Obzirom da sam vidio neke za nas neobicne ljude u drustvu ljudi iz nase uprave.
Željo, jedna riječ, jedno ime koje puno znači...

lisander
Kontakt:

Post Postao/la lisander » 05 jul 2015, 02:14

Nismo popušili na Svraki i Stanicu, nije bilo sljepca koji će njih dvojicu kupiti bez probe a na probu nisu Išli jer ne bi prošli u Kiseljaku a kamo li u nekom ozbiljnom klubu koji bi izvalio pola miliona, samo smo popušili na Tomiću, Zoli i Kvesi, te Gojaku, i Hajradionovicu, nismo na puno igraca

Senad1921
Kontakt:

Post Postao/la Senad1921 » 05 jul 2015, 02:17

@keep the blue flag

Nisam ni reko da je dobar za nas, znam ja da je on veliko zlo. Amar je takvim bio pencilin. Problem je sto je sada dobar s nekim ljudima.
Jednostavno su osjetili da klub nema para i nismo u mogucnosti odbijati imalo ozbiljnije ponude, klub ce za 200-250k eura glat pustiti Kvesu...

BlueFamily
Kontakt:

Post Postao/la BlueFamily » 05 jul 2015, 02:33

Minjore je napisao/la:Jesi vidio @tm8782 sto nas prate skauti :D
Hvala vama sto ste jedni od nekih desetak momaka koji normala pisu,i sto odmaram oci dok citam.Previse je pesimista,negativaca se ovde registrovalo,kvare atmosferu,vas prave ludim,a sve sto saznaju saznaju od nekog treceg dok igraju lopte na igralistu.
I dajte ljudi manite se spekulacija,pustite upravu da radi svoj posao,ako dodje dobra ponuda za Kvesu,Baju ili nekog treceg,naravno da ce ih pustiti.Ali sacekajmo dok ne dodje vrijeme za to.Sad se samo fokusirajte na uclanjivanje,produzenje clanskih,kupite nesto u fanshopu,kupite godisnju, ja sutra odoh kupit onu majicu sto je 1921.tv objavio,majica je plafon.Pa lagano svi u cetvrtak da gledamo nase lavove.Pozz
...Nije to bolest rijetka,nisu posljedice rata,ali ja sam prvo reko Željo,pa sam poslije reko tata...

Southboy
Kontakt:

Re: Odg: FK Željezničar

Post Postao/la Southboy » 05 jul 2015, 02:36

Kvesa jos se nije izjasnio o ponudi,razgovara i on sa svojim najblizim(ako neko misli da je tako lako napustizi zemlju i kontinent vara se,ima porodica,djevojka haha nije lako pobjeci tako odma).Nit turci nisu bili direktni sa cijenom i ponudom.Momak je skroz skoncentrisan na utakmicu u cetvrtak.

Ja cu sutra navece napisati neke info o Josipu ako saznam detalje da li ide ili ne,ali treba sacekati jos par dana..nista nije sigurno
I nije mu Edo Kurtagic menadjer kako ovdje neki pisu..

Ja sam odavno pisao za Dijattu ovdje i gatantujem da ce u dogledno vrijeme momak izboriti prvu postavu i rijeci ljudi koji prate treninge i igrace i koji su uz tim.Momak je prvo atleta prava,jedini igrac trenutno koji ima jaku i desnu i lijevu nogu u ekipi(odavno nismo takvog realno imali),i samo jos kad se privikne i adaptira on ce explodirati..zivi bili pa vidjeli,tempirana je bomba Sekuba ;)
Takodje i Amir napreduje bas jako puno i on je vec sad nosioc nase igre..Oda mu potpuno vjeruje i mali slusa savjete a Edis ga "forsira" da ne **** zivu silu i da se nikog ne boji..
Baja mora malo kondicije vise nabiti da bude full 90 min(al koliko je momak odigrao utakmica ove godine dobro pa ikako stoji na nogama,od sezone s nama do treninga sa A repkom,do priprema sa U-21 i odigranih utakmica sa njima),imao odmor sedmicu sto je bio sa djevojkom u Neumu samo.Jer ako misli u jacu ligu mora biti zvjer i vrsiti stalno pritisak na stopere i vracati se nazad.
Memija je bio postedjen neki period,i on se vraca skroz sada.Konstantan je bio u sezoni,sto je najvaznije samo po meni mora bolje da cita igru i bude snalazljiviji u nekim situacijama a ne da se vodi onom:"zaleti se naprijed pa sta bude"..dominantan je za svoje godine,ako mozak bude vise koristio u igri paklen ce biti igrac.
Dzenis,meni se i nekako najvise svidja od nasih mladica iskreno.Ima mix svih tehnika nekako(i dobar sut,i gradju za svoje godine,fin pregled igre), moze uspjeti i dogurati daleko.Imao je ovu sezonu da se privikne,skinuo je pritisak tako da od njega najvise ocekujem ove sezone da tek pokaze koliko zna lopte.Mnogi ga nekako stavljaju u sjenu iza Baje,Amira i Kerima.

Ako bi se ja pitao od ove nase djece mislim da bi bilo dobro prodati Baju poslije evrope(naravno cifra ako bude dobra),a ostali da ostanu jer mozda ako bi se kockali sa njim mislim da ne bi dobro prosli.Moje misljenje je da mu je sad "vrijeme da se ispali iz ovih livada po BIH"..
19TM87

ŠAMPIONI:1946,1972,1998,2001,2002,2010,2012,2013
KUP BiH:2000,2001,2003,2011,2012
SUPER KUP:1998,2000,2001

gavran
Kontakt:

Post Postao/la gavran » 05 jul 2015, 06:25

Enemy00 je napisao/la:Doci ce lijevi bek u slucaju da Kvesa ode
Urdinov
Prvaci SRBIH :1946
Prvaci SFRJ : 1971/1972
Prvaci BIH: 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012 ,2012/2013
Kup BIH : 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Superkup BIH : 1998,2000,2001
Kup UEFA: 1/4-1971/1972, 1/2-1984/1985

corleone87
Kontakt:

Post Postao/la corleone87 » 05 jul 2015, 08:17

@Southboy

A kako nam napreduje Tiago..
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 05 jul 2015, 09:23

corleone87 je napisao/la:@Southboy

A kako nam napreduje Tiago..
Kazu u strucnom stabu da dobro radi i da ce mu trebati malo vremena da se adaptira.southboy sa svim napisanim se slazem...
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

Enemy00
Kontakt:

Post Postao/la Enemy00 » 05 jul 2015, 09:37

gavran je napisao/la:
Enemy00 je napisao/la:Doci ce lijevi bek u slucaju da Kvesa ode
Urdinov
Ma kalav Uridnov

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Beli98 i 41 gost.