FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

obiteljskicovjek
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la obiteljskicovjek » 05 jul 2015, 01:13

Svi bi htjeli napredak u klubu a svaki se merak placa (nazalost) Neko ima neko nema, sve razumijem ali moramo imati razumjevanje i za klupsku politiku. Sve je receno na tu temu i zao mi je sto ce neki istinski navijaci ostati uskraceni za pracenje voljenog kluba. MORAMO se ponasati u skladu s tim i napokon prekinuti polemiku o tome na ovoj temi (jer nema svrhe) LIMVOTERAJVOSA
Zadnja izmjena: obiteljskicovjek, dana/u 05 jul 2015, 01:14, ukupno mijenjano 1 put.

THEC
Kontakt:

Post Postao/la THEC » 05 jul 2015, 01:13

ok, vi ocito zivite u nekoj utopiji, ako mislite da ce prosjecni simpatizer dati 20 km za clansku i jos 10 ili 15 km za kartu za tekmu varate se dobro a ove visoke cijene za neclanove su kao da njih privuces da se uclane, plan je za deset nema sta :D
Pyro is not a crime !

Suki46
Kontakt:

Post Postao/la Suki46 » 05 jul 2015, 01:17

obiteljskicovjek je napisao/la:Svi bi htjeli napredak u klubu a svaki se merak placa (nazalost) Neko ima neko nema, sve razumijem ali moramo imati razumjevanje i za klupsku politiku. Sve je receno na tu temu i zao mi je sto ce neki istinski navijaci ostati uskraceni za pracenje voljenog kluba. MORAMO se ponasati u skladu s tim i napokon prekinuti polemiku o tome na ovoj temi (jer nema svrhe) LIMVOTERAJVOSA
Svaka ti je zlatna :tokralju: :tokralju: :thumbup: :thumbup:
Yugoslav First League - ★★
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3

MCMXLVI
Kontakt:

Post Postao/la MCMXLVI » 05 jul 2015, 01:18

Neki ne kontaju mene i ostalu dijasporu :D Ma ja ocekujem jedno 17-21 hiljada abd uz dobro vrijeme. ;)
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 05 jul 2015, 01:18

Ja sam clan jednog lovackog udruzenja,prije dvije godine se morala povecati cijena clanarine i bila je prica kako ce se mnogi isclaniti,kako je to katastrofalno itd. Medutim nije bilo tako,jedino su odustali oni koji su do tada bili problematicni i uvijek nesto kritikovali.
Nije adekvatno poredenje,ali ipak ljudi moji,ako hocemo da klub napreduje i da se izdigne iznad nivoa PL,ovo sa kartama je neminovno,ne zvuci bas popularno,ali je tako.
Uglavnom isplati se bii clan :)

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Re: Odg: FK Sarajevo

Post Postao/la hilmo » 05 jul 2015, 01:21

Isplati se biti član
slika

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

ade43
Kontakt:

Post Postao/la ade43 » 05 jul 2015, 01:23

Svi se nesto zale a kad dodje plagijator na Koševo dat ce mu 15-20 km k'o iz pi*ke .. Ne kukajte ! :)

Mrcho
Kontakt:

Post Postao/la Mrcho » 05 jul 2015, 01:31

Ja bi na koncert otisao sam da dodje AC/DC i mozda jos par grupa svjetskog renomea, ove nase ublehare mi se neda slusati pogotovo na koncertu, tako da ako Dino moze prodati 45 ili 40 hiljada karata po onim cijenama, moze i Sarajevo 25 sve ga **** samo moraju malo podebljati reklamu za nadolazecu utakmicu!!!!

Suki46
Kontakt:

Post Postao/la Suki46 » 05 jul 2015, 01:35

Mrcho je napisao/la:Ja bi na koncert otisao sam da dodje AC/DC i mozda jos par grupa svjetskog renomea, ove nase ublehare mi se neda slusati pogotovo na koncertu, tako da ako Dino moze prodati 45 ili 40 hiljada karata po onim cijenama, moze i Sarajevo 25 sve ga **** samo moraju malo podebljati reklamu za nadolazecu utakmicu!!!!
Kad smo vec kod Dine Merlina , nadam se da necemo igrati prvu domacu utakmicu u PLBIH na domacem terenu.25 pocinje prvenestvo i koncert je tad , tako da sumnjam da ce teren biti osposobljen do nedjelje/ponedjeljka
Yugoslav First League - ★★
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3

Mrcho
Kontakt:

Post Postao/la Mrcho » 05 jul 2015, 01:39

Doci cemo i mi na svoje ako Bog da, pa bila to koncesija ili izgradnja stadiona ali ce ga **** vise zasvirati na nasem terenu u periodu tako bitnih utakmica za nas!!!!

ShofaII
Kontakt:

Post Postao/la ShofaII » 05 jul 2015, 01:46

Nisam lgledao tu danasnju utakmicu ali cu samo da kazem da sam ja prije Lech-a birao APOEL I BATE.
Apoel nije sto je nekad bio i imaju dosta staru ekipu.
Sta ste se ba vec predali, skinuli gace. Ja kad bih se vodio po ovim vasim komentarima nebih gledao utakmicu, nebih ni pomislio da kupim kartu.
Yebovi Lechu obitelj, Lehvati ce se usrati kad zagrmi na Kosevu.
Pesimista: ne moze gore od ovoga
Optimista: moze moze

Babayaro
Kontakt:

Post Postao/la Babayaro » 05 jul 2015, 01:53

amstaff je napisao/la:smarate sa pricom clanovi, clanovi, uclani se... znaci nemam vremena da se uclanim i ne znam kada sam slobodan da idem na utakmicu... 20 km nije nikako normalna cijena za zapad, ne znam o cemu ovi u upravi misle.
Imaš vremena za forum :rol:
Ko izgubi dobitak, dobije gubitak.

Babayaro
Kontakt:

Post Postao/la Babayaro » 05 jul 2015, 01:57

Zip je napisao/la:To klub treba da samo brine o clanovima, a o ostalim navijcima ko ih yebe?
Glupo je to, jer mi jos nismo na razini razmisljanja kao na zapadu..

Al kako god, sjever ce biti poluprazan, jer niko nece dati 10KM za Sjever. bolje dodati jos 5 i biti na istoku. Ako su zeljeli da smanje posjetu na sjeveru, uspjet ce :)

Ja cu kako god otici, al treba brinuti o svim navijacima, ne samo clanovima

Clan kluba ne znaci da je veci i bolji od obicnog navijaca
Naravno da je "veći" i "bolji". Ne razumiješ poentu. Poenta je da svako ko navija za Sarajevo treba da bude član, zašto ne bi bio ? Jel jedino što ljude odbija da ne budu članovi to što nije besplatno, ne razumijem ? Eno javio se jedan kaže nema vremena, a nabio postova na forumu more...
Zašto bilo ko ko se pravi pametan na ovom forumu a navija za Sarajevo ne bi bio član ?

Nemojte mi samo da se nema 20KM za članarinu, povratiću.

Babayaro
Kontakt:

Post Postao/la Babayaro » 05 jul 2015, 02:01

hz033 je napisao/la:
THEC je napisao/la:kad smo kod novih clanova, je li za ovu sezonu vrijedi ono kad se uclanis da dobijes kartu besplatno za tribinu koju hoces ? - ako to ima onda vidim sta pokusavaju, natjerati raju da se uclani, no ako se ne dobija ta besplatna karta, sta onda ti u klubu misle, da ce doci budala dati 20 km za clanarinu i jos 15 km za zapad recimo, hahaha hoce malo sutra
Ja ne mogu da vjerujem da ovako razmišljanje opšte može imati jedan navijač. :crazy:
Ja sam član kluba zato što to želim a ne da imam neku korist od toga. Naravno ako se za članstvo dobije povlastica, zašto ne, ali ovako razmišljanje imat, bez uvrede, ali je smiješno !!!
Džaba panjevima objašnjavati...
Ja se stvarno pitam da li su ovo ubačeni elementi ili su ljudi stvarno toliko glupi i bezobrazni ?

Ovaj konta da je glup svako ko se učlani, svako ko želi i hoće da bude član svetinje - bez da mu se "vrati" na bilo koji način ? :plac:

uNbx
Kontakt:

Post Postao/la uNbx » 05 jul 2015, 02:03

Sta ste prepali ba :mrgreen:
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest

BitiSrcemVezan
Kontakt:

Re: Odg: RE: Re: FK Sarajevo

Post Postao/la BitiSrcemVezan » 05 jul 2015, 02:04

MortemHz je napisao/la:
Mrcho je napisao/la:https://www.facebook.com/sfk2000

LIKE za nase BORDO dame!!!!
Ti samo o nekim damama :urnebes: :rol:
Bordo dame nisu same :mrgreen:
1946

belosevic28
Kontakt:

Post Postao/la belosevic28 » 05 jul 2015, 02:06

Ja o kartama necu naglabati, bujrum na stadion ko moze i hoce... Nisam nista pisao o Lechu, ali se slazem sa napisanim da samo maksimalna ozbilja i 200 % srca, daje nadu u prolaz. S druge strane, ako se virtuoz sa brojem 7 na dresu bude ponasao kao vecinu tekmi u prosloj sezoni, nit ozbiljnosti nit zelje i volje mi ne vidjesmo... Daj Boze da grijesim, ali mi je opasno poceo ici po zivcima. Mesa nikako da se dozive...znaci imamo problem sa AMF definitivno. Ali ajde, nek se mi Bice rijesismo, a spomenut cemo ga, kunem vam se, kad nam dosade bravure nase 7ice... halalite na duzem postu....
Sretno Bico !!!
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''

GangEvil
Kontakt:

Post Postao/la GangEvil » 05 jul 2015, 02:08

THEC je napisao/la:
hz033 je napisao/la:
THEC je napisao/la:kad smo kod novih clanova, je li za ovu sezonu vrijedi ono kad se uclanis da dobijes kartu besplatno za tribinu koju hoces ? - ako to ima onda vidim sta pokusavaju, natjerati raju da se uclani, no ako se ne dobija ta besplatna karta, sta onda ti u klubu misle, da ce doci budala dati 20 km za clanarinu i jos 15 km za zapad recimo, hahaha hoce malo sutra
Ja ne mogu da vjerujem da ovako razmišljanje opšte može imati jedan navijač. :crazy:
Ja sam član kluba zato što to želim a ne da imam neku korist od toga. Naravno ako se za članstvo dobije povlastica, zašto ne, ali ovako razmišljanje imat, bez uvrede, ali je smiješno !!!
ovako razmislja vecina u ovoj drzavi, slagao se ti ili ne, i ne znam o kojim navijacima pricamo, Sarajevo ih ima u najboljem slucaju 2500-3000, ostalo su simpatizeri koji dodju s vremena na vrijeme i naravno da svi gledaju svoju korist, kao sto ga i sam klub gleda, necu da pricam o tome sta nam nude, od utakmica do uslova na stadionu, meni licno nije toliko to bitno, ali ako hoces da privuces ljude u ovakvoj utakmici logika uclani se 20km i kupi onda ulaznicu s popustom 15 km moze mozda u Njemackoj proci, u Bosni nece sigurno
Koja je to ulaznica s popustom 15 km pametnjakovicu?

Lacoste
Kontakt:

Post Postao/la Lacoste » 05 jul 2015, 02:11

amstaff je napisao/la:smarate sa pricom clanovi, clanovi, uclani se... znaci nemam vremena da se uclanim i ne znam kada sam slobodan da idem na utakmicu... 20 km nije nikako normalna cijena za zapad, ne znam o cemu ovi u upravi misle.
keru

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 05 jul 2015, 02:12

belosevic28 je napisao/la:Ja o kartama necu naglabati, bujrum na stadion ko moze i hoce... Nisam nista pisao o Lechu, ali se slazem sa napisanim da samo maksimalna ozbilja i 200 % srca, daje nadu u prolaz. S druge strane, ako se virtuoz sa brojem 7 na dresu bude ponasao kao vecinu tekmi u prosloj sezoni, nit ozbiljnosti nit zelje i volje mi ne vidjesmo... Daj Boze da grijesim, ali mi je opasno poceo ici po zivcima. Mesa nikako da se dozive...znaci imamo problem sa AMF definitivno. Ali ajde, nek se mi Bice rijesismo, a spomenut cemo ga, kunem vam se, kad nam dosade bravure nase 7ice... halalite na duzem postu....
Sretno Bico !!!
Zivi bili pa vidjeli,a i mene je najvise strah 7-mice. Mi kontamo da on treba da se nesta vrati,a ne kontamo da je on takav i gotovo nema tu vracanja. On da je ikada bio ozbiljniji imao bi kudikamo drugaciju karijeru,ali eto ima kod dzene kredita pa mu se moze. Vidjecemo....

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 12 gostiju.