FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

esprit24
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la esprit24 » 05 jul 2015, 02:14

Mene strah da neuspjeh uvuce nervozu medju navijace i da se odmah ospe paljba po svima. Al prije svega mi moramo biti svjesni cinjenice da smo mi klub u razvoju i da smo dosli do nekih 40% onog cemu tezimo. Dalje ova ekipa se stvara, od ovog dvojca stepanov-barbaric tek na godinu treba ocekivati neku cvrstinu, tako da treba ici sve svojim tokom. Lech je apsolutni favorit, sto nam ne oduzima pravo da se nadamo da ih mozemo izbaciti. Pa ljudi mi smo sa daleko slabijim kadrom izbacili ekipe koje su u polozaju danasnjeg Lecha(Levski i Genk) tako da je ja msm na nama da im damo podrsku al bit ce sta dragi Allah odluci. Ako ispanemo bit ce tu provokacija od ostalih al bitno je ne osramitit se. I na kraju kljucno u svemu je da se iz godine u godinu igracki kadar zadrzava uz neku prodaju igraca koji se budu isticali kao i dovodjenja adekvatnih zamjena, a upravo to nasa uprava i radi. Sto se tice lige msm da cemo je prekucat, i nadam se da je Dzeno uvidio greske iz prosle sezone kao i da ce puno vise rotirati igrace ako se evropska avantura nastavi kad udjemo u prvenstvo. Laku noc pitari moji
Zadnja izmjena: esprit24, dana/u 05 jul 2015, 02:15, ukupno mijenjano 1 put.
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..

THEC
Kontakt:

Post Postao/la THEC » 05 jul 2015, 02:14

@gangevil istok 10, zapad 12 nebitno , kad ste tako pametni izadjite na ulicu i recite raji da se uclanjuje, i da kupi kartu za Lech istok ili zapad, bas da vidim koliko ce ih to uraditi, ja vrlo dobro vidim situaciju u drustvu i kako ljudi razmisljaju a vi sto ocito zivite u nekom paralelnom univerzumu je vas problem ne moj...a cijene su nabijene da bi kao privukli nove clanove, uspjece u tome garant
Pyro is not a crime !

Mrcho
Kontakt:

Post Postao/la Mrcho » 05 jul 2015, 02:16

Trenutno je najbitnija utakmica sa Lech-om gdje bi bilo od velikog znacaja i pomoci igrcima da stadion bude sto vise popunjen, i sada ako si odlucio da dignes cijenu karata za tu utakmicu u svrhu vecih prihoda od iste, kao i edukacija navijaca o znacaju i pogodnostima clanstva onda bi trebao i napraviti bar dva standa kod katedrale i BBI centra sa po tri dobre hostese koje ce narednih 10 dana privuci sto vise raje da se uclani ili kupi kartu za utakmicu...

Marketing marketing i samo marketing... Maskotu Hordi Zla i maskotu kluba "skontati" i dati im da sutaju loptu kod katedrale, gdje ce raja imati priliku da se slika sa njima i budalese zajedno :D itd...

Lacoste
Kontakt:

Post Postao/la Lacoste » 05 jul 2015, 02:25

Mrcho je napisao/la:Trenutno je najbitnija utakmica sa Lech-om gdje bi bilo od velikog znacaja i pomoci igrcima da stadion bude sto vise popunjen, i sada ako si odlucio da dignes cijenu karata za tu utakmicu u svrhu vecih prihoda od iste, kao i edukacija navijaca o znacaju i pogodnostima clanstva onda bi trebao i napraviti bar dva standa kod katedrale i BBI centra sa po tri dobre hostese koje ce narednih 10 dana privuci sto vise raje da se uclani ili kupi kartu za utakmicu...

Marketing marketing i samo marketing... Maskotu Hordi Zla i maskotu kluba "skontati" i dati im da sutaju loptu kod katedrale, gdje ce raja imati priliku da se slika sa njima i budalese zajedno :D itd...
:thumbup: :thumbup: Marketiiiiiiiiiiiiiing

Mrcho
Kontakt:

Post Postao/la Mrcho » 05 jul 2015, 02:26

Belosevic28@ nemoj mi Bilbije spominjati Allaha ti, Stojcev je katastrofalan bio u vecem dijelu polusezone prosle, ali je i takav izmislio fudbal za amatera Bilbiju. Benko koji je stariji od njega 6,7 godina i kojeg zajebaju na treningu s pravom (mozes li koga proci ili pretrcati) je Aron Lenon po tom pitanju za Bilbiju!!!!! Ja slavim dan kao rodjendan kada sam mu ledja vidio iz kluba, a uprava da je mogla za njega uzeti 50K prodala bi ga na polusezoni i nebi dozvolili da mu istekne ugovor....

GangEvil
Kontakt:

Post Postao/la GangEvil » 05 jul 2015, 02:28

THEC je napisao/la:@gangevil istok 10, zapad 12 nebitno , kad ste tako pametni izadjite na ulicu i recite raji da se uclanjuje, i da kupi kartu za Lech istok ili zapad, bas da vidim koliko ce ih to uraditi, ja vrlo dobro vidim situaciju u drustvu i kako ljudi razmisljaju a vi sto ocito zivite u nekom paralelnom univerzumu je vas problem ne moj...a cijene su nabijene da bi kao privukli nove clanove, uspjece u tome garant
Nije ovdje niko pametan izuzev tebe koji samo cijelo vrijeme sijes mrznju i dizes tenzije. Ako ti je puno dati dati 5 km ili 10 km za utakmicu lige prvaka tvoj problem. Uvijek imas opciju Face Tv HD. Ali ne moras i druge pozivati na bojkot. Bas me zanima koliko para potrosis kad s rajom izadjes navece...manje od 5 km ili manje od 10 km?

THEC
Kontakt:

Post Postao/la THEC » 05 jul 2015, 02:39

vratis se par stranica i pogledas moje postove vezano za karte, nigdje ne spomenuh sebe licno, nego pricam uopsteno o tome kakva je raja ovdje kod nas i na koji nacin razmislja, i ne znam na kakav sam ja to bojkot pozivao, da bgt nadji to da vidim i ja
Pyro is not a crime !

Desole
Kontakt:

Post Postao/la Desole » 05 jul 2015, 02:43

Naravno da se isplati biti clan. Evo dovoljno je racunati 8 KM protiv Slobode i 5 KM protiv Lecha. Dakle na 2 tekme 13 KM ustede.

Ali isto tako svima u klubu treba biti jasno da ne mogu svi biti clanovi. Da bi se ipak povecao interes za clanstvo treba ljude animirati popustima, pogotovo u fan shopu i ovako na utakmicama. Ostalo je sekundarno.

GangEvil
Kontakt:

Post Postao/la GangEvil » 05 jul 2015, 02:47

THEC je napisao/la:vratis se par stranica i pogledas moje postove vezano za karte, nigdje ne spomenuh sebe licno, nego pricam uopsteno o tome kakva je raja ovdje kod nas i na koji nacin razmislja, i ne znam na kakav sam ja to bojkot pozivao, da bgt nadji to da vidim i ja
Nisi direktno pozivao na bojkot nego ismijavas uplatu clanarine od 20 km koja vazi 12 mjeseci...sto iznosi 1,66 km mjesecno. Ako je to puno onda imas puno pravo sto nas poredis sa Njemackom.

Mrcho
Kontakt:

Post Postao/la Mrcho » 05 jul 2015, 02:48

Svako povecanje ili smanjenje cijene karata dolazi poslije kosultacije sa Amidzom i detaljnim istrzivanjem kao i izvjestajem, jer je na kraju najbitnije ono sto pise ispod crte, tako da nije toliko ni do uprave ja mislim.

U drzavi kakvoj zivimo gdje nas redovno udaraju po dzepu, gdje cijene "svega" iz dana u dan rastu a plate stagniraju ili cak padaju, negativna reakcija na poskupljenja je neizbjezna pogotovo ako si porodicna covjek pa se od prvog do prvog sabiras gdje i kako pare trositi, vjerujte mi da nije jednostavno, i neki ce reci pa to je samo par maraka razlike i jeste upravu je, ali nekome i tih 3 ili 4 marke znaci dva dana da jede (tuzno ali istinito)

Vecina je vas ovdje na forumu mladje raje i jos ne zna sta su to obaveze ustvari, (ali prave obaveze) pa tako treba svatiti i kolegu Tech@ da nas u sustini treba da interesuje prvo nas dzep i dobar sportski rezultat voljenog FK Sarajeva a za sve ostalo tu su ljudi koji su dobro placeni za svoj posao u klubu koji obavljaju, pa tako i zadovoljavanje ukusa navijaca kao i Amidze i njegovih zahtijeva sto znaci da balansiraju!!!!

macahz
Kontakt:

Post Postao/la macahz » 05 jul 2015, 02:49

beze ste digli pompu oko lecha, kvalitetna ekipa kao i mi al nisu svemirski brod. Igrat se itekako moze.
Sto se tice ekipe jaa bi tu neke promjene napravio, vezano za sezonu a ne za ove utakmice evrope.
Delac
Hebib Stepanov Barba Puzigaca
Cimirot. Ikande
Dulja Radovac Emanuele
Benko
Krstu, tatomirovica, Stojceva bi prodo, mislim da za njih trojicu mozemo mil e da uzmemo.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 05 jul 2015, 02:50

Dosta je ba diskusije o parama i kartama vise!! Hajmo malo prizivati golmana kakvog! Stopera smo prizivali, 2 betona izletise. A ako budemo dovoljno kukali mozda se i Matej vrati. kuknjava
Bahati, bahati Željkan!
1946

THEC
Kontakt:

Post Postao/la THEC » 05 jul 2015, 02:52

GangEvil je napisao/la:
THEC je napisao/la:vratis se par stranica i pogledas moje postove vezano za karte, nigdje ne spomenuh sebe licno, nego pricam uopsteno o tome kakva je raja ovdje kod nas i na koji nacin razmislja, i ne znam na kakav sam ja to bojkot pozivao, da bgt nadji to da vidim i ja
Nisi direktno pozivao na bojkot nego ismijavas uplatu clanarine od 20 km koja vazi 12 mjeseci...sto iznosi 1,66 km mjesecno. Ako je to puno onda imas puno pravo sto nas poredis sa Njemackom.
eh to je tvoj problem sto nisi shvatio sta ismijavam, ne clanarinu nego ovaj pokusaj da se obicni simpatizeri uclane stavljanjem visokih cijena za ovu tekmu pa tako ako bi neko htio da se uclani i ide gledati Lech morao bi platiti :

-na zapadnoj tribini mora dati 32KM. (20clanska+12karta)
-na istocnoj tribini mora dati 30 KM (20clanska +10karta)
-na sjevernoj tribini mora dati 25 KM ( 20 clanska + 5 karta)

e haj sad ti malo pokusaj biti realan, sjeti se gdje zivimo i sta mislis koliko ce uspjeti novih clanova dobiti ?

edit: to kakve pogodnosti imas od clanske znam i ja, i ti i vecina onih koji idu manje vise na sve barem domace utakmice, ovdje pricamo o ljudima koji u vrh glave dodju 5-6 puta godisnje, a ako hoces da imas veliki broj clanova jednostavno i takve moras privuci na odredjen nacin, a to nije ovaj nacin kojim se sad pokusava
Zadnja izmjena: THEC, dana/u 05 jul 2015, 02:54, ukupno mijenjano 1 put.
Pyro is not a crime !

Mrcho
Kontakt:

Post Postao/la Mrcho » 05 jul 2015, 02:54

macahz je napisao/la:beze ste digli pompu oko lecha, kvalitetna ekipa kao i mi al nisu svemirski brod. Igrat se itekako moze.
Sto se tice ekipe jaa bi tu neke promjene napravio, vezano za sezonu a ne za ove utakmice evrope.
Delac
Hebib Stepanov Barba Puzigaca
Cimirot. Ikande
Dulja Radovac Emanuele
Benko
Krstu, tatomirovica, Stojceva bi prodo, mislim da za njih trojicu mozemo mil e da uzmemo.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

Steta sto Krste kod raje ima malo simpatizera jer je pored Cimirota nas najbolji igrac definitivno i ja ga licno bas gotivim jer je pravi sportista (sto se rijetko za kojeg moze reci) i vise nego dobar i zahvalan igrac!!!!!

MCMXLVI
Kontakt:

Post Postao/la MCMXLVI » 05 jul 2015, 02:58

joker90 je napisao/la:Dosta je ba diskusije o parama i kartama vise!! Hajmo malo prizivati golmana kakvog! Stopera smo prizivali, 2 betona izletise. A ako budemo dovoljno kukali mozda se i Matej vrati. kuknjava
Ne mjenjaj sada temu, jer te diskusije su nam postale dosadne :stop:
Hocemo malo ove probleme, odavno nismo ih imali na temi :mrgreen:
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 05 jul 2015, 03:00

Ljudi smirite se. Evo rezultato Apoela sa ovih prijateljskih:

04.07.15 KLU Lech APOEL 3 : 0
30.06.15 KLU Arka APOEL 2 : 1
27.06.15 KLU Lechia APOEL 4 : 1
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

belosevic28
Kontakt:

Post Postao/la belosevic28 » 05 jul 2015, 03:00

Mircho, zar ti nisi prije nekoliko dana prodavao istog tog Benku ?! Neka nama Milosa, nek hebe zivce, seta se...najveci problem ekipe je bio Bica. Sad kad je otisao, vrata Lige prvaka su nam otvorena...
Spomenut cemo mi Bicu, zivi bili pa vidjeli...
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''

MCMXLVI
Kontakt:

Post Postao/la MCMXLVI » 05 jul 2015, 03:04

Sabinho je napisao/la:Ljudi smirite se. Evo rezultato Apoela sa ovih prijateljskih:

Arka je druga poljska liga :mrgreen:
Pametnom dosta :salut:
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 05 jul 2015, 03:06

belosevic28 je napisao/la:Mircho, zar ti nisi prije nekoliko dana prodavao istog tog Benku ?! Neka nama Milosa, nek hebe zivce, seta se...najveci problem ekipe je bio Bica. Sad kad je otisao, vrata Lige prvaka su nam otvorena...
Dobar je Nermin bio, ali da cemo ga spominjati nesto, vala toliko dobar bio nije. Ako Ikande potpise niko se Nermina vise ni sjetiti nece.
Sabinho je napisao/la:Ljudi smirite se. Evo rezultato Apoela sa ovih prijateljskih:

Njih izgleda kantaju u ovim prijateljskim kako stigne ko. :think:
Bahati, bahati Željkan!
1946

Mrcho
Kontakt:

Post Postao/la Mrcho » 05 jul 2015, 03:11

belosevic28 je napisao/la:Mircho, zar ti nisi prije nekoliko dana prodavao istog tog Benku ?! Neka nama Milosa, nek hebe zivce, seta se...najveci problem ekipe je bio Bica. Sad kad je otisao, vrata Lige prvaka su nam otvorena...
Neko je spomenuo bio da ima dobra ponuda za Benku i ja sam ga prodao 100% jer sam pristalica igraca pogotovo napadaca koji 1 na 1 sa odbranbenim idu bez problema a to Benko nije na zalost a Bilbija pogotovo. Doveden kao napadac, u prvim zvanicnim utakmicama za FK Sarajevo vise se svadjao sa sudijom nego sto je igrao, u Banja Luci protiv Borca namjerno u 90-oj minuti vraca loptu nazad a ima idealnu situaciju da izbaci benku koji je u punom trku prema Golu Borca i izadje sam na golmana u 100% sansu, protiv Selje katastrofalan, bjezi od lopte i krije se, kao i Stojcev...

Hvala njemu na golovima koje je postigao i asistencijama ali on ni priblizno nikada nije bio kvalitet za FK Sarajevo!!!!!!

To je moje misljenje i ne moras se sloziti sa njim, ali dijelim isto misljenje sa upravo koja mu je i dala papire i pokazala izlazna vrata!!!!

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: BungaBum, Hajdeee, PeppermintSA, SHZ82 i 38 gostiju.