PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: _dreamer_,insider,Monolog,ribery

pitic
Kontakt:

Re: PL prepucavanja

Post Postao/la pitic » 06 jul 2015, 19:38

Probisvjet je napisao/la:
fedeltafrotta je napisao/la:
slika
:ljepota: :ljepota:
Priznaj da je sve cevape odnio sa sobom. :mrgreen:
Kod njih se je podobrano ugoio :rol:

Šta reće Lutvi trebalo litar kapi za oči na dan :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :rol: :rol:
SRETAN BROJ - 1725

fedeltafrotta
Kontakt:

Post Postao/la fedeltafrotta » 06 jul 2015, 19:44

cevape odnio, ali bgm trofeje ostavio... kod vas ni jednog ni drugog :D
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !

"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 06 jul 2015, 19:44

pitic je napisao/la:
Probisvjet je napisao/la:
fedeltafrotta je napisao/la:
slika
:ljepota: :ljepota:
Priznaj da je sve cevape odnio sa sobom. :mrgreen:
Kod njih se je podobrano ugoio :rol:

Šta reće Lutvi trebalo litar kapi za oči na dan :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :rol: :rol:
Ma ja ba. Lutvi treba kutlaca kapi da progleda ujutro i par kila cevapa da se pokrene. A onaj mrki sto je igrao kod njih nije imao ni za kifle. Zalosno.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 06 jul 2015, 19:53

pitic je napisao/la:Dok ne vidim validne dokaze za plate ja nikome ne vjerujem koliko god neko realnu priču pričao.
Onda nemaš pojma i ne vidim smisao diskusije. Imaš igrača koji je igrao za Porto, Bursu, Trabzon, a svi znamo da ti klubovi mnogo plaćaju, dakle, zašto bi on došao u PLBiH, i to potpisao ugovor na dvije godine? Čovjek se uvijek može vratiti u Vojvodinu i igrati jaču ligu, Evropu, ali nije se vratio zato jer mu je neko ponudio više para. Pametan čovjek će shvatiti.
BeSha1992 je napisao/la:Za tvoju informaciju, raspitaj se za koliko je Dupovac otis'o i Suljic, ja koliko znam vi odavno niste uzeli pare neke vece za igraca, cak je Dupovac otis'o za vece pare nego vas najbolji igrac sto je mogao otici tj. Tomic... dovoljno od mene, necu da mi se umanjuje vrijednost posta zbog lazi i besmislene rasprave sa covjekom koji ne vidi dalje od nosa...
Zanimljivo da spominješ laži, a slučajno si izostavio transfer Nermina Zolotića koji koštao više od dvojca koji si spomenuo :shh:
"Tako ti igra Bayern" - Ajla Alimanović

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Re: Odg: RE: Re: PL prepucavanja

Post Postao/la hilmo » 06 jul 2015, 19:59

Virtu4l je napisao/la:
Željezničar je pare rasuo na titule. Svoje pare, ne milostinju.
Svoje pare, aha, a odakle Željezničaru pare 2009. godine da plati Zebu i ostale igrače? Zaradio igrajući u Evropi.

pitic
Kontakt:

Post Postao/la pitic » 06 jul 2015, 20:02

Virtu4l je napisao/la:
pitic je napisao/la:Dok ne vidim validne dokaze za plate ja nikome ne vjerujem koliko god neko realnu priču pričao.
Onda nemaš pojma i ne vidim smisao diskusije. Imaš igrača koji je igrao za Porto, Bursu, Trabzon, a svi znamo da ti klubovi mnogo plaćaju, dakle, zašto bi on došao u PLBiH, i to potpisao ugovor na dvije godine? Čovjek se uvijek može vratiti u Vojvodinu i igrati jaču ligu, Evropu, ali nije se vratio zato jer mu je neko ponudio više para. Pametan čovjek će shvatiti.
BeSha1992 je napisao/la:Za tvoju informaciju, raspitaj se za koliko je Dupovac otis'o i Suljic, ja koliko znam vi odavno niste uzeli pare neke vece za igraca, cak je Dupovac otis'o za vece pare nego vas najbolji igrac sto je mogao otici tj. Tomic... dovoljno od mene, necu da mi se umanjuje vrijednost posta zbog lazi i besmislene rasprave sa covjekom koji ne vidi dalje od nosa...
Zanimljivo da spominješ laži, a slučajno si izostavio transfer Nermina Zolotića koji koštao više od dvojca koji si spomenuo :shh:
Ja ti kažem svoje mišljenje sigurno mu nije mala plata, ali nije mu ni extremno velika (kao što ti misliš) našli su se oni tu negdje u sredini. Da li si ti slušao preskonferenciju kada je Stepenav potpisao :?: Ako nisu napomenut ću te šta je otprilike rekao: Došao sam ovde zato što su mi ljudi iz Sarajeva predstavili ovaj projekat i primjetio sam da se radi od zdravom projektu i sredini. Drugi razlog zašto je došao je da je rekao da želi biti blizu kući i da mu je lakše igrati u klubu gdje svi pričaju sa svojim maternjim jezikom koji svi razumiju. Dalje je rekao da želi da prenese svoje iskustvo mlađim igračima. Ibraković je na toj presici rekao da je ugovor na 2 godine (kao što si i ti rekao), ali da postoje posebne stavke u ugovoru koje nisu htjeli iznositi za javnost. To je u pitanju po mome mišljenju ranije napuštanje kluba ukoliko dođe dobra ponuda u kojoj će i on i klub biti zadovoljni.
SRETAN BROJ - 1725

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 06 jul 2015, 20:04

hilmo je napisao/la:
Virtu4l je napisao/la:
Svoje pare, aha, a odakle Željezničaru pare 2009. godine da plati Zebu i ostale igrače? Zaradio igrajući u Evropi.
Prodali Štilića i Dialibu za milion eura :shh:

pitic
Kontakt:

Post Postao/la pitic » 06 jul 2015, 20:06

hilmo je napisao/la:
Virtu4l je napisao/la:
Toliko su se rasipali da su spali na to da danas skupljaju pare na donatorskoj večeri da bi se mogle dati velike premije igračima da pobjede FKS 28 kolo prošle sezone ili da budu šampioni.
SRETAN BROJ - 1725

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 06 jul 2015, 20:13

Virtu4l je napisao/la:
solinas je napisao/la:Oper ti iz supljeg u prazno virtuelle.
Koje svoje pare...odkud onda dug..igracima dobavljacima drzavi..minusi na racunima...dao BI ti guze da van dodje tan il husic.
Daj dokaze ili si obični lažov :hmmmmm:

Stani, ti si onaj što je pisao da je Bajić ponuđen Husiću za 150k i 20-30%?? Ako jesi, onda smo završili diskusiju.
Daj ti dokaze da tan i husic daju milostinju il zavezi za sva vremena.tan je vecinski vlasnik upravljackih prava...znaci gazda..to nije milostinja nego investicija..negradi Kamp iz milostinje..stim smo zavrsili.
Husic takodje radi po Projektu.prihvacenom öd grada.ovjerenom.opecacenom.upisuje pozajmice..pa naravno da CE.IMA potpisan Dokument da je jedini Kandidat za privatizaciju.ili vecinska prava u zavisnosti kako SE Klub ustroji.znaci gazda..investicija ne milostinja.
I da ja sam taj..
Citiram
Almire.hvala na ponudi Ali ne.ja volim slobodi.i zapamti prije cu ja SA slobodom u Gruppe live prvaka nego Sto cete vi nach budalu da preveslate SA Tim nakaradnim statutom.cuj 49 posto..jel ti Mene zajebavas.
Toliko o strasnom zeljo i njegovim parama.
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".

"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.

pitic
Kontakt:

Post Postao/la pitic » 06 jul 2015, 20:17

Uh, uh fino se ova tema raskuhala :mrgreen:
SRETAN BROJ - 1725

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 06 jul 2015, 20:40

Ode virtu a tek sam GA zajaho...nevalja ti poso brale.
Doce in kasnije dok smisli kako sta.
Dobio je po nosu.bridi mu pizda
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".

"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Re: Odg: RE: Re: Odg: RE: Re: PL prepucavanja

Post Postao/la hilmo » 06 jul 2015, 20:48

Virtu4l je napisao/la:
Prodali Štilića i Dialibu za milion eura :shh:
Fino Bogami, sve pare završile na računu kluba, niko nije brk omastio. I bilo dovoljno da se isplate plate od po 7 000 KM, ah da i posjeta je bila dobra....
Ali opet je to, prema tvojoj računici od prije nekolioko dana nedovoljno za sve.
A kako se riješavao sistem "dođem ti"?

simon
Kontakt:

Post Postao/la simon » 06 jul 2015, 21:18

hilmo je napisao/la:
Virtu4l je napisao/la:
Stipu ih @hilmo, na svojoj temi mole boga da im Brko dovede nekog sponzora kojeg evo vec 2 godine svaki mjesec dovode :urnebes: , prodaju se na SBF i niko ih nece. Sa price Tan ce preko nas da pere pare i uzet ce vam sve presli su na milostinju a ogulise se trazeci investitore da bi mogli prezivjeti, poznata je svima njihova suplja ;)
Ti si opet šampion !

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 06 jul 2015, 22:01

Al kad vidim da napisu: "Amare doveeedi nam kakvog sejka molim te"! :urnebes: :urnebes:
Pricaju o milostinji, a nude se sejku ko lepa Brena!
Bahati, bahati Željkan!
1946

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 06 jul 2015, 22:04

Amaweeee eto para od Mersina

slika
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

Željooooo
Kontakt:

Post Postao/la Željooooo » 06 jul 2015, 22:11

hilmo je napisao/la:
Virtu4l je napisao/la:
Hilmo druže u Želji 2009 godine nije igrao Zeba. Amar je odmah nakon što je došao podijelio otkaze vecini igraca iz prethodne ekipe i doveo gotovo 90% ekipe a igrali su Šehić, Bekric, Cocalic Culum, Bešlija Kerla, Popovic, Mešanovic, Radovanovic itd, a za neke od njih do tad navijači nisu ni znali. Plate u tom periodu nisu bile narocito velike a plate su zbog velike posjete mogli i navijaci otplacivati, svaka utakmica je bila dobro posjecena, euforija prava bila, plus onaj Željo TV..
Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Re: Odg: PL prepucavanja

Post Postao/la hilmo » 06 jul 2015, 22:29

Ma dobro 2009. ili 2010. onaj početak vaše ere, nije bitno.
Hoću da kažem da je neko morao donijeti novce, e sad hoćemo li to zvati investicija, pozajmica ili milostinja!

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 06 jul 2015, 22:30

Ma napisao sam mu odakle pare 2009. i umjesto da se poklopi, on počne pisati nebuloze. Momčina poletio pred rudu. Prodaš dva igrača za skoro dva miliona KM i on pita odakle pare :facepalm:

Sabinho
Kontakt:

Re: Odg: PL prepucavanja

Post Postao/la Sabinho » 06 jul 2015, 22:31

hilmo je napisao/la:Ma dobro 2009. ili 2010. onaj početak vaše ere, nije bitno.
Hoću da kažem da je neko morao donijeti novce, e sad hoćemo li to zvati investicija, pozajmica ili milostinja!
Sve je milostinja brate, uzivajmo u njoj. :opaopa: :opaopa:
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 06 jul 2015, 22:39

Virtu4l je napisao/la:Ma napisao sam mu odakle pare 2009. i umjesto da se poklopi, on počne pisati nebuloze. Momčina poletio pred rudu. Prodaš dva igrača za skoro dva miliona KM i on pita odakle pare :facepalm:
Jah, ja pisem nebuloze a ti sve doktorske disertacije.

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []