FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

samogrbavica
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la samogrbavica » 07 jul 2015, 00:43

Ako iko ima godisnju kartu iz tog vremena kad je bilo lose, a ja je imam, ja necu napisati rijec. Lako je supljirati ovako u prazno!
KHAJ PRICE

plavanacija
Kontakt:

Post Postao/la plavanacija » 07 jul 2015, 00:44

Željooooo je napisao/la:@plavanacija, nabijem ti ja te sve drugove na neku stvar, takve ljude bih dobro išamarao kad bih sa njima ušao u neku raspravu o klubu. Ne znam što su uopšte i ranije dolazili na utakmice kad im je uslov da klub prođe neko pretkolo da bi oni dolazili, a mogu misliti da su im puna usta kluba kad ulaze u raspravu sa navijacem nekog drugog kluba. Ja za razliku od tvojih drugova uvijek dolazim zbog Želje na utakmicu, nikad nisam postavljao neke uslove koje klub mora ispuniti da bih ja dolazio. Željo mi je kao porodica, vezan sam za njega, sa njim sam prošao mnoge loše ali i dobre stvari, Željo je moj stil, nacin, i smisao života, nešto bez cega ne bih mogao zamisliti svoj život. Da sam rođen u nekoj drugoj državi bio bih psihicki hendikepiran jer nikad ne bih mogao osjetiti ljubav koju svaki Manijak gdje god da se nalazi na svijetu osjeca prema Želji..
evo jedno pitanje, jel nas 1000 koji idemo na utakmice mozemo izvuci klub iz sranja? koji kupujemo karte, clanske, godisnje itd.. bojim se da smo manjina i tu je problem. jel imam pravo da se ljutim sto nema reklama, marketinga i sl. ili da supljiram volim zelju i sl stvari. Da ne volimo zelju ne bi u 00:40 tipkao i razmisljao o renoviranju Grbavice i sa 10 ljudi se u isto vrijeme dopisivao... Zelim bolje i hocu bolje... Hocu da se stvari pokrenu, insistiram da se u ovoj godini pokrenu stvari jer fasovat cu neku hronicnu bolest od sekiracije...:P

Senad1921
Kontakt:

Post Postao/la Senad1921 » 07 jul 2015, 01:05

Alipasino je napisao/la:Znate sta je vdeo problem.Svi mi volimo Zelju i kontamo bice bolje i da se nebi sjebavali pisemo ma dobro je bice bolje cim kazes bice bolje znaci da nije dobro.Mene ko starog navijaca boli jedna stvar a to je da smo mi stali dakle sto jedan kaze mi neidemo naprjed vec 3 godina nego tapkamo u mjestu.A mi stariji dobro znamo sta je trebalo bit nakon te famozne sezone i tekme sa Njukastlom.Sta se desilo.Evropski Zeljo nije neciji se dzepovi napunili jeste e zato mi sad tapkamo.3 godinu mi ulazimo u sezonu a nismo favorit za titulu dakle gubimo i primat kluba.nema para pa nabavi **** te nesposobna sta radis.Prodaces ono sto malo valja pa jovo na novo.

To nas je i jeb.alo "nabavi". Nabavljali smo i prije 5 godina, imali rezultate, pehare i posjetu. Uh zaboravio sam i povecan dug.... Sta smo na kraju dobili? Sve osim stabilnog kluba. Minus se sada smanjio bas bas, morace se zrtvovati jos koji igrac da bi ostao samo jos dug drzavi. Poslije stabilizacije kluba, lako ce se imati rezultat. Recimo kada poslujes na pozitivnoj nuli, prodajom Bajica mozes kupiti cijelu nasu ligu. Treba sacekati jos koji mjesec, letice glave same bez upiranja prstom navijaca ako se ne ispuni ocekivano... 50 godina je nas klub cekao titulu, mozes i ti malo.
Zadnja izmjena: Senad1921, dana/u 07 jul 2015, 01:07, ukupno mijenjano 1 put.

MuhamedTM

Post Postao/la MuhamedTM » 07 jul 2015, 01:06

Vi sto iznosite u javnost infos u vezi kluba ,pazite sta piste ne mora svako znati sve! Mislio sam da smo svi ovdje zbog Zelje ali vidim da dusmana ima vise nego sto sam pomisliti mogao.

Stadion sazvakana tema 100000000 puta isto tako I izlet u Europu kao sto vecina vas navodi. Eto nama nije krivo sto nemamo novi stadion I igrace bolje od ovih trenutno ,ljudi samo mlatite praznu slamu .
Ima vas par s ZADATKOM ,sad da li naplacujete to ili se lijecite na tome to ne znam ali molim ssba da ovo regulise. Banunu im I vozdra ovo se ne moze trpiti vise.Toliko lazi se napise da je to vise nepodnosljivo .
Sve vam smeta ama sve od stadiona ,igraca,navijaca,marketinga(s tim se slazem),cijene od karata,sto igramo na kosevu ,sto nije fan shop pun I stalno da radi,clanske kartice , sto ne dovodimo pojacanja itd.Dosadni ste tako je kako je I alajhmanet. Sabura malo
Reklamirate ovdje menadere na Zeljinoj temi .Stvarno glupost velika pa ovdje dodem da sta procitam nesto ili ubijem dosadu I informisem se o ljubavi najvecoj I moram citati aldina I ekipu vise nije sam stigli su mu u pomoc njegove pajde.
MocMahale444

1921 BLEED BLUE

invincible1921
Kontakt:

Post Postao/la invincible1921 » 07 jul 2015, 01:07

Ovdje haman niko nista razumno ne zna napisat :crazy: Jedni pljuju sve i svakoga, govore da se gasimo, da nece vise na stadion doc, ne valja gredic, siljak, odovoic niko, dok drugi govore da radimo strsaan posao, da odredjeni igraci nisu dosli jer nam je tako cejf i jer nam ne trebaju, da ako nista ne osvojimo da je to ok jer nema veze sto je opet sezona bez titule bitni su mladi igraci, uglavnom uvijek nadju izgovor za sve zivo..... :crazy: :crazy: :crazy:

Sto je najgore i ova raja sto bi napisala normalnu kritiku odma je osudjena na recenice tipa: PRATI REAL I BARCU
=\_1921_/=

brile
Kontakt:

Post Postao/la brile » 07 jul 2015, 01:16

Senad1921 je napisao/la:To nas je i jeb.alo "nabavi". Nabavljali smo i prije 5 godina, imali rezultate, pehare i posjetu. Uh zaboravio sam i povecan dug.... Sta smo na kraju dobili? Sve osim stabilnog kluba. Minus se sada smanjio bas bas, morace se zrtvovati jos koji igrac da bi ostao samo jos dug drzavi. Poslije stabilizacije kluba, lako ce se imati rezultat. Recimo kada poslujes na pozitivnoj nuli, prodajom Bajica mozes kupiti cijelu nasu ligu. Treba sacekati jos koji mjesec, letice glave same bez upiranja prstom navijaca ako se ne ispuni ocekivano... 50 godina je nas klub cekao titulu, mozes i ti malo.
To je sustina. Bravo :thumbup:

Ali neki kao da nece da shvate sta se radi i cemu se tezi. Kaze dvije godine bez trofeja, pa jbt strpi se jos godinu, maksimalno dvije da se vrate dugovi i da se klub stabilizuje pa onda ako ne bude rezultata, pljujte slobodno, i ja cu.

Yebem mu mater isto ko da ste mutavi, pa se mora ponavljati jedno te isto svaki dan :facepalm: mislim na pojedince naravno
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI !

SPARTANS FC

Minjore
Kontakt:

Post Postao/la Minjore » 07 jul 2015, 01:23

Eh braco.. Vec danima pokusavam da napisem nesto kratko a konkretno.. Al ne ide, napisem pa izbrisem.. Da krenem redom.. Pljuvanje na racun Uprave i mogu shvatiti. Proslu sezonu smo poceli katastrofalno (metalurg), da bi situaciju popravila Zeljina djeca.. Dat je jasan cilj koji je na kraju sezone ispunjen. Medjutim kada vidis da sa ovako skromnom ekipom napravis takav rezultat da iza sebe ostavis 3 do 4 igracki jace ekipe ili jednako jake, postavis pitanje koja je granica te ekipe i sta bi tek postigli sa dva ili tri dodatna pojacanja. Ovdje vidim da jedni pisu kontra uprave, drugi ih podrzavaju, a ja moram i na jednu i drugu stranu. Meni je najvise krivo u svemu tome sto pogresne price dolaze do navijaca. A svi znamo kakvih navijaca Zeljo ima. Kiksat ces protiv Madjara, kiksat prvu u gostima i drugo kolo kuci ces imati bezbroj pljuvaca bez obzira koji igrac grijesio. A da se ne zapita dal je Beganovicu drago igrati za platu kakvu vec ima, koja je manja nego da radi dostaavu u piceriji. Navijaci zele nesto novo, atraktivno i primamljivo. Ovo ljeto osim dresova uprava nista nije uradila da privuce gledaoce. Znam da ce me neki napasti al ybg to je moje misljenje. Realno previse se oslanjamo na Dzeku, pare od Mersina i neke famozne sponzore, ali nista, svako ljeto isto (mislim na zadnja 2-3 ljeta). Tu gdje bi trebali napraviti iskorak, mi godinama pravimo korak unazad, a to je Europa. Jedina normalna sansa za zaradu. Pravi primjer je ovaj dvomec sa Balzanom od kojeg je neto zarada 410.000: eura. Necu sad praviti proracune troskove i sve to, pisem samo za neto zaradu. Uzmemo li u obzir eventualni prolazak u trece pretkolo, inkasirali bi jos dodatnih 200-300 hiljada eura, kojima dodas trece pretkolo, tv prava i slicno i dodjes do toga da si zaradio preko milion eura. A svi znamo kako je tesko doci do te cifre. Nazalost tako smo godinama naviikli, da se uzdamo u Boga i srecu, naravno kooja ti uvijek okrene ledja.. Navijacima treba trud, da vidis zbog cega dolazis na utakmice, da vidis gdje te pare zavrsavaju. Naravno Klub ima troska 365 dana u godini, ali mora se malo hrabrije raditi.. Niko se nece sjetiti da je na proslavi titule 2013 godine bilo 7k ljudi, vec ce se svi sjetiti meceva s Plzenom, i da nam je narodnim zargonom receno boba falila da prodjemo. Tako i svaka sezona. Europa je kljuc uspjeha u mnogim stvarima. Druha stvar je ovaj forum. Ovo je javni forum i svi imaju pravo da pisu, pa se meni svidjalo ili ne sta pise Hamdo, Mujo ili treci ja to moram postovoati. U zadnje vrijeme vidim jako malo normalne diskusije. Vec svaka prica zapocinje i zavrsava sta znas ti, sta ne znas. Daj argumente i za jedno i za drugo. Ako ti se ne svidi sta neko predlozi ili pise vrlo jednostavno preskocis. Nekad ste toliko dosadni s tim kritikovanjem famoznog Aldina da to izgleda kao forum zena u Pms-u. Niko vas ne tjera na raspravu s njim, citanje njegovih postova i slicno. Treca stvar je da na ovom forumu mozes izdvojiti momke za svaku pohvalu. Drago mi je sto tu ima i novih momaka koji normalno diskutuju. Takodjer drago mi je sto dosta tih momaka znam uzivo, pa sjedemo, progovorimo ili jednostavno se cujemo preko drustvenih mreza. Momci se iste price drze i ovdje pod "anonimnim" imenima a i u stvarnosti. Halalite ako sam opro sa dugim i naravno nepovezanim tekstom al jbg moro sam Nekako izbaciti iz sebe pa makar na takav nacin..
@BlueFamily 17:30 trening..
Nek smo vazda puni Bosne, a i Bosna puna nas ! Manijaci 1987

salle86
Kontakt:

Post Postao/la salle86 » 07 jul 2015, 01:27

Da i ja nesto o stadionu :D
Koja je svrha naseg "divljeg" zapada? Da se uzme vise love od karti posto su tamo skuplje?!
Ide prica kako nam je on jedna od prepreka igranja u europi na Grbavici. Pa daj da ga srusimo ako treba, bolje mi nego da ga rusi vjetar, kisa...
Mora se nesto raditi, bilo sta. Ne mozes se ponasati nonsalantno, kao da je to tudje, kao da ce to neko drugi srediti. Srusi se krov, nista...samo se jeftinije karta prodaje i idemo dalje. Pa sutra ce i tribina propasti pa ce vjerovatno neko omotati zutom trakom "MINE" i zabraniti prilaz tamo i nikom nista.
OK, nemamo besposlenih ljudi koji bi obavljali te neke "sitne" poslice, pa daj nek neko iz kluba izadje javno da pozove navijace da se sakupimo i uradimo koliko ko moze, bolje ista nego nista. Pa nek nas dodje 20 ako nista mozemo pocupati onu travu iz betona sto izbija na tribinama da nije ruglo. Tuga me uzme kad vidim kako se olako dopusta da nam druga kuca propada :(
Ti si mi sve na svijetu, u srcu nosim te ja,
ljubavi što te rodi klasa radnička.
Tebi posvetio život, sve dane, godine,
sa svojom braćom živim za tvoje uspijehe

invincible1921
Kontakt:

Post Postao/la invincible1921 » 07 jul 2015, 01:28

Minjore je napisao/la:Eh braco.. Vec danima pokusavam da napisem nesto kratko a konkretno.. Al ne ide, napisem pa izbrisem.. Da krenem redom.. Pljuvanje na racun Uprave i mogu shvatiti. Proslu sezonu smo poceli katastrofalno (metalurg), da bi situaciju popravila Zeljina djeca.. Dat je jasan cilj koji je na kraju sezone ispunjen. Medjutim kada vidis da sa ovako skromnom ekipom napravis takav rezultat da iza sebe ostavis 3 do 4 igracki jace ekipe ili jednako jake, postavis pitanje koja je granica te ekipe i sta bi tek postigli sa dva ili tri dodatna pojacanja. Ovdje vidim da jedni pisu kontra uprave, drugi ih podrzavaju, a ja moram i na jednu i drugu stranu. Meni je najvise krivo u svemu tome sto pogresne price dolaze do navijaca. A svi znamo kakvih navijaca Zeljo ima. Kiksat ces protiv Madjara, kiksat prvu u gostima i drugo kolo kuci ces imati bezbroj pljuvaca bez obzira koji igrac grijesio. A da se ne zapita dal je Beganovicu drago igrati za platu kakvu vec ima, koja je manja nego da radi dostaavu u piceriji. Navijaci zele nesto novo, atraktivno i primamljivo. Ovo ljeto osim dresova uprava nista nije uradila da privuce gledaoce. Znam da ce me neki napasti al ybg to je moje misljenje. Realno previse se oslanjamo na Dzeku, pare od Mersina i neke famozne sponzore, ali nista, svako ljeto isto (mislim na zadnja 2-3 ljeta). Tu gdje bi trebali napraviti iskorak, mi godinama pravimo korak unazad, a to je Europa. Jedina normalna sansa za zaradu. Pravi primjer je ovaj dvomec sa Balzanom od kojeg je neto zarada 410.000: eura. Necu sad praviti proracune troskove i sve to, pisem samo za neto zaradu. Uzmemo li u obzir eventualni prolazak u trece pretkolo, inkasirali bi jos dodatnih 200-300 hiljada eura, kojima dodas trece pretkolo, tv prava i slicno i dodjes do toga da si zaradio preko milion eura. A svi znamo kako je tesko doci do te cifre. Nazalost tako smo godinama naviikli, da se uzdamo u Boga i srecu, naravno kooja ti uvijek okrene ledja.. Navijacima treba trud, da vidis zbog cega dolazis na utakmice, da vidis gdje te pare zavrsavaju. Naravno Klub ima troska 365 dana u godini, ali mora se malo hrabrije raditi.. Niko se nece sjetiti da je na proslavi titule 2013 godine bilo 7k ljudi, vec ce se svi sjetiti meceva s Plzenom, i da nam je narodnim zargonom receno boba falila da prodjemo. Tako i svaka sezona. Europa je kljuc uspjeha u mnogim stvarima. Druha stvar je ovaj forum. Ovo je javni forum i svi imaju pravo da pisu, pa se meni svidjalo ili ne sta pise Hamdo, Mujo ili treci ja to moram postovoati. U zadnje vrijeme vidim jako malo normalne diskusije. Vec svaka prica zapocinje i zavrsava sta znas ti, sta ne znas. Daj argumente i za jedno i za drugo. Ako ti se ne svidi sta neko predlozi ili pise vrlo jednostavno preskocis. Nekad ste toliko dosadni s tim kritikovanjem famoznog Aldina da to izgleda kao forum zena u Pms-u. Niko vas ne tjera na raspravu s njim, citanje njegovih postova i slicno. Treca stvar je da na ovom forumu mozes izdvojiti momke za svaku pohvalu. Drago mi je sto tu ima i novih momaka koji normalno diskutuju. Takodjer drago mi je sto dosta tih momaka znam uzivo, pa sjedemo, progovorimo ili jednostavno se cujemo preko drustvenih mreza. Momci se iste price drze i ovdje pod "anonimnim" imenima a i u stvarnosti. Halalite ako sam opro sa dugim i naravno nepovezanim tekstom al jbg moro sam Nekako izbaciti iz sebe pa makar na takav nacin..
@BlueFamily 17:30 trening..

:thumbup: :thumbup: vazda grah bacamo....najgore od svega zamisli da samo nekim slucajem sad ispali u ovom pretkolu...pa strah me i pomislit u kakav bi ku.rac otisli. Sto se tice igraca ja cu im vazda dat podrsku pa taman igrala raja iz mahale i uvijek im davat pohvale, al i konstruktivne kritike. Međutim uprava je ....ne znam sta bi rekao. Pogotovo ovaj marketing segment :puke: Eo i dresovi ti koje spominjes uzmi samo najbanalniju stvar, cijenu. Znam ja kolko kostaju, znas ti, al smijem se zaklet da bruku laicke raje koja dodje nekolko puta godisnje, a voljela bi kupit dres pojma nema kolko je. Nema reklama o dresu, informacija nicega....
=\_1921_/=

Jaozinho22
Kontakt:

Post Postao/la Jaozinho22 » 07 jul 2015, 01:38

Više titula nego pojedini klubovi lopti ! FKŽ !
Budite navijači FK Željezničara a ne navijači Misimović Senada !

anonimni
Kontakt:

Post Postao/la anonimni » 07 jul 2015, 01:41

Zna se da nam je marketing jedna od slabijih karika, tuzno je da neko ko nije stalno na Grbavici i nema neki izvor informacija (nekoga ko je redovan) tesko moze saznati novosti, djevojka je par stranica ranije pitala za neku majicu i za to joj niko nije odgovorio, a da su stvari sredjene mogla je s par klikova vidjeti i kupiti je, mogli su ljudi van Sarajeva postati clanovi online, fan shop se mogao dotjerati (novom robom), ali s druge strane, kome ? Klub ima 1500 clanova i prosjek od 3000 ljudi na Grbavici, kad bi se imalo za koga raditi sve bi bilo bolje, sami smo sebi dusmani i sva prica vazda ide u krug od posjete preko sigurnosti (jer sto bi neko dolazio na stadion gdje se bombe postavljaju) do marketinga... Za igrace se ja ne brinem, ali sve oko kluba moze biti bolje, nije samo do operativaca u klubu nego i do nas, hajde da pokazemo klubu da ima armiju navijaca iza sebe, da onih 160k lajkova na fb nije samo suplja i da nas bude bar 10 milja u cetvrtak na Kosevu, pa ako budu dobri rezultati u drugom pretkolu lakse cemo prodati jos clanskih, godisnjih i robe iz fan shopa...

Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!

Kapiten Blue Traina

za_zivot_cijeli
Kontakt:

Post Postao/la za_zivot_cijeli » 07 jul 2015, 01:42

sustina je u tome da su Uprave radile iskljucivo ono sto se moralo moralo, a ne trebalo uraditi.

koliko god se trudio ne mogu pronaci nista za sta je zasluzna bilo koja od uprava a da odskace od onog minimuma koji moraju uraditi.

sve sto se uradilo, napravili su drugi. od pomocnog terena, reflektora, svlacionice, navodnjavanja terena.... ono sto je bilo neumjesno traziti od drugih da naprave ostalo je nezavrseno. npr. WC na sjeveru na kojem ocekuju porodice i zbog kojih su licemjerno otvorili poseban ulaz.

i od ove price vezane za nase mlade snage ne bi nista bilo da je nije zapoceo Amar, dakle trener.

hocu reci, Zeljo od rata nije imao Upravu dostojnu imenu i reputaciji kluba.
Jedan život, jedna ljubav, jedan klub.
Željezničar za život cijeli!

champions1921

Re: Odg: RE: Re: FK Željezničar

Post Postao/la champions1921 » 07 jul 2015, 01:45

invincible1921 je napisao/la:Ovdje haman niko nista razumno ne zna napisat :crazy: Jedni pljuju sve i svakoga, govore da se gasimo, da nece vise na stadion doc, ne valja gredic, siljak, odovoic niko, dok drugi govore da radimo strsaan posao, da odredjeni igraci nisu dosli jer nam je tako cejf i jer nam ne trebaju, da ako nista ne osvojimo da je to ok jer nema veze sto je opet sezona bez titule bitni su mladi igraci, uglavnom uvijek nadju izgovor za sve zivo..... :crazy: :crazy: :crazy:

Sto je najgore i ova raja sto bi napisala normalnu kritiku odma je osudjena na recenice tipa: PRATI REAL I BARCU
Normalna kritika je uvijek dobrodošla. Konstruktivna i dobronamjerna kritika uvijek donosi više od pohvala, bar je tako kada je naš mentalitet u pitanju. Fali mjere ovdje većini i u pravdanju i u kritikovanju.. Pa jedan Man utd je već nekoliko godina bez titule pa možemo i mi dvije-tri godine. Ne pada to nikom lahko ali nije to tolika tragedija koliko se predstavlja. Mnogi ignorišu činjenicu da smo mi najtrofejniji klub u državi i da smo i u ove zadnje dvije sušne sezone maltene do zadnjeg kola u igri za titulu.. Nismo mi bili dvanaesti na tabeli pa da se ovoliko pesimizma i destruktivnosti prosipa od strane pojedinaca.. Treba biti realan.. Mladi igrači iz naše škole i njihova promocija je najispravniji put kojim trenutno možemo ići.. Meni je puno srce kada vidim tu djecu i drago mi je što se dovodjenje nekih polovnjaka maksimalno reduciralo.. Za prava i provjerena pojačanja trebaju dobre pare.. Hoćemo za svoje igrače milion a mislimo dovesti bolje od njih za 20 milja, e pa gdje je tu logika.. Klub trenutno ima prioritete i skuplji igrači nam još neko vrijeme neće biti dostupni.. To je tako pa odgovaralo to nekom ili ne.. Moramo biti strpljiviji što se toga tiče..

Što se stadiona tiče mi nećemo vidjeti rekonstrukciju sve dok ova garnitura ljudi i njihova stranka vladaju u općini u kojoj se naš stadion nalazi.

Ja sam dosta često kritikovao naš marketing koji u suštini ne postoji.. Tu bih direktno prozvao Gredića koji uvijek ističe važnost broja članova a kao glavni odgovorni ništa nije uradio na polju koje te članove približava klubu.. Bar danas uz pomoć interneta osnovni marketing nije skup i za loš posao nemaju opravdanja.. I ova pauza je loše odradjena.. Imaju još malo vremena da poprave situaciju ali poznavajući odnos ljudi iz kluba prema tom segmentu nisam optimista.. Bar bi Gredić a i Šiljak trebali znati koliko je taj segment bitan u bilo kom biznisu..
BUDI ŽELJO !!!

Southboy
Kontakt:

Re: Odg: RE: Re: FK Željezničar

Post Postao/la Southboy » 07 jul 2015, 01:46

samogrbavica je napisao/la:Ako iko ima godisnju kartu iz tog vremena kad je bilo lose, a ja je imam, ja necu napisati rijec. Lako je supljirati ovako u prazno!
Imam i ja,i to sezonska za zapad-VIP placena 500km 2007god.Znaci od usta sam tada odvajao,da bi gledao mozda najgori fudbal u 90godina koji je Željo igrao dok nije Osim 2009 stigao opet.Tada nismo boda u gostima osvojili i sta trebam srati sada ko ti ovdje i siriti negativu.
Clansku imam evo 2 godine kako su pocele,trebam i ove sezone je produziti,kartu sada kupujem pojedinacno jer vise ostavim klubu nego sa godisnjom i jel opet trebam srati i *ebavati svima u klubu ko ti.Mnogi ne zele da citaju tvoje postove(sigurno je do tebe jer ako vise ljudi kaze da si negativac onda jesi stvarno).
Mladicu,ako nemas sta pametno pisati nemoj nista,mnogo ljudi i iz drugih gradova citaju ovaj forum i sreca pa si jedini koji tako pljuje po klubu jer bi svi pomislili da se sutra "gasimo kao Borac",nazalost(ljudi ce izgubiti citavu historiju i tradiciju velikog kluba,pogotovo prije rata,stariji znaju dobro sta pricam)..

Svaki dan kontam prestaces i da ce ti ta furka proci..jednostavno prestani pratiti klub i ostavi nas bolesnike na miru..svaka dalja raspava ovdje zavrsava
19TM87

ŠAMPIONI:1946,1972,1998,2001,2002,2010,2012,2013
KUP BiH:2000,2001,2003,2011,2012
SUPER KUP:1998,2000,2001

DANDY
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

Post Postao/la DANDY » 07 jul 2015, 01:50

samogrbavica je napisao/la:Ako iko ima godisnju kartu iz tog vremena kad je bilo lose, a ja je imam, ja necu napisati rijec. Lako je supljirati ovako u prazno!
Iz tog vremena mozes imati samo poluodisnju.....

ZaZelju
Kontakt:

Post Postao/la ZaZelju » 07 jul 2015, 01:52

Mogu li ja reći nešto? :damn: Imam nekakav lijep osjećaj da ćemo proći u treće pretkolo sa trenutnom ekipom, a onda ko zna ko će nam biti protivnik, možda neko lakši nego mogući protivnici u drugom, pa prođemo u play off. Mađari me uopće nisu impresionirali, odnosno ne mislim da su puno jači od nas, šansa za prolaz postoji. Znam da sam u manjini ovdje jer baš sam optimista. Ukupna zarada u Evropi u slučaju da se plasiramo u play off bi bila 840000 eura . Sa mogućom prodajom Džeke tu je još 840000 eura. Konačno dođu pare za Šehića, a nekad moraju doći, znači još 600000 km. Kad ovo zbrojimo, ne računajući novac koji možemo zaraditi prodajom ulaznica, pravom TV prenosa ako dođe neki jak, bogat klub u play off-u, na bankovnom računu imaćemo, odnosno klub će imati, dodatnih 4 miliona maraka, tj dvogodišnji budžet. Ili otplatiti sve dugove, plus jednogodišnji budžet. Jedino se bojim da nam neki igrači odu usred evropskih utakmica i da se kompletan taj ko što vi kažete evropski izlet izjalovi. Ne znam, recimo desi se da prodamo Kvesića za 100000 eura jer eto vi kažete da nas je momak zadužio, što meni nema smisla jer klub prvo gleda svoj interes, svakom svačije. Prodamo Bajića nekom Mariboru, kome već, možda još nekoga i ta nova oslabljena ekipa ispadne u drugom pretkolu. Onda ti još neko od igrača ode, budu nezadovoljni u klubu, pritisak od menadžera, svašta nešto. I Bajić, i Kvesić, i Antolović se mogu prodati u zimskom prelaznom roku za više novca, ali tad ćeš možda iza sebe imati lijepu evropsku priču, boriti se za prvo mjesto u prvenstvu, uraditi nešto u kupu, zaraditi prijeko potrebnog novca. Onda možeš dovesti ciljana pojačanja jer imaš dovoljno novca pa da u proljetnom dijelu prvenstva uradiš više. Osvojiš ga, ili kup, ponovo izađeš u Evropu. Svako ima neku viziju, klub sigurno ima svoju, samo se nadam da u klubu bar slično razmišljaju ovome što sam ja napisao, a naravno da moraš biti oprezan jer ne znaš šta se može desiti.
Eto toliko! Nadam se da moj post nije isprovocirao nikoga. Čekam Sehur pa malo optimistične inspiracije nadođu! :)

Omark
Kontakt:

Post Postao/la Omark » 07 jul 2015, 01:54

Kako se na lijep način oprostio Hasanović od Želje sa ovim videom, skidam mu kapu.
Nadam se da će ova kriza što prije proći ,da nećemo morati prodavati najbolje igrače za sitnicu, da nećemo morati igrati na stadionu koji nije naš, koji radije prima pjevače, nego timove.

shzna
Kontakt:

Post Postao/la shzna » 07 jul 2015, 02:01

Hajde više četvrtak, da se zaboravi na sve negativnosti bar na kratko.. I ja sam mišljenja da idemo do trećeg pretkola najmanje ako Bog da :opaopa:
Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!

DANDY
Kontakt:

Post Postao/la DANDY » 07 jul 2015, 02:18

Na hajr i na dobro da iazadju ove nebulozze pojedinaca proteklih dana......

delinjo
Kontakt:

Post Postao/la delinjo » 07 jul 2015, 02:21

Željooooo je napisao/la:@plavanacija, nabijem ti ja te sve drugove na neku stvar, takve ljude bih dobro išamarao kad bih sa njima ušao u neku raspravu o klubu. Ne znam što su uopšte i ranije dolazili na utakmice kad im je uslov da klub prođe neko pretkolo da bi oni dolazili, a mogu misliti da su im puna usta kluba kad ulaze u raspravu sa navijacem nekog drugog kluba. Ja za razliku od tvojih drugova uvijek dolazim zbog Želje na utakmicu, nikad nisam postavljao neke uslove koje klub mora ispuniti da bih ja dolazio. Željo mi je kao porodica, vezan sam za njega, sa njim sam prošao mnoge loše ali i dobre stvari, Željo je moj stil, nacin, i smisao života, nešto bez cega ne bih mogao zamisliti svoj život. Da sam rođen u nekoj drugoj državi bio bih psihicki hendikepiran jer nikad ne bih mogao osjetiti ljubav koju svaki Manijak gdje god da se nalazi na svijetu osjeca prema Želji..
aka cast drug na postu objasnio si,ali moras znati da je nas 1000 nedovoljno za bilo sta ,a ti ovim izjavama tjeras simpatizere od kojih klub treba zapravo najvise zivjeti,ne mozemo svi voljeti zelju jednako to moras shvatiti,ali ako ti mislis da je bolje igrati pred hiljadu nego pred 10 hiljada navijaca onda ok postujem :)
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!

RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: avalPacidoroP, bvsic, Hamagara, invincible1921, Mamba21, MSOZ101, Vanja8 i 64 gosta.