Alipasino je napisao/la:Znate sta je vdeo problem.Svi mi volimo Zelju i kontamo bice bolje i da se nebi sjebavali pisemo ma dobro je bice bolje cim kazes bice bolje znaci da nije dobro.Mene ko starog navijaca boli jedna stvar a to je da smo mi stali dakle sto jedan kaze mi neidemo naprjed vec 3 godina nego tapkamo u mjestu.A mi stariji dobro znamo sta je trebalo bit nakon te famozne sezone i tekme sa Njukastlom.Sta se desilo.Evropski Zeljo nije neciji se dzepovi napunili jeste e zato mi sad tapkamo.3 godinu mi ulazimo u sezonu a nismo favorit za titulu dakle gubimo i primat kluba.nema para pa nabavi **** te nesposobna sta radis.Prodaces ono sto malo valja pa jovo na novo.
To nas je i jeb.alo "nabavi". Nabavljali smo i prije 5 godina, imali rezultate, pehare i posjetu. Uh zaboravio sam i povecan dug.... Sta smo na kraju dobili? Sve osim stabilnog kluba. Minus se sada smanjio bas bas, morace se zrtvovati jos koji igrac da bi ostao samo jos dug drzavi. Poslije stabilizacije kluba, lako ce se imati rezultat. Recimo kada poslujes na pozitivnoj nuli, prodajom Bajica mozes kupiti cijelu nasu ligu. Treba sacekati jos koji mjesec, letice glave same bez upiranja prstom navijaca ako se ne ispuni ocekivano... 50 godina je nas klub cekao titulu, mozes i ti malo.