muamerc je napisao/la:Ali kad neko na trenera dirne to nije ok.
Naravno da ne treba jer iz toga ce uvijek vise stete proisteci nego koristi.
muamerc je napisao/la:gdje ne smije se osjecati kao da je klub njegovo privatno vlasnistvo gdje moze raditi sta hoce
Ovo se moze pripisati Guardioli a ne Mulleru. To je toliko puta prezvakana tema ali se mora ponoviti da se Guardiola igrao managera u ove dvije sezone i radio sta mu je volja na stetu samoga kluba.
muamerc je napisao/la:"Kme, kme, trener me naruzio, kme, znal on ko sam ja?, kme, imam platu od 10mil, mene ne smije niko da dira, kme, ja sam odavde, uz navijace sam cesto sa magafonom, kme, volim ovaj klub i necu ga napustiti, kme, ko je on? kme..."
Postujem te druze ali stvarno nije uredu da se tako govori o Mulleru koji to nicime nije zasluzio. Muller je zahvalan igrac i voli Bayern i njegov doprinos Bayernu je ogroman. Od njegova pocetka u Bayernu je jedan od najkonstantnijih igraca, vec sezonama pruza odlicne partije i uvijek ce biti bitniji za Bayern nego li Guardiola. Spanac ce napustiti Bayern, a Muller ce ostati i vrlo je vjerovatno da ce postati i kapiten u buducnosti. I da mnogi igraci koji to ne zasluzuju imaju vecu platu od Mullera ali se Mulija nikada nije zalio na to za razliku od jednoga Kroosa npr.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.