FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,Monolog,geronimo,hammers

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

Nerminovic
Kontakt:

Re: FC Bayern München

Post Postao/la Nerminovic » 07 jul 2015, 10:25

muamerc je napisao/la:
Nerminovic je napisao/la:Hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha, cuj Robben + Muller + pare e ovo jos nisam cuo :urnebes:

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Ko je to napisao da mi je viditi.
sad mi je jasno, neki momak trolla raju
slika
Champions of SportSport League 2017

BackSpace United

proFCB
Kontakt:

Post Postao/la proFCB » 07 jul 2015, 11:15

Ne treba se uopce obazirati na te spekulacije. Mislim da kod nas nece biti nikakve prodaje igraca, no ukoliko bi slucajno doslo, ocekujte Hazarda uskoro kod nas :D

Nego, je li ima neko kakav update po pitanju zgloba Ribery-a?

Sent from my LG-D802 using Tapatalk
Stern des Südens

proFCB
Kontakt:

Post Postao/la proFCB » 07 jul 2015, 11:19

slika

Stern des Südens

proFCB
Kontakt:

Re: RE: Re: FC Bayern München

Post Postao/la proFCB » 07 jul 2015, 11:20

[img]http://football-formation.com/lineup/29563/formation.png[/img]

Zivim za trenutak, kada ce u 1/2 LP protiv Reala, Barce istrcati ovako i ja se naslonim bez trunkice nervoze, jer znam da ce ih raskomadati.

Stern des Südens

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 07 jul 2015, 12:53

rikimo je napisao/la:Bayern Munich are ready to offer Manchester United 25-year-old Germany forward Thomas Muller, 31-year-old Netherlands winger Arjen Robben and cash in exchange for Argentina midfielder Angel Di Maria, 27. (Bild)

I Darmian bi mogao u United...

:/

Poslaćemo i Guardiolu u paketu za Di Mariu.

Što se tiče Darmiana on je već u Utd za 18 mil eura,izgleda da Rafko i dalje ostaje prva opcija na beku. :roll:
1974---1975---1976---2001---2013---2020

muamerc
Kontakt:

Post Postao/la muamerc » 07 jul 2015, 13:15

Saurman je napisao/la:
rikimo je napisao/la:Bayern Munich are ready to offer Manchester United 25-year-old Germany forward Thomas Muller, 31-year-old Netherlands winger Arjen Robben and cash in exchange for Argentina midfielder Angel Di Maria, 27. (Bild)

I Darmian bi mogao u United...

:/

Poslaćemo i Guardiolu u paketu za Di Mariu.

Što se tiče Darmiana on je već u Utd za 18 mil eura,izgleda da Rafko i dalje ostaje prva opcija na beku. :roll:
Lahm ce napraviti comeback, kao neki lik iz stripa; zgulice sa sebe ovu uniformu igraca sredine terena i nakon toga pojavice se u kostimu desnog beka i na prsima znak - amius - "ako moze ikako u sredinu" - jer volim tu poziciju.

Klare

Post Postao/la Klare » 07 jul 2015, 13:28

Saurman je napisao/la:Što se tiče Darmiana on je već u Utd za 18 mil eura,izgleda da Rafko i dalje ostaje prva opcija na beku. :roll:
Meni drago što ne dovodimo te polovnjačke bekove, još mi draže jer imam koliko-toliko nade da će Lam tu igrati.

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 07 jul 2015, 13:32

Klare je napisao/la:
Saurman je napisao/la:Što se tiče Darmiana on je već u Utd za 18 mil eura,izgleda da Rafko i dalje ostaje prva opcija na beku. :roll:
Meni drago što ne dovodimo te polovnjačke bekove, još mi draže jer imam koliko-toliko nade da će Lam tu igrati.
Ti i Muamer i dalje gajite nadu da će Lahm zaigrati na beku.Ja sam je davno izgubio.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

FRANK RIBERY
Kontakt:

Post Postao/la FRANK RIBERY » 07 jul 2015, 17:06

Baš ružno kad čovjek pročita pa i na ovom portlu glupost da Bayern zâ Di Mariju nudi Mullera i Roobéna. Ne da je čiča Robben u svojim tridesetim bolji od Di Marije nego je i Mullerova lijeva noga skuplja od njega. Da je u pitanju Ronaldo pa bi čovjek i razumio, ali oba ovâ igrča su bolja od Di Marije. Savjet i ovom portlu da povede računa kakvé špekulacije objavljuje. U ovo ne bi povjerovo niko ko ima i trunku razumâ u sebi.
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".

muhamedhulk
Kontakt:

Post Postao/la muhamedhulk » 07 jul 2015, 17:35

Ma ovo je laz za di Mariju i zamjenu..jel to dailymail i sl. nista..u rangu avaza :D
A sad sam na ****.de citao da ima trzavica na relaciji Müller-Pep (i ne samo sa Müllerom) oko nekih novih 'ideja' Pepa (tice se taktike). Odmah su povezali da ce u Utd, kao 82 mil nudi van Gaal za svog 'miljenika'. I sad se (navodno) i Müller konta.
Ja nezz jel Pep ostaje u Münchenu 100 godina kad toliko pokusava da mijenja identitet ekipe?! Hajde sto smo poceli igrati kao Barca sto se pasova tice, nego sad sve lici na 'tjeranje' igraca iz razloga sto 'ne mogu' ispuniti njegove zamisli. Ako Müller ode, Pepu necu to halaliti! Nadam se najboljem, ostanku Müllera i da ce Uprava smiriti Pepa malo..pa ohani malo, majka mu stara...

NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!

Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!

rikimo
Kontakt:

Post Postao/la rikimo » 07 jul 2015, 19:11

Another classic example of the British media publishing absolutely anything about transfers has come around. It's a daily thing now, but the latest Manchester United transfer nonsense is really quite something. It's been claimed that Bayern Munich are set to offer Thomas Muller and Arjen Robben plus cash in exchange for Angel Di Maria, and that has all apparently come from German newspaper Bild.

The BBC had it on their Gossip page, claiming Bild had said such a thing. The Daily Mail, Sky Sports, The Telegraph, The Daily Star, The London Evening Standard, talkSPORT, The Daily Express, The Irish Independent, Fox Sports and many more all cover the story and all reference Bild.

Yet not one of them manage to link to the actual Bild article, because there is no such Bild article. Bild have never claimed such a thing. Bild would probably value the two Bayern Munich players at more than Angel Di Maria anyway, which should have been a giveaway. Not one of those huge names of journalism has bothered to check that what they're publishing has a grain of truth in it. They've all happily published that Bild have claimed something they have not.

So where did it all come from? Twitter of course. British newspapers are tricked every week into publishing fake football stories from fake Twitter accounts or people starting rumours of reports which do not exist. Arsenal fans were taken on a merry dance regarding Arturo Vidal recently with claims of a deal being agreed before the person who started the Twitter admitted it was all a wind-up.

For the Di Maria and Bild claims an account in the name of Uli Becker tweeted that the offer would be made. Nobody bothered to check who he was, or whether his claims were correct. Nobody bothered to even check if he had a background of tweeting in German and nobody bothered to double check with Bild's website or newspaper. One little tweet from someone on the wind-up has caught out vast swatches of the media yet again.

muhamedhulk
Kontakt:

Post Postao/la muhamedhulk » 07 jul 2015, 19:15

rikimo je napisao/la:Another classic example of the British media publishing absolutely anything about transfers has come around. It's a daily thing now, but the latest Manchester United transfer nonsense is really quite something. It's been claimed that Bayern Munich are set to offer Thomas Muller and Arjen Robben plus cash in exchange for Angel Di Maria, and that has all apparently come from German newspaper Bild.

The BBC had it on their Gossip page, claiming Bild had said such a thing. The Daily Mail, Sky Sports, The Telegraph, The Daily Star, The London Evening Standard, talkSPORT, The Daily Express, The Irish Independent, Fox Sports and many more all cover the story and all reference Bild.

Yet not one of them manage to link to the actual Bild article, because there is no such Bild article. Bild have never claimed such a thing. Bild would probably value the two Bayern Munich players at more than Angel Di Maria anyway, which should have been a giveaway. Not one of those huge names of journalism has bothered to check that what they're publishing has a grain of truth in it. They've all happily published that Bild have claimed something they have not.

So where did it all come from? Twitter of course. British newspapers are tricked every week into publishing fake football stories from fake Twitter accounts or people starting rumours of reports which do not exist. Arsenal fans were taken on a merry dance regarding Arturo Vidal recently with claims of a deal being agreed before the person who started the Twitter admitted it was all a wind-up.

For the Di Maria and Bild claims an account in the name of Uli Becker tweeted that the offer would be made. Nobody bothered to check who he was, or whether his claims were correct. Nobody bothered to even check if he had a background of tweeting in German and nobody bothered to double check with Bild's website or newspaper. One little tweet from someone on the wind-up has caught out vast swatches of the media yet again.
'Moderno novinarstvo' = samo lazi, bitno je prodati se :D

NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!

Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!

anelbavarac
Kontakt:

Post Postao/la anelbavarac » 07 jul 2015, 19:27

Odlazak Darmiana je dokaz da Lahm ide na beka.
Brazilska ubleha ce bit' tu za nedaj boze.

proFCB
Kontakt:

Post Postao/la proFCB » 07 jul 2015, 23:26

@muhamedhulk

Pep i Muller su imali neki razmjerica na danasnjem treningu. A haman Muller nije skontao Pepa na sta je ovaj pobjesnio i poceo galamiti. Muller je valjda odgovorio da moze odmah ici - u svlacionicu, ako je tako

Stern des Südens

muamerc
Kontakt:

Post Postao/la muamerc » 07 jul 2015, 23:49

proFCB je napisao/la:@muhamedhulk

Pep i Muller su imali neki razmjerica na danasnjem treningu. A haman Muller nije skontao Pepa na sta je ovaj pobjesnio i poceo galamiti. Muller je valjda odgovorio da moze odmah ici - u svlacionicu, ako je tako

Ako je tako, minus za Mullera.

isakovich
Kontakt:

Post Postao/la isakovich » 07 jul 2015, 23:55

Pa i treba neko da brecne na Pepuna ublehu,naravno pozitivno brecanje da ovaj osjeti gdje je i da nije vladar Bayerna.Kad nas kapiten tihi Lahm to nije ucinio,Bastijanu puca cuna skuplja loptice i nosa rekete za Anuskom,mora onda Muller da drekne,jos ugrijalo :oops: .Ma sve je ok izvinjenja su pala,Mullera za kapitena.
VOLIM BAYERN

muamerc
Kontakt:

Post Postao/la muamerc » 08 jul 2015, 00:04

isakovich je napisao/la:Pa i treba neko da brecne na Pepuna ublehu,naravno pozitivno brecanje da ovaj osjeti gdje je i da nije vladar Bayerna.Kad nas kapiten tihi Lahm to nije ucinio,Bastijanu puca cuna skuplja loptice i nosa rekete za Anuskom,mora onda Muller da drekne,jos ugrijalo :oops: .Ma sve je ok izvinjenja su pala,Mullera za kapitena.
Uredu kad se igraci pokoskaku, to je normalno. Ali kad neko na trenera dirne to nije ok. Ako zelimo biti normaln klub gdje igrac ne smije biti veci od istog i gdje ne smije se osjecati kao da je klub njegovo privatno vlasnistvo gdje moze raditi sta hoce onda se ovakve stvari ne bi smjele desavati i ako se nastave desavati da se preduzmu odgojne mjere.

"Kme, kme, trener me naruzio, kme, znal on ko sam ja?, kme, imam platu od 10mil, mene ne smije niko da dira, kme, ja sam odavde, uz navijace sam cesto sa magafonom, kme, volim ovaj klub i necu ga napustiti, kme, ko je on? kme..."

Bundesliga
Kontakt:

Post Postao/la Bundesliga » 08 jul 2015, 01:13

muamerc je napisao/la:Ali kad neko na trenera dirne to nije ok.
Naravno da ne treba jer iz toga ce uvijek vise stete proisteci nego koristi.
muamerc je napisao/la:gdje ne smije se osjecati kao da je klub njegovo privatno vlasnistvo gdje moze raditi sta hoce
Ovo se moze pripisati Guardioli a ne Mulleru. To je toliko puta prezvakana tema ali se mora ponoviti da se Guardiola igrao managera u ove dvije sezone i radio sta mu je volja na stetu samoga kluba.
muamerc je napisao/la:"Kme, kme, trener me naruzio, kme, znal on ko sam ja?, kme, imam platu od 10mil, mene ne smije niko da dira, kme, ja sam odavde, uz navijace sam cesto sa magafonom, kme, volim ovaj klub i necu ga napustiti, kme, ko je on? kme..."
Postujem te druze ali stvarno nije uredu da se tako govori o Mulleru koji to nicime nije zasluzio. Muller je zahvalan igrac i voli Bayern i njegov doprinos Bayernu je ogroman. Od njegova pocetka u Bayernu je jedan od najkonstantnijih igraca, vec sezonama pruza odlicne partije i uvijek ce biti bitniji za Bayern nego li Guardiola. Spanac ce napustiti Bayern, a Muller ce ostati i vrlo je vjerovatno da ce postati i kapiten u buducnosti. I da mnogi igraci koji to ne zasluzuju imaju vecu platu od Mullera ali se Mulija nikada nije zalio na to za razliku od jednoga Kroosa npr.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.

Nerminovic
Kontakt:

Post Postao/la Nerminovic » 08 jul 2015, 01:17

muamerc je napisao/la:
proFCB je napisao/la:@muhamedhulk

Ako je tako, minus za Mullera.
:roll:
[youtube][/youtube]

BackSpace United

Nerminovic
Kontakt:

Post Postao/la Nerminovic » 08 jul 2015, 01:21

Tobias Schweinsteiger je postao pomocni trener U17

BackSpace United

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []