Pu, pu, pu... nemoj ni u šali to pisati...sz21 je napisao/la:ili Avdija hahahaFCZ Stari Grad je napisao/la:Možda Sanel Jahić ?![]()
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
od kad janje dode u klub sve proradi

-
FCZ Stari Grad
- Kontakt:
Sanel je "snimljen" prije pola sata kod stadiona.
Oho, ovo se uradilo fino, nabila se atmosfera pred utakmicu. Bravo upravo, idemo dalje. 
FK Željezničar ~ FC Arsenal !
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
ili Avdija hahaha
[/quote]
Pu, pu, pu... nemoj ni u šali to pisati...
[/quote]
malo sale nije na odmet
Pu, pu, pu... nemoj ni u šali to pisati...
malo sale nije na odmet
" Jednom ZELJEZNICAR uvijek ZELJEZNICAR, to je tako " I.O
51%
51%
Dorastao je toliko da su mu skresali jos ovlasti on uspostavi sad kontakt i osnovne informacije pregovore vede drugi ljudi.jaludovolimte je napisao/la:Stvarno sportski direktor nam nije dorastao poslu. Treba ga smijeniti pod hitno!!!
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
- Neandertalac
- Kontakt:
E, samo molba da mi prestanete pp slati. Drugovima koje znam 30 i kusur godina nisam nista rekao, uz duzno postovanje svima, znanim i neznanim.
Bice kad bude, saznali sad ili za dvije hefte, isto vam. Uostalom detalji su krucijalni sto se tezine janjeta tice, zato sabura
Bice kad bude, saznali sad ili za dvije hefte, isto vam. Uostalom detalji su krucijalni sto se tezine janjeta tice, zato sabura
Željezničar za život cijeli !
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
Jos ako bude to janje i povratnik narednih dana, pa koji ce ovde trans da bude

-
mukitmovac
- Kontakt:
Sanel kada je u SA boravi 10 minuta od stadiona inace, tu mu porodica zivi, tj. zenina, sve i da si ga vidio nista ne znaci.FCZ Stari Grad je napisao/la:Sanel je "snimljen" prije pola sata kod stadiona.
Polako momci, bit` ce svega u danima ispred nas. Samo se opustite i uzivajte.
R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
-
manijakdokraja
- Kontakt:
Ne pricaj nikome da se ne urekneNeandertalac je napisao/la:E, samo molba da mi prestanete pp slati. Drugovima koje znam 30 i kusur godina nisam nista rekao, uz duzno postovanje svima, znanim i neznanim.
Mirza Raščić Manijak do kraja !
Katakomba is back !
Katakomba is back !
Jel' barem 20 kila zive vage?Neandertalac je napisao/la:E, samo molba da mi prestanete pp slati. Drugovima koje znam 30 i kusur godina nisam nista rekao, uz duzno postovanje svima, znanim i neznanim.
Ma prebacit se sa janjetine na jedno tele od 50 dana

IVICA OSIM :" ONAJ KO NE MOŽE DA TRČI , NE MOŽE NI DA IGRA , PADA I TAKTIKA , PADA SVE U VODU "
to na šta neandertalac misli je detaljno prije jedno mjesec dana napisao FKZ1921, napisao i kako je došlo do toga, samo se utopilo u moru gluposti. dotakao se i aranžmana komšija sa TA pa kome nije mrsko neka nađe, ali to vam je to.
A djevojkeRooney88 je napisao/la:Sanel kada je u SA boravi 10 minuta od stadiona inace, tu mu porodica zivi, tj. zenina, sve i da si ga vidio nista ne znaci.FCZ Stari Grad je napisao/la:Sanel je "snimljen" prije pola sata kod stadiona.
Polako momci, bit` ce svega u danima ispred nas. Samo se opustite i uzivajte.
A ja gotive dana, jos u cetvrtak da napucamo one s Malte
Željeznicar za život cijeli !
-
za_zivot_cijeli
- Kontakt:
moram priznati da sam jako zadovoljan prelaznim rokom i to je nesto zbog cega se ova uprava mora pohvaliti.
moramo ih kritikovati za evidentne propuste, ali ih moramo i pohvaliti za dobre poteze poput ovih koje su povukli u prelaznom roku.
moramo ih kritikovati za evidentne propuste, ali ih moramo i pohvaliti za dobre poteze poput ovih koje su povukli u prelaznom roku.
Jedan život, jedna ljubav, jedan klub.
Ne prizivaj te Jahica i Bekrica, jer ne znamo sta cemo od tolike ljubavi i ponuda iz Kazahstana koje se ne odbijaju.
Sta ce nam na kraju krajeva, kakvo crno iskustvo.
Sta ce nam na kraju krajeva, kakvo crno iskustvo.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
DR.HOUSE je napisao/la:od kad janje dode u klub sve proradi![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ma vola koljemo ako detalji ovise o težini
Kako nama malo treba za sreću to je čudo jedno
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !
jedno veliko bravo za upravu
Željo je religija i život, nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge. A šta treba više od toga - IVICA OSIM
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.