Pu, pu, pu... nemoj ni u šali to pisati...sz21 je napisao/la:ili Avdija hahahaFCZ Stari Grad je napisao/la:Možda Sanel Jahić ?![]()

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Pu, pu, pu... nemoj ni u šali to pisati...sz21 je napisao/la:ili Avdija hahahaFCZ Stari Grad je napisao/la:Možda Sanel Jahić ?![]()
Dorastao je toliko da su mu skresali jos ovlasti on uspostavi sad kontakt i osnovne informacije pregovore vede drugi ljudi.jaludovolimte je napisao/la:Stvarno sportski direktor nam nije dorastao poslu. Treba ga smijeniti pod hitno!!!
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Sanel kada je u SA boravi 10 minuta od stadiona inace, tu mu porodica zivi, tj. zenina, sve i da si ga vidio nista ne znaci.FCZ Stari Grad je napisao/la:Sanel je "snimljen" prije pola sata kod stadiona.
Ne pricaj nikome da se ne urekneNeandertalac je napisao/la:E, samo molba da mi prestanete pp slati. Drugovima koje znam 30 i kusur godina nisam nista rekao, uz duzno postovanje svima, znanim i neznanim.
Bice kad bude, saznali sad ili za dvije hefte, isto vam. Uostalom detalji su krucijalni sto se tezine janjeta tice, zato sabura
Jel' barem 20 kila zive vage?Neandertalac je napisao/la:E, samo molba da mi prestanete pp slati. Drugovima koje znam 30 i kusur godina nisam nista rekao, uz duzno postovanje svima, znanim i neznanim.
Bice kad bude, saznali sad ili za dvije hefte, isto vam. Uostalom detalji su krucijalni sto se tezine janjeta tice, zato sabura
A djevojkeRooney88 je napisao/la:Sanel kada je u SA boravi 10 minuta od stadiona inace, tu mu porodica zivi, tj. zenina, sve i da si ga vidio nista ne znaci.FCZ Stari Grad je napisao/la:Sanel je "snimljen" prije pola sata kod stadiona.
Polako momci, bit` ce svega u danima ispred nas. Samo se opustite i uzivajte.
DR.HOUSE je napisao/la:od kad janje dode u klub sve proradi![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: zeljovolimte i 45 gostiju.