https://www.facebook.com/pages/NK-%C5%A ... 5715659169
Kada bi izmedju stubova uradili VIP prostorije duz cijele tribine.brig je napisao/la:
esprit24 je napisao/la:@brig kolko kosta ovaj krov ???
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
U realizaciji je još jedan hvale vrijedan projekt - natkrivanje sjeverne tribine. Vrijednost projekta je skoro 400.000 maraka, a trebao bi se realizirati u narednih 60 dana.
- Imali smo prošlog ljeta nekoliko značajnih zahtjeva kako na Pecari, tako i na kampu. Slijedi natkrivanje tribine tako da će Pecara vrlo brzo imati skoro 5.000 natkrivenih mjesta - riječi su prvog čovjeka kluba Mije Jelića.
u Širokom?Signore je napisao/la:Koliko kod vas koja pojedinacna tribina ima mjesta?
nakon obnove sam našao sve slike i detaljno prebrojao pa se malo i iznenadio:brig je napisao/la:u Širokom?Signore je napisao/la:Koliko kod vas koja pojedinacna tribina ima mjesta?
ja mogu ovako napamet bubnit
sjever - 3500
jug - oko 1200
istok - oko 1500
Iskreno, ja kad uđem na Skyscraper i pročitam te nazive stadiona dođe mi da kenjam. Te Bombonjera, te San Siro, onaj u Kruševcu je isto imao neki naziv.esprit24 je napisao/la:Ne znam kolko si citao o tom klubu al iza njih stoji neki covjek kojeg cijela ta regija voli. Ne znam zato hocel ispast, a oni nisu ni pipnuli onu natkrivenu tribinu ona ce se tek radit. Onu tribinu ispod zgrade su prosirili i usminkali, sada prave dvije tribine iza gola koje ce zajedno imati oko 1000 mjesta. U planu su na zimu i reflektore napraviti i vec je zovu surdulicka bombonjera![]()
![]()
![]()
svaka častbrigsiroki je napisao/la:nakon obnove sam našao sve slike i detaljno prebrojao pa se malo i iznenadio:brig je napisao/la:u Širokom?Signore je napisao/la:Koliko kod vas koja pojedinacna tribina ima mjesta?
ja mogu ovako napamet bubnit
sjever - 3500
jug - oko 1200
istok - oko 1500
sjever - 2669
istok - 1514
jug - 1087
sve skupa - 5270
ovo sam brojao dok nije bilo ovih nosivih stubova na sjeveru,što znači da je se sad još broj smanjio.
od tih 5270 box škripara prima 360 sa sjedalicam,a bez može i više stati,gostujući box točno 300 sa sjedalicama,svećana loža u 261 sjedalicu
Pecara je prije obnove više primala je ove nove sjedalice su malo veće odnosno šire od starih pa se tu dosta smanjio kapacitet,još ću nadodati da je onaj Tv studio na istoku "odnio" točno 80 sjedalica i na jugu ona mjesta za novinare su dosta mjesta odnijela. znači pecara je prije primala 5726 sjedeći mjesta a danas 5270
Može li se sad na njemu igrati evropa? Novi stadion je trošak..Signore je napisao/la:Pitao sam jer sam negdje procitao da cete imati pet tisica natkrivenih mjesta. Kontao sam da jug ima tisucu za sta sam bio u pravu, ali isto tako kad vidim broj redova na sjeveru vidim da nema sanse da ima tri tisuce, a tek da ima cetiri pa da ukupno bude pet.
Ja bi za povecanje komfora skinuo kapacitet i do 4.500. Kao sto netko rece, mozda neki VIP dio gore na vrhu sjevera, al i ovo je dobro. Tko zna, mozda se jednog dana desi nesto pa da to bude i jos bolje. Prije svega mislim na ove kuce i da tribine ne budu sjeckane. Jest da ce jako tesko to biti, al vi ste mi prvi favorit u drzavi da sagradite potpuno novi stadioncic od nekih pet tisuca mjesta. Ovaj sada stalno uredjujete i unapredjujete, kad tad bi se mogla roditi ideja da se stadion izmjesti ili da se otkupe okolni placevi i kuce. Iako tu problem stvaraju putevi koji moraju ostati, ali da ne idemo u detalje i krajnost, sve se da rijesiti.
istina Jelić je izjavio da će imati 5000 natkrivenih,to je rekao za dnevni avaz,ali vjerovatno se prevario... svečana loža se neće pomjerati, jedino je bilo riječi da će se možda nove sjedalice postaviti,i to je to. pecara može još u budućnosti napredovati samo da se postavi krov na istoku i možda nekad se postavi grijanje travnjaka i neki sitni popravak i to je to,ostalo je urađeno što se može uraditi,meni je samo žao što se nije prije krova ona kućica kraj boxa skripara srušila i ispravila tribina,ali sad je za to kasno i vjerovatno se neće nikada srušiti. a novi stadion bi valjalo napraviti iza pecare i onih kuća ima velika ledina tu bi se mogao napravit...Signore je napisao/la:Pitao sam jer sam negdje procitao da cete imati pet tisica natkrivenih mjesta. Kontao sam da jug ima tisucu za sta sam bio u pravu, ali isto tako kad vidim broj redova na sjeveru vidim da nema sanse da ima tri tisuce, a tek da ima cetiri pa da ukupno bude pet.
Ja bi za povecanje komfora skinuo kapacitet i do 4.500. Kao sto netko rece, mozda neki VIP dio gore na vrhu sjevera, al i ovo je dobro. Tko zna, mozda se jednog dana desi nesto pa da to bude i jos bolje. Prije svega mislim na ove kuce i da tribine ne budu sjeckane. Jest da ce jako tesko to biti, al vi ste mi prvi favorit u drzavi da sagradite potpuno novi stadioncic od nekih pet tisuca mjesta. Ovaj sada stalno uredjujete i unapredjujete, kad tad bi se mogla roditi ideja da se stadion izmjesti ili da se otkupe okolni placevi i kuce. Iako tu problem stvaraju putevi koji moraju ostati, ali da ne idemo u detalje i krajnost, sve se da rijesiti.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.