Damir Mehidić na aparatimaNKMramor je napisao/la:Govedarici uvalit' kapitensku da ga prodamo što prije, ili Stjepanoviću, lik je vođa u pravom smislu te riječi, vjerujte mi...

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Damir Mehidić na aparatimaNKMramor je napisao/la:Govedarici uvalit' kapitensku da ga prodamo što prije, ili Stjepanoviću, lik je vođa u pravom smislu te riječi, vjerujte mi...
Kakva Evropa bolan. . . .Nadamo se da ne ispadnemo i to je to . . Da nam bude interesantnije borit ćemo se za gornji dio tabele. Čisto zbog navijača i popunjavanja stadiona . . .vazdazeljo je napisao/la:Kojem se mjestu na tabeli nadate? Sasvim ozbiljno pitanje od navijaca Zelje..?
Vidim jurisate ka evropi, pa sretno vam, vidjet cemo
Koji je kreten ovaj HusaraSkver je napisao/la:sloboda72 je napisao/la:Ne vjerujem da će opet dobiti Delaća na posudbu .Ako i dobiju , pitanje je, do kad tako? Vrući su oni za Pirića na duži rok. Oštrak je naš junior , znam ga dobro. Mana je što je nizak za golmana.Mislim za veće domete.Sjeti se šta je sputavalo Mitrovića da postane novi Šilton.
Husara je moj Idol, yebes Monty Python.
Sad je zakuho' sa "svojim" klubom......Piric i Sarajevo
a mujic,jel nam on igraNKMramor je napisao/la:Jasmin Mujkić već mjesecima ne igra u Slobodi. a Adnan je zadnji vezni.
Čovjek zna pos'o .Mora mu se priznati . .Heller je napisao/la:Koji je kreten ovaj HusaraSkver je napisao/la:sloboda72 je napisao/la:Ne vjerujem da će opet dobiti Delaća na posudbu .Ako i dobiju , pitanje je, do kad tako? Vrući su oni za Pirića na duži rok. Oštrak je naš junior , znam ga dobro. Mana je što je nizak za golmana.Mislim za veće domete.Sjeti se šta je sputavalo Mitrovića da postane novi Šilton.
Husara je moj Idol, yebes Monty Python.
Sad je zakuho' sa "svojim" klubom......Piric i Sarajevo![]()
![]()
![]()
![]()
Igra on...solinas je napisao/la:a mujic,jel nam on igraNKMramor je napisao/la:Jasmin Mujkić već mjesecima ne igra u Slobodi. a Adnan je zadnji vezni.![]()
brisi ovo,ako te brat chinaglia vidi,odrace teNKMramor je napisao/la:Igra on...solinas je napisao/la:a mujic,jel nam on igraNKMramor je napisao/la:Jasmin Mujkić već mjesecima ne igra u Slobodi. a Adnan je zadnji vezni.![]()
Njega i Ahmetovića u špic, Krpića na klupu i lagano...
Hvala Ledeni, nadam se da ce te uspjeti vratiti se.Iceplayer je napisao/la:Evo vidim dosao vam Hamzabegovic, po meni najbolji golman u BiH to ste se i sami uvjerili.
Zelim vam svu srecu u sljedecoj sezoni
Cilj nam je biti negdje izmedju 5-8 mjesta, ako kojim slucajem i dodjemo u borbu za izlazak u Evropu, to ce biti dodatni plus i motiv za Slobodu.vazdazeljo je napisao/la:Kojem se mjestu na tabeli nadate? Sasvim ozbiljno pitanje od navijaca Zelje..?
Vidim jurisate ka evropi, pa sretno vam, vidjet cemo
Istog sam misljenja Mujic bi mogao procepiti ako se neke stvari poklope ove sezone, za njega bi mogli uzeti fine pare kada bi imao svoju sezonu jos pogotovo ako se uzme u obzir da je potpisao na 4 godine koliko se sjecam.solinas je napisao/la:meni nesto lezi ovaj mali mujic,njega i ahmeta staviti...treba malca isforsirati ba,istrpiti,ima predispozicije da bude top napadac..momak se gusi na krilu.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.