Damir Mehidić na aparatimaNKMramor je napisao/la:Govedarici uvalit' kapitensku da ga prodamo što prije, ili Stjepanoviću, lik je vođa u pravom smislu te riječi, vjerujte mi...
FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
- vazdazeljo
- Kontakt:
Kojem se mjestu na tabeli nadate? Sasvim ozbiljno pitanje od navijaca Zelje..?
Vidim jurisate ka evropi, pa sretno vam, vidjet cemo
JA SAM LUD, JA SAM JAK, JA SAM ŽELJIN MANIJAK!
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI!
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI!
Kakva Evropa bolan. . . .Nadamo se da ne ispadnemo i to je to . . Da nam bude interesantnije borit ćemo se za gornji dio tabele. Čisto zbog navijača i popunjavanja stadiona . . .vazdazeljo je napisao/la:Kojem se mjestu na tabeli nadate? Sasvim ozbiljno pitanje od navijaca Zelje..?
Koji je kreten ovaj HusaraSkver je napisao/la:sloboda72 je napisao/la:Ne vjerujem da će opet dobiti Delaća na posudbu .Ako i dobiju , pitanje je, do kad tako? Vrući su oni za Pirića na duži rok. Oštrak je naš junior , znam ga dobro. Mana je što je nizak za golmana.Mislim za veće domete.Sjeti se šta je sputavalo Mitrovića da postane novi Šilton.
Husara je moj Idol, yebes Monty Python.
Sad je zakuho' sa "svojim" klubom......Piric i Sarajevo
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
a mujic,jel nam on igraNKMramor je napisao/la:Jasmin Mujkić već mjesecima ne igra u Slobodi. a Adnan je zadnji vezni.
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
Čovjek zna pos'o .Mora mu se priznati . .Heller je napisao/la:Koji je kreten ovaj HusaraSkver je napisao/la:sloboda72 je napisao/la:Ne vjerujem da će opet dobiti Delaća na posudbu .Ako i dobiju , pitanje je, do kad tako? Vrući su oni za Pirića na duži rok. Oštrak je naš junior , znam ga dobro. Mana je što je nizak za golmana.Mislim za veće domete.Sjeti se šta je sputavalo Mitrovića da postane novi Šilton.
Husara je moj Idol, yebes Monty Python.
Sad je zakuho' sa "svojim" klubom......Piric i Sarajevo![]()
![]()
![]()
![]()
Najluđi kad i sta ce vam Alispahic 
Nullius in verba
Igra on...solinas je napisao/la:a mujic,jel nam on igraNKMramor je napisao/la:Jasmin Mujkić već mjesecima ne igra u Slobodi. a Adnan je zadnji vezni.![]()
brisi ovo,ako te brat chinaglia vidi,odrace teNKMramor je napisao/la:Igra on...solinas je napisao/la:a mujic,jel nam on igraNKMramor je napisao/la:Jasmin Mujkić već mjesecima ne igra u Slobodi. a Adnan je zadnji vezni.![]()
Njega i Ahmetovića u špic, Krpića na klupu i lagano...
- Suljo20002
- Kontakt:
Bogotac ce biti najbolji strijelac PL ove sezone ! 
Evo vidim dosao vam Hamzabegovic, po meni najbolji golman u BiH to ste se i sami uvjerili.
Zelim vam svu srecu u sljedecoj sezoni
Njega i Hamzabegovića prvu utakmicu na klupu stavit'... Koji bi to derbi bio, više bi raja gledala "događaje" na klupi nego utakmicu...

meni nesto lezi ovaj mali mujic,njega i ahmeta staviti...treba malca isforsirati ba,istrpiti,ima predispozicije da bude top napadac..momak se gusi na krilu.
Gledam nešto na transfermarktu Kod ibrahima Škahića piše da igrač slobode. Da li to znači da je završena ova fama sa veležom ili to može menadžer stavit po svojoj volji na stranicu http://www.transfermarkt.com/ibrahim-sk ... ler/165807
Hvala Ledeni, nadam se da ce te uspjeti vratiti se.Iceplayer je napisao/la:Evo vidim dosao vam Hamzabegovic, po meni najbolji golman u BiH to ste se i sami uvjerili.
Umro ing.Muhibija Selimović ,bivši Predsjednik FK Sloboda(1974,1975).
[quote="sloboda72"]https://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.net/ ... 5fef4f0ebc
Dženaza sutra , petak 10. jula 2015.u 16:00 ispred Komemorativnog centra Tuzla.Ukop na Bukovčićima.
[quote="sloboda72"]https://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.net/ ... 5fef4f0ebc
Dženaza sutra , petak 10. jula 2015.u 16:00 ispred Komemorativnog centra Tuzla.Ukop na Bukovčićima.
Zadnja izmjena: sloboda72, dana/u 09 jul 2015, 12:33, ukupno mijenjano 1 put.
Ja volim FK Tuzla City
Cilj nam je biti negdje izmedju 5-8 mjesta, ako kojim slucajem i dodjemo u borbu za izlazak u Evropu, to ce biti dodatni plus i motiv za Slobodu.vazdazeljo je napisao/la:Kojem se mjestu na tabeli nadate? Sasvim ozbiljno pitanje od navijaca Zelje..?
A price o opstanku su fora za malu djecu, u fazonu: ako zakazemo u vrhu, onda imamo opravdanje da smo i najavili opstanak kao cilj. Azmr i Husic su rekli da ne zele vise misliti o opstanku, vec zele iskorak vise, zele da se ravnopravno nosimo sa svima u ligi i zato su dovedena sva ova pojacanja i sacuvan skoro cijeli tim iz prosle sezone.
Hvala ti, takodje i vama sretno veceras i da prodjete.
Ko od harama zivi, godisnje dva puta ne podrigne.
Istog sam misljenja Mujic bi mogao procepiti ako se neke stvari poklope ove sezone, za njega bi mogli uzeti fine pare kada bi imao svoju sezonu jos pogotovo ako se uzme u obzir da je potpisao na 4 godine koliko se sjecam.solinas je napisao/la:meni nesto lezi ovaj mali mujic,njega i ahmeta staviti...treba malca isforsirati ba,istrpiti,ima predispozicije da bude top napadac..momak se gusi na krilu.
edit: husara me blokirao na fb kad sam mu se nagovorio prije nekoliko sedmica danima ga trazim no results
samo Sloboda
Pirija dobio posao u Club Bruggeu, prvo doručak, pa onda gletovanje 
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot] i 3 gosta.