LA Lakers

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha

miki_92
Kontakt:

Re: RE: Re: LA Lakers

Post Postao/la miki_92 » 06 jul 2015, 09:03

PaskalHens je napisao/la:Koliko možemo još potrošiti? I nema baš nekog izbora za krilo.. Mislim da je Gerald Green slobodan, onako, njega bih volio vidjeti u LA-u. Ostalo tanko, novi potpis sa Johnsonom bi po meni bila najbolja opcija.
Pa ne treba vam jos gluplji Swaggy P

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."

Celikovac
Kontakt:

Re: LA Lakers

Post Postao/la Celikovac » 06 jul 2015, 10:01

Treba neko ko moze zabiti neke poene jos ove sezone. Randle i Russel su potencijalno jako dobri strijelci, ali i jedan i drugi su rookie-i i ne mozes se oslanjati na njih ove godine. Kobe u kakvom god stanju da se vrati on ce zabiti svojih 20+ sigurno, medjutim koliko ce mu lopti za to trebati, i koliki dio sezone moze ostati zdrav, to je u najmanju ruku upitno. Ako ostane ovaj roster, mogli bi mi naredne sezone zadrzati onaj pick iz prve runde, sto bi bez obzira na potencijalni profit na draftu, bilo katastrofalno. Tri sezone za redom bez play offa, te vjerovatno izgubljen i Durant, Jimbo je fransizu vec zavio u crno. Ostaje nam navijati za komsijske ekipe u PO naredne godine, a protiv ovih ulagaca veta s EC.
Luciano Moggi: "E l'Inter non vinceva perché erano pippe e incapaci. Mica li ho comprati io Vampeta, Taribo West e Hakan Sukur".

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 07 jul 2015, 00:20

Mozda sam subjektivan, ali mislim da nam nedostaje jedan kvalitetan SF (za kojeg se nadam da ga Kupchak moze dovesti kroz trade) kako bi se sa Pelicanisima, Jazzerima i Wolvesima borili za tu posljednju poziciju koja vodi u PO.

Protekle sezone na zapadu su sljedece ekipe izborile PO:
Golden State
Houston
Clippers
Blazers
Memphis
Spurs
Dallas
Pelicans
Mislim da je sa ove liste sedam ekipa sigurno u PO (s tim da ce OKC zamijeniti Blazerse), tako da ostaje jedno upraznjeno mjesto koje vodi u PO i siguran sam da bi se sljedeca ekipa mogla ukljuciti u tu borbu za posljednje mjesto u PO:

1. Russell / Clarkson
2. Bryant / Williams
3. XXXXX / Johnson
4. Randle / Bass
5. Hibbert / Upshaw
"My Favorite Ring is Always the Next One"

Celikovac
Kontakt:

Post Postao/la Celikovac » 07 jul 2015, 00:49

Prema prognozama amerikanaca, Kobe ce igrati tricu.

A evo na prvom treningu su svi odusevljeni Randlovim fizickim napretkom, kazu da je prava zvijer i da je znacajno popravio sut, sad puca i trice. Isto tako svi pricaju o Russelovim pasovima.
Luciano Moggi: "E l'Inter non vinceva perché erano pippe e incapaci. Mica li ho comprati io Vampeta, Taribo West e Hakan Sukur".

Forster
Kontakt:

Post Postao/la Forster » 07 jul 2015, 03:36

Celikovac je napisao/la:Prema prognozama amerikanaca, Kobe ce igrati tricu.

A evo na prvom treningu su svi odusevljeni Randlovim fizickim napretkom, kazu da je prava zvijer i da je znacajno popravio sut, sad puca i trice. Isto tako svi pricaju o Russelovim pasovima.
Gledam i ja ovo, hvale Juliusa pravo, fino bi to trebalo izgledati ako je popravio šut, otvarat ce fino prostor Hibbertu, samo da povrede zaobiđu. Diendželo će biti uživanje za gledati :opaopa:
R.I.P Grande campione - Michele Scarponi

majestic24
Kontakt:

Post Postao/la majestic24 » 10 jul 2015, 00:49

slika

slika
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13

..:::The Black Mamba Strikes Again::...

Celikovac
Kontakt:

Post Postao/la Celikovac » 10 jul 2015, 01:21

http://www.tickld.com/x/i-knew-kobe-bry ... d-but-this

Evo malo da se podsjetimo na to koga cemo nadam se gledati naredne sezone.

kokuz
Kontakt:

Post Postao/la kokuz » 10 jul 2015, 19:56

Večeras prva tekma SL-a za nas.
Igramo u 02:30 protiv Minnesote.. ja jedva čekam da gledam tekmu, te eto konačno prilike da vidimo ovu našu Summer League ekipu, a ustvari to nam je haman pola ekipe za regularnu sezonu. Baš me zanimaju Russell, te Randle i Upshaw.. uz naravno sve ostale igrače.
Sa druge strane KAT, te će svakako tekma prštati od talenta i uzbudljivosti.
Da te volim duša zna, draga moja BiH

Gracias, Iker! Grande Capitán! Najveći svih vremena!

kokuz
Kontakt:

Post Postao/la kokuz » 11 jul 2015, 02:28

Ima li ko kakav link dobar?

Epidaurus
Kontakt:

Post Postao/la Epidaurus » 11 jul 2015, 02:43

kokuz je napisao/la:Ima li ko kakav link dobar?
http://firstrowge.eu/watch/355683/1/wat ... akers.html

eto ja na tome gledam, nije neki kvalitet al nije ni lose toliko :D

Inace Russell zasad odlicno igra, cak je i u odbrani dobar :D

kokuz
Kontakt:

Post Postao/la kokuz » 11 jul 2015, 02:50

i ja tu gledam evo, ali je loša kvaliteta

btw. tarik black je upravo prekucao karla anthony townsa, pa se ovaj malo pogubio i pogriješio odmah pri izvođenju lopte :D

kokuz
Kontakt:

Post Postao/la kokuz » 11 jul 2015, 03:11

Epi, kako ti se čini dosad? ja se handrim s linkovima pa ne gledam u kontinuitetu evo tek hoću sad...

Scof1eld
Kontakt:

Post Postao/la Scof1eld » 11 jul 2015, 03:54

Clarkson predobar :cool:
ser del barça es el millor que hi ha !

kokuz
Kontakt:

Post Postao/la kokuz » 11 jul 2015, 04:03

Yup, Clarkson "is puttin on show tonight" al i ocekivano s obzirom da ima vec nekog iskustva...
Neke zapaske, russell ima nevjerovatan pregled :O kakvi pasovi, bolesno dobar(nadam se da ima negdje snimka no look alley oop passa za clarksona kojeg ovaj nazalost nije zakucao), osjeca se vec lagodno na terenu mozda i previse opusteno..zaista me odusevio vec u prvoj tekmi i dosta sam optimistican oko njega
Randle izglera misicaviji dosta, ali se vidi da mu fali igre, muci se sa sutom i pokusava na silu...za sad izgleda losr, ali za nadati se da ce polako pronalaziti
KAT je odlican dodavac, udvajamo ga na postu konstantno ali pronalazi fantasticna rjesenja..fin igrac, muci ga problem sa faulovima..mislim da vrijedi prvog picka

kokuz
Kontakt:

Post Postao/la kokuz » 11 jul 2015, 04:14

Mislim da moramo potpisati Upshawa, lik ima ruke cirka 4 metra i lijepi kako hoce, rekak bih potencijal za dobrog rim protectora..u napadu je druga prica, udara townsa nako malo glavom ko bik, iz cista mira, pa opet sljedeci napad ofanzivni faul...ali inace frajer je šifra, ako se ne varam vidja psihologa nekog jer ima nekih problema...zato mi je jos i drazi i volio bihbda ga potpisemo

NEZALAGANJE
Kontakt:

Post Postao/la NEZALAGANJE » 11 jul 2015, 10:33

kokuz je napisao/la:Mislim da moramo potpisati Upshawa, lik ima ruke cirka 4 metra i lijepi kako hoce, rekak bih potencijal za dobrog rim protectora..u napadu je druga prica, udara townsa nako malo glavom ko bik, iz cista mira, pa opet sljedeci napad ofanzivni faul...ali inace frajer je šifra, ako se ne varam vidja psihologa nekog jer ima nekih problema...zato mi je jos i drazi i volio bihbda ga potpisemo
Evo vam izvjestaji i govore da cete ga potpisati. ;)
Pregledao sam vasu tekmu od sinoc malocas i zapazio nekoliko stvari.Clarkson najbolji,radio je dosta na sutu,ulaz je imao,ali isto tako imao je i dovoljno prostora da pokaze sta moze.Mene zanima kakav ce on biti kad ne dodirne loptu po nekoliko napada!? Randle ne bas najbolji,sto je i za ocekivati nakon povratka od povrede.Medjutim,ima jako brz korak,ali i voli udariti coveka ramenom da kreira prostor u reketu,sto vrlo lako moze biti faul u napadu.Natpisi da je popravio sut su bili preuvelicani,cini mi se,jer nije bitno sto lopta nije ulazila u kos,bitno je da mu je forma suta i dalje losa i da izbacuje prebrzo loptu.On mora raditi na tome,jer dzaba prvi korak kad ti odbrambeni igrac stoji 2 m od tebe.I na kraju Russell...Strasan dodavac i odlican pregled igre,to se vidi na prvu.Sut ,takodje, jako dobar i sasvim solidan defanzivno.Ono gdje ce on sigurno imati problema je odvojiti se od kvalitetnog defanzivca.Spor je,ne moze da dodje do obruca (ako se ne varam sinoc nijednom nije zavrsio na obrucu,niti ga je uopste napao mnogo puta).Kad ne mozes da se odvojis od nekog tesko da ces imati mogucnost da sam iskreiras kvalitetan sut.Podsjeca me na naseg Andersona,jer su mi nekako isto spori i imaju odlican pregled igre,s tim da je Russell veci potencijal defanzivno i daleko bolji suter.

Epidaurus
Kontakt:

Post Postao/la Epidaurus » 11 jul 2015, 11:25

Zavrsio je Russell jednom na obrucu izmedju KAT-a i jos nekog, nisam siguran koga. Inace vidi se da je momak bas fantastican potencijal, strasnom lakocom igra na picku i otvara si opcije za sut odnosno pas bez ikakvih problema. Dribling takodjer odlican, bez problema i moze iskreirat sut time jedan na jedan. Spor definitivno nije, cinjenica da nema ekspolzivnost Westbrooka, Rosea ili Irvinga al opet dovoljno brz da igra bilo tranziciju bilo napada jedan na jedan. Na obrucu nije najbolji al definitivno se moze poboljsati kada ojaca u NBA. Randle previse na silu jos uvijek ide, treba i dalje dosta da radi na tome. Clarkson ocekivano dominantan, jedna NBA sezona ima ogroman znacaj za igrace i obicno ti igraci druge godine dominiraju na ljetnoj ligi.

Sto se Wolvesa tice, samo cu reci da je KAT strasan, kakav pregled igre i osjecaj za igru ima :o

kokuz
Kontakt:

Post Postao/la kokuz » 11 jul 2015, 15:43

NEZALAGANJE je napisao/la: Pregledao sam vasu tekmu od sinoc malocas i zapazio nekoliko stvari.Clarkson najbolji,radio je dosta na sutu,ulaz je imao,ali isto tako imao je i dovoljno prostora da pokaze sta moze.Mene zanima kakav ce on biti kad ne dodirne loptu po nekoliko napada!? Randle ne bas najbolji,sto je i za ocekivati nakon povratka od povrede.Medjutim,ima jako brz korak,ali i voli udariti coveka ramenom da kreira prostor u reketu,sto vrlo lako moze biti faul u napadu.Natpisi da je popravio sut su bili preuvelicani,cini mi se,jer nije bitno sto lopta nije ulazila u kos,bitno je da mu je forma suta i dalje losa i da izbacuje prebrzo loptu.On mora raditi na tome,jer dzaba prvi korak kad ti odbrambeni igrac stoji 2 m od tebe.I na kraju Russell...Strasan dodavac i odlican pregled igre,to se vidi na prvu.Sut ,takodje, jako dobar i sasvim solidan defanzivno.Ono gdje ce on sigurno imati problema je odvojiti se od kvalitetnog defanzivca.Spor je,ne moze da dodje do obruca (ako se ne varam sinoc nijednom nije zavrsio na obrucu,niti ga je uopste napao mnogo puta).Kad ne mozes da se odvojis od nekog tesko da ces imati mogucnost da sam iskreiras kvalitetan sut.Podsjeca me na naseg Andersona,jer su mi nekako isto spori i imaju odlican pregled igre,s tim da je Russell veci potencijal defanzivno i daleko bolji suter.
I ja evo sad gledam za Upshawa, super potez ako ga potpišemo.
Upravo onako kako sam i ja gore napisao za sve igrače gotovo.. samo da dodam još po nešto, ne znam zašto forsiramo Randlea da napada licem milion put. Ok, očito da je nabio mišića i da je brži, ali radi dosta puta radi to gore što si ti napisao, kontakt ramenom i hop step na dvije noge, što je za mene svaki put strašno, jer se na sličan povrijedio. A kad uradi taj kontakt, 80% igrača jedva dočeka pa se baci na leđa. Mislim da su mu i svirali sinoć 1 možda i 2 ofanzivna faula. S druge strane, spustili smo ga jednom na post(kad ga nisu udvojili), i odmah je bez problema zabio.
Russell nije prebrz, ali nije uopšte spor kao Slow Mo kako ga ti usporedi. Russell je za njeg Tyson Gay, al realno. Kada vrti p'n roll dosta je usporen Russell, no kada primi loptu pri kreiranju kontre, tada mi je baš bio impresivan šprintajući.

kokuz
Kontakt:

Post Postao/la kokuz » 12 jul 2015, 02:54

http://****/live/76ers-live-stream/channel-2/

Utakmica je počela maloprije.

sundancekid
Kontakt:

Post Postao/la sundancekid » 12 jul 2015, 03:06

Kakav asist :D auu, lijepoo! :)

Odgovori

Natrag na “LA Lakers”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.