NEZALAGANJE je napisao/la:
Pregledao sam vasu tekmu od sinoc malocas i zapazio nekoliko stvari.Clarkson najbolji,radio je dosta na sutu,ulaz je imao,ali isto tako imao je i dovoljno prostora da pokaze sta moze.Mene zanima kakav ce on biti kad ne dodirne loptu po nekoliko napada!? Randle ne bas najbolji,sto je i za ocekivati nakon povratka od povrede.Medjutim,ima jako brz korak,ali i voli udariti coveka ramenom da kreira prostor u reketu,sto vrlo lako moze biti faul u napadu.Natpisi da je popravio sut su bili preuvelicani,cini mi se,jer nije bitno sto lopta nije ulazila u kos,bitno je da mu je forma suta i dalje losa i da izbacuje prebrzo loptu.On mora raditi na tome,jer dzaba prvi korak kad ti odbrambeni igrac stoji 2 m od tebe.I na kraju Russell...Strasan dodavac i odlican pregled igre,to se vidi na prvu.Sut ,takodje, jako dobar i sasvim solidan defanzivno.Ono gdje ce on sigurno imati problema je odvojiti se od kvalitetnog defanzivca.Spor je,ne moze da dodje do obruca (ako se ne varam sinoc nijednom nije zavrsio na obrucu,niti ga je uopste napao mnogo puta).Kad ne mozes da se odvojis od nekog tesko da ces imati mogucnost da sam iskreiras kvalitetan sut.Podsjeca me na naseg Andersona,jer su mi nekako isto spori i imaju odlican pregled igre,s tim da je Russell veci potencijal defanzivno i daleko bolji suter.
I ja evo sad gledam za Upshawa, super potez ako ga potpišemo.
Upravo onako kako sam i ja gore napisao za sve igrače gotovo.. samo da dodam još po nešto, ne znam zašto forsiramo Randlea da napada licem milion put. Ok, očito da je nabio mišića i da je brži, ali radi dosta puta radi to gore što si ti napisao, kontakt ramenom i hop step na dvije noge, što je za mene svaki put strašno, jer se na sličan povrijedio. A kad uradi taj kontakt, 80% igrača jedva dočeka pa se baci na leđa. Mislim da su mu i svirali sinoć 1 možda i 2 ofanzivna faula. S druge strane, spustili smo ga jednom na post(kad ga nisu udvojili), i odmah je bez problema zabio.
Russell nije prebrz, ali nije uopšte spor kao Slow Mo kako ga ti usporedi. Russell je za njeg Tyson Gay, al realno. Kada vrti p'n roll dosta je usporen Russell, no kada primi loptu pri kreiranju kontre, tada mi je baš bio impresivan šprintajući.