fizolof je napisao/la:Onaj Bayern, kako me nerviraju, jedva čekam finale, ima da ih neko nabije 5-0, a onaj Lyon, kad im Olić, koji je doveden džaba zabije hat-trick ne zaslužuju da igraju ni europa Ligu![]()
![]()
di da igra United.. njima je utrpao samo 2..
Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
fizolof je napisao/la:Onaj Bayern, kako me nerviraju, jedva čekam finale, ima da ih neko nabije 5-0, a onaj Lyon, kad im Olić, koji je doveden džaba zabije hat-trick ne zaslužuju da igraju ni europa Ligu![]()
![]()
15 god maximalno !?fizolof je napisao/la:Onaj Bayern, kako me nerviraju, jedva čekam finale, ima da ih neko nabije 5-0, a onaj Lyon, kad im Olić, koji je doveden džaba zabije hat-trick ne zaslužuju da igraju ni europa Ligu![]()
![]()
Na osnovu čega zakljucujesjuzni vjetar! je napisao/la:15 god maximalno !?fizolof je napisao/la:Onaj Bayern, kako me nerviraju, jedva čekam finale, ima da ih neko nabije 5-0, a onaj Lyon, kad im Olić, koji je doveden džaba zabije hat-trick ne zaslužuju da igraju ni europa Ligu![]()
![]()
sjecas li se interove titule!?!?materazzi je napisao/la:sjecam se ja barce koja je gubila i kuci i to zasluzeno , a u skorije vrijeme nije izgubila sa vise od jednog gola razlike pa se i to desi , sjecam se barce kad osvoji LP protiv DORIE iz nepostojeceg prekrsaja u zadnjim minutama , sjecam se i kad je barca isto imala dream team i bila totalni favorit pa u finalu dobije 4 komada od milana , sjecam se juventusa sa 9 igraca , sjecam se ......Nail for Real je napisao/la:Niko na Camp Nou nije uspostavio ravnotezu,osim Barcelone.materazzi je napisao/la:sutra krenuti cvrsto i ofanzivno od samog pocetka tako utjerati srah i igracima i navijacima barce i tako nametnuti svoj ritam i kontrolisati tekmu , neki ce reci da to nije lako ili nije moguce ali ako pogledamo prvu tekmu onda vidimo da se moze tako igrati , po meni bilo bi bolje odmah njih napasti , uspostaviti kontrolu nad tekmom nego kasnije kad bi dosli pod pritisak i kad bi se radilo puno vise gresake i gdje bi bilo tesko doci do ravnoteze , dakle cvrsto , jako i ofanzivno
a sto se tice balottelia ako bo dobio sutra sansu kojim slucajem onda ce igrati odgovorno , pozrtvovano i dobro
na osnovu klubova za koje navija ima ih cak 15 pa mozda zato... stvarno ovaj mora biti svakom poklopac a sto je najsmjesnije navija za at.mad. barcu elche i cak je napisao da mu se svidja i inter naravno nakon pobjede istog...fizolof je napisao/la:Na osnovu čega zakljucujesjuzni vjetar! je napisao/la:15 god maximalno !?fizolof je napisao/la:Onaj Bayern, kako me nerviraju, jedva čekam finale, ima da ih neko nabije 5-0, a onaj Lyon, kad im Olić, koji je doveden džaba zabije hat-trick ne zaslužuju da igraju ni europa Ligu![]()
![]()
ahaha kako je kad nisi upravu??? navijas za nekih milion klubova i onda valjas gluposti tipa valdez najbolji na svijetu ili at. mad. u rangu arsenala .. nije sto navijam za arsenal ali to ti je isto da ja kazem ma kakva barca ono im bio sretan dan nisu oni nista bolji od arsenala... svima moras biti poklopac ...juzni vjetar! je napisao/la:sin3x oladibotu
Majesticc sad ces ti na msnmajestic24 je napisao/la:To ,to ,to ,tooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo... bravo the Special one. Pala je Barcelona,bilo je i vrijeme.
bjezim. ode ja na a.offlineTheManiacs je napisao/la:Majesticc sad ces ti na msnmajestic24 je napisao/la:To ,to ,to ,tooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo... bravo the Special one. Pala je Barcelona,bilo je i vrijeme.![]()
TheManiacs je napisao/la:Majesticc sad ces ti na msnmajestic24 je napisao/la:To ,to ,to ,tooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo... bravo the Special one. Pala je Barcelona,bilo je i vrijeme.![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.