sjecas li se interove titule!?!?materazzi je napisao/la:sjecam se ja barce koja je gubila i kuci i to zasluzeno , a u skorije vrijeme nije izgubila sa vise od jednog gola razlike pa se i to desi , sjecam se barce kad osvoji LP protiv DORIE iz nepostojeceg prekrsaja u zadnjim minutama , sjecam se i kad je barca isto imala dream team i bila totalni favorit pa u finalu dobije 4 komada od milana , sjecam se juventusa sa 9 igraca , sjecam se ......Nail for Real je napisao/la:Niko na Camp Nou nije uspostavio ravnotezu,osim Barcelone.materazzi je napisao/la:sutra krenuti cvrsto i ofanzivno od samog pocetka tako utjerati srah i igracima i navijacima barce i tako nametnuti svoj ritam i kontrolisati tekmu , neki ce reci da to nije lako ili nije moguce ali ako pogledamo prvu tekmu onda vidimo da se moze tako igrati , po meni bilo bi bolje odmah njih napasti , uspostaviti kontrolu nad tekmom nego kasnije kad bi dosli pod pritisak i kad bi se radilo puno vise gresake i gdje bi bilo tesko doci do ravnoteze , dakle cvrsto , jako i ofanzivno
a sto se tice balottelia ako bo dobio sutra sansu kojim slucajem onda ce igrati odgovorno , pozrtvovano i dobro
edit:mislim i LP!