FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Re: FC Bayern München
Po ovome se vidi da je iskljucivo njegova zelja bila da napusti Bayern, a KHR mu nije zelio uskratiti tu zelju!
Sent from my LG-D802 using Tapatalk
Stern des Südens
Ma vise se ovo odnosilo na to zbog cega je otisao i jel u svadji i slicno.LvG je napisao/la:Forumasi znaju ono sto kazu iz Bayerna.Orton je napisao/la:Forumasi znaju bolje nego uprava Bayerna koja upravo ima konferenciju na NTV i pricaju o njemu
Tipa da je oficijano
It's confirmed by Rummenigge!!! Bastian Schweinsteiger is Manchester United player!!!!! #mufc …
Kako je dobar press kad ga profesionalci vode,kako novinari tako i uprava kluba.
Giani Infantino, podari nam United u grupnoj fazi LP, da ih sameljemo!
Stern des Südens
- Nerminovic
- Kontakt:
Grozan osjecaj, tesko je vjerovati da vise necemo Bastiana gledati...

Champions of SportSport League 2017
BackSpace United
BackSpace United
Nece biti daljih odlazaka,na ovo su se odlucili jer polako zele da uvedu nove snage.
Rummenige uprvo govori o finansijskom izvjestaju,500Mil eura prometa,dobit jos nije izracunata ali je slicna kao prosle godine
Rummenige uprvo govori o finansijskom izvjestaju,500Mil eura prometa,dobit jos nije izracunata ali je slicna kao prosle godine
Re: RE: Re: FC Bayern München
Promet, profit, dobit je apsolutno nebitno. Pusta se dijete Bayerna. Dovodi se macak u vreci zvani Costa. Kros, Schweini, ocekujem i Mullera i Gotzea uskoro.Orton je napisao/la:Nece biti daljih odlazaka,na ovo su se odlucili jer polako zele da uvedu nove snage.
Odlazak Ulia u zatvor nas je vise potresao nego pad Armstronga sa dopingom!!!
Stern des Südens
- Nerminovic
- Kontakt:
Re: RE: Re: FC Bayern München
Kalle: "No further players will leave us for Man United, our fans can remain calm. I've read crazy figures concerning Müller, but we did not get an offer and would not entertain it."

BackSpace United
BackSpace United
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
Guardiola ubleho, mrs iz kluba, mater ti yebem.
Ovo je bila zelja Bastiana da ode,zelio je pred kraj karijere nesto novo.A vec je obavio razgovore kada zavrsi igracku karijeru da se vrati u Bayern na neku od funkcija.
Dobro je KHR rekao: Svakom igracu dodje kraj,pa i bogu fudbala
Dobro je KHR rekao: Svakom igracu dodje kraj,pa i bogu fudbala
- Nerminovic
- Kontakt:
Guardiola ni kriv ni duzanNYKnicks Fan je napisao/la:Guardiola ubleho, mrs iz kluba, mater ti yebem.

BackSpace United
BackSpace United
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
Ma ja ovo onako, nisam mu dugo yebao nista, pa eto... red je.Nerminovic je napisao/la:Guardiola ni kriv ni duzanNYKnicks Fan je napisao/la:Guardiola ubleho, mrs iz kluba, mater ti yebem.

- Bayern@heart
- Kontakt:
Zaista će biti teško gledat našu ekipu bez žuće na sredini terena. General nas napušta nemogu vjerovati
vjerovao sam da će otići u legendu ako nebude otišao iz ekipe. Teško će biti gledat ga u dresu jedinsta iz mančestera a pogotovo nedaj Bože ako budemo igrali odmah u LP protiv njih
Izgleda Pepu se sprema neki veliki transfer za pojačanje u sredini ekipe , ali lično ovako se mislim gubi kredibalitet ekipe kakav je naš Bayern.
Nadam se da će nakraju sezone ovako otići i Peponja i Minhena istrpit ćemo te još ovu sezonu nekako.
Basti đeneralu sretno na oldu trafordu

Izgleda Pepu se sprema neki veliki transfer za pojačanje u sredini ekipe , ali lično ovako se mislim gubi kredibalitet ekipe kakav je naš Bayern.
Nadam se da će nakraju sezone ovako otići i Peponja i Minhena istrpit ćemo te još ovu sezonu nekako.
Basti đeneralu sretno na oldu trafordu
- Nerminovic
- Kontakt:
Pogba uskoro ima let za Minhen 

BackSpace United
BackSpace United
Ima li ko link prezentacije? 

- Nerminovic
- Kontakt:
rotweiss je napisao/la:Ima li ko link prezentacije?

[youtube][/youtube]
BackSpace United
BackSpace United
- muhamedhulk
- Kontakt:

Stvarno sam potresen sa ovom vijescu i mislim da cu zaplakati kad ga vidim u drugom dresu..

Opet, sretno i da aBda bude glavni u Utd!
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
Nerminovic_Hvala ti!!

Nek mu je sa srecom,zauvijek cu ga pamtiti kao igraca koji je ostavio neizbrisiv trag i mnogo toga dobrog dao Bayernu.
Ne znam,osjecam se isto kao poslije transfera Kroosa jer su to 2 igraca koji sa Pepom ne mogu ni kafu popiti a kamoli da ispunjavaju njegove zamisli.Jednostavno je tako bolje za obe strane.Jos ako se doda da je General poprilicno ostario a zaljubio se kao kakav pubertetlija i da je u zadnje vrijeme cesto povrijedjen,sa ovim transferom nismo puno izgubili.
Sad ocekujem neki veliki transfer u nasem Bayi
Ne znam,osjecam se isto kao poslije transfera Kroosa jer su to 2 igraca koji sa Pepom ne mogu ni kafu popiti a kamoli da ispunjavaju njegove zamisli.Jednostavno je tako bolje za obe strane.Jos ako se doda da je General poprilicno ostario a zaljubio se kao kakav pubertetlija i da je u zadnje vrijeme cesto povrijedjen,sa ovim transferom nismo puno izgubili.
Sad ocekujem neki veliki transfer u nasem Bayi

- Omerbavarac
- Kontakt:
Sretno Svinjcek.
Mislim da je secko najsretniji ovakvim raspletom.

Mislim da je secko najsretniji ovakvim raspletom.

ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
- Nerminovic
- Kontakt:
Dabogda propao medicinski pregled, nikom te nedamo 

BackSpace United
BackSpace United
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.