FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
Re: FC Bayern München
Joj kineza jest se zadao, dosta ba 

- schweinsteiger
- Kontakt:
Ja nikada necu zaboraviti '99.tu i onaj poraz i necu zaboraviti onu pricu SAFa iz 2010.te kako Rooney nece igrati utakmicu,a onda isti taj dan istrci od prve minute.Ja ih nikako ne mogu.effe_sa je napisao/la:Ne prelazi Schweinsteiger u klub unutar lige, ne prelazi u klub prema kojem se gaji neka mržnja (s ManU-om postoji samo veliko rivalstvo).schweinsteiger je napisao/la: Schweinsteiger ocigledno nema ono sto imaju Lahm ili Muller.
Uz to Schweini nije više imao podršku trenera, a čovjek ne želi biti rezerva i želi biti skroz spreman za EURO. Apsolutno mu se ništa nema zamjeriti. On ostaje legenda kluba. I Muller bi u njegovim godinama tako razmišljao. Da su drugačiji uslovi, Bastian bi u Bayernu završio karijeru.A ovako ide uzdignute glave (sve je osvojio i sve za klub dao), a uzdignute glave će se jednog dana vratiti u klub, vjerovatno u nekom drugom svojstvu (ako se slučajno iznenada ubrzo i ko igrač ne vrati...
).
Jos je gora cinjenica da je sam zatrazio transfer.
Mislim da Muller nece tako razmisljati.Vise mislim da ce Muller ponasati kao Lahm i da ce karijeru zavrsiti u Bayernu.
I ne znam odakle vam to da nema podrsku trenera,a svaku utakmicu za koju je bio spreman je poceo od prve minute.
Moze li se kako promijeniti ime na forumu?

#miasanmia
- Nerminovic
- Kontakt:
- Nerminovic
- Kontakt:
Riiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiibery

Champions of SportSport League 2017
BackSpace United
BackSpace United
- Omerbavarac
- Kontakt:
Ovacije za Riberya i Gotzea.
Boateng i njegova frizura.

Boateng i njegova frizura.

ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Nije mi toliko zao zbog Bastiana, ovaj odlazak je sigurno bio i njegova zelja i već ranije je koketirao sa drugim klubovima kao sa Realom poslije WC2010 tako da pretpostavljam da čovjek dugo razmišlja da se okuša negdje drugo.
Iskreno ako u Utd. ponovi prošlu sezonu neće se baš usrećiti s njim.
Sad koliko je Pep kumovao ovom transferu teškoje reći, ali mi se ne sviđa kako je kadar oblikovan od njegovog dolaska. Ako Schweini više i nije na cijeni svakako bih volio da sam i Alonsu vidio leđa ove godine zbog katastrofalne polusezone, gdje je čovjek od rutinera postao neko ko je remeteći faktor na terenu sa par diletantskih pogrešaka.
Ne sviđa mi se način na koji su se u klubu olako odrekli nekih igrača, prije svega mislim na Emre Cana, Kroosa i ove sezone Weisera. Za Emrea sam ubjeđen da će postati vrhunski igrač i da je Jupp ostao trener on bi sad bio u Bayernu, kao što bi mozda i Hummels bio u Bayernu da nije bilo vizionara Klinsmana (vjerujem da je većina žalila za Matsom kao što sam ja).
Očito je došlo vrijeme za smjenu generacija, potrebno je skoro naći zamjene za najvažnije karike u timu a s obzirom da su ljudi u klubu u zadnje vrijeme po pitanju igračke križaljke donijeli par diskutabilnih odluka, nešto nisam siguran u uspješnu provedbu te smjene, naročito ako budu išli Krmku niz dlaku(čitaj Pepu).
Iskreno ako u Utd. ponovi prošlu sezonu neće se baš usrećiti s njim.
Sad koliko je Pep kumovao ovom transferu teškoje reći, ali mi se ne sviđa kako je kadar oblikovan od njegovog dolaska. Ako Schweini više i nije na cijeni svakako bih volio da sam i Alonsu vidio leđa ove godine zbog katastrofalne polusezone, gdje je čovjek od rutinera postao neko ko je remeteći faktor na terenu sa par diletantskih pogrešaka.
Ne sviđa mi se način na koji su se u klubu olako odrekli nekih igrača, prije svega mislim na Emre Cana, Kroosa i ove sezone Weisera. Za Emrea sam ubjeđen da će postati vrhunski igrač i da je Jupp ostao trener on bi sad bio u Bayernu, kao što bi mozda i Hummels bio u Bayernu da nije bilo vizionara Klinsmana (vjerujem da je većina žalila za Matsom kao što sam ja).
Očito je došlo vrijeme za smjenu generacija, potrebno je skoro naći zamjene za najvažnije karike u timu a s obzirom da su ljudi u klubu u zadnje vrijeme po pitanju igračke križaljke donijeli par diskutabilnih odluka, nešto nisam siguran u uspješnu provedbu te smjene, naročito ako budu išli Krmku niz dlaku(čitaj Pepu).
- Bayern@heart
- Kontakt:
je li ovo i rumeni rekao da će biti još pojačanja posebno sad nakon što ode đeneral
desni bek, napadač, vezni (Coleman, T.Werner, Kovačić ili Pjanić
)

desni bek, napadač, vezni (Coleman, T.Werner, Kovačić ili Pjanić

Naravno da je glavni krivac za odlazak Schweinsteigera Pep. Nema se tu šta diskutovati. Samo se neki mogu zavaravati da je to drugačije. A Rummenigge je postao isto pravi seronja.schweinsteiger je napisao/la: I ne znam odakle vam to da nema podrsku trenera,a svaku utakmicu za koju je bio spreman je poceo od prve minute.
Ako Bog da uskoro očekujem povratak Ulija, za neku godinu dana on se može aktivnije uključiti u klub.
I nadam se skorom odlasku Pepa Guardiole. Schweini je otišao dostojanstveno, a ovaj će otići ko ker...
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
- schweinsteiger
- Kontakt:
Rooney na godisnjem uvjerio Schweinsteigera da predje u Manchester.

#miasanmia
- Nerminovic
- Kontakt:
Izmisljas.effe_sa je napisao/la:Naravno da je glavni krivac za odlazak Schweinsteigera Pep. Nema se tu šta diskutovati. Samo se neki mogu zavaravati da je to drugačije. A Rummenigge je postao isto pravi seronja.schweinsteiger je napisao/la: I ne znam odakle vam to da nema podrsku trenera,a svaku utakmicu za koju je bio spreman je poceo od prve minute.
Ako Bog da uskoro očekujem povratak Ulija, za neku godinu dana on se može aktivnije uključiti u klub.
I nadam se skorom odlasku Pepa Guardiole. Schweini je otišao dostojanstveno, a ovaj će otići ko ker...
Bastian je sam zatrazio transfer i vise puta je govorio da zeli igrati u EPL. Njegov brat je takodjer govorio da je Bastian imao zelju da zaigra za United prije nego sto stopira karijeru.
BackSpace United
BackSpace United
- Bayern@heart
- Kontakt:
nadmo se svi mi skorom odlasku Peponje baš kao kera, ali evo ovi navijači u Minhenu na AA mu plješću i vole ga izgleda da mi navijači nemamo ista mišljenjaeffe_sa je napisao/la: I nadam se skorom odlasku Pepa Guardiole. Schweini je otišao dostojanstveno, a ovaj će otići ko ker...
Ima dosta navijača Bayerna u Njemačkoj koji više ne daju podršku. Nemoj da te zavaraju ti snimci. Mnogo je kredita Pep odlaskom Bastiana potrošio.....navijači to već izražavaju i na forumima a i generalno....Bayern@heart je napisao/la:nadmo se svi mi skorom odlasku Peponje baš kao kera, ali evo ovi navijači u Minhenu na AA mu plješću i vole ga izgleda da mi navijači nemamo ista mišljenjaeffe_sa je napisao/la: I nadam se skorom odlasku Pepa Guardiole. Schweini je otišao dostojanstveno, a ovaj će otići ko ker...

Abteilung Attacke...
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
- anelbavarac
- Kontakt:
Guardiola se rijesava igraca na drugi nacin(Ibrahimovic).effe_sa je napisao/la:Naravno da je glavni krivac za odlazak Schweinsteigera Pep. Nema se tu šta diskutovati. Samo se neki mogu zavaravati da je to drugačije. A Rummenigge je postao isto pravi seronja.
Bastian je sam birao, i izabrao je da ide, njegova odluka i nicija druga.
Izabrao je zbog zategnutih odnosa s Guardiolom i što je znao da će ovaj dati drugima prednost...anelbavarac je napisao/la:
Guardiola se rijesava igraca na drugi nacin(Ibrahimovic).
Bastian je sam birao, i izabrao je da ide, njegova odluka i nicija druga.

Abteilung Attacke...
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
- Nerminovic
- Kontakt:
@effe_sa
No offense ali sada izmisljas pricu koja tebi licno najvise odgovara, znam da vise nisi uz Peponju ali on jednostavno nista nije kriv za odlazak Bastiana, kad je god bio spreman da igra bio je standardan.
No offense ali sada izmisljas pricu koja tebi licno najvise odgovara, znam da vise nisi uz Peponju ali on jednostavno nista nije kriv za odlazak Bastiana, kad je god bio spreman da igra bio je standardan.
BackSpace United
BackSpace United
- Omerbavarac
- Kontakt:
Bezrezervna podrska za Pepa i blagoslov podmladjivanju ekipe i toj smjeni generacije koja je kad tad morala doci.
Isfrosena roba nema istu vrijednost a bome ni kvalitet.
Sve sto je lijepo kratko traje a mi idemo ganjati nekog novog Schweinija.
Isfrosena roba nema istu vrijednost a bome ni kvalitet.
Sve sto je lijepo kratko traje a mi idemo ganjati nekog novog Schweinija.

ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Bastian jednostavno je izabrao da ide, mora pronaći novu motivaciju. Sa FCBM je osvojio sve što se moglo osvojiti čovjek želi da ide i neka ide. Ne vidim razlog i toliku kuknjažu oko ovog. Nadam se da ćemo dovesti jednog krilnog igrača jer od Riberija teško da bude nešto (Di Maria, Sterling ili Hazard). Jednog napadača (Lukaku - moja želja). Mislim da bez prodornih krilnih napadača Bayern neće do cilja a to je osvojanje sva tri trofeja.
Il club più titolato al Mondo - 1899 - Rosso e nero.
http://www.****.de/fussball/bundeslig ... -fc-bayernNerminovic je napisao/la:@effe_sa
Pročitaj cijeli komentar, pa vidi šta kolumnista tvrdi. A na **** su ti ovih dana više puta bile takve informacije. Pogledaj forum tm.de, pa ćeš vidjeti da neki pravdaju odlazak, ali ima i dosta negativnih mišljenja. Trebam ti izgleda ovdje dostaviti izjave ljudi s lica mjesta da bi ti povjerovao.
Vi i dalje vjerujte da Pep nije kriv....Samo nemoj iznositi tvrdnje da ja nešto izmišljam, kada su te tvrdnje lako oborive.....

Abteilung Attacke...
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Konacno, najbolje rjesenje.
Istrosena je roba, doslo je vrijeme da vezu preuzmu neki novi klinci.
Istrosena je roba, doslo je vrijeme da vezu preuzmu neki novi klinci.
Mia San Mia
- Nerminovic
- Kontakt:
Ivo Hrstic, sto cu ja njemu da vjerujem kad je Kalle sve vec objasnio?effe_sa je napisao/la:http://www.****.de/fussball/bundeslig ... -fc-bayernNerminovic je napisao/la:@effe_sa
Pročitaj cijeli komentar, pa vidi šta kolumnista tvrdi. A na **** su ti ovih dana više puta bile takve informacije. Pogledaj forum tm.de, pa ćeš vidjeti da neki pravdaju odlazak, ali ima i dosta negativnih mišljenja. Trebam ti izgleda ovdje dostaviti izjave ljudi s lica mjesta da bi ti povjerovao.
Vi i dalje vjerujte da Pep nije kriv....Samo nemoj iznositi tvrdnje da ja nešto izmišljam, kada su te tvrdnje lako oborive.....
BackSpace United
BackSpace United
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.