A ja se baš pitao kako ova stoka zarađuje
Tačno momci zrače inteligencijom, u očima im vidiš da ne izlaze iz biblioteke
JesteLawer_88 je napisao/la:Malo je off al nemojte zamjeriti. Pitanje: Jel FK Sarajevo maklo ljiljan sa grba, koliko se sjećam isti je bio ispod FK?

Bog me ubio ako smo na išta više osjetljivi od ovogTHEC je napisao/la:ma nista to, pojedinci svakako nmg veci belaj napraviti a dok bi se oni snasli tj formirali neku odredjenu brojku to ne bi moglo proci neprimjetno pa bi vjerujem tu policija reagovala prije nego bi se sta i desilo a i svakako da krenu belaj praviti raja ce im kicme u cvor sabiti, dosao si iz Poljske da mi ometas rahatluk ispijanja kafe povazdan, pi.cka ti materina celava![]()
pa kazem ti, tako onda i viole najebase, od par likova bukvalnoAjzea je napisao/la:Bog me ubio ako smo na išta više osjetljivi od ovogTHEC je napisao/la:ma nista to, pojedinci svakako nmg veci belaj napraviti a dok bi se oni snasli tj formirali neku odredjenu brojku to ne bi moglo proci neprimjetno pa bi vjerujem tu policija reagovala prije nego bi se sta i desilo a i svakako da krenu belaj praviti raja ce im kicme u cvor sabiti, dosao si iz Poljske da mi ometas rahatluk ispijanja kafe povazdan, pi.cka ti materina celava![]()
Gotovo svi oni koji su bili ondje su pripadnici grupe TMTHEC je napisao/la:pa kazem ti, tako onda i viole najebase, od par likova bukvalnoAjzea je napisao/la:Bog me ubio ako smo na išta više osjetljivi od ovogTHEC je napisao/la:ma nista to, pojedinci svakako nmg veci belaj napraviti a dok bi se oni snasli tj formirali neku odredjenu brojku to ne bi moglo proci neprimjetno pa bi vjerujem tu policija reagovala prije nego bi se sta i desilo a i svakako da krenu belaj praviti raja ce im kicme u cvor sabiti, dosao si iz Poljske da mi ometas rahatluk ispijanja kafe povazdan, pi.cka ti materina celava![]()
Bujrum ako se misle normalno ponašati i sportski navijati, a neka znaju da se neće dobro provesti ako se počnu kofrčiti!corleone87 je napisao/la:Komsije samo da znate da su neki lechovci vec u Sarajevu
Normala, isto tako kada dođu oni mađari i počnu belajisati, dobit' će batine i od nas ako se tu kojim slučajem nađemo, ugl. udara i brani grad ko stigne i ko je trenutno tu, razumije se!THEC je napisao/la:ma znam da je onda bilo Manijaka kad su Viole bile, al hocu da kazem da u ovom gradu ce i obicna raja stati da ga brani bez obzira za kog navija, i da li uopste toliko prati nasu ligu, sto kazes ovdje svak normalan moze doci i prosetati se gradom bez problema (uopsteno govoreci, po strani sad organizovane navijacke grupe) ali ako neko krene da pravi belaj zauzvrat ce samo on dobiti po nosu, a pogotovo kad covjek jos nije iscejfio onu kafu, tek je tri sata u kaficu i ti mu dosao smetati
Ma docekat cemo ih "fino" ako se krenu kurchitBordoArmy88 je napisao/la:Bujrum ako se misle normalno ponašati i sportski navijati, a neka znaju da se neće dobro provesti ako se počnu kofrčiti!corleone87 je napisao/la:Komsije samo da znate da su neki lechovci vec u Sarajevu
Uplaceno je sve,ocekuju ih gore u hotelu.40 uplatnica do sada stiglo.hodža je napisao/la:mogle bi Denisove kafane izvuću deblji kraj ako je to istina![]()
Trenutno korisnika/ca: kolezeljovac, Vanja8 i 12 gostiju.