FK Sarajevo (opšte diskusije)

FK Sarajevo ove sezone?

Anketa je završila: 16 jul 2017, 14:28.

Prvak
11
25%
Osvajač kupa
4
9%
Dupla kruna
12
27%
Izlazak u Europu
17
39%

Ukupno glasova: 44

Ajzea
Kontakt:

Re: FK Sarajevo (opšte diskusije)

Post Postao/la Ajzea » 11 jul 2015, 01:29

[youtube][/youtube]
A ja se baš pitao kako ova stoka zarađuje :D
Tačno momci zrače inteligencijom, u očima im vidiš da ne izlaze iz biblioteke :D
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 11 jul 2015, 01:34

Bolesno, kretenski, porazavajuce.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 11 jul 2015, 12:06

Lawer_88 je napisao/la:Malo je off al nemojte zamjeriti. Pitanje: Jel FK Sarajevo maklo ljiljan sa grba, koliko se sjećam isti je bio ispod FK?
Jeste
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

AdiFKS
Kontakt:

Post Postao/la AdiFKS » 11 jul 2015, 12:42

Ma mogu tako u ringu sa rukavicama. U gradu bi, Sarajevu mislim, dobili po ckapi. Tukli bi ih stolicama, flasama, zardinjerama za cvijece, sahtovina....cim se stigne. Na Balkanu znaju da nemaju sanse pored bilo koje ozbiljne navijacke skupine. Mislim na ulicu.

Blagi dokaz je upad Viola i njihovih Poljskih prijatelja kad su igrali Zeljeznicar -Maribor. Stolice, flase, pepeljare, palice...kasnije ih policija drzala satima u staklenom gradu. Jos malo od ovih sto su ih napali je i bilo manijaka, jer je bilo nekada prijepodne. Nesto manijaka sto je tada bilo u gradu, konobari, obicna raja....ko je stigao. A nas svakako puno vise bude po centru prije tih vecih utakmica tako da...

Vidjet cemo.
Ko krene na nas, u startu se zajeb'o. - 1987 -

"Uvijek trava, nekad bijelo, nikad zuto, nikad Zeljo"

corleone87
Kontakt:

Post Postao/la corleone87 » 11 jul 2015, 19:26

Komsije samo da znate da su neki lechovci vec u Sarajevu

slika
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

pitar079
Kontakt:

Post Postao/la pitar079 » 11 jul 2015, 19:44

Nek nam se sagnu.

THEC
Kontakt:

Post Postao/la THEC » 11 jul 2015, 19:51

ma nista to, pojedinci svakako nmg veci belaj napraviti a dok bi se oni snasli tj formirali neku odredjenu brojku to ne bi moglo proci neprimjetno pa bi vjerujem tu policija reagovala prije nego bi se sta i desilo a i svakako da krenu belaj praviti raja ce im kicme u cvor sabiti, dosao si iz Poljske da mi ometas rahatluk ispijanja kafe povazdan, pi.cka ti materina celava :lol: :lol:
Pyro is not a crime !

Ajzea
Kontakt:

Post Postao/la Ajzea » 11 jul 2015, 19:54

THEC je napisao/la:ma nista to, pojedinci svakako nmg veci belaj napraviti a dok bi se oni snasli tj formirali neku odredjenu brojku to ne bi moglo proci neprimjetno pa bi vjerujem tu policija reagovala prije nego bi se sta i desilo a i svakako da krenu belaj praviti raja ce im kicme u cvor sabiti, dosao si iz Poljske da mi ometas rahatluk ispijanja kafe povazdan, pi.cka ti materina celava :lol: :lol:
Bog me ubio ako smo na išta više osjetljivi od ovog :lol:
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !

THEC
Kontakt:

Post Postao/la THEC » 11 jul 2015, 19:57

Ajzea je napisao/la:
THEC je napisao/la:ma nista to, pojedinci svakako nmg veci belaj napraviti a dok bi se oni snasli tj formirali neku odredjenu brojku to ne bi moglo proci neprimjetno pa bi vjerujem tu policija reagovala prije nego bi se sta i desilo a i svakako da krenu belaj praviti raja ce im kicme u cvor sabiti, dosao si iz Poljske da mi ometas rahatluk ispijanja kafe povazdan, pi.cka ti materina celava :lol: :lol:
pa kazem ti, tako onda i viole najebase, od par likova bukvalno :lol:
Pyro is not a crime !

hz033
Kontakt:

Post Postao/la hz033 » 11 jul 2015, 20:06

Rooney, gdje taj Delać majka mu stara, pa obećao si raji. Ako izgubiš povjerenje ode sve do vraga :lol:
U novi boj ...

Ajzea
Kontakt:

Post Postao/la Ajzea » 11 jul 2015, 20:10

THEC je napisao/la:
Ajzea je napisao/la:
pa kazem ti, tako onda i viole najebase, od par likova bukvalno :lol:
Gotovo svi oni koji su bili ondje su pripadnici grupe TM :)
Kako god, uvijek se znalo šta ja Sarajevo i da je raširenih ruku dočekalo svakog bez obzira na vjeru, naciju itd., ali isto tako se uvijek znalo da se kroz Sarajevo ni puškama ne može i da će pregažen biti svaki onaj koji pokuša uništiti sarajevski duh :)
Eh još da imamo svi posla pa da se može otići i na dvije kafe dnevno, a ne da vazdan ne mičemo guzicu sa stolice za 1.50KM :D

BordoArmy88
Kontakt:

Post Postao/la BordoArmy88 » 11 jul 2015, 20:33

corleone87 je napisao/la:Komsije samo da znate da su neki lechovci vec u Sarajevu

slika
Bujrum ako se misle normalno ponašati i sportski navijati, a neka znaju da se neće dobro provesti ako se počnu kofrčiti! :kafa:

THEC
Kontakt:

Post Postao/la THEC » 11 jul 2015, 20:36

ma znam da je onda bilo Manijaka kad su Viole bile, al hocu da kazem da u ovom gradu ce i obicna raja stati da ga brani bez obzira za kog navija, i da li uopste toliko prati nasu ligu, sto kazes ovdje svak normalan moze doci i prosetati se gradom bez problema (uopsteno govoreci, po strani sad organizovane navijacke grupe) ali ako neko krene da pravi belaj zauzvrat ce samo on dobiti po nosu, a pogotovo kad covjek jos nije iscejfio onu kafu, tek je tri sata u kaficu i ti mu dosao smetati :D
Pyro is not a crime !

BordoArmy88
Kontakt:

Post Postao/la BordoArmy88 » 11 jul 2015, 21:23

THEC je napisao/la:ma znam da je onda bilo Manijaka kad su Viole bile, al hocu da kazem da u ovom gradu ce i obicna raja stati da ga brani bez obzira za kog navija, i da li uopste toliko prati nasu ligu, sto kazes ovdje svak normalan moze doci i prosetati se gradom bez problema (uopsteno govoreci, po strani sad organizovane navijacke grupe) ali ako neko krene da pravi belaj zauzvrat ce samo on dobiti po nosu, a pogotovo kad covjek jos nije iscejfio onu kafu, tek je tri sata u kaficu i ti mu dosao smetati :D
Normala, isto tako kada dođu oni mađari i počnu belajisati, dobit' će batine i od nas ako se tu kojim slučajem nađemo, ugl. udara i brani grad ko stigne i ko je trenutno tu, razumije se! :mrgreen:

manijakdokraja
Kontakt:

Post Postao/la manijakdokraja » 11 jul 2015, 22:14

BordoArmy88 je napisao/la:
corleone87 je napisao/la:Komsije samo da znate da su neki lechovci vec u Sarajevu

slika
Bujrum ako se misle normalno ponašati i sportski navijati, a neka znaju da se neće dobro provesti ako se počnu kofrčiti! :kafa:
Ma docekat cemo ih "fino" ako se krenu kurchit
Mirza Raščić Manijak do kraja !

Katakomba is back !

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 11 jul 2015, 23:16

Dio Lechovih ce biti smjesten u hotelu kod Cheersa.Oko 50.
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

AdiFKS
Kontakt:

Post Postao/la AdiFKS » 11 jul 2015, 23:24

Kakav danak neiskustvu.
Ko krene na nas, u startu se zajeb'o. - 1987 -

"Uvijek trava, nekad bijelo, nikad zuto, nikad Zeljo"

Alpasinac
Kontakt:

Post Postao/la Alpasinac » 11 jul 2015, 23:32

Cisto sumnjam da je neiskustvo ako je istina da ce biti tu smjesteni. Znaci svjesno dolaze da pokazu muda.
Nikakav problem. Samo su se zajebali. Ovo je Balkan. Izvuce deblji kraj definitivno.

hodža
Kontakt:

Post Postao/la hodža » 11 jul 2015, 23:35

mogle bi Denisove kafane izvući deblji kraj ako je to istina :crazy: :crazy:
Zadnja izmjena: hodža, dana/u 11 jul 2015, 23:35, ukupno mijenjano 1 put.
FORZA MARŠAL !!!

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 11 jul 2015, 23:35

hodža je napisao/la:mogle bi Denisove kafane izvuću deblji kraj ako je to istina :crazy: :crazy:
Uplaceno je sve,ocekuju ih gore u hotelu.40 uplatnica do sada stiglo.
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: kolezeljovac, Vanja8 i 14 gostiju.