VFCB je napisao/la:Velež mi je uvijek bio jedan od dražih klubova a imam i raje mostaraca pa samim tim mi je još više drag, i nikad mi nije krivo izgubiti od rođenih!
Molim te nemoj spominjati krađu jer je nije ni bilo a što je vama svako kriv osim vaših igrača to je druga strana medalje!Kad spominješ krađu reci šta je bilo prošle godine kad je završilo 0-0 u vrapčićima? Budi pošten pa reci!
i u mene dobar dio sire porodice navija za zelju, samim tim ni meni nije mrzak taj sarajevski klub, cak sam isao na neke evropske utakmice zelje poslije rata, tipa ona nezaboravna protiv newcastla kad je u gol gostiju umjesto lopte usla neka zivotinja, ne sjecam se bas koja da ne lupetam

.., ali do kad ce te se vise praviti ludi kako nas niste pokrali ove sezone, jbte svi ludi samo vi pametni

...bez obzira na sve ja vam stvarno zelim da uzmete titulu, ali i ne preko vleza za vikend

... kada smo u prvom djelu sezone igrali dobro, bili u vrhu, svima smo smetali, niko nas nije volio, sto je haj pomalo i normalno, ali sada kada vise nismo prijetnja nikome svi nas vole, golemo brate, kakve nagle promjene

[/quote]
Ta životinja je bila mačka.
Ja vama želim puno sreće u nastavku PL BiH i da uspijete obezbjediti europu,ali ne preko nas.tako da očekujem naravno našu pobjedu i 3 šampionska boda u Mostaru
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!