RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA

Adnel
Kontakt:

Re: RSD Velež Mostar

Post Postao/la Adnel » 28 apr 2010, 20:06

A kako je ovaj zeljo krenuo hoce da se igra derby na grbavici vidices kad u nedelju osim bude naredio i sastav velezu s kojim cemo igrat protiv njih :mrgreen:
Samo jedan klub Velež Mostar

carina
Kontakt:

Post Postao/la carina » 28 apr 2010, 20:32

E hajmo malo gledati Camp Nou gdje je nas Meho Kodro zabijao golove Real Madridu. Kazu, ima indicija da ce Bajic i Bekric na ljeto preseliti u Pepea na Camp Nou? Zavrsio im to Brkovic. Je li istina?

Grandmaster
Kontakt:

Post Postao/la Grandmaster » 28 apr 2010, 20:35

A Iniesta i Puyol će u Želja,kompenzacija je neka u pitanju.
Grandmaster.

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 28 apr 2010, 20:59

carina je napisao/la:E hajmo malo gledati Camp Nou gdje je nas Meho Kodro zabijao golove Real Madridu. Kazu, ima indicija da ce Bajic i Bekric na ljeto preseliti u Pepea na Camp Nou? Zavrsio im to Brkovic. Je li istina?

koliko nisko moze past odrasla osoba...
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...

Grandmaster
Kontakt:

Post Postao/la Grandmaster » 28 apr 2010, 21:00

Nikakvih principa nema,đon obraz. :roll: :lol:
Grandmaster.

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 28 apr 2010, 21:18

kimbo je napisao/la:Joj mama draga kada se sjetim onih Zeljinih faca prije rata kada dodju u Mostar... To sto su bili zgodni to je jedna stvar nego njihovi dresovi uvjek nekakvi iskrivljeni,zguzvani i odbojeni prilikom pranja ... ono je bila antipropaganda sportskog atletskog izgleda :lol: :lol: .... koja su to hakanja bila sa stajanja ...
Koga ti lazes, ako si i star koliko kazes da jesi onda te treba biti stid da izmisljas takve gluposti djeci ovdje...
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

TMovac
Kontakt:

Post Postao/la TMovac » 28 apr 2010, 21:30

carina je napisao/la:Evo kazu, kad izadju u Europu, da ce morati igrati na vasem stadionu. Je li to istina, hocete li ih pustiti?
nemaju oni nama šta puštati,jer je stadion gradski,a ne njihov.al nadam se da čemo uspjeti završiti ovih par sitnica i da onda možemo igrati i u Dolini tekme LP
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!

kimbo
Kontakt:

Post Postao/la kimbo » 28 apr 2010, 21:42

pile87 je napisao/la:
kimbo je napisao/la:Joj mama draga kada se sjetim onih Zeljinih faca prije rata kada dodju u Mostar... To sto su bili zgodni to je jedna stvar nego njihovi dresovi uvjek nekakvi iskrivljeni,zguzvani i odbojeni prilikom pranja ... ono je bila antipropaganda sportskog atletskog izgleda :lol: :lol: .... koja su to hakanja bila sa stajanja ...
Koga ti lazes, ako si i star koliko kazes da jesi onda te treba biti stid da izmisljas takve gluposti djeci ovdje...
dobro nisu sve je to bio high class styling :D :D i david beckhem bi im pozavidio :D :D
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,

carina
Kontakt:

Post Postao/la carina » 28 apr 2010, 21:44

TMovac je napisao/la:
carina je napisao/la:Evo kazu, kad izadju u Europu, da ce morati igrati na vasem stadionu. Je li to istina, hocete li ih pustiti?
nemaju oni nama šta puštati,jer je stadion gradski,a ne njihov.al nadam se da čemo uspjeti završiti ovih par sitnica i da onda možemo igrati i u Dolini tekme LP
Nadam se da cete osposobiti Grbavicu iskreno. Ja koliko znam, nema puno nekih stvari za zavrsiti, gledao sam Newcastle, ovaj put dovedite Arsenal da ga gledam, ali ovaj put na Grbavici 8-)
Ne zamjeri za ovo ispred, malo se cuckamo sa ovih par nikova sto o jadu zabavise citav portal.... :D

carina
Kontakt:

Post Postao/la carina » 28 apr 2010, 21:46

nick je napisao/la:
carina je napisao/la:E hajmo malo gledati Camp Nou gdje je nas Meho Kodro zabijao golove Real Madridu. Kazu, ima indicija da ce Bajic i Bekric na ljeto preseliti u Pepea na Camp Nou? Zavrsio im to Brkovic. Je li istina?

Evo kompenzacije. Zavrsio Brkovic i Blekerea da ovako sudi. :lol:

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 28 apr 2010, 22:00

carina je napisao/la:
nick je napisao/la:

Evo kompenzacije. Zavrsio Brkovic i Blekerea da ovako sudi. :lol:
satro saldzija
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...

otpravnik_vozova
Kontakt:

Post Postao/la otpravnik_vozova » 28 apr 2010, 22:43

Grandmaster je napisao/la:Ma bola pokrali nas dva puta jesenas i očekuju bodove ovdje,ma nemoj. :lol:
Onako nešto nismo doživjeli poslije rata,računajući i utakmice u 1.ligi.
Velež mi je uvijek bio jedan od dražih klubova a imam i raje mostaraca pa samim tim mi je još više drag, i nikad mi nije krivo izgubiti od rođenih!
Molim te nemoj spominjati krađu jer je nije ni bilo a što je vama svako kriv osim vaših igrača to je druga strana medalje!Kad spominješ krađu reci šta je bilo prošle godine kad je završilo 0-0 u vrapčićima? Budi pošten pa reci!
U ZENICU KADA POĐEM JA, MENE PRATI 3000 MANIJAKA...IBRAKA ĆE PLAKATI, JER ĆEMO GA K*****, A NJEMU ĆE BITI KRIV SUDIJA!

Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije...Živio nam OSIM dragi, "gospodaru familije"

TMovac
Kontakt:

Post Postao/la TMovac » 28 apr 2010, 23:07

carina je napisao/la:
TMovac je napisao/la:
Nadam se da cete osposobiti Grbavicu iskreno. Ja koliko znam, nema puno nekih stvari za zavrsiti, gledao sam Newcastle, ovaj put dovedite Arsenal da ga gledam, ali ovaj put na Grbavici 8-)
Ne zamjeri za ovo ispred, malo se cuckamo sa ovih par nikova sto o jadu zabavise citav portal.... :D
hehe ma nema frke.meni je Velež uvijek bio najdraži poslije Želje.i uvijek mi je drago kada Velež pobjedi osim naravno kada igra sa nama.Što se ove tekme tiće nadam se da čemo pobjediti i time konačno završiti priču oko toga ko će biti prvak.

A ako budemo igrali u Dolini ja sam ubjeđen da idemo bar do 4 pretkola LP. ne može nam po novom pravilu doć ni Arsenal niti bilo koji drugi klub,nego će nam doći neki iz lijeve lige,poput mađara.srba,poljaka....
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!

VFCB
Kontakt:

Post Postao/la VFCB » 29 apr 2010, 00:41

Velež mi je uvijek bio jedan od dražih klubova a imam i raje mostaraca pa samim tim mi je još više drag, i nikad mi nije krivo izgubiti od rođenih!
Molim te nemoj spominjati krađu jer je nije ni bilo a što je vama svako kriv osim vaših igrača to je druga strana medalje!Kad spominješ krađu reci šta je bilo prošle godine kad je završilo 0-0 u vrapčićima? Budi pošten pa reci![/quote]

i u mene dobar dio sire porodice navija za zelju, samim tim ni meni nije mrzak taj sarajevski klub, cak sam isao na neke evropske utakmice zelje poslije rata, tipa ona nezaboravna protiv newcastla kad je u gol gostiju umjesto lopte usla neka zivotinja, ne sjecam se bas koja da ne lupetam :D.., ali do kad ce te se vise praviti ludi kako nas niste pokrali ove sezone, jbte svi ludi samo vi pametni :) ...bez obzira na sve ja vam stvarno zelim da uzmete titulu, ali i ne preko vleza za vikend ;) ... kada smo u prvom djelu sezone igrali dobro, bili u vrhu, svima smo smetali, niko nas nije volio, sto je haj pomalo i normalno, ali sada kada vise nismo prijetnja nikome svi nas vole, golemo brate, kakve nagle promjene :D

TMovac
Kontakt:

Post Postao/la TMovac » 29 apr 2010, 00:50

VFCB je napisao/la:Velež mi je uvijek bio jedan od dražih klubova a imam i raje mostaraca pa samim tim mi je još više drag, i nikad mi nije krivo izgubiti od rođenih!
Molim te nemoj spominjati krađu jer je nije ni bilo a što je vama svako kriv osim vaših igrača to je druga strana medalje!Kad spominješ krađu reci šta je bilo prošle godine kad je završilo 0-0 u vrapčićima? Budi pošten pa reci!

i u mene dobar dio sire porodice navija za zelju, samim tim ni meni nije mrzak taj sarajevski klub, cak sam isao na neke evropske utakmice zelje poslije rata, tipa ona nezaboravna protiv newcastla kad je u gol gostiju umjesto lopte usla neka zivotinja, ne sjecam se bas koja da ne lupetam :D.., ali do kad ce te se vise praviti ludi kako nas niste pokrali ove sezone, jbte svi ludi samo vi pametni :) ...bez obzira na sve ja vam stvarno zelim da uzmete titulu, ali i ne preko vleza za vikend ;) ... kada smo u prvom djelu sezone igrali dobro, bili u vrhu, svima smo smetali, niko nas nije volio, sto je haj pomalo i normalno, ali sada kada vise nismo prijetnja nikome svi nas vole, golemo brate, kakve nagle promjene :D[/quote]

Ta životinja je bila mačka.

Ja vama želim puno sreće u nastavku PL BiH i da uspijete obezbjediti europu,ali ne preko nas.tako da očekujem naravno našu pobjedu i 3 šampionska boda u Mostaru

rodjak
Kontakt:

Post Postao/la rodjak » 29 apr 2010, 03:31

NECEMO VAS DIRATI ,NECEMO VAS TUCI
UVALIT CE MO VAM 3 KOMADA I POSLATI KUCI :mrgreen:

Manijaci nemojte se ljutiti,ali ce ovako biti.Zeljo mi je drag,da bogda osvojili titulu ali u Vrapcicima ce te ostati kratkih rukava.Sampionske bodove ce te morati potraziti negdje drugo.Velez igra slabo ove polu-sezone ali nisu zaboravili igrati,a to ce pokazati u nedelju ;)

P.S.HAM ZELJO :mrgreen:
Mostar je jedini grad u svijetu u kome nije dozvoljeno jednom sportskom kolektivu da ravnopravno koristi gradske objekte a samo radi toga sto je taj sportski kolektiv drugacije politicke opcije pa i zbog etnickih razlicitosti

BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA

AnnesTM87
Kontakt:

Post Postao/la AnnesTM87 » 29 apr 2010, 04:34

Bogami neznam sto se mucite oko evrope kada nemozete za gostujuce navijace objezbijediti tribinu nego na onoj skeli uzas al hajd bar je ulaz besplatan sto je veoma zacudzujuce u ovoj nasoj sugavoj ligi zvanoj premijer liga ! :) ;)

P.S Indijanci gdje se rostilja u subotu ? ? Imali bujruma,ljudi smo nismo pitari ? ? 8-) :lol:
Jer si jedan jedini ! - www.tm87-breza.com.ba Officijalna stranica TM87-Breza

HŠKZ-svetinja
Kontakt:

Post Postao/la HŠKZ-svetinja » 29 apr 2010, 11:26

Kakav sex ovdje, nemoguće!
nikoga nisam volio tako,dušom i tijelom beskrajno lako..kao tebe ZRINJSKI kao tebe !!!

Red or Dead
Kontakt:

Post Postao/la Red or Dead » 29 apr 2010, 12:15

Susret u Mostaru igraće se u subotu sa početkom u 17 sati, iako smo jučer od sada već bivšeg predsjednika Takmičarske komisije Izudina Ibrahimkadića obavješteni da je susret Veleža i Željezničara zakazan sa nedjelju.

moustapha
Kontakt:

Post Postao/la moustapha » 29 apr 2010, 12:16

Odakle sad subota. Jel' to definitivno sad?
#divovi

Zaključano

Natrag na “FK Velež”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.