FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Peterski
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Peterski » 13 jul 2015, 15:29

Večeras na teraviju, 27. noć, a sutra se post broji kao 1000 drugih dana posta. Isto tako, sutrašnji sponzor će biti vrijedan kao hiljadu drugih sponzora. :njanjanja:
Jači od ratova, režima i partija. 1921

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 13 jul 2015, 15:37

Peterski je napisao/la:Večeras na teraviju, 27. noć, a sutra se post broji kao 1000 drugih dana posta. Isto tako, sutrašnji sponzor će biti vrijedan kao hiljadu drugih sponzora. :njanjanja:
Ako Bog da, samo da se ostvari !
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

acab
Kontakt:

Post Postao/la acab » 13 jul 2015, 15:38

Braćo,manite se piskaranja ovolikog',idite uplatite sebi da gledate Želju,pokajat' ćete se ako ovo ne odradite,aBd idemo u 3.predkolo.. :)
Mi smo Željini,Željo je naš!
Volim te Željo !

pijanBabo
Kontakt:

Post Postao/la pijanBabo » 13 jul 2015, 15:46

acab je napisao/la:Braćo,manite se piskaranja ovolikog',idite uplatite sebi da gledate Želju,pokajat' ćete se ako ovo ne odradite,aBd idemo u 3.predkolo.. :)
Sportski se nadati, mada od treceg pretkola nema nista. Ne treba previse ocekivati, da se ne bi previse i razocarali. Ferencvaros je ipak nekoliko stepenica iznad nas...

Neandertalac
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

Post Postao/la Neandertalac » 13 jul 2015, 15:48

tm8782 je napisao/la:
Neandertalac je napisao/la:
tm8782 je napisao/la:Meni izgleda da je ovo janje sto pominje neandretalac ustvari Dzeko. Jer koliko sam upoznat danas ne bi trebalo biti nekih desavanja.DaBogda me demantovali iz kluba.
Onda nisi dobro upucen :)

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Javno priznajem da o ovom što ti pričaš nisam. Neke druge stvari jesam. Koje bi se trebale desiti do Ferencvarosa, ali NE danas.
Nisam ni rekao da ce se desiti danas. Ili da ce se objaviti danas.
Ali nesto ce se desavati ;)
Željezničar za život cijeli !

UPRAVA NAPOLJE!

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 13 jul 2015, 15:49

Rekao si pred mađare da ce nesto biti. ;)
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

Minjore
Kontakt:

Post Postao/la Minjore » 13 jul 2015, 15:50

SlevinKelevra je napisao/la:
Minjore je napisao/la:
invincible1921 je napisao/la:Moja članska će biti do kraja sedmice :D ama sta je s tim janjetom, kad ce se znati sta se podrazumijeva pod tim :?: :?: :D

Eo sad citam da je u madjarskoj havarija za kartama ...svi hoce da gledaju Zelju :D
Sta li ce tek biti u Dortmundu u trecem pretkolu :hmmmmm:
E, yebi ga ti... Malo si se zezn'o :mrgreen:

Jel utakmica u 18:00? :hmmmmm:
Sta sam se zezno ?
Nek smo vazda puni Bosne, a i Bosna puna nas ! Manijaci 1987

acab
Kontakt:

Post Postao/la acab » 13 jul 2015, 15:52

pijanBabo je napisao/la:
acab je napisao/la:Braćo,manite se piskaranja ovolikog',idite uplatite sebi da gledate Želju,pokajat' ćete se ako ovo ne odradite,aBd idemo u 3.predkolo.. :)
Sportski se nadati, mada od treceg pretkola nema nista. Ne treba previse ocekivati, da se ne bi previse i razocarali. Ferencvaros je ipak nekoliko stepenica iznad nas...
Živi bili, pa vidjeli.. :)
Volim te Željo !

godrina
Kontakt:

Post Postao/la godrina » 13 jul 2015, 15:55

Po meni imamo 40% sanse za prolaz, to nije nista tj ne mora znaciti nista u fudbalu
Nadam se da igraci ovo ne citaju jer po vecini komentara oni vec sada trebaju skinut gace i nag.uzit se nidje veze ba. Dobra smo mi ekipa vidjet cete.
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 13 jul 2015, 16:01

Elegant je napisao/la:Rekao si pred mađare da ce nesto biti. ;)
Da ali morate shvatiti da ja samo znam sta se iza brda valja, ne odlucujem nista a pogotovu ne kada ce tu vijest objaviti zvanicno. Prvi info je bio da ce oko utakmice sa Madjarima biti upoznata javnost, a tako sam i prenio.
Neka vas jos malo, vrtite se na laganoj, ko nas janjac :)

Btw, cini mi se da kolega blue sky@ zna nesto o tome, a i pouzdan je koliko sam upratio.

UPRAVA NAPOLJE!

champions1921

Post Postao/la champions1921 » 13 jul 2015, 16:01

Ne trebamo i ne smijemo se naguziti ali ne trebamo previse ni ocekivati da posle ne bi bilo previse pljuvanja.. Ferencvaros je za klasu jaca ekipa ali u fudbalu ne dobijaju uvijek bolji i sportski se nadati prolazu.. Ja sam malo pesimisticniji sto se tice tih procenata..
BUDI ŽELJO !!!

tm8782
Kontakt:

Post Postao/la tm8782 » 13 jul 2015, 16:04

Neandertalac je napisao/la:Danas se vaga janje. Proucite sta :)

Koliko sam upoznat sa nekim stvarima, konkretno vaganje. Onda to znači ti izvagaš i prodaš nekome nešto. Vidio sam u tvoj prvom postu riječ "DANAS", što je znači gotova stvar. Možda ja ne razumijem tu riječ najbolje, ali volio bi da me neko ispravi, ukoliko sam pogriješio. S tim ako mene ispravi onda i 95% forumaša će morati. Eh kad bi ja napisao sve šta se priča i šta bi moglo da bude, mislim da bi u kratkom roku tema bila blokirana. Ne mora značiti da će nešto od toga da bude, a možda sve i bude. Najbolje je ne trčati pred "rudu". Da ne bi još nešto napisao, dosta od mene.
Željo, jedna riječ, jedno ime koje puno znači...

SlevinKelevra
Kontakt:

Post Postao/la SlevinKelevra » 13 jul 2015, 16:09

Minjore je napisao/la:
SlevinKelevra je napisao/la:
Minjore je napisao/la: Sta li ce tek biti u Dortmundu u trecem pretkolu :hmmmmm:
E, yebi ga ti... Malo si se zezn'o :mrgreen:

Jel utakmica u 18:00? :hmmmmm:
Sta sam se zezno ?
Do mene je, pasha :mrgreen: Umjesto 'u Dortmundu', ja procitao 'sa Dortmundom', pa bi se onda odnosilo na Madjare... Izvini, yebajiga. :mrgreen:

Minjore
Kontakt:

Post Postao/la Minjore » 13 jul 2015, 16:13

Meni je zao samo sto ekipa nema "iskusnijeg" igraca koji ce znati povuci ostale ako zatrokiraju.. Nadam se da ce Joco i makar Dzelmic odgovoriti tom zadatku.. Gera Gera, Kvesa ce da ti ga stjera !
@slevinkelevra oprosteno :D
Nek smo vazda puni Bosne, a i Bosna puna nas ! Manijaci 1987

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 13 jul 2015, 16:15

tm8782 je napisao/la:
Neandertalac je napisao/la:Danas se vaga janje. Proucite sta :)

Koliko sam upoznat sa nekim stvarima, konkretno vaganje. Onda to znači ti izvagaš i prodaš nekome nešto. Vidio sam u tvoj prvom postu riječ "DANAS", što je znači gotova stvar. Možda ja ne razumijem tu riječ najbolje, ali volio bi da me neko ispravi, ukoliko sam pogriješio. S tim ako mene ispravi onda i 95% forumaša će morati. Eh kad bi ja napisao sve šta se priča i šta bi moglo da bude, mislim da bi u kratkom roku tema bila blokirana. Ne mora značiti da će nešto od toga da bude, a možda sve i bude. Najbolje je ne trčati pred "rudu". Da ne bi još nešto napisao, dosta od mene.
Posteno, ti shvatio tako, ne krivim te.

Danas se vaga janje, moze znaciti jos dosta toga.

U konkretnom slucaju nastavak radnji vezanih za tu temu koje ce se desiti danas.

Objasnio sam vec gore da se ne ponavljam.

UPRAVA NAPOLJE!

Harisharis
Kontakt:

Re: Odg: RE: Re: FK Željezničar

Post Postao/la Harisharis » 13 jul 2015, 16:18

Neandertalac je napisao/la:
Elegant je napisao/la:Rekao si pred mađare da ce nesto biti. ;)
Da ali morate shvatiti da ja samo znam sta se iza brda valja, ne odlucujem nista a pogotovu ne kada ce tu vijest objaviti zvanicno. Prvi info je bio da ce oko utakmice sa Madjarima biti upoznata javnost, a tako sam i prenio.
Neka vas jos malo, vrtite se na laganoj, ko nas janjac :)

Btw, cini mi se da kolega blue sky@ zna nesto o tome, a i pouzdan je koliko sam upratio.
Ti si lozionicar klasicni!
Sta ista onda imas pisati ako fora neces reci!
Samo bezveze i ostali,a i ja ulazimo po 100 puta ne bil se ti fora sjetio napisat!
Jeb. Se i ti i tvoja vijest!

zubar
Kontakt:

Post Postao/la zubar » 13 jul 2015, 16:22

Generalno nije mi jasno to iznosenje informacija ako se nece bar rec o cemu je rijec pa da zna covjek o cemu se radi, ovako se potpali raja s "janjetom" nit se zna sta je, nit kad je, nit hocel uopste bit. Najbolje da se prestane o tome pricat, na vrh glave mi insajderskih tipa "ee bice ovo il ono al ne mogu rec sta je", sta je bit toga, da mi svi budemo obavijesteni da neko nesto zna ili ? :think:

DzoleZeljo
Kontakt:

Post Postao/la DzoleZeljo » 13 jul 2015, 16:24

Samo opusteno.

Janje se vec okrece...

Harisharis
Kontakt:

Re: Odg: RE: Re: FK Željezničar

Post Postao/la Harisharis » 13 jul 2015, 16:25

zubar je napisao/la:Generalno nije mi jasno to iznosenje informacija ako se nece bar rec o cemu je rijec pa da zna covjek o cemu se radi, ovako se potpali raja s "janjetom" nit se zna sta je, nit kad je, nit hocel uopste bit. Najbolje da se prestane o tome pricat, na vrh glave mi insajderskih tipa "ee bice ovo il ono al ne mogu rec sta je", sta je bit toga, da mi svi budemo obavijesteni da neko nesto zna ili ? :think:
Ma 100%
pokvario se forum njegovom gluposcu ima mjesec dana,a jos se svako malo javi da jos vise lozi raju.

corleone87
Kontakt:

Post Postao/la corleone87 » 13 jul 2015, 16:25

Sta ste zapeli vise,ne moze janje sa raznja pobjeci.. ;)
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot], Hazre, lakilone, ubipara i 48 gostiju.