FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Večeras na teraviju, 27. noć, a sutra se post broji kao 1000 drugih dana posta. Isto tako, sutrašnji sponzor će biti vrijedan kao hiljadu drugih sponzora. 
Jači od ratova, režima i partija. 1921
Ako Bog da, samo da se ostvari !Peterski je napisao/la:Večeras na teraviju, 27. noć, a sutra se post broji kao 1000 drugih dana posta. Isto tako, sutrašnji sponzor će biti vrijedan kao hiljadu drugih sponzora.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Braćo,manite se piskaranja ovolikog',idite uplatite sebi da gledate Želju,pokajat' ćete se ako ovo ne odradite,aBd idemo u 3.predkolo.. 
Mi smo Željini,Željo je naš!
Volim te Željo !
Sportski se nadati, mada od treceg pretkola nema nista. Ne treba previse ocekivati, da se ne bi previse i razocarali. Ferencvaros je ipak nekoliko stepenica iznad nas...acab je napisao/la:Braćo,manite se piskaranja ovolikog',idite uplatite sebi da gledate Želju,pokajat' ćete se ako ovo ne odradite,aBd idemo u 3.predkolo..
- Neandertalac
- Kontakt:
Re: RE: Re: FK Željezničar
Nisam ni rekao da ce se desiti danas. Ili da ce se objaviti danas.tm8782 je napisao/la:Javno priznajem da o ovom što ti pričaš nisam. Neke druge stvari jesam. Koje bi se trebale desiti do Ferencvarosa, ali NE danas.Neandertalac je napisao/la:Onda nisi dobro upucentm8782 je napisao/la:Meni izgleda da je ovo janje sto pominje neandretalac ustvari Dzeko. Jer koliko sam upoznat danas ne bi trebalo biti nekih desavanja.DaBogda me demantovali iz kluba.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Ali nesto ce se desavati
Željezničar za život cijeli !
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
Sta sam se zezno ?SlevinKelevra je napisao/la:E, yebi ga ti... Malo si se zezn'oMinjore je napisao/la:Sta li ce tek biti u Dortmundu u trecem pretkoluinvincible1921 je napisao/la:Moja članska će biti do kraja sedmiceama sta je s tim janjetom, kad ce se znati sta se podrazumijeva pod tim
![]()
![]()
![]()
Eo sad citam da je u madjarskoj havarija za kartama ...svi hoce da gledaju Zelju![]()
Jel utakmica u 18:00?
Nek smo vazda puni Bosne, a i Bosna puna nas ! Manijaci 1987
Živi bili, pa vidjeli..pijanBabo je napisao/la:Sportski se nadati, mada od treceg pretkola nema nista. Ne treba previse ocekivati, da se ne bi previse i razocarali. Ferencvaros je ipak nekoliko stepenica iznad nas...acab je napisao/la:Braćo,manite se piskaranja ovolikog',idite uplatite sebi da gledate Želju,pokajat' ćete se ako ovo ne odradite,aBd idemo u 3.predkolo..
Volim te Željo !
Po meni imamo 40% sanse za prolaz, to nije nista tj ne mora znaciti nista u fudbalu
Nadam se da igraci ovo ne citaju jer po vecini komentara oni vec sada trebaju skinut gace i nag.uzit se nidje veze ba. Dobra smo mi ekipa vidjet cete.
Nadam se da igraci ovo ne citaju jer po vecini komentara oni vec sada trebaju skinut gace i nag.uzit se nidje veze ba. Dobra smo mi ekipa vidjet cete.
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
- Neandertalac
- Kontakt:
Da ali morate shvatiti da ja samo znam sta se iza brda valja, ne odlucujem nista a pogotovu ne kada ce tu vijest objaviti zvanicno. Prvi info je bio da ce oko utakmice sa Madjarima biti upoznata javnost, a tako sam i prenio.Elegant je napisao/la:Rekao si pred mađare da ce nesto biti.
Neka vas jos malo, vrtite se na laganoj, ko nas janjac
Btw, cini mi se da kolega blue sky@ zna nesto o tome, a i pouzdan je koliko sam upratio.
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
- champions1921
Ne trebamo i ne smijemo se naguziti ali ne trebamo previse ni ocekivati da posle ne bi bilo previse pljuvanja.. Ferencvaros je za klasu jaca ekipa ali u fudbalu ne dobijaju uvijek bolji i sportski se nadati prolazu.. Ja sam malo pesimisticniji sto se tice tih procenata..
BUDI ŽELJO !!!
Koliko sam upoznat sa nekim stvarima, konkretno vaganje. Onda to znači ti izvagaš i prodaš nekome nešto. Vidio sam u tvoj prvom postu riječ "DANAS", što je znači gotova stvar. Možda ja ne razumijem tu riječ najbolje, ali volio bi da me neko ispravi, ukoliko sam pogriješio. S tim ako mene ispravi onda i 95% forumaša će morati. Eh kad bi ja napisao sve šta se priča i šta bi moglo da bude, mislim da bi u kratkom roku tema bila blokirana. Ne mora značiti da će nešto od toga da bude, a možda sve i bude. Najbolje je ne trčati pred "rudu". Da ne bi još nešto napisao, dosta od mene.Neandertalac je napisao/la:Danas se vaga janje. Proucite sta
Željo, jedna riječ, jedno ime koje puno znači...
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Do mene je, pashaMinjore je napisao/la:Sta sam se zezno ?SlevinKelevra je napisao/la:E, yebi ga ti... Malo si se zezn'oMinjore je napisao/la: Sta li ce tek biti u Dortmundu u trecem pretkolu![]()
Jel utakmica u 18:00?
Meni je zao samo sto ekipa nema "iskusnijeg" igraca koji ce znati povuci ostale ako zatrokiraju.. Nadam se da ce Joco i makar Dzelmic odgovoriti tom zadatku.. Gera Gera, Kvesa ce da ti ga stjera !
@slevinkelevra oprosteno
@slevinkelevra oprosteno
Nek smo vazda puni Bosne, a i Bosna puna nas ! Manijaci 1987
- Neandertalac
- Kontakt:
Posteno, ti shvatio tako, ne krivim te.tm8782 je napisao/la:Koliko sam upoznat sa nekim stvarima, konkretno vaganje. Onda to znači ti izvagaš i prodaš nekome nešto. Vidio sam u tvoj prvom postu riječ "DANAS", što je znači gotova stvar. Možda ja ne razumijem tu riječ najbolje, ali volio bi da me neko ispravi, ukoliko sam pogriješio. S tim ako mene ispravi onda i 95% forumaša će morati. Eh kad bi ja napisao sve šta se priča i šta bi moglo da bude, mislim da bi u kratkom roku tema bila blokirana. Ne mora značiti da će nešto od toga da bude, a možda sve i bude. Najbolje je ne trčati pred "rudu". Da ne bi još nešto napisao, dosta od mene.Neandertalac je napisao/la:Danas se vaga janje. Proucite sta
Danas se vaga janje, moze znaciti jos dosta toga.
U konkretnom slucaju nastavak radnji vezanih za tu temu koje ce se desiti danas.
Objasnio sam vec gore da se ne ponavljam.
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
-
Harisharis
- Kontakt:
Re: Odg: RE: Re: FK Željezničar
Ti si lozionicar klasicni!Neandertalac je napisao/la:Da ali morate shvatiti da ja samo znam sta se iza brda valja, ne odlucujem nista a pogotovu ne kada ce tu vijest objaviti zvanicno. Prvi info je bio da ce oko utakmice sa Madjarima biti upoznata javnost, a tako sam i prenio.Elegant je napisao/la:Rekao si pred mađare da ce nesto biti.
Neka vas jos malo, vrtite se na laganoj, ko nas janjac
Btw, cini mi se da kolega blue sky@ zna nesto o tome, a i pouzdan je koliko sam upratio.
Sta ista onda imas pisati ako fora neces reci!
Samo bezveze i ostali,a i ja ulazimo po 100 puta ne bil se ti fora sjetio napisat!
Jeb. Se i ti i tvoja vijest!
Generalno nije mi jasno to iznosenje informacija ako se nece bar rec o cemu je rijec pa da zna covjek o cemu se radi, ovako se potpali raja s "janjetom" nit se zna sta je, nit kad je, nit hocel uopste bit. Najbolje da se prestane o tome pricat, na vrh glave mi insajderskih tipa "ee bice ovo il ono al ne mogu rec sta je", sta je bit toga, da mi svi budemo obavijesteni da neko nesto zna ili ? 
- DzoleZeljo
- Kontakt:
Samo opusteno.
Janje se vec okrece...
Janje se vec okrece...
-
Harisharis
- Kontakt:
Re: Odg: RE: Re: FK Željezničar
Ma 100%zubar je napisao/la:Generalno nije mi jasno to iznosenje informacija ako se nece bar rec o cemu je rijec pa da zna covjek o cemu se radi, ovako se potpali raja s "janjetom" nit se zna sta je, nit kad je, nit hocel uopste bit. Najbolje da se prestane o tome pricat, na vrh glave mi insajderskih tipa "ee bice ovo il ono al ne mogu rec sta je", sta je bit toga, da mi svi budemo obavijesteni da neko nesto zna ili ?
pokvario se forum njegovom gluposcu ima mjesec dana,a jos se svako malo javi da jos vise lozi raju.
- corleone87
- Kontakt:
Sta ste zapeli vise,ne moze janje sa raznja pobjeci.. 
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.