U veznom redu u igri Bertolaći,Bonaventura,Honda,Suso,Poli,Mauri ..
Dovoljno li je za 3. mjesto ..

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
Di Marzio: Napoli os looking to add another defender after welcoming Davide Astori. The Partenopei contacted Torino about Maksimovic, but the Granata deemed their offer of €12 million plus €3 million in bonuses too low, Torino's president Cairo said "no thanks" to the defender's agent after he presented the offer. Milan could jump into the race considering that Mihajlovic knows Maksimovic well after selecting him to the national team and because Roma isn't willing to lower their price for Romagnoli. The situation is evolving, Maksimovic's future needs to be sorted.
prevedi ti to na nas jezik: jedno sedmicu dana cemo cekati pa mozda dodjerope11 je napisao/la:Stvarno ti neki igraci lako prirastu srcu, a to ni ne znas dok ne dodjes u ovakvu situaciju. Sad sam se vec pomirio s tim jer znam da je ovo najbolji moguci potez za njega, al' da je tesko, jeste.
I gade mi se oni po fejsbuju sto pisu neke gadosti i cinicne komentarene moras ga voljeti, al' momak je uvijek davao sve od sebe na terenu, bio veliki navijac Milana, nema nijednu mrlju u karijeri niti sam cuo niti jednu losu rijec u vezi njega za 4 godine i mozes makar to postovati. I nije k'o su*ak Pato koji je lazirao ozljedu i okolo se zalio agentima sto ne igra vec je bez ikakve drame i pompe otisao kad je vidio da mozda nece imati mjesta u ekipi.
Romagnoli ce se rijesiti u sljedecih 48 sati, za neka 23 miliona, hvala ku.rcu![]()
i ovaj Witsel bi trebao brzo, da svi stignu na ove prijateljske tekme.
od ostalih stvari - nista novo vec sedmicama... nesto se kuha u tajnosti ocigledno
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.