AC Milan - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma

Principe
Kontakt:

Re: AC Milan

Post Postao/la Principe » 12 jul 2015, 20:06

Ovako bi otprilike trebao da izgleda novi Milan, s tim što bi u napadu moglo biti puuuuno rotacija sa Susom kao Trequatristom i Niangom u napadu.

U veznom redu u igri Bertolaći,Bonaventura,Honda,Suso,Poli,Mauri ..

Dovoljno li je za 3. mjesto .. :kafa:

slika
Il club più titolato al Mondo - 1899 - Rosso e nero.

IlPrincipino
Kontakt:

Post Postao/la IlPrincipino » 12 jul 2015, 20:22

Di Marzio: Napoli os looking to add another defender after welcoming Davide Astori. The Partenopei contacted Torino about Maksimovic, but the Granata deemed their offer of €12 million plus €3 million in bonuses too low, Torino's president Cairo said "no thanks" to the defender's agent after he presented the offer. Milan could jump into the race considering that Mihajlovic knows Maksimovic well after selecting him to the national team and because Roma isn't willing to lower their price for Romagnoli. The situation is evolving, Maksimovic's future needs to be sorted.
:roll:
C’e una stella al cielo che indica il cammino, forza Juve vincere e’ il tuo destino.
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
It is never too late to be what you might have been. -George Eliot

Champion1
Kontakt:

Post Postao/la Champion1 » 12 jul 2015, 20:26

Ne znam kako su nasi ovamo mlohavi,tromi nikakvi kad treba dovesti nekog igraca :? sve se nesto oduzi po 20-30 dana dok drugi za max sedam dana rijese igraca.. Manchester dovede u jednom danu dva igraca, Monaco dovodi ko od sale igrace, Atl. Madrid isto, Inter nas je cak u tome pretekao,da ne spominjem kad Bayern,Barcelona,Real ili Chelsea zele nekog igraca... ajde vise rijesi ta 3 igraca sto se vec skoro 2 mjeseca spominju (da se uigraju kako treba) i reci nema vise pojacanja i to je bolje nego da dodju na kraju pa ko da nikad nisu loptu sutnuli.

Mi za svakog j.e.b.e.n.o.g igraca imamo ne jednu nego 3 alternative :damn: :damn: :damn: :damn:
FORZA MILAN!

Tu sei tutta la mia vita!

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 12 jul 2015, 21:10

Al' zato kad treba prodat, to se sve ekspresno u par casova zavrsi, :mrgreen:
Meni se sve cini da cekaju da Bee zvanicno postane suvlasnik pa da dobiju te obecane novce, vec par puta je potencirana prica kako smo ova tri igraca platili iz Berlinog dzepa. I naravno, ponovo cekaj avgust da ovi sklope ekipu dok se svi drugi uveliko uigrali. :roll:

Da hoce Napoli uzet tog Maksimovica, ne daj boze da on bude taj wc stoper kojeg su obecali :roll:
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.

FORZA MILAN !

muxa
Kontakt:

Post Postao/la muxa » 12 jul 2015, 21:57

Evo Dzeko haman ode u Romu. Po meni Bacca nije nista bolji napadac a platili smo ga 10tak mil vise.
Il Club più titolato al mondo!

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 13 jul 2015, 00:04

Ma dobro, morao se uzeti neki napadac, a u takvoj si situaciji da moras nekad rizikovat i pretplatit igraca. Meni je suvisniji Adriano sa svojom velikom platom, a da ne spominjem Bertolacija i onih 20 miluona, bogu plakat... :mrgreen:

Kako je ovaj Gabriel rijetko glupo celjade, odbio Carpi da bi presao u Napoli biti rezerva :facepalm: sad bi ga prodao radi glupoce, od ovih sa pticjim mozgovima nema hljeba :damn:

FORZA MILAN !

Batva
Kontakt:

Post Postao/la Batva » 13 jul 2015, 01:35

Jel Gabriel ide u Napoli kao posudjen igrac? Jos kakvi su nasi glupani, stavit ce u ugovoru klauzulu da ga Napoli kupuje na kraju sezone.
Ko od harama zivi, godisnje dva puta ne podrigne.

IlPrincipino
Kontakt:

Post Postao/la IlPrincipino » 13 jul 2015, 11:15

slika

Dosao na ljekarski
C’e una stella al cielo che indica il cammino, forza Juve vincere e’ il tuo destino.

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 13 jul 2015, 11:27

Jos uvijek mi je tesko radi ovoga :plac: :plac: :plac:
i kakav je ovo glup ugovor u pm, posudba i na kraju samo 16 miliona profita, vazda smo na gubitku kad prodajemo nase... al' zato kad treba kupit, odrase nas do koze.

ocekujem Witsela i Romagnolija da malo obraduju moju ranjenu dusu, ne moze ovo vise ovako. :mrgreen:

ma kreten odbio carpi da bi dosao u napoli gdje ce biti rezerva reini :facepalm: ovo i treba prodat, nema fajde od ovakvih.

FORZA MILAN !

_forzamilan_
Kontakt:

Post Postao/la _forzamilan_ » 13 jul 2015, 12:01

I meni je žao ali šta je tu je. Ja čekam samo Ibru i već sam spremio sliku ako dođe :pray:
Il Re Dell' Est - $́й ?́" %́&

Krepat ma ne molat!

IlPrincipino
Kontakt:

Post Postao/la IlPrincipino » 13 jul 2015, 12:02

Djeluje odusevljeno

slika

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 13 jul 2015, 12:21

mozda je imao pokvarene zube :rol:

djasvi mi se majica, le stile monaco :mrgreen: a ispostovao je i nas sa crnim hlacicama, nije da nije. :mrgreen:

FORZA MILAN !

IlPrincipino
Kontakt:

Post Postao/la IlPrincipino » 13 jul 2015, 12:51

slika

Champion1
Kontakt:

Post Postao/la Champion1 » 13 jul 2015, 15:20

iako igrama nije pokazao ni trecinu onoga sto je pokazivao prije povrede, ali ovakvi igraci brzo prirastaju srcu i zaista tuzan dan za navijace milana :cry:

Sretno momcino pa da opet nekad zaigras u Milanu
FORZA MILAN!

meskalin
Kontakt:

Post Postao/la meskalin » 13 jul 2015, 15:22

13 mil je premala otkupna klauzula !!! kad vidis da Sterlinzi idu za 68 mil eura, mogli su barem 20 mil uzeti, nevazno sto mu je ostala jos godina dana ugovora !! sve u svemu zelim mu svu srecu u Monaku, te što manje ozljeda :salut:

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 13 jul 2015, 16:26

Stvarno ti neki igraci lako prirastu srcu, a to ni ne znas dok ne dodjes u ovakvu situaciju. Sad sam se vec pomirio s tim jer znam da je ovo najbolji moguci potez za njega, al' da je tesko, jeste.
I gade mi se oni po fejsbuju sto pisu neke gadosti i cinicne komentare :puke: ne moras ga voljeti, al' momak je uvijek davao sve od sebe na terenu, bio veliki navijac Milana, nema nijednu mrlju u karijeri niti sam cuo niti jednu losu rijec u vezi njega za 4 godine i mozes makar to postovati. I nije k'o su*ak Pato koji je lazirao ozljedu i okolo se zalio agentima sto ne igra vec je bez ikakve drame i pompe otisao kad je vidio da mozda nece imati mjesta u ekipi.

Romagnoli ce se rijesiti u sljedecih 48 sati, za neka 23 miliona, hvala ku.rcu :zzz:
i ovaj Witsel bi trebao brzo, da svi stignu na ove prijateljske tekme.

od ostalih stvari - nista novo vec sedmicama... nesto se kuha u tajnosti ocigledno :mrgreen:

FORZA MILAN !

Champion1
Kontakt:

Post Postao/la Champion1 » 13 jul 2015, 16:30

rope11 je napisao/la:Stvarno ti neki igraci lako prirastu srcu, a to ni ne znas dok ne dodjes u ovakvu situaciju. Sad sam se vec pomirio s tim jer znam da je ovo najbolji moguci potez za njega, al' da je tesko, jeste.
I gade mi se oni po fejsbuju sto pisu neke gadosti i cinicne komentare :puke: ne moras ga voljeti, al' momak je uvijek davao sve od sebe na terenu, bio veliki navijac Milana, nema nijednu mrlju u karijeri niti sam cuo niti jednu losu rijec u vezi njega za 4 godine i mozes makar to postovati. I nije k'o su*ak Pato koji je lazirao ozljedu i okolo se zalio agentima sto ne igra vec je bez ikakve drame i pompe otisao kad je vidio da mozda nece imati mjesta u ekipi.

Romagnoli ce se rijesiti u sljedecih 48 sati, za neka 23 miliona, hvala ku.rcu :zzz:
i ovaj Witsel bi trebao brzo, da svi stignu na ove prijateljske tekme.

od ostalih stvari - nista novo vec sedmicama... nesto se kuha u tajnosti ocigledno :mrgreen:
prevedi ti to na nas jezik: jedno sedmicu dana cemo cekati pa mozda dodje :) a vitsel za jedno mjesec
FORZA MILAN!

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 13 jul 2015, 16:45

Pa bar je plan dovesti ih prije ljetne turneje, a sad hoce li uspjeti, ne znam. Poslije svih desavanja u ovom merkatu, ne postoji vise apsolutno nijedna stvar koja bi me iznenadila, bas smo se svega nagledali u ovih mjesec dana. :mrgreen:

Sta se ovo spominje da ga se prodalo za 11 miliona plus neki bonusi :facepalm:
e celo celo, pogubio si se ti i to fino... prvo izgubi dva vec kaparisana igraca, pretplati Bertolacija, akivira klauzulu Bacce, plati brazilca 8 miliona 5 mjeseci prije isteka ugovora i to mu jos dadnu ugovor i platu boli glava, imat cemo parazita na grbaci garant... znaci, nista vrijedno pomena ni divljenja. Al' nam se zato igraci prodaju za saku kikirikija, za Saravija i Ramija smo uzeli samo 20 miliona. :facepalm:

ev uzeo broj 22, po uzoru na Kaku :D bas je odlucio promjeniti sve bukvalno iz korijena, valjda mu konacno donese srecu.

FORZA MILAN !

NeverGiveUp
Kontakt:

Post Postao/la NeverGiveUp » 13 jul 2015, 16:47

Ovo oko Witsela i Romagnolia mi sad zaista počinje ići na racku!

Evo i da dođu a nadam se da hoće, opet mislim da nam fali taj kreativac u sredini (minimalno 1), Witsel to nije.
Uz to sigurno još jedan stoper.
. . . Nacionalizam vas uči da budete ponosni na sranje koje niste napravili
i da mrzite ljude koje nikada niste upoznali . . .

NeverGiveUp
Kontakt:

Post Postao/la NeverGiveUp » 13 jul 2015, 16:49

Btw, ove formacije što postavljate.
Pa nema šanse da Ibra (kada dođe a hoće) može igrati iza dvojice isturenih.
Prvenstveno iz razloga jer nikada nije bio igrač koji se vraćao u odbranu.
Da imamo Mandžukica i Olića naprijed pa bi možda i moglo tako jer navedeni igraju u oba pravca.
. . . Nacionalizam vas uči da budete ponosni na sranje koje niste napravili
i da mrzite ljude koje nikada niste upoznali . . .

Zaključano

Natrag na “AC Milan”

Trenutno korisnika/ca: Proximic, ronaldo99 i 5 gostiju.