FC Internazionale Milano

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

addebisi
Kontakt:

Re: F.C. Internazionale Milano

Post Postao/la addebisi » 28 apr 2010, 23:21

cestitke od srca na zasluzenom prolazu dalje iako ne volim ovaj ancin igranja fudbala ali potpuno zasluzeno... jose je pokazao da je najveci...
samo ovo moram spomenuti jer mi ja zapalo za oci nakon tekme a to su dodavanja intera kojih je bilo ukupno 65 ak se ne varam za 90 minuta, jbga vise ja puta na terminu za sahat dodaam :P, ali i to je bio dio taktike stoga jos jednom cestitke!!!
sretno u finalu!

bh hrvat
Kontakt:

Post Postao/la bh hrvat » 28 apr 2010, 23:22

natrkaće se ola za majkonom u madridu, u svakom slučaju u finalu su im šanse podjednake, jer obe ekipe imaju sjajne trenere

cappy
Kontakt:

Post Postao/la cappy » 28 apr 2010, 23:22

finale nakon 12 godina u evropu....Brate budite realni ako je ijedna ekipa zasluzila finale to je Inter koji godinama najvise ulaze ali bez uspjeha u evropi...zasluzili su to zbog Zanettija ako nista a ovima kad je Milan zabio gol Interu nes se ne sjecam..zato psssst

semafresh
Kontakt:

Post Postao/la semafresh » 28 apr 2010, 23:22

Čestitam na prolasku u finale, na igri nemogu, jer ono nije igra. Kako god uspjeli ste, recimo da cilj opravdava sredstva, pa ste tako i vi igrali nesto kao drugi sport ili drugu vrstu fudbala. Simpatije i navijace se skupljaju kada igrate ko masina, dobijate tekme, itd... U Milanu ste igrali sjajno, stvarno prava fudbalska predstava, al ovo veceras je bio drugi Inter!
Naš je Željo prvi ponovo... THE MANIACS 1987

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 28 apr 2010, 23:23

cappy je napisao/la:finale nakon 12 godina u evropu....Brate budite realni ako je ijedna ekipa zasluzila finale to je Inter koji godinama najvise ulaze ali bez uspjeha u evropi...zasluzili su to zbog Zanettija ako nista a ovima kad je Milan zabio gol Interu nes se ne sjecam..zato psssst
Tu se slazem. Legenda kakve nema. Svaku utakmicu covjek igra, i ne mogu se sjetit da je ikad odigro bas lose. Jedan od najvecih igraca svih vremena, i slazem se da zasluzuje osvojit i Ligu Prvaka.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

bh hrvat
Kontakt:

Post Postao/la bh hrvat » 28 apr 2010, 23:24

talijani su oduvijek igrali glavom to je opće poznato , večeras su pridodali i srce

NoName
Kontakt:

Post Postao/la NoName » 28 apr 2010, 23:25

harishp je napisao/la:
NoName je napisao/la:Nakon ovako šugave igre svim srcem ću biti uz Bayern u finalu, uz Bayern koji toliko ne volim. Ako cilj opravdava sredstva trebali su strojnice ponijeti, samo im je to još falilo, ostalo su sve primjenili. Htio sam navijati za Inter da napokon osvoji nešto u Evropi ali nakon ovog antifudbala nema šanse.
Bezimeni izbacili im igraca u 30 minuti i 70 minuta sa deset igraca igrati protiv Barcelone na tudjem terenu dopadljivi fudbal.
To ni Veh a ni Puol nebi ucinili. :roll: :mrgreen:
Dalje ide ko u ukupnom poredku zabije vise golova a primi manje.
I tu je citava poenta.
A do 30 minute su furiozno napadali :roll: Shvatam ja poentu, shvatam i namjeru, ali što neko reče na temi mene bi bilo stid proći na ovakav način. Mislim da bi prošli i da su igrali kao u prvoj utakmici, ovako su se provukli jer da je go pao u 60 minuti primili bi još 3.
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 28 apr 2010, 23:26

Zdena04 je napisao/la: U svakom slučaju čestitam Interu na prolaz u finale mada to znači da će Bayern-nafaka da osvoji LP. To je jedina šteta. :geek:
:D :D Dobar naziv za moj klub i dobro predvidjanje zavrsnice lige prvaka. :mrgreen:

Pohvale Interu za prolaz u finale. Jer nakon toliko godina ovo se moze smatrati velikim uspjehom.
Vom Jäger zum Gejagten

cole-ch
Kontakt:

Post Postao/la cole-ch » 28 apr 2010, 23:26

Bruka "vanzemaljaca" iz Barselone. 75+ minuta sa igracem vise i ni postenog gola da daju. Jose je tata!
Za one koji ce reci da se Inter branio citav mec. A sta je trebao da radi sa igracem manje i prednoscu od 3:1 u 1/2 finalu LP? Recite strucnjaci!
Videcemo da li ce u finalu nadmudriti svog ucitelja ( Van Gala). Za one mladje, Murinjo je pre 15tak godina stazirao kod Van Gala. Blage sanse dajem Interu 60:40.
Zadnja izmjena: cole-ch, dana/u 28 apr 2010, 23:28, ukupno mijenjano 1 put.

bh hrvat
Kontakt:

Post Postao/la bh hrvat » 28 apr 2010, 23:27

cappy je napisao/la:finale nakon 12 godina u evropu....Brate budite realni ako je ijedna ekipa zasluzila finale to je Inter koji godinama najvise ulaze ali bez uspjeha u evropi...zasluzili su to zbog Zanettija ako nista a ovima kad je Milan zabio gol Interu nes se ne sjecam..zato psssst

ako ga ne uhvati baksuzluk i ne povrijedi se, čovjek igra milion godina bez povrede.

blueman-TM87
Kontakt:

Post Postao/la blueman-TM87 » 28 apr 2010, 23:27

A_d_0 je napisao/la:mene bi bilo stid :mrgreen:
Da me bude stid jer Inter igra u finalu Lige prvaka?[/quote]

dodaj nakon 50 godina. pa i treba te biti stid.[/quote]
Ad0 da se ti nisi zaljubio u mene. Zaobiđi me zamolio bih te. Pusica
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI-тнє ' ❶❾❽❼

CoDe
Kontakt:

Post Postao/la CoDe » 28 apr 2010, 23:28

Cestitam iskreno navijao sam za vas srcem mada volim i ziwim za Bayern..
Jer ste igrali momacki hrabro srcem mozgom svim i svacim :lol: i od 22 minute crveni i opeT sve da nisu momci crveni zaradili 0-1 100% al eTo cekam to FinaLe ko goD da oswoji nece mi biti krivo narawno wolio bih da Baya al sta je tu je

Velika utakmica :mrgreen: :mrgreen:
Ja volim volim samo tebe i samo tebi tebi dajem sve i sa Sjevera ces cuti nasu pjesmu Sarajevo VOLIM TE !

LFC_LAVOV
Kontakt:

Post Postao/la LFC_LAVOV » 28 apr 2010, 23:28

pa ovaj sudija je po meni glavni krivac sto je utakmica bila losha, naravno Inter vise nego zasluzeno u finalu. Sudija je bezobrazna mrcina, klasicni primjer sudjenja Sloboda Zeljeznicar, znaci domacinsko gdje Inter nije mogao ni 2 pasa sastavit jer svaki kontakt je svirao u napadu i u odbrani... Odlican rezultat i sretno !
TM '87
Zeljeznicar za zivot cijeli

materazzi
Kontakt:

Post Postao/la materazzi » 28 apr 2010, 23:28

public enemy no1. je napisao/la:na cemu da se cestita?
na igri? kakvoj igri?
na prolasku? nakon 38 god. dosli u finale LP.wauuuu jebote dostignucaaa.
na borbenosti? e daaa,borili su se...UFC im nije ravan..Fedor kad vidi lakat u lucia kaze:Imam ja jos uciti!
na odbrani? ono nije odbrana ono je pickasto nabijanje lopte od strane 8 igraca.Milita su zadrzali negdje na 40 m od svog gola,da ne bude previse ofirno(mada je i on u zadnjih 10 min. bio u svom 16-ercu)Inace su presli polu barce...dobro se sjecam...bilo je ljeto 98'...
pa na cemu da se cestita? pa da..cestitam vam sto ste mi ogadili fudbal..da da..ah,**** ga ovo nije bio fudbal..ovo je bilo **** bezglavo izbijanje lopte iz svog prostora...i bilo koji tim da je ovako uradio..zamrzio bih ga iz dna duse...pa **** majku 94 minute ste se branili ko zepa..da li tome sluzi nogomet? da li ja kad odem na termin svih 7 min. cekam ispred svog gola i ispucavam loptu..da li se ijedan PRAVI nogometni zaljubljenik dobro osjecao dok je gledao vecerasnju utakmicu..ono nije ni katanaco..i katanaco ima odredjena pravila..ovo ne..
eto to ti je klub..38 god. ne udje u finale jednog obicnog kupa.. interNAZIOnale..al sta ces valjda bolja vremena dolaze...samo mi krivo sto ona kljusina od victora valdesa nije pravo opalila murinja da zapamti kad je dosao na nou camp...
btw POD HITNO ZABRANITI BILO KOJI OBLIK DEJSTVOVANJA S LOPTOM YAYI TOUREU.OZNAKA:OPASNO PO OKOLINU!
hahaha , kakav humor

NoName
Kontakt:

Post Postao/la NoName » 28 apr 2010, 23:32

Noćas se moglo mnogo toga naučiti. Prvo, kako glumiti formaciju 4-5-1 a u stvarnosti igrati 6-3-1 a kasnije se to pretvorilo u formaciju 8-1-0. Nadam se da su utakmicu pratili i odgovorni ljudi iz mistarstava obrazovanja i kulture kako bi ove vizionarske formacije u budućnosti bile dijelom svih udžbenika a samim tim i fudbalskih terena. Krasno.
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.

silenT
Kontakt:

Post Postao/la silenT » 28 apr 2010, 23:33

hahahahahaha.... volim ove komentare smiješne... hahahahahahahaha ima vas s promahom u glavama ali šta ćeš.. Balkan je ovo.. neću vam zamjerat...

svaka čast najboljeg treneru današnjice Joseu... majstor jedini... barca sat vremena igrača više imala i 2 put pucala po golu... toliko o magičnoj Barci.. hahahah.. pa gdje je taj mali Messi (wizard).. jeli igrao večeras...

u finalu glatko pobjeđujemo Bayern 3-0...

Forza GRANDE INTER !!!
Inter, Zrinjski, Hajduk, NY Knicks, Medvešćak, NY Rangers, Andy Murray, Rafael Nadal, Fernando Alonso

blueman-TM87
Kontakt:

Post Postao/la blueman-TM87 » 28 apr 2010, 23:34

NoName je napisao/la:Noćas se moglo mnogo toga naučiti. Prvo, kako glumiti formaciju 4-5-1 a u stvarnosti igrati 6-3-1 a kasnije se to pretvorilo u formaciju 8-1-0. Nadam se da su utakmicu pratili i odgovorni ljudi iz mistarstava obrazovanja i kulture kako bi ove vizionarske formacije u budućnosti bile dijelom svih udžbenika a samim tim i fudbalskih terena. Krasno.
Neću ništa reći na ovo samo vidi svoj potpis i sve ti je jasno. Pozdrav
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI-тнє ' ❶❾❽❼

tax
Kontakt:

Post Postao/la tax » 28 apr 2010, 23:34

materazzi je napisao/la:
public enemy no1. je napisao/la:na cemu da se cestita?
na igri? kakvoj igri?
na prolasku? nakon 38 god. dosli u finale LP.wauuuu jebote dostignucaaa.
na borbenosti? e daaa,borili su se...UFC im nije ravan..Fedor kad vidi lakat u lucia kaze:Imam ja jos uciti!
na odbrani? ono nije odbrana ono je pickasto nabijanje lopte od strane 8 igraca.Milita su zadrzali negdje na 40 m od svog gola,da ne bude previse ofirno(mada je i on u zadnjih 10 min. bio u svom 16-ercu)Inace su presli polu barce...dobro se sjecam...bilo je ljeto 98'...
pa na cemu da se cestita? pa da..cestitam vam sto ste mi ogadili fudbal..da da..ah,**** ga ovo nije bio fudbal..ovo je bilo **** bezglavo izbijanje lopte iz svog prostora...i bilo koji tim da je ovako uradio..zamrzio bih ga iz dna duse...pa **** majku 94 minute ste se branili ko zepa..da li tome sluzi nogomet? da li ja kad odem na termin svih 7 min. cekam ispred svog gola i ispucavam loptu..da li se ijedan PRAVI nogometni zaljubljenik dobro osjecao dok je gledao vecerasnju utakmicu..ono nije ni katanaco..i katanaco ima odredjena pravila..ovo ne..
eto to ti je klub..38 god. ne udje u finale jednog obicnog kupa.. interNAZIOnale..al sta ces valjda bolja vremena dolaze...samo mi krivo sto ona kljusina od victora valdesa nije pravo opalila murinja da zapamti kad je dosao na nou camp...
btw POD HITNO ZABRANITI BILO KOJI OBLIK DEJSTVOVANJA S LOPTOM YAYI TOUREU.OZNAKA:OPASNO PO OKOLINU!
hahaha , kakav humor[/quote
evo ja cestitam interu uzivo sam veceras u sjajnoj borbi i placu malih cigana
dalje inter je odigro i lijepo za oko
dalje barcalonibi i laktasi pozavidjeli na sudijama (iako i ovi cigani iz italijekupuju sudije ali o tom potom)
dalje kralj je jose
dalje kralj je murinho
dalje ko vam j kriv kad vam je trener paksu veci od pelegrinija i demira hotica
dalje ko vam je kriv sto vam je koreografija ispala lose
dalje ko vam je kriv kad ne znate
Zadnja izmjena: tax, dana/u 28 apr 2010, 23:36, ukupno mijenjano 1 put.
Moja domovina Republika Bosna i Hercegovina
marsej mali tim
uprava me mrzi ali sam jaci i od njih

silenT
Kontakt:

Post Postao/la silenT » 28 apr 2010, 23:35

blueman-TM87 je napisao/la:
NoName je napisao/la:Noćas se moglo mnogo toga naučiti. Prvo, kako glumiti formaciju 4-5-1 a u stvarnosti igrati 6-3-1 a kasnije se to pretvorilo u formaciju 8-1-0. Nadam se da su utakmicu pratili i odgovorni ljudi iz mistarstava obrazovanja i kulture kako bi ove vizionarske formacije u budućnosti bile dijelom svih udžbenika a samim tim i fudbalskih terena. Krasno.
Neću ništa reći na ovo samo vidi svoj potpis i sve ti je jasno. Pozdrav
jao poklopca.... svaka ti čast.... digo mi se !!!
Inter, Zrinjski, Hajduk, NY Knicks, Medvešćak, NY Rangers, Andy Murray, Rafael Nadal, Fernando Alonso

bh hrvat
Kontakt:

Post Postao/la bh hrvat » 28 apr 2010, 23:37

samuel i lusio, inače strašni igrači skloni kiksevima odigrali sedamdeset minuta u liniji bez greškice. milito takodje izvrstan , onoliko ni tri centarfora ne bi pretčali u jednoj utakmici

Odgovori

Natrag na “FC Internazionale Milano”

Trenutno korisnika/ca: Faraon iz Visokog i 1 gost.