samo ovo moram spomenuti jer mi ja zapalo za oci nakon tekme a to su dodavanja intera kojih je bilo ukupno 65 ak se ne varam za 90 minuta, jbga vise ja puta na terminu za sahat dodaam
sretno u finalu!
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Tu se slazem. Legenda kakve nema. Svaku utakmicu covjek igra, i ne mogu se sjetit da je ikad odigro bas lose. Jedan od najvecih igraca svih vremena, i slazem se da zasluzuje osvojit i Ligu Prvaka.cappy je napisao/la:finale nakon 12 godina u evropu....Brate budite realni ako je ijedna ekipa zasluzila finale to je Inter koji godinama najvise ulaze ali bez uspjeha u evropi...zasluzili su to zbog Zanettija ako nista a ovima kad je Milan zabio gol Interu nes se ne sjecam..zato psssst
A do 30 minute su furiozno napadaliharishp je napisao/la:Bezimeni izbacili im igraca u 30 minuti i 70 minuta sa deset igraca igrati protiv Barcelone na tudjem terenu dopadljivi fudbal.NoName je napisao/la:Nakon ovako šugave igre svim srcem ću biti uz Bayern u finalu, uz Bayern koji toliko ne volim. Ako cilj opravdava sredstva trebali su strojnice ponijeti, samo im je to još falilo, ostalo su sve primjenili. Htio sam navijati za Inter da napokon osvoji nešto u Evropi ali nakon ovog antifudbala nema šanse.
To ni Veh a ni Puol nebi ucinili.![]()
![]()
Dalje ide ko u ukupnom poredku zabije vise golova a primi manje.
I tu je citava poenta.
Zdena04 je napisao/la: U svakom slučaju čestitam Interu na prolaz u finale mada to znači da će Bayern-nafaka da osvoji LP. To je jedina šteta.
cappy je napisao/la:finale nakon 12 godina u evropu....Brate budite realni ako je ijedna ekipa zasluzila finale to je Inter koji godinama najvise ulaze ali bez uspjeha u evropi...zasluzili su to zbog Zanettija ako nista a ovima kad je Milan zabio gol Interu nes se ne sjecam..zato psssst
Da me bude stid jer Inter igra u finalu Lige prvaka?[/quote]A_d_0 je napisao/la:mene bi bilo stid
hahaha , kakav humorpublic enemy no1. je napisao/la:na cemu da se cestita?
na igri? kakvoj igri?
na prolasku? nakon 38 god. dosli u finale LP.wauuuu jebote dostignucaaa.
na borbenosti? e daaa,borili su se...UFC im nije ravan..Fedor kad vidi lakat u lucia kaze:Imam ja jos uciti!
na odbrani? ono nije odbrana ono je pickasto nabijanje lopte od strane 8 igraca.Milita su zadrzali negdje na 40 m od svog gola,da ne bude previse ofirno(mada je i on u zadnjih 10 min. bio u svom 16-ercu)Inace su presli polu barce...dobro se sjecam...bilo je ljeto 98'...
pa na cemu da se cestita? pa da..cestitam vam sto ste mi ogadili fudbal..da da..ah,**** ga ovo nije bio fudbal..ovo je bilo **** bezglavo izbijanje lopte iz svog prostora...i bilo koji tim da je ovako uradio..zamrzio bih ga iz dna duse...pa **** majku 94 minute ste se branili ko zepa..da li tome sluzi nogomet? da li ja kad odem na termin svih 7 min. cekam ispred svog gola i ispucavam loptu..da li se ijedan PRAVI nogometni zaljubljenik dobro osjecao dok je gledao vecerasnju utakmicu..ono nije ni katanaco..i katanaco ima odredjena pravila..ovo ne..
eto to ti je klub..38 god. ne udje u finale jednog obicnog kupa.. interNAZIOnale..al sta ces valjda bolja vremena dolaze...samo mi krivo sto ona kljusina od victora valdesa nije pravo opalila murinja da zapamti kad je dosao na nou camp...
btw POD HITNO ZABRANITI BILO KOJI OBLIK DEJSTVOVANJA S LOPTOM YAYI TOUREU.OZNAKA:OPASNO PO OKOLINU!
Neću ništa reći na ovo samo vidi svoj potpis i sve ti je jasno. PozdravNoName je napisao/la:Noćas se moglo mnogo toga naučiti. Prvo, kako glumiti formaciju 4-5-1 a u stvarnosti igrati 6-3-1 a kasnije se to pretvorilo u formaciju 8-1-0. Nadam se da su utakmicu pratili i odgovorni ljudi iz mistarstava obrazovanja i kulture kako bi ove vizionarske formacije u budućnosti bile dijelom svih udžbenika a samim tim i fudbalskih terena. Krasno.
hahaha , kakav humor[/quotematerazzi je napisao/la:public enemy no1. je napisao/la:na cemu da se cestita?
na igri? kakvoj igri?
na prolasku? nakon 38 god. dosli u finale LP.wauuuu jebote dostignucaaa.
na borbenosti? e daaa,borili su se...UFC im nije ravan..Fedor kad vidi lakat u lucia kaze:Imam ja jos uciti!
na odbrani? ono nije odbrana ono je pickasto nabijanje lopte od strane 8 igraca.Milita su zadrzali negdje na 40 m od svog gola,da ne bude previse ofirno(mada je i on u zadnjih 10 min. bio u svom 16-ercu)Inace su presli polu barce...dobro se sjecam...bilo je ljeto 98'...
pa na cemu da se cestita? pa da..cestitam vam sto ste mi ogadili fudbal..da da..ah,**** ga ovo nije bio fudbal..ovo je bilo **** bezglavo izbijanje lopte iz svog prostora...i bilo koji tim da je ovako uradio..zamrzio bih ga iz dna duse...pa **** majku 94 minute ste se branili ko zepa..da li tome sluzi nogomet? da li ja kad odem na termin svih 7 min. cekam ispred svog gola i ispucavam loptu..da li se ijedan PRAVI nogometni zaljubljenik dobro osjecao dok je gledao vecerasnju utakmicu..ono nije ni katanaco..i katanaco ima odredjena pravila..ovo ne..
eto to ti je klub..38 god. ne udje u finale jednog obicnog kupa.. interNAZIOnale..al sta ces valjda bolja vremena dolaze...samo mi krivo sto ona kljusina od victora valdesa nije pravo opalila murinja da zapamti kad je dosao na nou camp...
btw POD HITNO ZABRANITI BILO KOJI OBLIK DEJSTVOVANJA S LOPTOM YAYI TOUREU.OZNAKA:OPASNO PO OKOLINU!
jao poklopca.... svaka ti čast.... digo mi se !!!blueman-TM87 je napisao/la:Neću ništa reći na ovo samo vidi svoj potpis i sve ti je jasno. PozdravNoName je napisao/la:Noćas se moglo mnogo toga naučiti. Prvo, kako glumiti formaciju 4-5-1 a u stvarnosti igrati 6-3-1 a kasnije se to pretvorilo u formaciju 8-1-0. Nadam se da su utakmicu pratili i odgovorni ljudi iz mistarstava obrazovanja i kulture kako bi ove vizionarske formacije u budućnosti bile dijelom svih udžbenika a samim tim i fudbalskih terena. Krasno.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.