Naravno da treba ukinuti sve teme, te ostaviti samo glavnu, gosti su uvijek dobrodošli, ma kakvi god bili.
Ode i di Maria u PSG, sada više nema krila te kvalitete, mogli bi ove godine dobiti dosta šamara, na kraju prošle je bilo uočeno da nema hemije, a uz ovakav prelazni rok to se vjerovatno i nastavlja.
Od najbolje ekipe u historiji Evropskog fudbala smo za samo dvije godine pali previše, prebrzo se sve desilo, katalonac je prebrzo sve uništio.
Izvinite, nemojte mi zamjeriti, ali moram se još jednom vratiti na 2013 i 7upa ekipi koja je glasila za najbolju u historiji, te njihovih opravdanja Mesi bio povrijeđen(a igrao čitavu utakmicu), i još sijaset razloga koji ne piju vode.
Oni su sami sebi uvjerili u te laži.
A još jedna situacija dosta slična se desila ovog proljeća, kada ih je niko drugi do Pep ubijedio da su najbolji u Evropi, dao im je stimulans, slagao ih, a sve na naš račun.
KHR je izgubio sve što čovjek može izgubiti, kod mene on više ne postoji, tipična lutalica koja nema svoje JA, a šta tek reći za Samera(effe gdje si

)ispao je kao najobičniji potrčko, Nerlinger je mala maca za nj..., stvarno ni u snovima nisam mogao vidjeti da će nas odlazak Ulija ovoliko unazaditi, radi se besplanski, nema se kontrole, treneru se sve dozvoljava..., nije greška što su Pepa dovela, greška jeste što su dozvoljene nus pojave u jako velikom obimu, a sve se to moglo i moralo spriječiti.