FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: Monolog,ribery,_dreamer_,hammers,geronimo

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

BadrHari
Kontakt:

Re: FC Bayern München

Post Postao/la BadrHari » 15 jul 2015, 01:37

haha @effe druze, kad skontam s kakvim smo mi rosterom provlacili pod Pepom u LP.
http://prntscr.com/7ss2fs vidi sredine terena, nikad jacu necemo imati, svi igraci u najboljim godinama karijere .. prezaliti ne mogu kako smo se obrukali u dvomecu protiv Reala.
Bastian kad se ovako zasitio poslije SP, mogu mislit kakav ce poslije osvojenog Evropskog biti, neka njega zasluzio je ovu paznju koja mu se sad posvećuje u Engleskoj.
A Tonči i švabe poput Kloppa nekako vise odgovaraju Bayernu Njemackoj nogometnoj filozofiji nego Alonso, Thiago i Pepun :D
Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.

majestic24
Kontakt:

Post Postao/la majestic24 » 15 jul 2015, 01:46

Tesko je bilo za ocekivati da ce ova ekipa ponoviti one rezultate pod vodstvom Juppa.

Kao prvo,ona ekipa je sa osvojenom LP dozivjela svoj maximum. Ribery/Robben,Schweini,Lahm,Muler...glavne karike one ekipe...sta je ostalo od njih?Greska Guardiole ( ali u uprave) su bili losi transferi. Ustvari ,nemoze se bas reci da su losi,bolja rijec koja bi to opisala je "pogresni".

Lewa nije nista unaprijedio igru Bayerna u odnosu na Mandzukica. Svako svoga konja hvali,sad ce neki sigurno da me napadnu zbog ovoga,ali to je moje vidjenje. Gledao sam stvarno dosta utakmica Bayerna prosle sezone i jednostavno poljak nije taj faktor koji pravi razliku na terenu kao ni Mandzukic. Uglavno,uredno pospremaju odbijance u gol i to je to.

Schweini je dolaskom Guardiole pao u drugi plan...malo zbog ozljeda a malo i zbog samog Pepa koji je tu vise zelio gledati svog Alcantaru i Xabi Alonsa. Na kraju je i napustao Bayern. Ribery/Robben muku muce sa povredama ,nisu to ona dvojica iz one sezone kad je sve uzeto od trofeja. A najvaznija stvar kad su njih dvojica u pitanju,nije im dovedena adekvatna zamjena. (shaqiri to nije,kao ni rode).

Lahm je kao i ova trojica iznad,2 godine stariji u odnosu na ono sjajno razdoblje,igra sve a najmanje ono sto zapravo jest (desni bek). I na kraju,jedini ko je ostao iz zlatne generacije a da se na nejga jos moze oslonuti je Muller.

Bayernu treba novi trener,to je defintivno. Bez obzira na sve ovo sto sam napisao iznad,on snosi najvecu krivicu losih rezultata Bayerna. Osvojiti samo Bundesligu a imas za konkurenciju onako protivnike,sigurno nece zadovoljiti navijace. Bavarci su izgubili svoj identitet pod vodstvom Pepa. Svako malo se desi (mislim na LP) da Vi odigrate mec a da niste napravili ni jedne izgledne prilike (npr protiv Shaktara u gostima) ili da niste imali suta u okvir gola za 90 min (shaktar,Barcelona ). Ali to je trenerova greska. Martinez na klupi,spreman,a kao zadnji vezni igra lahm dok desnog beka protivnici siluju. I na to sve jos se inati pa salje isti sastav odmah iduci mec.

Pored ovog sto sam rekao da Vam treba novi trener,Bayern mora odrijesiti kesu i trositi pare na prava pojacanja. Ok,Bundesliga nije problem...to ce se uzeti sa 70% snage. No u evropi,sa ovom ekipom,nemozete biti konkurentni sigurno.
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13

..:::The Black Mamba Strikes Again::...

muamerc
Kontakt:

Post Postao/la muamerc » 15 jul 2015, 01:49

Treba još sačekati s transferima, ostalo je jos 45 dana roka. Vjerujem da ćemo dovesti nekog dobrog a koga ne znam. Nekako mi De Bruyne leti u zraku.

Nerminovic
Kontakt:

Post Postao/la Nerminovic » 15 jul 2015, 02:05

Dzaba sve, Pep je tu jos nekoliko sezona i tek cemo tada moci razgovrati da li je Klopp covjek koji ce nas vratiti tamo gdje smo i bili, niko nije rekao da ce biti lako sa Pepom i evo sad je kod nas dvije sezone, sad ako sistem ne proradi kako treba onda cemo se moci poselamiti a sad pricati da je flop i da je unistio tim, gluposti

Greska je sto ste vi previse letili kad smo osvojili The Treble, eto trebao je Pep izgleda od prve sezone osvojiti sve zivo da bi vi ostali zadovoljni, zao mi je a ne hoda to tako covjek dosao iz druge lige, ima drugu filozofiju, naravno da treba vremena a mi smo jos ludji sto smo mu uopste dozvolili da dodje jer smo znali da je to veliki rizik
Champions of SportSport League 2017

BackSpace United

Nerminovic
Kontakt:

Post Postao/la Nerminovic » 15 jul 2015, 02:09

a Manchesteru yebem sve po spisku, ovaj put nesto pricaju da ce Lewy kod njih a agent fino izjavio da je preskup

BackSpace United

Belmin6
Kontakt:

FC Bayern München

Post Postao/la Belmin6 » 15 jul 2015, 02:17

Nerminovic je napisao/la:a Manchesteru yebem sve po spisku, ovaj put nesto pricaju da ce Lewy kod njih a agent fino izjavio da je preskup
Definitivno kanta godine. :kafa:

Sarma zahvali se ovom momku sto neces opet biti najbolji.

A to za Levu nea veze s pameti. :roll:

muamerc
Kontakt:

Post Postao/la muamerc » 15 jul 2015, 02:18

Nerminovic je napisao/la:a Manchesteru yebem sve po spisku, ovaj put nesto pricaju da ce Lewy kod njih a agent fino izjavio da je preskup
Ne izjavljuju oni nego mediji koji od te price zele da zarade. Klasicno random transfer generator na osnovu izjave. A na socijalnim sajtovima se to rasiri kao kuga i onda se cini da nesto ima od toga.

Od korisnika ovog twittera nema veceg skupa lazova, ubleha i neznalica. Ja moram apaurin popiti nakon sto prelistam nekoliko stranica bilo koje tematike.

majestic24
Kontakt:

Post Postao/la majestic24 » 15 jul 2015, 02:19

Nediraj mi Manchestera...nisu oni krivi sto se raspadate :p

salim se...ma to nema nikakvog smisla. Nama treba napadac koji ce moci pomoci sa klupe,a poljak za to nije.

Ako se i bude sta dovodilo iz Bayerna to ce biti Muller (mislim sa strane Manchester UNITEDA)
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13

..:::The Black Mamba Strikes Again::...

Nerminovic
Kontakt:

Post Postao/la Nerminovic » 15 jul 2015, 02:21

muamerc je napisao/la:
Ne izjavljuju oni nego mediji koji od te price zele da zarade. Klasicno random transfer generator na osnovu izjave. A na socijalnim sajtovima se to rasiri kao kuga i onda se cini da nesto ima od toga.

Od korisnika ovog twittera nema veceg skupa lazova, ubleha i neznalica. Ja moram apaurin popiti nakon sto prelistam nekoliko stranica bilo koje tematike.
to sam i mislio, a agent jest ono izjavio

http://www.mirror.co.uk/sport/football/ ... ki-6067813

BackSpace United

muamerc
Kontakt:

Post Postao/la muamerc » 15 jul 2015, 02:23

Nerminovic je napisao/la:
muamerc je napisao/la:

to sam i mislio, a agent jest ono izjavio

http://www.mirror.co.uk/sport/football/ ... ki-6067813
Izjavio, hipoteticki, kad bi MUFC htio Lewu da bi morao ponuditi >50mil da bi Bayern ponudu uzeo u razmatranje. I od tog oni svi zeljni paznje prave dramu. A o agentima ne treba trositi rijeci, nerviraju me kao taksiste u saobracaju (da se ko ne uvrijedi).

Nerminovic
Kontakt:

Post Postao/la Nerminovic » 15 jul 2015, 02:25

Belmin6 je napisao/la:

:kafa:

BackSpace United

muamerc
Kontakt:

Post Postao/la muamerc » 15 jul 2015, 02:29

Nerminovic je napisao/la:
Belmin6 je napisao/la:

:kafa:
O: Nera, nesto se desava s tobom, mjenjas te avatare, nerviras se, galamis... Da se nisi zaljubio, pubertet??? ;-)

Nerminovic
Kontakt:

Post Postao/la Nerminovic » 15 jul 2015, 02:36

Roditelji me ostavli samog, sad mogu da galamim koliko hocu, niko mi nesta ne moze :mrgreen:

Mislim nije dobro sto te nerviram ali mora malo, svima pomalo ali bez ljutnje :tralala:

BackSpace United

dawud
Kontakt:

Post Postao/la dawud » 15 jul 2015, 05:19

Pratim vas konstantno ali ne pisem,zao mi slova napisani Peponji al nekada se i mora..Zašto porediti Barcelonu i Bayern ili Njemacku i Španiju, gdje je ta Spanija kroz historiju :hmmmmm: a sta je SVE taj Mesi donio Barceloni a i nasem Peponji ime, kada se samo sjetim s kakvim je kadrom trenercina Van Gal dosao do finala lige prvaka 2010 pa dali ta Barcelona s slicnim kadrom ikada dosla do finala lp...
Barceloni zavidim samo sto imaju transfere koje sada svaki klinja trci da kupi njihov dres,(od mali nogu njihovi navijaci et navijacke buducnosti i imena BARCELONA :shock: )to je ta transfer politika koja je po meni veoma mocna sto ih isplatis samo u prodanim dresovima a dobijes i igracine.
Ali opet nas Bayo finacijski mocnik ali u budosnosti moramo pridobiti ove male klince da se otimaju za nas dres zato Rumenko i Zamerko neka odrese kesu i kupe pravo ime ne nake Košćure pa se ja moram zamarati mislima sta ce biti od njega mozeli nas izvuci bar za malo pod ovom palicom Peponje.

Jos mi se dosta ali...

Sta reci GUSTAVO-GOMEZ-KROOS-SWAJNI :(

Sta je s ovim Peponjom pun ga vise q ako ima imalo savjesti neka se gubi iz Minkena(da moze ovo procitat svoj kec bi mu dao) pa davno sam procitao na ovoj temi da je doveden radi....pa i da dovodi neka zvucna imena pa ak su mu matori Alonso i klinje Tiago i Barnet naka imena kuknjava kuknjava kuknjava neka on skupa s njima i KHRumenim idu u Guatemalu i tamo provede strategije,zamisli,tika-taku,posjed 90%,igru bez kontre,propuh odbranu,trening dodavanja,tekma bez plana B, tekma bez suta u okvir gola :crazy: ,tvrdoglavost,neka tamo sprovodi svoje ideje i formacije,neka tamo pravi novu eru fudbala iz svoje celave glawe,neka od Guantamale mijenja cijeli sistem pa i mentalitet u svoje ideje, neka od njih prawi Kataloniju i neka povede Rafku s sobom.
Sve ove stvari,stvorene su s predumišljajem,rođene s odlučnošću,hranjenje preciznošću,vođene pravilima,usmjeravane razumom,a potom pogubljene i sahranjene na uobičajen način. I njihovi nijemi grobovi koji u duši ljudskoj leže čak su označeni i numerisani.

phily
Kontakt:

Post Postao/la phily » 15 jul 2015, 09:29

Alaba prefers to play in midfield over full back. He wants to play the same role as in the Austrian national team.
:stop:
Fabio Parisi, FIFA agent and expert on French players: "In the next few days I expect a new and decisive assault of Bayern Munich on a player of Juventus. Guardiola is in love with Kingsley Coman and the Germans will do everything to take him, this time in a very decisive way. Everything depends on the offer, even if I think that Juve will refuse any proposal for the French jewel."
:hmmmmm:

ja iskreno ove sezone ne ockeujem nista specijalno od Bayerna u LP
FK Željezničar
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17

#CarloOut

Bayern@heart
Kontakt:

Post Postao/la Bayern@heart » 15 jul 2015, 10:29

Vorgestern ackerte Arjen Robben (31) nach muskulären Problemen mit dem Team, gestern fehlte der Niederländer wieder im Training. Stattdessen war er vormittags zur Untersuchung bei Ex-Mannschaftsarzt Hans-Wilhelm Müller-Wohlfahrt.
Info od jutros

Dakle nastavljamo gdje smo stali prošle sezone šta im radiš katalonski magu :evil:

muamerc
Kontakt:

Post Postao/la muamerc » 15 jul 2015, 11:46

Bayern@heart je napisao/la:
Vorgestern ackerte Arjen Robben (31) nach muskulären Problemen mit dem Team, gestern fehlte der Niederländer wieder im Training. Stattdessen war er vormittags zur Untersuchung bei Ex-Mannschaftsarzt Hans-Wilhelm Müller-Wohlfahrt.
Info od jutros

Dakle nastavljamo gdje smo stali prošle sezone šta im radiš katalonski magu :evil:
Sta je, povreda?

Ako jeste, nema smisla odugovlaciti i kalkulisati, moramo istresti lovu za wc i zdrave igrace. Nidokle necemo stici ovako. Mora doci jos jedno krilo. Moramo zakrpiti tamo gdje pusta voda.

Kufur
Kontakt:

Post Postao/la Kufur » 15 jul 2015, 12:26

Ponavljam ,hoce li biti kakvog referenduma u vezi glasanja i ostanka odnostno ukidanja ovih podtemaa na pdf bayerna koje su zaista nepotreben i suvisne.

Nadam da ovo za robena nista nije ozbiljno
Douglas Costa:"Danas je san postao stvarnost. Ponosan sam što ću igrati za Bayern, klub u kojem su igrali mnogi poznati Brazilci. Učinit ću sve da opravdam očekivanja"

Klare

Post Postao/la Klare » 15 jul 2015, 13:03

Naravno da treba ukinuti sve teme, te ostaviti samo glavnu, gosti su uvijek dobrodošli, ma kakvi god bili.

Ode i di Maria u PSG, sada više nema krila te kvalitete, mogli bi ove godine dobiti dosta šamara, na kraju prošle je bilo uočeno da nema hemije, a uz ovakav prelazni rok to se vjerovatno i nastavlja.

Od najbolje ekipe u historiji Evropskog fudbala smo za samo dvije godine pali previše, prebrzo se sve desilo, katalonac je prebrzo sve uništio.

Izvinite, nemojte mi zamjeriti, ali moram se još jednom vratiti na 2013 i 7upa ekipi koja je glasila za najbolju u historiji, te njihovih opravdanja Mesi bio povrijeđen(a igrao čitavu utakmicu), i još sijaset razloga koji ne piju vode.
Oni su sami sebi uvjerili u te laži.

A još jedna situacija dosta slična se desila ovog proljeća, kada ih je niko drugi do Pep ubijedio da su najbolji u Evropi, dao im je stimulans, slagao ih, a sve na naš račun.

KHR je izgubio sve što čovjek može izgubiti, kod mene on više ne postoji, tipična lutalica koja nema svoje JA, a šta tek reći za Samera(effe gdje si :? )ispao je kao najobičniji potrčko, Nerlinger je mala maca za nj..., stvarno ni u snovima nisam mogao vidjeti da će nas odlazak Ulija ovoliko unazaditi, radi se besplanski, nema se kontrole, treneru se sve dozvoljava..., nije greška što su Pepa dovela, greška jeste što su dozvoljene nus pojave u jako velikom obimu, a sve se to moglo i moralo spriječiti.

Kufur
Kontakt:

Post Postao/la Kufur » 15 jul 2015, 13:11

Klare je napisao/la:Naravno da treba ukinuti sve teme, te ostaviti samo glavnu, gosti su uvijek dobrodošli, ma kakvi god bili.
niko se od moderacije ne oglasava ili se prave slijepi :mrgreen:
Douglas Costa:"Danas je san postao stvarnost. Ponosan sam što ću igrati za Bayern, klub u kojem su igrali mnogi poznati Brazilci. Učinit ću sve da opravdam očekivanja"

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.