Mlade selekcije BiH - Kosarka
Moderatori/ce: KK_Bosna,nerminh74,CashMan
Re: Mladi reprezentativci/potencijalni reprezentativci BiH
Luzaic ima vremena i prostora da se priblizi da suta trojku al ne on mece a ovaj ivkovic umislio da je Teodosic pa suta iz driblinga za 3
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Još 14-0 i stigli smo ih 
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Nemoj tako pričat, svi znamo da i oni se pitaju, ali zar se nije mogla stolica drugačije osigurat, nego podjelom selektorskih funkcija, a i već ako se gleda nacionalni ključ, pa ni jedna selekciju u državi ne vodi bošnjak, nijednu niti mušku niti žensku, od A do najmanje.[/quote]Kada si tako pametan ne odlucuje KS BIH nego ima i KS RS i KS HB koji odlucuju
Hajde dsa ti objasnim , kaze KSRS boli nas ona stvar hocemo selektore tu i tu , ako se ne desi bice frka, KS HB tako i tako , ja licno bi volio da je Mulaomerovic ali ljubu izradise iz KS RS pa ga sada podrzali , a sta je Mara Lakic ona Bosnjakinja ili ? Imas Bosnjaka kojima je nudjeno ali odbili o tome drugi put.[/quote]
Nemoj Di.da život na to se vaditi, i ja i ti znamo koje si obezbjedio stolicu ovakvom podjelom pozicija selektora, sad KS RS reko hoće Ljubu jeli, a koje ono pričao prošle godine kad su ga zajebali, da KSRS neda njemu poziciju. A Mara sigurno nije to, mada tuzlacima kao tebi to ne smeta,mislim možemo je pitat šta je.
Zadnja izmjena: kim, dana/u 15 jul 2015, 20:20, ukupno mijenjano 1 put.
Mislim da nije moralno, da selektor košarkaske reprezentacije Bosne i Hercegovine u bilo kom uzrastu budu Baja i Vela.
Ja sam ubijedjen da mogu skupit ekipu sa basketa koja bi pobjedila ove propalitete.
Nad tobom sunce najljepše sja
- newton_heath_lyr
- Kontakt:
Kvota 1.01 da mozes.pinoglavi je napisao/la:Ja sam ubijedjen da mogu skupit ekipu sa basketa koja bi pobjedila ove propalitete.
BosnaE
Hajde dsa ti objasnim , kaze KSRS boli nas ona stvar hocemo selektore tu i tu , ako se ne desi bice frka, KS HB tako i tako , ja licno bi volio da je Mulaomerovic ali ljubu izradise iz KS RS pa ga sada podrzali , a sta je Mara Lakic ona Bosnjakinja ili ? Imas Bosnjaka kojima je nudjeno ali odbili o tome drugi put.[/quote]kim je napisao/la:Nemoj tako pričat, svi znamo da i oni se pitaju, ali zar se nije mogla stolica drugačije osigurat, nego podjelom selektorskih funkcija, a i već ako se gleda nacionalni ključ, pa ni jedna selekciju u državi ne vodi bošnjak, nijednu niti mušku niti žensku, od A do najmanje.Kada si tako pametan ne odlucuje KS BIH nego ima i KS RS i KS HB koji odlucuju
Nemoj Di.da život na to se vaditi, i ja i ti znamo koje si obezbjedio stolicu ovakvom podjelom pozicija selektora, sad KS RS reko hoće Ljubu jeli, a koje ono pričao prošle godine kad su ga zajebali, da KSRS neda njemu poziciju. A Mara sigurno nije to, mada tuzlacima kao tebi to ne smeta,mislim možemo je pitat šta je.[/quote]
Ove godine su ga ispostovali i dosli su da Ljuba ima podrsku i to je to . Prosle godine trebao je Baji angazman i gle cuda dobio ga poslije opstanka sa repkom. Muz Meho , kcerka Melisa znas i odakle su sta su i kako su bolje nego ja , druga je stvar sto nasi Bosnjaci su odbili , kazem licno bi volio da je Mula selektor u 20 ali ... I da ne moze on podjeliti pozicije, nikako bez da se sloze KS RS i KS HB ... kada se to shvati bice bolje ... jer upravni odbor u kojem su i ovi navedeni sve odlucuje a ne on ...
R.I.P Amna Fazlić
KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001
KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001
hvala ti Adi sto si mi ubio ovo malo nade 
Pravda za Tunovica 
Neki ljudi misle da je fudbal važan poput života i smrti. Uvjeravam vas da je i važniji od toga.
Ubi Zahiragic i onaj 1 promil nade...
Toliko imaju zanimanja kojima se mogu baviti a oni izabrali ono u kojem su najgorinewton_heath_lyr je napisao/la:Ma treba im dekretom zabraniti bavljenje kosarkom.Željooooo je napisao/la:Nevjerovatno![]()
Neko napisa ne treba da ih kritikuješ, nisu oni krivi što ne znaju, ova skupina levata što bruka državu zajedno sa selektorom zaslužili su cim dođu u Sarajevo po jednu šamarcinu da više nikad ne pogledaju u košarkašku loptu..
Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.
Znamo i ja i ti kako se to radi dobro, kako se lobira i kome se noge podmeću.Ove godine su ga ispostovali i dosli su da Ljuba ima podrsku i to je to . Prosle godine trebao je Baji angazman i gle cuda dobio ga poslije opstanka sa repkom. Muz Meho , kcerka Melisa znas i odakle su sta su i kako su bolje nego ja , druga je stvar sto nasi Bosnjaci su odbili , kazem licno bi volio da je Mula selektor u 20 ali ... I da ne moze on podjeliti pozicije, nikako bez da se sloze KS RS i KS HB ... kada se to shvati bice bolje ... jer upravni odbor u kojem su i ovi navedeni sve odlucuje a ne on ...
Mislim da nije moralno, da selektor košarkaske reprezentacije Bosne i Hercegovine u bilo kom uzrastu budu Baja i Vela.
- newton_heath_lyr
- Kontakt:
Gdje je neno4 da da svoj sud o ovoj antitalent generaciji.
BosnaE
Ovo je za mene dodatno frustrirajuce jer sam njihovih godina, i dugo sam se bavio košarkomnewton_heath_lyr je napisao/la:Kvota 1.01 da mozes.pinoglavi je napisao/la:Ja sam ubijedjen da mogu skupit ekipu sa basketa koja bi pobjedila ove propalitete.
Ovim lopatu u ruke i nek kopaju, sudeci po kosarkaskoj inteligenciji ni za sta drugo nisu.
Sad se čeka U-18
Nad tobom sunce najljepše sja
Sta je sad bilo?Nema Jusufa da odvede ove momke dalje?Hocemo li se sad malo hvaliti Harune?
Sramota!! Skinite dresove!!!
- newton_heath_lyr
- Kontakt:
Kad napise jos ono Bosna se voli i kad gibi i kad vodi. Isto kao da mi ne volimo Bosnu.STEF je napisao/la:Sta je sad bilo?Nema Jusufa da odvede ove momke dalje?Hocemo li se sad malo hvaliti Harune?
BosnaE
Na sva zvona su se hvalili (preotimali zasluge) kako su usli u A diviziju,sad kad su ispali jednostavno samo od sebe se to desilo,niko ni je kriv. A ovi sto kritikuju ne vole Bosnu.newton_heath_lyr je napisao/la:Kad napise jos ono Bosna se voli i kad gibi i kad vodi. Isto kao da mi ne volimo Bosnu.STEF je napisao/la:Sta je sad bilo?Nema Jusufa da odvede ove momke dalje?Hocemo li se sad malo hvaliti Harune?
PS A svi znamo zasto je ova generacija igrala dobro,sada kad njega ne moze se postici ni poen u cetvrtini.Ali Harun je uveo selekcije u A diviziju.

https://SecretPrivat.com - [url=https://SecretPrivat.com/girl/sam-81.html]Sam[/url] [url=https://SecretPrivat.com/girl/hanna-zuki-57.html]Hanna Zuki[/url] [url=https://SecretPrivat.com/girl/candy-smile-20.html]CANDY SMILE[/url] [url=https://SecretPrivat.com/girl/lexy-106.html]LEXY[/url] [url=https://SecretPrivat.com/girl/aline-golden-122.html]Aline Golden[/url] - No Verify - Anonymous Sex Dating - [url=https://SecretPrivat.com] Instant Chat Dating [/url]
Ispali,al nismo ni prvi ni zadnji.Prije dvije godine i Hrvatska je igrala B-diviziju kao i Slovenija,evo Crna Gora ove i tako je to.Svima se desava,a i na nas je red doso.Ne znam koji bi trener sa ovim igracima osigurao opstanak,jer vecina njih davno je stala u vremenu sto se tice kosarke.
Sve u svemu dolazi jaca generacija 97 i uz Polutka i Loncara mogu se seigurno vec sledece godine vratit.
Sve u svemu dolazi jaca generacija 97 i uz Polutka i Loncara mogu se seigurno vec sledece godine vratit.
Treba se izvuci pouka i nesto nauciti iz ovog totalnog neuspjeha i sramote, od izbora strucnog staba (mada ce to biti teze zbog politike izbora), pa preko selekcije igraca, priprema, taktike itd.
Najlakse je reci ispali smo, vratit cemo se slijedece godine, ali ovo se moze ponoviti bilo kojoj nasoj selekciji sad ili za nekoliko godina i zato je bitno da se iz ovog poraza (gledano cjelokupno) nauci nesto.
I na kraju najbitnije, nije problem sto se dozivio neuspjeh, vec nacin na koji se dozivio neuspjeh.
Najlakse je reci ispali smo, vratit cemo se slijedece godine, ali ovo se moze ponoviti bilo kojoj nasoj selekciji sad ili za nekoliko godina i zato je bitno da se iz ovog poraza (gledano cjelokupno) nauci nesto.
I na kraju najbitnije, nije problem sto se dozivio neuspjeh, vec nacin na koji se dozivio neuspjeh.
Forever and ever, we’ll follow the boys, of Man United, The Busby Babes.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.