Mlade selekcije BiH - Kosarka

Moderatori/ce: KK_Bosna,nerminh74,CashMan

mirsad993
Kontakt:

Re: Mladi reprezentativci/potencijalni reprezentativci BiH

Post Postao/la mirsad993 » 15 jul 2015, 20:17

Luzaic ima vremena i prostora da se priblizi da suta trojku al ne on mece a ovaj ivkovic umislio da je Teodosic pa suta iz driblinga za 3

Unofficialpage
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Unofficialpage » 15 jul 2015, 20:19

Još 14-0 i stigli smo ih :mrgreen:
Momak je inače legenda, mislim na Sea!

Damir Dzumhur!!!!

Roger Federer the Best!!!!!!!

kim
Kontakt:

Post Postao/la kim » 15 jul 2015, 20:20

Kada si tako pametan ne odlucuje KS BIH nego ima i KS RS i KS HB koji odlucuju
Nemoj tako pričat, svi znamo da i oni se pitaju, ali zar se nije mogla stolica drugačije osigurat, nego podjelom selektorskih funkcija, a i već ako se gleda nacionalni ključ, pa ni jedna selekciju u državi ne vodi bošnjak, nijednu niti mušku niti žensku, od A do najmanje.[/quote]

Hajde dsa ti objasnim , kaze KSRS boli nas ona stvar hocemo selektore tu i tu , ako se ne desi bice frka, KS HB tako i tako , ja licno bi volio da je Mulaomerovic ali ljubu izradise iz KS RS pa ga sada podrzali , a sta je Mara Lakic ona Bosnjakinja ili ? Imas Bosnjaka kojima je nudjeno ali odbili o tome drugi put.[/quote]

Nemoj Di.da život na to se vaditi, i ja i ti znamo koje si obezbjedio stolicu ovakvom podjelom pozicija selektora, sad KS RS reko hoće Ljubu jeli, a koje ono pričao prošle godine kad su ga zajebali, da KSRS neda njemu poziciju. A Mara sigurno nije to, mada tuzlacima kao tebi to ne smeta,mislim možemo je pitat šta je.
Zadnja izmjena: kim, dana/u 15 jul 2015, 20:20, ukupno mijenjano 1 put.
Mislim da nije moralno, da selektor košarkaske reprezentacije Bosne i Hercegovine u bilo kom uzrastu budu Baja i Vela.

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 15 jul 2015, 20:20

Ja sam ubijedjen da mogu skupit ekipu sa basketa koja bi pobjedila ove propalitete.
Nad tobom sunce najljepše sja

newton_heath_lyr
Kontakt:

Post Postao/la newton_heath_lyr » 15 jul 2015, 20:22

pinoglavi je napisao/la:Ja sam ubijedjen da mogu skupit ekipu sa basketa koja bi pobjedila ove propalitete.
Kvota 1.01 da mozes.
BosnaE

TaRgEt_
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la TaRgEt_ » 15 jul 2015, 20:25

kim je napisao/la:
Kada si tako pametan ne odlucuje KS BIH nego ima i KS RS i KS HB koji odlucuju
Nemoj tako pričat, svi znamo da i oni se pitaju, ali zar se nije mogla stolica drugačije osigurat, nego podjelom selektorskih funkcija, a i već ako se gleda nacionalni ključ, pa ni jedna selekciju u državi ne vodi bošnjak, nijednu niti mušku niti žensku, od A do najmanje.
Hajde dsa ti objasnim , kaze KSRS boli nas ona stvar hocemo selektore tu i tu , ako se ne desi bice frka, KS HB tako i tako , ja licno bi volio da je Mulaomerovic ali ljubu izradise iz KS RS pa ga sada podrzali , a sta je Mara Lakic ona Bosnjakinja ili ? Imas Bosnjaka kojima je nudjeno ali odbili o tome drugi put.[/quote]

Nemoj Di.da život na to se vaditi, i ja i ti znamo koje si obezbjedio stolicu ovakvom podjelom pozicija selektora, sad KS RS reko hoće Ljubu jeli, a koje ono pričao prošle godine kad su ga zajebali, da KSRS neda njemu poziciju. A Mara sigurno nije to, mada tuzlacima kao tebi to ne smeta,mislim možemo je pitat šta je.[/quote]

Ove godine su ga ispostovali i dosli su da Ljuba ima podrsku i to je to . Prosle godine trebao je Baji angazman i gle cuda dobio ga poslije opstanka sa repkom. Muz Meho , kcerka Melisa znas i odakle su sta su i kako su bolje nego ja , druga je stvar sto nasi Bosnjaci su odbili , kazem licno bi volio da je Mula selektor u 20 ali ... I da ne moze on podjeliti pozicije, nikako bez da se sloze KS RS i KS HB ... kada se to shvati bice bolje ... jer upravni odbor u kojem su i ovi navedeni sve odlucuje a ne on ...
R.I.P Amna Fazlić

KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001

mirsad993
Kontakt:

Post Postao/la mirsad993 » 15 jul 2015, 20:27

hvala ti Adi sto si mi ubio ovo malo nade :damn:

Zivot
Kontakt:

Post Postao/la Zivot » 15 jul 2015, 20:27

Pravda za Tunovica :bih:
Neki ljudi misle da je fudbal važan poput života i smrti. Uvjeravam vas da je i važniji od toga.

suhakrpa
Kontakt:

Post Postao/la suhakrpa » 15 jul 2015, 20:30

Ubi Zahiragic i onaj 1 promil nade...

Željooooo
Kontakt:

Post Postao/la Željooooo » 15 jul 2015, 20:32

newton_heath_lyr je napisao/la:
Željooooo je napisao/la:Nevjerovatno :facepalm:
Neko napisa ne treba da ih kritikuješ, nisu oni krivi što ne znaju, ova skupina levata što bruka državu zajedno sa selektorom zaslužili su cim dođu u Sarajevo po jednu šamarcinu da više nikad ne pogledaju u košarkašku loptu..
Ma treba im dekretom zabraniti bavljenje kosarkom.
Toliko imaju zanimanja kojima se mogu baviti a oni izabrali ono u kojem su najgori :damn: kad vidim ovog Zahiragica muka mi, vece ublehe od košarkaša moje oči još nisu vidjele :facepalm:
Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.

kim
Kontakt:

Post Postao/la kim » 15 jul 2015, 20:37

Ove godine su ga ispostovali i dosli su da Ljuba ima podrsku i to je to . Prosle godine trebao je Baji angazman i gle cuda dobio ga poslije opstanka sa repkom. Muz Meho , kcerka Melisa znas i odakle su sta su i kako su bolje nego ja , druga je stvar sto nasi Bosnjaci su odbili , kazem licno bi volio da je Mula selektor u 20 ali ... I da ne moze on podjeliti pozicije, nikako bez da se sloze KS RS i KS HB ... kada se to shvati bice bolje ... jer upravni odbor u kojem su i ovi navedeni sve odlucuje a ne on ...
Znamo i ja i ti kako se to radi dobro, kako se lobira i kome se noge podmeću.
Mislim da nije moralno, da selektor košarkaske reprezentacije Bosne i Hercegovine u bilo kom uzrastu budu Baja i Vela.

newton_heath_lyr
Kontakt:

Post Postao/la newton_heath_lyr » 15 jul 2015, 20:38

Gdje je neno4 da da svoj sud o ovoj antitalent generaciji.
BosnaE

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 15 jul 2015, 20:45

pinoglavi je napisao/la:Ja sam ubijedjen da mogu skupit ekipu sa basketa koja bi pobjedila ove propalitete.
Kvota 1.01 da mozes.
Ovo je za mene dodatno frustrirajuce jer sam njihovih godina, i dugo sam se bavio košarkom :D
Ovim lopatu u ruke i nek kopaju, sudeci po kosarkaskoj inteligenciji ni za sta drugo nisu.

Sad se čeka U-18 :bih:
Nad tobom sunce najljepše sja

STEF
Kontakt:

Post Postao/la STEF » 15 jul 2015, 20:49

Sta je sad bilo?Nema Jusufa da odvede ove momke dalje?Hocemo li se sad malo hvaliti Harune?

newton_heath_lyr
Kontakt:

Post Postao/la newton_heath_lyr » 15 jul 2015, 21:24

STEF je napisao/la:Sta je sad bilo?Nema Jusufa da odvede ove momke dalje?Hocemo li se sad malo hvaliti Harune?
Kad napise jos ono Bosna se voli i kad gibi i kad vodi. Isto kao da mi ne volimo Bosnu.
BosnaE

STEF
Kontakt:

Post Postao/la STEF » 15 jul 2015, 21:28

STEF je napisao/la:Sta je sad bilo?Nema Jusufa da odvede ove momke dalje?Hocemo li se sad malo hvaliti Harune?
Kad napise jos ono Bosna se voli i kad gibi i kad vodi. Isto kao da mi ne volimo Bosnu.
Na sva zvona su se hvalili (preotimali zasluge) kako su usli u A diviziju,sad kad su ispali jednostavno samo od sebe se to desilo,niko ni je kriv. A ovi sto kritikuju ne vole Bosnu.

PS A svi znamo zasto je ova generacija igrala dobro,sada kad njega ne moze se postici ni poen u cetvrtini.Ali Harun je uveo selekcije u A diviziju.

Bassha
Kontakt:

Post Postao/la Bassha » 15 jul 2015, 22:13

slika
https://SecretPrivat.com - [url=https://SecretPrivat.com/girl/sam-81.html]Sam[/url] [url=https://SecretPrivat.com/girl/hanna-zuki-57.html]Hanna Zuki[/url] [url=https://SecretPrivat.com/girl/candy-smile-20.html]CANDY SMILE[/url] [url=https://SecretPrivat.com/girl/lexy-106.html]LEXY[/url] [url=https://SecretPrivat.com/girl/aline-golden-122.html]Aline Golden[/url] - No Verify - Anonymous Sex Dating - [url=https://SecretPrivat.com] Instant Chat Dating [/url]

Lotus
Kontakt:

Post Postao/la Lotus » 15 jul 2015, 22:49

Ispali,al nismo ni prvi ni zadnji.Prije dvije godine i Hrvatska je igrala B-diviziju kao i Slovenija,evo Crna Gora ove i tako je to.Svima se desava,a i na nas je red doso.Ne znam koji bi trener sa ovim igracima osigurao opstanak,jer vecina njih davno je stala u vremenu sto se tice kosarke.
Sve u svemu dolazi jaca generacija 97 i uz Polutka i Loncara mogu se seigurno vec sledece godine vratit.

Ethel
Kontakt:

Post Postao/la Ethel » 15 jul 2015, 23:37

Treba se izvuci pouka i nesto nauciti iz ovog totalnog neuspjeha i sramote, od izbora strucnog staba (mada ce to biti teze zbog politike izbora), pa preko selekcije igraca, priprema, taktike itd.

Najlakse je reci ispali smo, vratit cemo se slijedece godine, ali ovo se moze ponoviti bilo kojoj nasoj selekciji sad ili za nekoliko godina i zato je bitno da se iz ovog poraza (gledano cjelokupno) nauci nesto.

I na kraju najbitnije, nije problem sto se dozivio neuspjeh, vec nacin na koji se dozivio neuspjeh.
Forever and ever, we’ll follow the boys, of Man United, The Busby Babes.

Odgovori

Natrag na “Košarkaška reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []