Juventus FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

Koga mislite da ćemo dobiti u 1/4 finalu?

Anketa je završila: 15 mar 2019, 07:26.

Barcelona
3
12%
Tottenham
2
8%
Porto
7
28%
Ajax
4
16%
United
5
20%
City
0
Nema glasova.
Liverpool
4
16%

Ukupno glasova: 25

Yucca
Kontakt:

Re: Juventus FC

Post Postao/la Yucca » 16 jul 2015, 00:28

tuzlak1987 je napisao/la:
Marchisio je napisao/la:Kako sad besmisleno djeluje dolazak Mandžukića, Zaze, precijenjivanje Dybale...
Meni su Zaza i Mandzukic na proslogodisnji uspjeh apsolutno bezveze dolasci od samog starta..
Mandzin doklazak je besmisleno komentirati,Zazin dolazak te ostavlja bez teskta
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

salle86
Kontakt:

Post Postao/la salle86 » 16 jul 2015, 00:28

ala ga i crnjačite
još ovaj gore napisa kao još jedan loš merkato
???

polako
jeste vidal zvjerka ali niko ne zna šta se iza brda valja
ova skupina ljudi koji se bave transfer politikom još nije zakazala a vi ih već "pokopavate"
ccccc
Ti si mi sve na svijetu, u srcu nosim te ja,
ljubavi što te rodi klasa radnička.
Tebi posvetio život, sve dane, godine,
sa svojom braćom živim za tvoje uspijehe

Marchisio
Kontakt:

Post Postao/la Marchisio » 16 jul 2015, 00:29

tuzlak1987 je napisao/la:
Marchisio je napisao/la:Kako sad besmisleno djeluje dolazak Mandžukića, Zaze, precijenjivanje Dybale...
Meni su Zaza i Mandzukic na proslogodisnji uspjeh apsolutno bezveze dolasci od samog starta..
Niko neće da proda igrača na rate...jedva se i ovo opet ugrabilo...da je stalno poslovati sa Udineseom lako bi mi...
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★★★

“Be my Juventus, I’ll be your Del Piero.”

Amauri > Mandžukić

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 16 jul 2015, 00:30

mah sad nek kako znaju i umiju izmisle igraca koji je sposoban doci u ovom prelaznom roku i nametnuti se kao lider tima

ovo bi bio idealan prelazni rok da moze igrati 14 igraca, pa da ti sa 14 nadomjestis sto pruza ovih 11...

dje ces bolan prodat 10+golova i asistencija po sezoni uz rekord u osvojenim loptama- ne kontam :D
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 16 jul 2015, 00:32

Ja ne znam šta vi imate protiv Mandžukića? Pogledajte samo kako je odigrao sezonu 2012/13 u Bayernu, kolike su mu zasluge za titule. I pogledajte kako je odigrao utakmice protiv vaše ekipe i kakav je presing vršio. Sjajan je on napadač, samo s njim treba znati. A mislim da bi njemu Juve kao klub mogao dobro odgovarati.
Sada bi ja njega volio nazad u Bayern i da bude prvi napadač..... ;)
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

Italia
Kontakt:

Post Postao/la Italia » 16 jul 2015, 00:34

IlFantasista je napisao/la:Meni je teren jedino mjerilo, samo cekam na nove pobjede i trofeje. :cool:
K'o i svako ljeto do sad :mrgreen:
„Morata, najkompletniji napadac danasnjice“ -> Italia

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 16 jul 2015, 00:34

effe_sa je napisao/la:Ja ne znam šta vi imate protiv Mandžukića? Pogledajte samo kako je odigrao sezonu 2012/13 u Bayernu, kolike su mu zasluge za titule. I pogledajte kako je odigrao utakmice protiv vaše ekipe i kakav je presing vršio. Sjajan je on napadač, samo s njim treba znati. A mislim da bi njemu Juve kao klub mogao dobro odgovarati.
sve to stoji, ali Mandzo ne kreira sam, nego zivi od lopti koje mu vise nema ko dati ili iskreirati prostor za njega..

a opet kad stavis na vagu Mandzukic ili Vidal-besmisleno je ista reci

IlFantasista
Kontakt:

Post Postao/la IlFantasista » 16 jul 2015, 00:38

Procitajte Zulianijev status na fb i sve ce vam biti jasno.
Kun fejekun!

37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

muamerc
Kontakt:

Post Postao/la muamerc » 16 jul 2015, 00:38

Ima jos sanse da ne bude nista od trasfera jer se Bild ne javlja. Kad se oni jave, a oni su pouzdani sto se tice nas, i potvrde onda je to vec 99,999... gotovo.

Yucca
Kontakt:

Post Postao/la Yucca » 16 jul 2015, 00:38

effe_sa je napisao/la:Ja ne znam šta vi imate protiv Mandžukića? Pogledajte samo kako je odigrao sezonu 2012/13 u Bayernu, kolike su mu zasluge za titule. I pogledajte kako je odigrao utakmice protiv vaše ekipe i kakav je presing vršio. Sjajan je on napadač, samo s njim treba znati. A mislim da bi njemu Juve kao klub mogao dobro odgovarati.

Druze ja ga ne mogu ocima gledati u Juventusovom dresu :oops: :oops:

Drugo nije to vise taj Mandzo iz Bayerna stagnirao je u Atleticu a za Mandzu moras imati ekstra krila ili razigravaca da bi imao efekta od njega ovako :nene:
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Pogba
Kontakt:

Post Postao/la Pogba » 16 jul 2015, 00:41

IlFantasista je napisao/la:Procitajte Zulianijev status na fb i sve ce vam biti jasno.
Vazda bilo, svi dođu i odu, a Juve ostaje.

Inače, puca me neka pozitiva, tema ode u neku stvar :mrgreen: kada sam ja optimističan da ćemo izaći sa finom, podmlađenom ekipom na kraju, baš kakvu sam htio da imamo. :)
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░

#MaxOUT

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 16 jul 2015, 00:43

IlFantasista je napisao/la:Procitajte Zulianijev status na fb i sve ce vam biti jasno.
jeste ali prodaj Pogbu, Ljorentea, Bonucija, Listajnera...ne Del Pijera, Vidala, Bufona, Nedveda - igrace za koje nema zamjene

fazon je sto je Zidan otisao za lovu za koju si ga mogao nadomjestiti, Pogba bio otisao za lovu sa kojom bi bio i jaci uz pametan mercato, dok Vidal ode za pare koje ni priblizno ne mogu nadomjestiti ...ne gubis jednog igraca , nego dva..

moras nadomjestiti 10 golova i 10 asistencija u sezoni i glavnom ball winnera..da vidim koji to igrac objedinjava na svijetu u ovom momentu

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 16 jul 2015, 00:44

Yucca je napisao/la:
Druze ja ga ne mogu ocima gledati u Juventusovom dresu :oops: :oops:

Drugo nije to vise taj Mandzo iz Bayerna stagnirao je u Atleticu a za Mandzu moras imati ekstra krila ili razigravaca da bi imao efekta od njega ovako :nene:
Nije on bio tako loš u Atleticu, samo očigledno se nije najbolje slagao sa Simeoneom. Generalno fizički jake, robusne ekipe Mandžukiću odgovaraju, a uz to je veliki ratnik, radilica. A imat će ko i kod vas njega snabdijevat loptama. A eto vrijeme će najbolje pokazati, moguće da tokom sezone vi njega dobro zavolite... :D
Khedira isto tako, ako bi dostigao top formu, mogao bi biti pravo pojačanje. Sami mora samo uhvatiti opet pravi ritam. Znamo koliko on za Njemačku u top formi znači.
Vidal bi svakako bi gubitak, ali postojale bi neke šanse da to kompenzirate. Na Allegriju je svakako veliki posao, da to sve ukomponuje, a nakon finala LP i za njega i cijeli tim ovo sezona će biti dosta teža, jer valja zadržat visok nivo...
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

gojzerica
Kontakt:

Post Postao/la gojzerica » 16 jul 2015, 00:47

Utopija je napisao/la:Ebo im Draxler mater... Zdraviji od njega Zadro iz Nase male klinike....
:urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes:

btw. ne pljujte ćelu sa moje slike, biće to novi Trezegol, upamtite ove riječi. :D

Italia
Kontakt:

Post Postao/la Italia » 16 jul 2015, 00:47

ultrasstyle_tz je napisao/la:
jeste ali prodaj Pogbu, Ljorentea, Bonucija, Listajnera...ne Del Pijera, Vidala, Bufona, Nedveda - igrace za koje nema zamjene

fazon je sto je Zidan otisao za lovu za koju si ga mogao nadomjestiti, Pogba bio otisao za lovu sa kojom bi bio i jaci uz pametan mercato, dok Vidal ode za pare koje ni priblizno ne mogu nadomjestiti ...ne gubis jednog igraca , nego dva..

moras nadomjestiti 10 golova i 10 asistencija u sezoni i glavnom ball winnera..da vidim koji to igrac objedinjava na svijetu u ovom momentu
:nene:

slika

Andrej
Kontakt:

Post Postao/la Andrej » 16 jul 2015, 00:48

Secate se pre tacno 1 godinu 15.7.2015, tad je Conte dao otkaz. Izgleda da je nama sudjeno na ovaj datum nesto desi ( u losu smislu ). Nekako ova uprava ne zna da proda igrac za velike pare.. :thumbdown:
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli

Italia
Kontakt:

Post Postao/la Italia » 16 jul 2015, 00:51

Conteov odlazak je nesto najbolje sto se desilo u zadnjih par godina.

BlueBosnian
Kontakt:

Post Postao/la BlueBosnian » 16 jul 2015, 00:52

Mja ba, sad se kao spominju Draxler + Alex Sandro + Cuadrado ako ode Vidal.
Mja, 100% dolaze svi..

Draxler + Cuadrado je čista glupost, dovoljan je samo jedan. A ni jedan od njih nije dovoljno kvalitetan.

Alex Sandro nije loš, al' postoje puno bolje opcije u vidu B.Mendya, Kurzawe i R.Babe :mrgreen:

Ma joj, koga briga.. Biće to sve super, al' .... :kafa:
I hope you're with me
I hope you're with me when it's over
You won't be lonely
You won't be lonely when it's over

It's over..

firefirefirely
Kontakt:

Post Postao/la firefirefirely » 16 jul 2015, 00:54

ultrasstyle_tz je napisao/la:

Citirat cu komentar jednog navijaca sa FB
The juve takes Alex Sandro as an alternative to evra for 12 mln... Sells Arturo (that for at least a year and a half is almost irritating to see play) at 35 to catch a trequartista (which both gotze, Oscar or who for them) at the same price and have asamoah in her natural role in midfield... With Virtually 12 mln take 3 players...

gojzerica
Kontakt:

Post Postao/la gojzerica » 16 jul 2015, 00:57

Kako me iritira činjenica da ćemo žrtvovati najjačeg našeg igrača za otpadak iz Čelsija, pa isto ko da smo yebena Fiorentina, Genoa, etc. Možda Marotta to i ne planira, al svejedno me iritiraju ova nagađanja.

Ako prodaješ najboljeg igrača onda i dovedi yebenu zvijer od igrača.

Zaključano

Natrag na “Juventus FC”

Trenutno korisnika/ca: Burberry46 i 5 gostiju.