Izgleda da to ovo zavrseno, jer ne vjerujem da bi Zuliani ostavio ovakav post na FB, ipak on ima informacije iz prve ruke. Iskreno hvala Vidalu na svemu u svim ovim godinama, neka mu je sretno u Bayernu, ali Juventus nastavlja dalje, jeste da drag, da sam zbog njega pratio svaku utakmicu Chilea i radovao se tituli Chilea, ali Juventus je bio iznad i Del Piera, pa tako će biti i iznad Vidala.
Mislim da se trebalo izvući više od 40M, jer i Benitez je bio zainteresovan moglo se bolje sa Realom isposlovati od ovog, ali sad je na Marotti i Paraticiju da pronađu igrače koji će ublažiti ovaj odlazak Vidala, ali ovo sam i tražio iskreno bolje i sad smjena generacija, nego da smo se previše vezali za igrače pa doživjeli sudbinu Intera. Kad skontamo da će Marchisio završiti karijeru u Juventusu, Vidalu se nameće da mora otoći, jeste da se moglo sačekati još jedu-dvije sezone, ali onda bi se mora produžiti ugovor i možda i plata podebljati.
Prošle godine sam kritikovao upravu i na kraju dobio "šamare", ove godine im vjerujem da će napraviti da valja aBda.
1992-1995 nikad zaboraviti...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina