Juventus FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

Koga mislite da ćemo dobiti u 1/4 finalu?

Anketa je završila: 15 mar 2019, 07:26.

Barcelona
3
12%
Tottenham
2
8%
Porto
7
28%
Ajax
4
16%
United
5
20%
City
0
Nema glasova.
Liverpool
4
16%

Ukupno glasova: 25

IlFantasista
Kontakt:

Re: Juventus FC

Post Postao/la IlFantasista » 16 jul 2015, 02:04

Allegri je licno trazio Mandzukica, sto je i sam rekao u jednom intervjuu za La Repubblicu cini mi se.

Meni je besmisleno kritikovati igrace koji prakticno nisu odigrali niti jedan takmicarski mec.

Dramite bezveze. :D
Kun fejekun!

37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Mig_Mig
Kontakt:

Post Postao/la Mig_Mig » 16 jul 2015, 02:05

IlPrincipino je napisao/la:
Saurman je napisao/la:Juventus se počeo lagano osipati nakon uspješne sezone Pirlo,Tevez,Vidal, pitanje je šta će biti sa Pogbom.Biće teško nadomjestiti odlazak glavnih kotača ekipe.

Pravi se smjena generacija. Ne kontam o kakvom osipanju pricamo. Dovele su se i dovest ce se adekvatne zamjene za sve igrace koji su otisli.
Prijatelju, ne nalazi se zamjena tako lahko! Ovo je vrh evropskog fudbala, igrace kao atruro mozes nabrojati na prste jedne ruke, a i sam znas kolike se cifre vrte ! Sigurno nisu ni blizu onih 30,40 koliko se spominje !
Zadnja izmjena: Mig_Mig, dana/u 16 jul 2015, 02:07, ukupno mijenjano 1 put.
Max Allegri

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 16 jul 2015, 02:05

IlPrincipino je napisao/la:
Saurman je napisao/la:Juventus se počeo lagano osipati nakon uspješne sezone Pirlo,Tevez,Vidal, pitanje je šta će biti sa Pogbom.Biće teško nadomjestiti odlazak glavnih kotača ekipe.

Pravi se smjena generacija. Ne kontam o kakvom osipanju pricamo. Dovele su se i dovest ce se adekvatne zamjene za sve igrace koji su otisli.

Jednostavno je teško pronaći prave zamjene za gore spomenute igrače.Evo Oscar grije klupu a Englezi opet traže veliku cifru.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

IlCapitano
Kontakt:

Post Postao/la IlCapitano » 16 jul 2015, 02:07

IlFantasista je napisao/la:Allegri je licno trazio Mandzukica, sto je i sam rekao u jednom intervjuu za La Repubblicu cini mi se.

Meni je besmisleno kritikovati igrace koji prakticno nisu odigrali niti jedan takmicarski mec.

Dramite bezveze. :D
Znam da ga je tražio. Tražio je i Conte Inlera prije Vidala pa je dobio **** od ovce. Ako je Vidal cijena za dovođenje Mandžukića i trequartiste, onda i Allegriju treba dati **** od ovce.
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★

Italia
Kontakt:

Post Postao/la Italia » 16 jul 2015, 02:13

Mig_Mig je napisao/la:
Italia je napisao/la:
Mig_Mig je napisao/la:Pa ti ces reci da Casillas nije najbolji u zadnjih 20 godina !? Pa to kazu stotine miliona ljudi sirom svijeta, on ili Gigi svejedno ali to kazu !
O tome ti pricam druze.
Svi su fukare?
Gledaj utakmice, a ne misljenja kvazi strucnjaka i novinara koji pokusavaju prodati proizvod.
„Morata, najkompletniji napadac danasnjice“ -> Italia

IlFantasista
Kontakt:

Post Postao/la IlFantasista » 16 jul 2015, 02:18

@Il Capitano

Sto si ba nervozan? :D

Fudbaleri si ti ko zene, za njih se ne treba nikad previse vezati, vec samo za fudbalski klub. :D

Navijaci Juventusa su generalno posljednja tri merkata donosila pogresan sud koji je demantovan na terenu.

Veca drama bila sto se Tevezu dala desetka od eventualne prodaje Vidala. haha :D
Kun fejekun!

Marvin
Kontakt:

Post Postao/la Marvin » 16 jul 2015, 02:21

Vidal ce vratiti onu formu. Nekoliko zadnjih utakmica za nas kao i utakmice za Chile to potvrdjuju i nema igraca na svijetu koji moze u njegove cipele sa namjerom da preuzme njegov dio posla i da bude od koristi za klub kao on. Vidalov ofanzivni i defanzivni ucinak na terenu nece niko uspjesno imitirati. Hoce ukoliko nam dopuste da igramo sa 12 igraca jer ponavljam opet,Vidal radi za dvojicu.
Kako god gledat cemo neki drugaciji Juve. Defanzivniji ili ofanzivniji.
Bez top igraca na poziciji ofanzivnog veznog stvari ne izgledaju nimalo dobro.
Pirlo i Tevez otisli. Vidal pred izlaznim vratima. Pogba u skoroj buducnosti takodje. Moratu Real moze sutra vratiti nazad. To je jedna grupa igraca bez koje mozemo ostati u vremenskom okviru od godine dana.
Druga su Pereira,Sturaro,Zaza,Madzdukic,Khedira i Dybala.
I ako su ovi iz druge grupe lideri u buducnosti onda LOL. :lol:

Mig_Mig
Kontakt:

Post Postao/la Mig_Mig » 16 jul 2015, 02:21

@Italia To je tvoj argmuent? :D Svaka ti cast !
slika
slika
Sutra ocekujem sluzbenu informaciju od cele, i onda ce biti mnogo toga jasno !
Max Allegri

VelaHavle
Kontakt:

Post Postao/la VelaHavle » 16 jul 2015, 02:28

Di je Pado, cc..

IlCapitano
Kontakt:

Post Postao/la IlCapitano » 16 jul 2015, 02:37

IlFantasista je napisao/la:@Il Capitano

Sto si ba nervozan? :D

Fudbaleri si ti ko zene, za njih se ne treba nikad previse vezati, vec samo za fudbalski klub. :D

Navijaci Juventusa su generalno posljednja tri merkata donosila pogresan sud koji je demantovan na terenu.

Veca drama bila sto se Tevezu dala desetka od eventualne prodaje Vidala. haha :D
Blago tebi onda ako se ne vezes, meni ovakve stvari vedre i oblace. :lol:

Ja sam zbog Nedveda poceo navijati za Juventus, a Vidal je prvi igrac koji me podsjeca na njega i zavolio sam ga k'o oci u glavi, pa vjerovatno sam se zato unervozio. :mrgreen:

To je emotivna strana, druga je stvar ovo sto Marvin kaze, Vidal je igracki nezamjenjiv... :(
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★

10DelPiero
Kontakt:

Post Postao/la 10DelPiero » 16 jul 2015, 02:50

Jedino mi nije jasno zasto mizernih 40 mil. za ovakvu klasu od igraca kada se danas placaju svakakve prevare po 50-60 mil., inace ne mora da bude uopste los potez ako se dovede neko od vec nabrojanih igraca. Uostalom mislim da ce ovo samo vise ucvrstit polozaj Pogbe. Dybala(21), Morata(22), Pogba(22), Rugani(20) i ako bi se tu dodao jos Isco(23) ili Verratti(22) pa mi nismo svjesni koliko bi ova ekipa bila dominantna za godinu-dvije :shock:

Vidal je isto meni strasno drag i normalno je da ce mi bit uzasno zao sto ide ali jos teze mi je bilo kada je Del Piero isao tako da ce se i to prebolit. Sada se ceka sljedeci potez Marotte i neka iznenadna bomba kao ova koja ce nas obradovat.
Alessandro Del Piero !

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Italia
Kontakt:

Post Postao/la Italia » 16 jul 2015, 02:57

Mig_Mig je napisao/la:@Italia To je tvoj argmuent? :D Svaka ti cast !
slika
slika
Sutra ocekujem sluzbenu informaciju od cele, i onda ce biti mnogo toga jasno !
Zajedno ta dvojica sto su otisla nemaju sezonu kakvu je imao Marchisio, a kamoli ponaosob, to znam ja, to znas ti i to zna citav svijet.

I prosle godine sam govorio, a narocito ove, Pirlo je igrac manje za Juventus. Svima su simpaticni njegovi driblinzi, lopte preko 40 metara, asistencija kakvu nema niko i slobodnjaci, ali to je samo ponekad. Realnost je da non stop bezveze trosi lopte bespotrebnim dugim dodavanjima, da pegla istu tu loptu daleko vise nego bi trebao i da je u defanzivi igrac vise za protivnika.

Vidalu svaka cast za sve sezone do 2014/2015. On nije skupio ni 10 utakmica u svim takmicenjima gdje je iole licio na sebe. Hvala mu od mene, al kad je vec htio da ide neka mu je sa srecom. Ako sam prezivio Del Piera, Trezegueta i Camoranesija i drugom dresu, za Artura se ne sikiram ni najmanje. Narocito kada se sjetim njegovih frustracija kada ga je Max vadio zbog losih partija, a on bijesnio na klupi kao da igra za Empoli i da je najveci svih vremena. Ima i mladjih i boljih od njega koji mogu dogurati do 10 golova ukoliko im se pruzi prilika da izvedu 7-8 penala.
„Morata, najkompletniji napadac danasnjice“ -> Italia

IlFantasista
Kontakt:

Post Postao/la IlFantasista » 16 jul 2015, 02:59

Draxler takodjer ima 23, ako se ne varam. Haha :D
Kun fejekun!

Mig_Mig
Kontakt:

Post Postao/la Mig_Mig » 16 jul 2015, 03:45

Ako vec trazimo zamjenu od mene, William Carvalho ;) zadnje sto zelim je da ode arturo..
Max Allegri

muxa
Kontakt:

Post Postao/la muxa » 16 jul 2015, 04:27

Gdje su sad oni koji su tvrdili da Vidal nikad nece napustiti Juventus? Ili prica da nece otici ispod 100 mil. Sad je druga prica, odjednom se prica o smjeni generacija, pa jbt nije mu 33 godine. Svaka cast juventinima koji su realni al malo ih je. Ja sam misljenja da ste ga trebali prodati jos prosle godine. Ako se vec neko morao zrtvovati onda je svakako bolje da je to Vidal a ne Pogba.
Il Club più titolato al mondo!

Sissoko
Kontakt:

Post Postao/la Sissoko » 16 jul 2015, 06:18

Ne mogu da vjerujem da ljudi ovoliko kukaju zbog jednog Vidala :facepalm:
35 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

104 Vittorie Juventus - 70 Vittorie inter

"From Berlin to Serie B,from Serie B to Berlin"

LE6END 2012~2013~2014~2015~2016~2017

Pogba
Kontakt:

Juventus FC

Post Postao/la Pogba » 16 jul 2015, 08:30

muxa je napisao/la:Gdje su sad oni koji su tvrdili da Vidal nikad nece napustiti Juventus? Ili prica da nece otici ispod 100 mil. Sad je druga prica, odjednom se prica o smjeni generacija, pa jbt nije mu 33 godine. Svaka cast juventinima koji su realni al malo ih je. Ja sam misljenja da ste ga trebali prodati jos prosle godine. Ako se vec neko morao zrtvovati onda je svakako bolje da je to Vidal a ne Pogba.
O kakvih 100M pricas?

Vidal sigurno ne ide zato sto mu se odjednom pozelilo da ide vec sto je klub dobio ponudu koju smatra da nije pametno odbiti i sto smatra da je veza dovoljno jaka te da treba investirati na drugim poljima, a evidentno je da fali 3-4tista i bek, a da mi nemamo Kineza, Arapa da nam to plati.

Ako ce se prodajom Vidala dovesti Alex Sandro i jedan kalibra Draxlera, pozdravljam. Pozdravljam jer klub radi ispravno, a bez svakoga se moze, ma koliko bio drag svakome. Mislim da je neupitno pricati o ljubavi Vidala prema klubu, od ophodjenja, igara, pa i tih tetovaza ako hoces, covjek je pola tijela posvetio Juventusu, mozda je banalija, ali je to neupitno.

Jednostavno je pravo vrijeme da se zaradi i tako je kako je. Vidal vrijedi sigurno vise od onoga sto ce biti placen, ali nismo Englezi da za Sterlinga uzmemo 70M. Govorim za danasnje cijene, ovo je ok cifra da je 2007 godina, danas 35 miliona vrijedi bilo koji igrac sa jednom dobrom sezonom.

Max ima udjela tu naravno, zna da fali 3/4 i bek i on je dao ok tu. A suska se da mu se nije svidjelo njegovo ponasanje, udes u pijanom stanju itd. Ponuda je dosla juce i odmah su prihvatili.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░

#MaxOUT

SampiJuve
Kontakt:

Post Postao/la SampiJuve » 16 jul 2015, 09:13

Sissoko je napisao/la:Ne mogu da vjerujem da ljudi ovoliko kukaju zbog jednog Vidala :facepalm:
:lol: :lol:

Ma ja ba, bezveze igrac, propo ko kauc.

:urnebes: :urnebes:

Smjena generacija. :urnebes: :facepalm: :lol: :lol:
Murillo=JJ

VelaHavle
Kontakt:

Post Postao/la VelaHavle » 16 jul 2015, 09:17

muxa je napisao/la:Gdje su sad oni koji su tvrdili da Vidal nikad nece napustiti Juventus? Ili prica da nece otici ispod 100 mil. Sad je druga prica, odjednom se prica o smjeni generacija, pa jbt nije mu 33 godine. Svaka cast juventinima koji su realni al malo ih je. Ja sam misljenja da ste ga trebali prodati jos prosle godine. Ako se vec neko morao zrtvovati onda je svakako bolje da je to Vidal a ne Pogba.
Tu su na forumu :mrgreen:

Sissoko
Kontakt:

Post Postao/la Sissoko » 16 jul 2015, 09:18

SampiJuve je napisao/la:
Sissoko je napisao/la:Ne mogu da vjerujem da ljudi ovoliko kukaju zbog jednog Vidala :facepalm:
:lol: :lol:

Ma ja ba, bezveze igrac, propo ko kauc.

:urnebes: :urnebes:

Smjena generacija. :urnebes: :facepalm: :lol: :lol:
Sine, nije ni tebi lako. :)
35 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

104 Vittorie Juventus - 70 Vittorie inter

"From Berlin to Serie B,from Serie B to Berlin"

LE6END 2012~2013~2014~2015~2016~2017

Zaključano

Natrag na “Juventus FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.