Meni je besmisleno kritikovati igrace koji prakticno nisu odigrali niti jedan takmicarski mec.
Dramite bezveze.
Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Prijatelju, ne nalazi se zamjena tako lahko! Ovo je vrh evropskog fudbala, igrace kao atruro mozes nabrojati na prste jedne ruke, a i sam znas kolike se cifre vrte ! Sigurno nisu ni blizu onih 30,40 koliko se spominje !IlPrincipino je napisao/la:Saurman je napisao/la:Juventus se počeo lagano osipati nakon uspješne sezone Pirlo,Tevez,Vidal, pitanje je šta će biti sa Pogbom.Biće teško nadomjestiti odlazak glavnih kotača ekipe.
Pravi se smjena generacija. Ne kontam o kakvom osipanju pricamo. Dovele su se i dovest ce se adekvatne zamjene za sve igrace koji su otisli.
IlPrincipino je napisao/la:Saurman je napisao/la:Juventus se počeo lagano osipati nakon uspješne sezone Pirlo,Tevez,Vidal, pitanje je šta će biti sa Pogbom.Biće teško nadomjestiti odlazak glavnih kotača ekipe.
Pravi se smjena generacija. Ne kontam o kakvom osipanju pricamo. Dovele su se i dovest ce se adekvatne zamjene za sve igrace koji su otisli.
Znam da ga je tražio. Tražio je i Conte Inlera prije Vidala pa je dobio **** od ovce. Ako je Vidal cijena za dovođenje Mandžukića i trequartiste, onda i Allegriju treba dati **** od ovce.IlFantasista je napisao/la:Allegri je licno trazio Mandzukica, sto je i sam rekao u jednom intervjuu za La Repubblicu cini mi se.
Meni je besmisleno kritikovati igrace koji prakticno nisu odigrali niti jedan takmicarski mec.
Dramite bezveze.
Gledaj utakmice, a ne misljenja kvazi strucnjaka i novinara koji pokusavaju prodati proizvod.Mig_Mig je napisao/la:Svi su fukare?Italia je napisao/la:O tome ti pricam druze.Mig_Mig je napisao/la:Pa ti ces reci da Casillas nije najbolji u zadnjih 20 godina !? Pa to kazu stotine miliona ljudi sirom svijeta, on ili Gigi svejedno ali to kazu !

Blago tebi onda ako se ne vezes, meni ovakve stvari vedre i oblace.IlFantasista je napisao/la:@Il Capitano
Sto si ba nervozan?![]()
Fudbaleri si ti ko zene, za njih se ne treba nikad previse vezati, vec samo za fudbalski klub.![]()
Navijaci Juventusa su generalno posljednja tri merkata donosila pogresan sud koji je demantovan na terenu.
Veca drama bila sto se Tevezu dala desetka od eventualne prodaje Vidala. haha
Zajedno ta dvojica sto su otisla nemaju sezonu kakvu je imao Marchisio, a kamoli ponaosob, to znam ja, to znas ti i to zna citav svijet.Mig_Mig je napisao/la:@Italia To je tvoj argmuent?Svaka ti cast !
Sutra ocekujem sluzbenu informaciju od cele, i onda ce biti mnogo toga jasno !
O kakvih 100M pricas?muxa je napisao/la:Gdje su sad oni koji su tvrdili da Vidal nikad nece napustiti Juventus? Ili prica da nece otici ispod 100 mil. Sad je druga prica, odjednom se prica o smjeni generacija, pa jbt nije mu 33 godine. Svaka cast juventinima koji su realni al malo ih je. Ja sam misljenja da ste ga trebali prodati jos prosle godine. Ako se vec neko morao zrtvovati onda je svakako bolje da je to Vidal a ne Pogba.
Sissoko je napisao/la:Ne mogu da vjerujem da ljudi ovoliko kukaju zbog jednog Vidala
Tu su na forumumuxa je napisao/la:Gdje su sad oni koji su tvrdili da Vidal nikad nece napustiti Juventus? Ili prica da nece otici ispod 100 mil. Sad je druga prica, odjednom se prica o smjeni generacija, pa jbt nije mu 33 godine. Svaka cast juventinima koji su realni al malo ih je. Ja sam misljenja da ste ga trebali prodati jos prosle godine. Ako se vec neko morao zrtvovati onda je svakako bolje da je to Vidal a ne Pogba.
Sine, nije ni tebi lako.SampiJuve je napisao/la:Sissoko je napisao/la:Ne mogu da vjerujem da ljudi ovoliko kukaju zbog jednog Vidala![]()
![]()
Ma ja ba, bezveze igrac, propo ko kauc.
![]()
![]()
Smjena generacija.![]()
![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 19 gostiju.