Zuliani je napisao/la:Grazie a quattro anni deliziosi conditi da 171 presenze e ben 48 gol,Arturo ha conquistato i tifosi e si ė portato a casa sette titoli.
Nell'ultima stagione il ginocchio e i suoi problemi personali lo hanno lasciato ai margini e non ė stato mai praticamente decisivo.
Età e contratto suggeriscono ad un dirigente oculato solo una soluzione : o si vende ora o mai più e la cifra di 40 dobloni mi sembra un buon affare.
Ė normale che il tifoso ci resti male e pensi male ma la realtà di una grande squadra presuppone cicli da rinnovare in tempo e non quando ė troppo tardi!
# finoallafine
Juventus FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
- firefirefirely
- Kontakt:
Re: Juventus FC
- IlCapitano
- Kontakt:
36 **** milionaSKY Italia confirms: Juve & Bayern have reached an agreement :€36m plus bonuses: Vidal to Bayern almost a done deal.
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★
Sky javlja 35 plus bonusi za Vidala
IlCapitano@ preduhitrio si me brate
Bolje da smo Vidala prodali prosle godine Man utd za 50 miliona
IlCapitano@ preduhitrio si me brate
Bolje da smo Vidala prodali prosle godine Man utd za 50 miliona
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Vidal asked to be sold according to SKY.
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★★★
“Be my Juventus, I’ll be your Del Piero.”
Amauri > Mandžukić
“Be my Juventus, I’ll be your Del Piero.”
Amauri > Mandžukić
Šta kažu Juventusova krv, nikad neće otići iz svetinje. Krvlju se zakleo da će biti vjeran staroj dami...Marchisio je napisao/la:Vidal asked to be sold according to SKY.
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
-
JuventinoVero
- Kontakt:
Re: RE: Re: Juventus FC
Pa ide u jedan od 3 najjaca kluba a ne u raspali arsenal.topnik1 je napisao/la:Šta kažu Juventusova krv, nikad neće otići iz svetinje. Krvlju se zakleo da će biti vjeran staroj dami...Marchisio je napisao/la:Vidal asked to be sold according to SKY.
#ALLEGRIOUT
Raspali Arsenal barem (više) ne prodaje svoje najbolje igrače.JuventinoVero je napisao/la:Pa ide u jedan od 3 najjaca kluba a ne u raspali arsenal.topnik1 je napisao/la:Šta kažu Juventusova krv, nikad neće otići iz svetinje. Krvlju se zakleo da će biti vjeran staroj dami...Marchisio je napisao/la:Vidal asked to be sold according to SKY.
Al da se mene pita ja bi vama prodao Cazorlu, vjerovatno bi bio najbolji playmaker u Italiji, al ga nažalost Wenger voli nešto previše.
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
- tuzlak1987
- Kontakt:
Ma nema, Arsenalovi sve najbolji, a u Evropi im samare dijeli Monaco..
Cazorlu bi u Italiji pojeli u 5 kola..
- IlCapitano
- Kontakt:
To je bomba, niko nije prenio da je Vidal tražio da ide.
Ko bi ga pojeo ?tuzlak1987 je napisao/la:Ma nema, Arsenalovi sve najbolji, a u Evropi im samare dijeli Monaco..
Italija bi mu došla kao odmor,
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
- firefirefirely
- Kontakt:
Jbg to njih najvise i boliJuventinoVero je napisao/la: Pa ide u jedan od 3 najjaca kluba a ne u raspali arsenal.
- IlCapitano
- Kontakt:
Juventus have started to contact Götze's agents!
[Gazzetta via @mirkogazzetta]
Nije trampa, ali moglo se naslutiti da će Mario u suprotnom smijeru...
- tuzlak1987
- Kontakt:
To je misljenje vas koji ne pratite Serie A, svako ko prati zna gdje se najvise posvecuje taktickoj pripremi i defanzivi.. Pristup je potpuno drugitopnik1 je napisao/la:Ko bi ga pojeo ?tuzlak1987 je napisao/la:Ma nema, Arsenalovi sve najbolji, a u Evropi im samare dijeli Monaco..
Italija bi mu došla kao odmor,
- L'Avvocato
- Kontakt:
Ma ovo je samo odluka uprave. Vidal nikad ne bi tražio prodaju.
Ne znam šta da kažem. Vidal nam je bio okosnica i srce ekipe, motor. Prodaja za ovih 35 miliona koji se spominju je tragikomična. Ne znam o čemu razmišljaju Agnelli i Marotta. Čuj 35 miliona ... pa Dybalu, nedokazanog i neiskusnog, smo doveli za 32(+8). Koga ćemo to mi dovesti da zamijeni Vidala? Kojeg ofanzivnog veznog? Koje krilo za 35 miliona? Nema šanse da npr Oscara ili Isca, a kamoli Gotzea dovedemo za te novce....
I dalje se nadam da ovo nije tačno, ili da ćemo, ako već ide, uzeti barem 45+ miliona za njega.
Ne znam šta da kažem. Vidal nam je bio okosnica i srce ekipe, motor. Prodaja za ovih 35 miliona koji se spominju je tragikomična. Ne znam o čemu razmišljaju Agnelli i Marotta. Čuj 35 miliona ... pa Dybalu, nedokazanog i neiskusnog, smo doveli za 32(+8). Koga ćemo to mi dovesti da zamijeni Vidala? Kojeg ofanzivnog veznog? Koje krilo za 35 miliona? Nema šanse da npr Oscara ili Isca, a kamoli Gotzea dovedemo za te novce....
I dalje se nadam da ovo nije tačno, ili da ćemo, ako već ide, uzeti barem 45+ miliona za njega.
★★★
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
- Centre forward
- Kontakt:
E, kome si i ti naš'o objašnjavat' .
. Pa djeca su se pola godine ložila da je Schneiderlin njihov igrač, a čojk haman za pola sata završi pos'o i ode u Manchester.
Teško da će Gece u Torino, msm i ja ga ne mirišem, al' ofanziva nam je većinom (ova krilna) po bolnici tako da on može uskočit' kad treba. Eh sad, kako on to radi, to je druga problematika.
Možda bi i u Juventusu procvjet'o, ko zna, Pep ga polako erodira, vidjećemo na kraju šta će da ostane od velikog Maria Gecea.
Teško da će Gece u Torino, msm i ja ga ne mirišem, al' ofanziva nam je većinom (ova krilna) po bolnici tako da on može uskočit' kad treba. Eh sad, kako on to radi, to je druga problematika.
Možda bi i u Juventusu procvjet'o, ko zna, Pep ga polako erodira, vidjećemo na kraju šta će da ostane od velikog Maria Gecea.
05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
- 10DelPiero
- Kontakt:
Taj momak ako je pametan zatrazit ce da prede u Juve, da bjezi iz Bayerna, a nije jednom izrazio svoje nezadovoljstvo. Cijena mu ne moze biti puno veca od ove Vidalove s obzirom da je vrlo malo igrao prosle sezone, mislim i meni je zao ali ovakav potez nikako ne moze biti los.IlCapitano je napisao/la:Juventus have started to contact Götze's agents!
Alessandro Del Piero !
To je tačno, mislim da su šanse da Gecea dovedemo nikakve. Pa oni su navodno i za naseg Comana zainteresovani i cak su slali 15M, a krila im stara i po bolnici, a ovaj moze igrati na tim mjestima. Da ne spominjem da mu je plata 7,5M cca.
Koncentrisati se i uzeti Draxlera, to bi bio pametan i odličan izbor. Samo ne davati pare na Cuadrada i Oscara.
Koncentrisati se i uzeti Draxlera, to bi bio pametan i odličan izbor. Samo ne davati pare na Cuadrada i Oscara.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
Izjava od prije nekoliko dana :
Nerealno je očekivati da Bayern pusti Gotzea.Mario Gotze transfer news: Bayern star not think about leaving 'for a second', says agent after Manchester United and Arsenal link
1974---1975---1976---2001---2013---2020
- UrbyEmanuelson
- Kontakt:
U ovakvim situacijama je tesko biti pametan. Odlazak Vidala moze biti tragedija,ali i s malo mozga i razmisljanja moze biti i korak napred. Igraci koji se dovedu ce dati najbolji odgovor za to.
Njegov odlazak se nece toliko primjetiti u ligi Serie A jer ce Juve opet izdominirati,ali vjerujem da ce u Ligi Prvaka njegovo odsustvo biti jako primjetno. Mnogo zahvalan igrac je bio.
Njegov odlazak se nece toliko primjetiti u ligi Serie A jer ce Juve opet izdominirati,ali vjerujem da ce u Ligi Prvaka njegovo odsustvo biti jako primjetno. Mnogo zahvalan igrac je bio.
- IlCapitano
- Kontakt:
@OptaPaolo: 72% - Arturo Vidal is the Juventus' player with the highest winning % in Serie A since 1994/95. Diamond. http://t.co/m9RUO795KA
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.