IlCapitano@ preduhitrio si me brate
Bolje da smo Vidala prodali prosle godine Man utd za 50 miliona
Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Šta kažu Juventusova krv, nikad neće otići iz svetinje. Krvlju se zakleo da će biti vjeran staroj dami...Marchisio je napisao/la:Vidal asked to be sold according to SKY.
Pa ide u jedan od 3 najjaca kluba a ne u raspali arsenal.topnik1 je napisao/la:Šta kažu Juventusova krv, nikad neće otići iz svetinje. Krvlju se zakleo da će biti vjeran staroj dami...Marchisio je napisao/la:Vidal asked to be sold according to SKY.
Raspali Arsenal barem (više) ne prodaje svoje najbolje igrače.JuventinoVero je napisao/la:Pa ide u jedan od 3 najjaca kluba a ne u raspali arsenal.topnik1 je napisao/la:Šta kažu Juventusova krv, nikad neće otići iz svetinje. Krvlju se zakleo da će biti vjeran staroj dami...Marchisio je napisao/la:Vidal asked to be sold according to SKY.
Ko bi ga pojeo ?tuzlak1987 je napisao/la:Ma nema, Arsenalovi sve najbolji, a u Evropi im samare dijeli Monaco..
Cazorlu bi u Italiji pojeli u 5 kola..
Jbg to njih najvise i boliJuventinoVero je napisao/la: Pa ide u jedan od 3 najjaca kluba a ne u raspali arsenal.
To je misljenje vas koji ne pratite Serie A, svako ko prati zna gdje se najvise posvecuje taktickoj pripremi i defanzivi.. Pristup je potpuno drugitopnik1 je napisao/la:Ko bi ga pojeo ?tuzlak1987 je napisao/la:Ma nema, Arsenalovi sve najbolji, a u Evropi im samare dijeli Monaco..
Cazorlu bi u Italiji pojeli u 5 kola..
Italija bi mu došla kao odmor,
Taj momak ako je pametan zatrazit ce da prede u Juve, da bjezi iz Bayerna, a nije jednom izrazio svoje nezadovoljstvo. Cijena mu ne moze biti puno veca od ove Vidalove s obzirom da je vrlo malo igrao prosle sezone, mislim i meni je zao ali ovakav potez nikako ne moze biti los.IlCapitano je napisao/la:Juventus have started to contact Götze's agents!
[Gazzetta via @mirkogazzetta]
Nije trampa, ali moglo se naslutiti da će Mario u suprotnom smijeru...
Nerealno je očekivati da Bayern pusti Gotzea.Mario Gotze transfer news: Bayern star not think about leaving 'for a second', says agent after Manchester United and Arsenal link
@OptaPaolo: 72% - Arturo Vidal is the Juventus' player with the highest winning % in Serie A since 1994/95. Diamond. http://t.co/m9RUO795KA
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.