Drugo, jedva da te uopste mogu i skontati sta pises, zato te i zaobilazim u citiranju.
PS Jedva docekas da vidis ovdje sta se desava, pa da se upustis u svađu.
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,Monolog
Da, da. Onaj osjecaj kad sam sebe uvjeris da si pobjednik.rodjenisa je napisao/la:Gotovo
Jos jedan neravnopravan forumski fajt zavrsi neslavno po skupinu tz perjanica
Imas listu opciju ignore i uzivaj.NYKnicks Fan je napisao/la:Realno solinas, ti imas smijesne postove, kako ovdje tako i na temi Slobode.
Drugo, jedva da te uopste mogu i skontati sta pises, zato te i zaobilazim u citiranju.
Batva je napisao/la:Da, da. Onaj osjecaj kad sam sebe uvjeris da si pobjednik.rodjenisa je napisao/la:Gotovo
Jos jedan neravnopravan forumski fajt zavrsi neslavno po skupinu tz perjanica![]()
Vi ste bosanska Fortuna Düsseldorf.
e moj Virtuale, od nekad kvalitetnog forumaša, postao si običan klaun koga ismijava 90% forumaša, barem na podforumima repke i PL, za ostalo ne znam gdje pišeš, niti me zanimaVirtu4l je napisao/la:Solinas je za relativno kratko vrijeme uspio izvaliti desetak najglupljih postova u istoriji foruma.
razlika je zanemariva, ne znam šta ti se desilo čovječe ..Virtu4l je napisao/la:Je li 80% ili 90%, dogovorite se.
Pa jes onom inteligentna zajebnacija o rudarimaBaader je napisao/la:Inače, sve je jasno kakav je mentalitet sugovornika kada su im glavne fore vezane za rat: podijeljen grad, stadion i slično. Inteligentna i urbana furka, pa to ti je.![]()
A ustvari patetično.
Jel moguce da @rodjenisa ima neki post a da nije repliciranje pastrmke sa genijalnim izjavama poput 'valjaj ih pastrmka' 'Batva je napisao/la:Da, da. Onaj osjecaj kad sam sebe uvjeris da si pobjednik.rodjenisa je napisao/la:Gotovo
Jos jedan neravnopravan forumski fajt zavrsi neslavno po skupinu tz perjanica![]()
Vi ste bosanska Fortuna Düsseldorf.
solinas je napisao/la:Dok tebe 80 posto forumasa Smatra najvecim trolom i glupsonom u istoriji Foruma.Virtu4l je napisao/la:Solinas je za relativno kratko vrijeme uspio izvaliti desetak najglupljih postova u istoriji foruma.
Nemoj se samo rasplakati.Chinaglia je napisao/la:e moj Virtuale, od nekad kvalitetnog forumaša, postao si običan klaun koga ismijava 90% forumaša, barem na podforumima repke i PL, za ostalo ne znam gdje pišeš, niti me zanimaVirtu4l je napisao/la:Solinas je za relativno kratko vrijeme uspio izvaliti desetak najglupljih postova u istoriji foruma.visiš na ovoj temi, a nikad ništa konkretno da napišeš, nego samo citiraš navijače Veleža i na maltene svaki njihov post se smiješ, posebno od pastrmke, viriš mu iz pakaša, al' ne zato što su navijači Veleža duhoviti, nego jer je to upućeno Tuzlacima, a pošto si valjda nesoposban sam smislit' neku zajebanciju, onda radiš to što radiš
jarane, jedno je nasmijat' se na dobru zajebanciju, al' smijat' se na svaku napisanu glupost, e vala, svaka ti čast
kad sam vidio sinoć kako citiraš onog levata što spominje more, poljevanje vode, ostao sam zabezeknut, jer u tom postu ama baš, al' ama baš ništa smiješno nije bilo
ovdje pastrmka napiše zajebanciju, citira ga odmah par navijača Veleža, zatim par navijača Selje, al' nije to samo kad su pastrmka i njegove zajebancije u pitanju, važi to i za druge forumaše iz Mostaranisam primijetio da se na zajebancije tuzlanskih forumaša, nakače drugi navijači Slobode sa silnim smajlijima, a kamo li navijači drugih klubova, al' et', zbog takvih stvari izgleda kao da pastrmka i Mostarci ebu i ne vade
imaju dobrih fora, nema šta, al' nije im svaka takva, isto tako je i sa navijačima Slobode, al' ajde, ja sam još goru što balavcima objašnjavam, možda ne balavci po godinama, al' po ponašanju, definitivno
de neka se malo mezete navijači Veleže i Selje, pa da onda vidim kako se ti Virtuale, al' i drugi navijači Selje koji su aktivni ovdje, smijete na fore pastrmke i ostalih Mostaraca
dobra zajebancija je dobra zajebancija i na istu se treba nasmijat', bez obzira od koga dolazi i kome je upućena, ako Mostarci dobrom forom stave navijačima Slobode, onda neka se i navijači Slobode nasmiju zbog toga, ako Tuzlaci dobrom forom stave navijačima Veleža, onda neka se navijači Veleža nasmiju, jer to je valjda i svrha ove teme, malo razonode, šale, nije tema Tuzlaci vs Mostarci .. ajde sad pozz
Njegov nick me vazda asocira na ovo,bagrcavi je napisao/la:Nemoj se samo rasplakati.
Kakva je zajebancija sa rudarima? Normalno i pošteno zanimanjeHeller je napisao/la:Pa jes onom inteligentna zajebnacija o rudarimaBaader je napisao/la:Inače, sve je jasno kakav je mentalitet sugovornika kada su im glavne fore vezane za rat: podijeljen grad, stadion i slično. Inteligentna i urbana furka, pa to ti je.![]()
A ustvari patetično.i mi smo glavni jer nam je Makarska na ruku
![]()
![]()
Nisam ni gore od tebe, pa necu ni tebe. Uzivaj i ti.solinas je napisao/la:Imas listu opciju ignore i uzivaj.NYKnicks Fan je napisao/la:Realno solinas, ti imas smijesne postove, kako ovdje tako i na temi Slobode.
Mi imamo 3-4 i nijedna ne radiDoeTz je napisao/la:Idemoo cijii grad ima vise fontana? 3,4 ... sad
Ma ima glupih zajebancija, časno zanimanje je njima zajebancija i smiju se ko mutavi, Virto koji ne konta fazon sa svjetlo ide oči se smije ko budala na to, ima par ekstra ljudi s obje strane i sukanja, ja se opustim na ovoj temi svaki dan, umorim se radeci il zapnem i dodjem da provociram, suknem nekom il neko meni, al kad mi se pojave ove jazavci sto samo znaju citirat pastrmkuBaader je napisao/la:Kakva je zajebancija sa rudarima? Normalno i pošteno zanimanjeHeller je napisao/la:Pa jes onom inteligentna zajebnacija o rudarimaBaader je napisao/la:Inače, sve je jasno kakav je mentalitet sugovornika kada su im glavne fore vezane za rat: podijeljen grad, stadion i slično. Inteligentna i urbana furka, pa to ti je.![]()
A ustvari patetično.i mi smo glavni jer nam je Makarska na ruku
![]()
![]()
![]()
Inače, vrh mi je ova shizofrenija da su veležovci i željovci u nekakvim dobrim odnosima, a tamo na zadnjim utakmicama ta dva tima više uvreda nego na Velež - Zrinjski.
Je.biga, ekipa konta zdravu, normalnu zajebanciju, baci koji smajli na to i odmah zaključak: lizanje. Mda.
Kod nas u jednu cvijeće posadili.tepsija je napisao/la:Mi imamo 3-4 i nijedna ne radiDoeTz je napisao/la:Idemoo cijii grad ima vise fontana? 3,4 ... sad
Međutim, zbog ranije zakazanog koncerta Dine Merlina, FK Sarajevo novu sezonu neće otvoriti na najvećem bosanskohercegovačkom stadionu, nego će, kako sada stvari stoje, Drinu ugostiti u Travniku.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.