PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,Monolog

NYKnicks Fan
Kontakt:

Re: PL prepucavanja

Post Postao/la NYKnicks Fan » 16 jul 2015, 17:03

Realno solinas, ti imas smijesne postove, kako ovdje tako i na temi Slobode.
Drugo, jedva da te uopste mogu i skontati sta pises, zato te i zaobilazim u citiranju. :mrgreen:

PS Jedva docekas da vidis ovdje sta se desava, pa da se upustis u svađu. ;)

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 16 jul 2015, 17:04

Pa moram se složiti, protiv 80% se ne možeš boriti.

Šteta što te nema na drugim temama, u januaru bi sigurno podigao pehar :rol:
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Batva
Kontakt:

Post Postao/la Batva » 16 jul 2015, 17:06

rodjenisa je napisao/la:Gotovo
Jos jedan neravnopravan forumski fajt zavrsi neslavno po skupinu tz perjanica
Da, da. Onaj osjecaj kad sam sebe uvjeris da si pobjednik. :thumbup:

Vi ste bosanska Fortuna Düsseldorf. :lol:
Ko od harama zivi, godisnje dva puta ne podrigne.

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 16 jul 2015, 17:07

NYKnicks Fan je napisao/la:Realno solinas, ti imas smijesne postove, kako ovdje tako i na temi Slobode.
Drugo, jedva da te uopste mogu i skontati sta pises, zato te i zaobilazim u citiranju. :mrgreen:

Imas listu opciju ignore i uzivaj.
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".

"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.

Baader
Kontakt:

Post Postao/la Baader » 16 jul 2015, 17:10

Batva je napisao/la:

Geografija expert level > 9000.

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 16 jul 2015, 17:13

Virtu4l je napisao/la:Solinas je za relativno kratko vrijeme uspio izvaliti desetak najglupljih postova u istoriji foruma.
e moj Virtuale, od nekad kvalitetnog forumaša, postao si običan klaun koga ismijava 90% forumaša, barem na podforumima repke i PL, za ostalo ne znam gdje pišeš, niti me zanima :zviz: visiš na ovoj temi, a nikad ništa konkretno da napišeš, nego samo citiraš navijače Veleža i na maltene svaki njihov post se smiješ, posebno od pastrmke, viriš mu iz pakaša, al' ne zato što su navijači Veleža duhoviti, nego jer je to upućeno Tuzlacima, a pošto si valjda nesoposban sam smislit' neku zajebanciju, onda radiš to što radiš ;) jarane, jedno je nasmijat' se na dobru zajebanciju, al' smijat' se na svaku napisanu glupost, e vala, svaka ti čast :facepalm: kad sam vidio sinoć kako citiraš onog levata što spominje more, poljevanje vode, ostao sam zabezeknut, jer u tom postu ama baš, al' ama baš ništa smiješno nije bilo

ovdje pastrmka napiše zajebanciju, citira ga odmah par navijača Veleža, zatim par navijača Selje, al' nije to samo kad su pastrmka i njegove zajebancije u pitanju, važi to i za druge forumaše iz Mostara :roll: nisam primijetio da se na zajebancije tuzlanskih forumaša, nakače drugi navijači Slobode sa silnim smajlijima, a kamo li navijači drugih klubova, al' et', zbog takvih stvari izgleda kao da pastrmka i Mostarci ebu i ne vade :lol: imaju dobrih fora, nema šta, al' nije im svaka takva, isto tako je i sa navijačima Slobode, al' ajde, ja sam još goru što balavcima objašnjavam, možda ne balavci po godinama, al' po ponašanju, definitivno ;) de neka se malo mezete navijači Veleže i Selje, pa da onda vidim kako se ti Virtuale, al' i drugi navijači Selje koji su aktivni ovdje, smijete na fore pastrmke i ostalih Mostaraca ;)

dobra zajebancija je dobra zajebancija i na istu se treba nasmijat', bez obzira od koga dolazi i kome je upućena, ako Mostarci dobrom forom stave navijačima Slobode, onda neka se i navijači Slobode nasmiju zbog toga, ako Tuzlaci dobrom forom stave navijačima Veleža, onda neka se navijači Veleža nasmiju, jer to je valjda i svrha ove teme, malo razonode, šale, nije tema Tuzlaci vs Mostarci .. ajde sad pozz

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 16 jul 2015, 17:15

Je li 80% ili 90%, dogovorite se.
Voli te tvoje Sarajevo.

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 16 jul 2015, 17:18

Virtu4l je napisao/la:Je li 80% ili 90%, dogovorite se.
razlika je zanemariva, ne znam šta ti se desilo čovječe ..

Heller
Kontakt:

Post Postao/la Heller » 16 jul 2015, 17:18

Baader je napisao/la:Inače, sve je jasno kakav je mentalitet sugovornika kada su im glavne fore vezane za rat: podijeljen grad, stadion i slično. Inteligentna i urbana furka, pa to ti je. :thumbup:

A ustvari patetično.
Pa jes onom inteligentna zajebnacija o rudarima :roll: i mi smo glavni jer nam je Makarska na ruku :urnebes: :urnebes: :urnebes:
Nullius in verba

Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 16 jul 2015, 17:34

Batva je napisao/la:

Jel moguce da @rodjenisa ima neki post a da nije repliciranje pastrmke sa genijalnim izjavama poput 'valjaj ih pastrmka' ' :rol: :rol: :rol: ' , ' :lol: :lol: :lol: ' , ' :urnebes: :urnebes: :urnebes: ' , 'nemoj ih vise pastrmka brato :urnebes: '. Zadnja opcija najcesce ide kad pastrkma kaze **** domace, odradili smo sva gostovanja( nema veze sto 15 ljudi bude) samo engleski away brajto.
Mada mora se pohvaliti Velez, vjerovatno su jedini koji imaju istu brojnost navijacke grupe i kod kuce i u gostima :clap:
Nad tobom sunce najljepše sja

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 16 jul 2015, 17:36

solinas je napisao/la:
Virtu4l je napisao/la:Solinas je za relativno kratko vrijeme uspio izvaliti desetak najglupljih postova u istoriji foruma.
Dok tebe 80 posto forumasa Smatra najvecim trolom i glupsonom u istoriji Foruma.
:rol: :tokralju:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

tepsija
Lokacija: Mostar,grad na Neretvi,srce Hercegovine,nepokoreni grad
Kontakt:

Post Postao/la tepsija » 16 jul 2015, 17:41

Nije supljak...budim se jutros VAS u goloj vodi.Imao zajeban san.Sanjao,kao ja zivim u Tuzli,neka magla pala,rosulja cmolji,kasna jesen.Budim se,izletim u avliju,ugledam vinovu lozu,dzengere,musmule,plavo nebo i kamen koji gori.Odmah otvaram cokalj rakije i nako iz boce drmnem malo radi cirkulacije.Forca loza!
Josip-Jole Musa(1931-2000)
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 16 jul 2015, 17:43

Chinaglia je napisao/la:
e moj Virtuale, od nekad kvalitetnog forumaša, postao si običan klaun koga ismijava 90% forumaša, barem na podforumima repke i PL, za ostalo ne znam gdje pišeš, niti me zanima :zviz: visiš na ovoj temi, a nikad ništa konkretno da napišeš, nego samo citiraš navijače Veleža i na maltene svaki njihov post se smiješ, posebno od pastrmke, viriš mu iz pakaša, al' ne zato što su navijači Veleža duhoviti, nego jer je to upućeno Tuzlacima, a pošto si valjda nesoposban sam smislit' neku zajebanciju, onda radiš to što radiš ;) jarane, jedno je nasmijat' se na dobru zajebanciju, al' smijat' se na svaku napisanu glupost, e vala, svaka ti čast :facepalm: kad sam vidio sinoć kako citiraš onog levata što spominje more, poljevanje vode, ostao sam zabezeknut, jer u tom postu ama baš, al' ama baš ništa smiješno nije bilo

ovdje pastrmka napiše zajebanciju, citira ga odmah par navijača Veleža, zatim par navijača Selje, al' nije to samo kad su pastrmka i njegove zajebancije u pitanju, važi to i za druge forumaše iz Mostara :roll: nisam primijetio da se na zajebancije tuzlanskih forumaša, nakače drugi navijači Slobode sa silnim smajlijima, a kamo li navijači drugih klubova, al' et', zbog takvih stvari izgleda kao da pastrmka i Mostarci ebu i ne vade :lol: imaju dobrih fora, nema šta, al' nije im svaka takva, isto tako je i sa navijačima Slobode, al' ajde, ja sam još goru što balavcima objašnjavam, možda ne balavci po godinama, al' po ponašanju, definitivno ;) de neka se malo mezete navijači Veleže i Selje, pa da onda vidim kako se ti Virtuale, al' i drugi navijači Selje koji su aktivni ovdje, smijete na fore pastrmke i ostalih Mostaraca ;)

dobra zajebancija je dobra zajebancija i na istu se treba nasmijat', bez obzira od koga dolazi i kome je upućena, ako Mostarci dobrom forom stave navijačima Slobode, onda neka se i navijači Slobode nasmiju zbog toga, ako Tuzlaci dobrom forom stave navijačima Veleža, onda neka se navijači Veleža nasmiju, jer to je valjda i svrha ove teme, malo razonode, šale, nije tema Tuzlaci vs Mostarci .. ajde sad pozz
Nemoj se samo rasplakati.
DRUG NEBI TI PUNCA

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 16 jul 2015, 17:46

bagrcavi je napisao/la:Nemoj se samo rasplakati.
Njegov nick me vazda asocira na ovo,

http://forum.sportsport.ba/viewtopic.ph ... a#p4068026
Voli te tvoje Sarajevo.

Baader
Kontakt:

Post Postao/la Baader » 16 jul 2015, 17:46

Heller je napisao/la:
Baader je napisao/la:Inače, sve je jasno kakav je mentalitet sugovornika kada su im glavne fore vezane za rat: podijeljen grad, stadion i slično. Inteligentna i urbana furka, pa to ti je. :thumbup:

A ustvari patetično.
Pa jes onom inteligentna zajebnacija o rudarima :roll: i mi smo glavni jer nam je Makarska na ruku :urnebes: :urnebes: :urnebes:
Kakva je zajebancija sa rudarima? Normalno i pošteno zanimanje :thumbup:

Inače, vrh mi je ova shizofrenija da su veležovci i željovci u nekakvim dobrim odnosima, a tamo na zadnjim utakmicama ta dva tima više uvreda nego na Velež - Zrinjski :rol: .

Je.biga, ekipa konta zdravu, normalnu zajebanciju, baci koji smajli na to i odmah zaključak: lizanje. Mda.

NYKnicks Fan
Kontakt:

Post Postao/la NYKnicks Fan » 16 jul 2015, 17:47

solinas je napisao/la:
NYKnicks Fan je napisao/la:Realno solinas, ti imas smijesne postove, kako ovdje tako i na temi Slobode.

Imas listu opciju ignore i uzivaj.
Nisam ni gore od tebe, pa necu ni tebe. Uzivaj i ti. ;)

tepsija
Lokacija: Mostar,grad na Neretvi,srce Hercegovine,nepokoreni grad
Kontakt:

Post Postao/la tepsija » 16 jul 2015, 17:50

DoeTz je napisao/la:Idemoo cijii grad ima vise fontana? 3,4 ... sad :mrgreen:
Mi imamo 3-4 i nijedna ne radi :mrgreen:
Josip-Jole Musa(1931-2000)
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!

Heller
Kontakt:

Post Postao/la Heller » 16 jul 2015, 17:53

Baader je napisao/la:
Heller je napisao/la:

A ustvari patetično.
Kakva je zajebancija sa rudarima? Normalno i pošteno zanimanje :thumbup:

Inače, vrh mi je ova shizofrenija da su veležovci i željovci u nekakvim dobrim odnosima, a tamo na zadnjim utakmicama ta dva tima više uvreda nego na Velež - Zrinjski :rol: .

Je.biga, ekipa konta zdravu, normalnu zajebanciju, baci koji smajli na to i odmah zaključak: lizanje. Mda.
Ma ima glupih zajebancija, časno zanimanje je njima zajebancija i smiju se ko mutavi, Virto koji ne konta fazon sa svjetlo ide oči se smije ko budala na to, ima par ekstra ljudi s obje strane i sukanja, ja se opustim na ovoj temi svaki dan, umorim se radeci il zapnem i dodjem da provociram, suknem nekom il neko meni, al kad mi se pojave ove jazavci sto samo znaju citirat pastrmku :facepalm:

@tepsija, kod nas je zajebancija jer je jedne godine niklo 7-8 fontana pa nacelnika i danas dan zovu Fontana :rol:
Nullius in verba

Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 16 jul 2015, 17:54

tepsija je napisao/la:
DoeTz je napisao/la:Idemoo cijii grad ima vise fontana? 3,4 ... sad :mrgreen:
Mi imamo 3-4 i nijedna ne radi :mrgreen:
Kod nas u jednu cvijeće posadili. :lol:
DRUG NEBI TI PUNCA

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 16 jul 2015, 18:02

Međutim, zbog ranije zakazanog koncerta Dine Merlina, FK Sarajevo novu sezonu neće otvoriti na najvećem bosanskohercegovačkom stadionu, nego će, kako sada stvari stoje, Drinu ugostiti u Travniku.
:rol: :rol: k'o siroče
Voli te tvoje Sarajevo.

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.