FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

bagrcavi
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la bagrcavi » 18 jul 2015, 21:42

pile87 je napisao/la: Bio u papucama samo se komotnije osjecam bez papuca. Pa sto se na pozdravi majka ga ubila?
Mah u prolazu čuh nekakvu djecu kako te spominju, okrenem se i vidim te. Samo malo svratio na trening, kad žensko zove nema kašnjenja jjebi ga :mrgreen:
DRUG NEBI TI PUNCA

sz21
Kontakt:

Post Postao/la sz21 » 18 jul 2015, 22:11

Ja ne mogu da vjerujem da je uprava uradila ovu glupost sa cijenama karti umjesto da dodje 20k oni podignu cijene fuj -.'
HAJDE ZELJOOOO !
" Jednom ZELJEZNICAR uvijek ZELJEZNICAR, to je tako " I.O
51%

manijakinho
Kontakt:

Post Postao/la manijakinho » 18 jul 2015, 22:15

Koliko se proda godisnje clanski

samogrbavica
Kontakt:

Post Postao/la samogrbavica » 18 jul 2015, 22:18

manijakinho je napisao/la:Koliko se proda godisnje clanski
godisnje 10 prodato, nazalost skupo..
KHAJ PRICE

voltron30
Kontakt:

Post Postao/la voltron30 » 18 jul 2015, 22:20

E jbg, meni valja potegnut sa autom, porezat se s drugovima za gorivo, valja u Sarajevu šta pojest, popit, platiti kartu, ode joja k'o ništa, a vama puno 2, 3 marke. Bjež ba, baš smo čudan narod. Sve hoćemo, al' ako moRe za džabalamu.

samogrbavica
Kontakt:

Post Postao/la samogrbavica » 18 jul 2015, 22:22

voltron30 je napisao/la:E jbg, meni valja potegnut sa autom, porezat se s drugovima za gorivo, valja u Sarajevu šta pojest, popit, platiti kartu, ode joja k'o ništa, a vama puno 2, 3 marke. Bjež ba, baš smo čudan narod. Sve hoćemo, al' ako moRe za džabalamu.
Ti potegnes joju jednom u pola godine, a mi idemo na utakmice tokom cijele sezone, jedi, pij, gorivo, djeca i to..
KHAJ PRICE

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 18 jul 2015, 22:22

Los termin i vrijeme, radni dan u 18h.

Neki najajvulju neke starije navijace, mi omladina crkavamo po ovoj sparini a ne oni. Moje misljenje je da ce biti oko 15.000 sto je pristojna cifra.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

EdoM
Kontakt:

Post Postao/la EdoM » 18 jul 2015, 22:24

samogrbavica je napisao/la:
voltron30 je napisao/la:E jbg, meni valja potegnut sa autom, porezat se s drugovima za gorivo, valja u Sarajevu šta pojest, popit, platiti kartu, ode joja k'o ništa, a vama puno 2, 3 marke. Bjež ba, baš smo čudan narod. Sve hoćemo, al' ako moRe za džabalamu.
Ti potegnes joju jednom u pola godine, a mi idemo na utakmice tokom cijele sezone, jedi, pij, gorivo, djeca i to..
Ideš cijele sezone na Grbavicu i to ti je trošak, ajd ne dipr, ljudi Božiji šta je vama, je li vi stvarno mislite da su najveći Željini navijači iz SA.
Ja volim Želju, za njega sve, o naprijed Željo do pobjede.
Samo jedan gol može promijenit' sve, sve do kraja Željo nema predaje

plavanacija
Kontakt:

Post Postao/la plavanacija » 18 jul 2015, 22:27

EdoM je napisao/la:
Ideš cijele sezone na Grbavicu i to ti je trošak, ajd ne dipr, ljudi Božiji šta je vama, je li vi stvarno mislite da su najveći Željini navijači iz SA.
Koliko ja znam cijela BiH navija za Zelju ;) i ex Yuga je simpatisala Zelju i to je tako i vazda ce biti ;)))) Svi smo mi jedna velika familija ;)

voltron30
Kontakt:

Post Postao/la voltron30 » 18 jul 2015, 22:27

EdoM je napisao/la:
Da ga nisi citirao, ne bih ni vidio da je meni pisao. Ma njega i ne računam kao navijača, taj nije karte u životu kupio i gledao utakmicu uživo, klasični kenjator preko tastature.

samogrbavica
Kontakt:

Post Postao/la samogrbavica » 18 jul 2015, 22:28

Elegant je napisao/la:Lose termin i vrijeme, radni dan u 18h.

Neki najajvulju neke starije navijace, mi omladina crkavamo po ovoj sparini a ne oni. Moje misljenje je da ce biti oko 15.000 sto je pristojna cifra.
Bice buraz vise raje sigurno preko 20 milja. Nema veze vrijeme, ima wc i voda pa udri..n

Edo, normalno da je trosak doci s Alifakovca, gorivo, kafa, piva zavisno ne mozes tekmu bez trancike. Ako je neko blize gostovanje isto sve to. Ko to moze mjeriti ko je veci navijac od koga?daj ba
KHAJ PRICE

AnelZ
Kontakt:

Post Postao/la AnelZ » 18 jul 2015, 22:37

Idem i ja na utakmice cijele sezone (gdje podrazumjevam da si iz Sarajeva) pa potrosim 100 KM koliko mi iznosi clanska + godisnja + kup BiH + Evropa jer koristim gradski prevoz, za koji se podrazumjeva da uzimam mjesecnu kartu jer ga ne koristim samo za utakmice. Ako se uzme za svaku utakmicu sok i kospice to mi dodje oko 150 za sezonu (liga, kup i evropa). Dolazis sa Alifakovca i moras uzimati automobil, kafu i/ili pivu? To se u citavoj Evropi podrazumjeva kao luksuz, pogotovo to auto zbog rute za koju ti gradskim prevozom i pjeske treba oko 30-45 minuta. Ako imas djecu, druga je stvar i shvatam troskove koji nastanu ali to je tvoja investicija u djete. Smatram da jednostavno ne upravljas svojim novcem na adekvatan nacin.

struja
Kontakt:

Post Postao/la struja » 18 jul 2015, 22:39

manijakinho je napisao/la:Koliko se proda godisnje clanski
godisnje 10 prodato, nazalost skupo..
de ba dobro te je,vidiš da te niko ne **** ni dva posto

EdoM
Kontakt:

Post Postao/la EdoM » 18 jul 2015, 22:41

Elegant je napisao/la:Lose termin i vrijeme, radni dan u 18h.

Bice buraz vise raje sigurno preko 20 milja. Nema veze vrijeme, ima wc i voda pa udri..n

Edo, normalno da je trosak doci s Alifakovca, gorivo, kafa, piva zavisno ne mozes tekmu bez trancike. Ako je neko blize gostovanje isto sve to. Ko to moze mjeriti ko je veci navijac od koga?daj ba
Pa zato nemoj govoriti da potegne jednom u godinu dana, ide ko kad može, ja obiđem gostovanja po sjevernoj Bosni, nekad potegnem do SA, to je to, ali volim Želju više od svega, i zato ti kažem kad odlučim da idem dalje, ja halalim i ono što sam namijenio i ono sve preko toga, da li je to 5-10-20 KM više nije bitno, a u biti mi ne treba više od 50 da dođem tamo i pogledam tekmu.
Ja volim Želju, za njega sve, o naprijed Željo do pobjede.
Samo jedan gol može promijenit' sve, sve do kraja Željo nema predaje

JoseMourinho
Kontakt:

Post Postao/la JoseMourinho » 18 jul 2015, 22:41

[youtube][/youtube]

aldin :rol: :rol: :rol: :rol: :rol:

samogrbavica
Kontakt:

Post Postao/la samogrbavica » 18 jul 2015, 22:42

Pa to je sve relativno i zavisno od utakmice do utakmice. Trosi onaj koji je navikao a ne onaj koji ima. Ne pije se svaku tekmu, dosta utakmica je lose vrijeme mora se autom. Dati djetetu cvaju, kupiti dres, clansku, sa evropa, ljudi nemaju para za taj luksuz. Jos ako mu stavis skup godisnju nece biti prodaje, nema sanse. Godisnja za jug moze biti samo 35 KM da se proda solidan broj, ovo je budalastina..i

Ne moze meni neko doci koji jednom dode na tekmu i kaze potrosi joju da je faca. Sta ti bolan znas koliko ja imam utakmica odgledani..
Zadnja izmjena: samogrbavica, dana/u 18 jul 2015, 22:52, ukupno mijenjano 1 put.
KHAJ PRICE

invincible1921
Kontakt:

Post Postao/la invincible1921 » 18 jul 2015, 22:43

pa eo najvaili kisu i pljuskove u cet, vala radije nek ej sparina nego da pada
=\_1921_/=

plavanacija
Kontakt:

Post Postao/la plavanacija » 18 jul 2015, 22:43

Opet glupa prica pocinje, fkt me ne interesuje odakle je ko, kakav ti je zivotni standard(svi smo u kurcu), itd
Tema je Zeljeznicar i drzite se toga. Svaki dan gubim sat vremena citajuci gluposti i prepucavanja na forumu, cast izuzecima. Interesuju me samo info za klub. Ovdje pa momaka extra dobre stvari pisu ovo ostalo je klasicna suplja. I ako ne bude janje drzite se :p

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 18 jul 2015, 22:46

Nadam se da ce od ponedjeljka biti pustene ulaznice u prodaju.

kvalitet
Kontakt:

Post Postao/la kvalitet » 18 jul 2015, 22:57

Ulaznice su preskupe. Ne igramo protiv Manchestera ili Reala, šta je njima. Umjesto da spuste cijenu, da dođe 25 000 ljudi, oni pretjerali. Poređenja radi, karte za istočnu i zapadnu tribinu Maksimira za utakmice protiv Hajduka i Fole su iznosile 20 i 30 kuna, što je oko 5 i 8 KM.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Mana, roccosiffredi i 26 gostiju.