Ne slazem se s ovim hebo jednu utakmicu. Bitnije mi je da imas jeftinu godisnju a ne 65 maraka jbt za jug?kvalitet je napisao/la:Ulaznice su preskupe. Ne igramo protiv Manchestera ili Reala, šta je njima. Umjesto da spuste cijenu, da dođe 25 000 ljudi, oni pretjerali. Poređenja radi, karte za istočnu i zapadnu tribinu Maksimira za utakmice protiv Hajduka i Fole su iznosile 20 i 30 kuna, što je oko 5 i 8 KM.
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- samogrbavica
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
KHAJ PRICE
Jel treba kome poziv???
"Povedi mamu i tatu, dedu i nanu, deku i baku, unuče, amidžu i strinu, ujku i ujnu, djevojku, dečka, ljubavnika i švalera, cuku i macu (ponesi i ribicu ako hoćeš). Ne traži izgovor! Ko izda pizda!
Isto tako, na Jug nemojte dolaziti da gledate utakmicu, imate druge tribine, na JUG se ide da se navija 90min
https://scontent-fra3-1.xx.fbcdn.net/hp ... e=561D5E77
"Povedi mamu i tatu, dedu i nanu, deku i baku, unuče, amidžu i strinu, ujku i ujnu, djevojku, dečka, ljubavnika i švalera, cuku i macu (ponesi i ribicu ako hoćeš). Ne traži izgovor! Ko izda pizda!
Isto tako, na Jug nemojte dolaziti da gledate utakmicu, imate druge tribine, na JUG se ide da se navija 90min
https://scontent-fra3-1.xx.fbcdn.net/hp ... e=561D5E77
Zadnja izmjena: Željooooo, dana/u 18 jul 2015, 23:00, ukupno mijenjano 1 put.
Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
Ljudima puno 2 KM skuplje karte nego na Grbavici protiv raznih sumarskih ekipa. Pa Bgte ne mogu da vjerujem u pm. Kite od navijaca...
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
-
- Kontakt:
Pola ce vas sto ovdje dipr kako su cijene skupe otici i slusati onog drekavca za 25, 35 km, a za Zelju vam skupo, e pa sjedi kuci i gledaj, ako sad ovi momci nisu zasluzili da ih podrzimo ja ne znam kad su
Zivio nam Osim dragi, gospodaru familije !!
Liverpool !
Liverpool !

Baja_Zvjerka je napisao/la:Ljudima puno 2 KM skuplje karte nego na Grbavici protiv raznih sumarskih ekipa. Pa Bgte ne mogu da vjerujem u pm. Kite od navijaca...
Mozel nama besplatno sa kartom protiv Balzana, ono je mucenje bilo 

Željeznicar za život cijeli !
ko ga ode slušat dabogda mu frfljo čitav život u uhumukitmovac je napisao/la:Pola ce vas sto ovdje dipr kako su cijene skupe otici i slusati onog drekavca za 25, 35 km, a za Zelju vam skupo, e pa sjedi kuci i gledaj, ako sad ovi momci nisu zasluzili da ih podrzimo ja ne znam kad su
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
Moze, ali ako nakon prolaza aBd platis duplo skuplje protiv Standarda?likusa je napisao/la:Mozel nama besplatno sa kartom protiv Balzana, ono je mucenje bilo
Koji smo mi ku*ci od navijaca, strasno...
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
-
- Kontakt:
Ma ne trudite se.. Ko hoce doci ce, ko nece naci ce izgovor
Mirza Raščić Manijak do kraja !
Katakomba is back !
Katakomba is back !
Ja inače smatram da su skupe ulaznice. Na Grbavici onakva kakva jeste cijena juga treba biti 3-4 KM, jer ti apsolutno ništa ne pružaju osim stolice koja je prljava Bože sačuvaj. Sjever oko 5-6 KM treba biti itd itd, da ne govorim razloge to znaju svi veoma dobro. Shvatao sam kad se moralo plaćati sve ono (policija i ti troškovi što je bilo), ali sad kada nema toga, ne shvatam. Ja sam naveo primjer Dinama koji ti pruži puno više, što na samom terenu, što van njega, a jeftinije ulaznice. Treba biti realan, koliko ljudi radi za dnevnicu od 15 KM, od čega se moraju hraniti i platiti režije, a ovo ga "tjera" da jednu cijelu dnevnicu da na utakmicu. Ma daj...Baja_Zvjerka je napisao/la:Ljudima puno 2 KM skuplje karte nego na Grbavici protiv raznih sumarskih ekipa. Pa Bgte ne mogu da vjerujem u pm. Kite od navijaca...
-
- Kontakt:
Nemoj doci i krajkvalitet je napisao/la:Ja inače smatram da su skupe ulaznice. Na Grbavici onakva kakva jeste cijena juga treba biti 3-4 KM, jer ti apsolutno ništa ne pružaju osim stolice koja je prljava Bože sačuvaj. Sjever oko 5-6 KM treba biti itd itd, da ne govorim razloge to znaju svi veoma dobro. Shvatao sam kad se moralo plaćati sve ono (policija i ti troškovi što je bilo), ali sad kada nema toga, ne shvatam. Ja sam naveo primjer Dinama koji ti pruži puno više, što na samom terenu, što van njega, a jeftinije ulaznice. Treba biti realan, koliko ljudi radi za dnevnicu od 15 KM, od čega se moraju hraniti i platiti režije, a ovo ga "tjera" da jednu cijelu dnevnicu da na utakmicu. Ma daj...Baja_Zvjerka je napisao/la:Ljudima puno 2 KM skuplje karte nego na Grbavici protiv raznih sumarskih ekipa. Pa Bgte ne mogu da vjerujem u pm. Kite od navijaca...
Katakomba is back !
Katakomba is back !
Svaki put ista pricaBaja_Zvjerka je napisao/la:Moze, ali ako nakon prolaza aBd platis duplo skuplje protiv Standarda?likusa je napisao/la:Mozel nama besplatno sa kartom protiv Balzana, ono je mucenje bilo
Koji smo mi ku*ci od navijaca, strasno...

Po meni sve je super i sve je za pet, OSIM STO SE CLANOVIMA NIJE DAO POPUST..To se moglo promotivno iskoristit i privuc clanove ali...
-
- Kontakt:
Pa ti se kralju zapedalaj pa gledaj Dinamo kada ga tako hvalis, Mamicu i onako treba navijaca
Liverpool !
Liverpool !
- plavanacija
- Kontakt:
manijakdokraja je napisao/la:Nemoj doci i krajkvalitet je napisao/la:Ja inače smatram da su skupe ulaznice. Na Grbavici onakva kakva jeste cijena juga treba biti 3-4 KM, jer ti apsolutno ništa ne pružaju osim stolice koja je prljava Bože sačuvaj. Sjever oko 5-6 KM treba biti itd itd, da ne govorim razloge to znaju svi veoma dobro. Shvatao sam kad se moralo plaćati sve ono (policija i ti troškovi što je bilo), ali sad kada nema toga, ne shvatam. Ja sam naveo primjer Dinama koji ti pruži puno više, što na samom terenu, što van njega, a jeftinije ulaznice. Treba biti realan, koliko ljudi radi za dnevnicu od 15 KM, od čega se moraju hraniti i platiti režije, a ovo ga "tjera" da jednu cijelu dnevnicu da na utakmicu. Ma daj...Baja_Zvjerka je napisao/la:Ljudima puno 2 KM skuplje karte nego na Grbavici protiv raznih sumarskih ekipa. Pa Bgte ne mogu da vjerujem u pm. Kite od navijaca...
Odakle tebi pravo da kazes ko ce doci ko ne?!?!?!? Ja da ne radim ne bih dosao, ne bih kupio dres, ne bih kupio clansku i ne bih isao na utakmice, iz prazne ne puca...

- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
A da Zeljo zaradi? Koja je poenta onda tvog dolaska na utakmicu? Valjda ides da gledas Zelju, a ako ti je puno 5 KM onda ne trebas ni dolaziti. Eto opet kukas radi 1KM skuplje karte, a to je godisnje 20 KM sa svim domacim tekmama. Ako ne mozes godisnje namaknuti jos 20 KM onda ebga stvarno. Ko ima dnevnicu 15 KM, a to je mahom konobari i mladjarija, opet dolazi na tekme, a ko hrani porodicu sa tom dnevnicom, onda nek i ne dolazi na tekme, skupo mu je fkt. On ni sladoled na cesti ne moze polizati, pa ne kuka sto se prodaje za te pare.kvalitet je napisao/la:Ja inače smatram da su skupe ulaznice. Na Grbavici onakva kakva jeste cijena juga treba biti 3-4 KM, jer ti apsolutno ništa ne pružaju osim stolice koja je prljava Bože sačuvaj. Sjever oko 5-6 KM treba biti itd itd, da ne govorim razloge to znaju svi veoma dobro. Shvatao sam kad se moralo plaćati sve ono (policija i ti troškovi što je bilo), ali sad kada nema toga, ne shvatam. Ja sam naveo primjer Dinama koji ti pruži puno više, što na samom terenu, što van njega, a jeftinije ulaznice. Treba biti realan, koliko ljudi radi za dnevnicu od 15 KM, od čega se moraju hraniti i platiti režije, a ovo ga "tjera" da jednu cijelu dnevnicu da na utakmicu. Ma daj...Baja_Zvjerka je napisao/la:Ljudima puno 2 KM skuplje karte nego na Grbavici protiv raznih sumarskih ekipa. Pa Bgte ne mogu da vjerujem u pm. Kite od navijaca...
@likusa, koje clanove, 500 do sada, marku im mozes dati popust, peglanje sa tim se ne isplati trenutno. Kada pocne liga bice sigurno.
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
Ljudi, sačekajte ponedjeljak. Možda bude neka akcija u u svom tom spektaklu 

Jači od ratova, režima i partija. 1921
-
- Kontakt:
Imam pravo reci. Yebote puno vam dvije tri marke vise dati...
Katakomba is back !
Katakomba is back !
-
- Kontakt:
Kada pitarima nece biti vuna da idu da bodre njanjajevo u travniku pored "svog" stadiona, sta se mi zalimo ccc, koliko ce njih izaci domaca tekma, pazi sad sa jakom Drinom 

Zadnja izmjena: mukitmovac, dana/u 18 jul 2015, 23:17, ukupno mijenjano 1 put.
Liverpool !
Liverpool !
@Baja_Zvjerka
Ma ne znam, ja cu prva uzet clansku (iako sam govorila necu
)sad kad budem kupovala kartu za utakmicu. Nadam se da ce sad biti ranije pustene i prodaju, jer prosli put nisam mogla od Koseva do Grbavice samo radi clanske..Mislim da ima jos raje da je u situaciji da ce kupit kad bude usput, jer ne isplati se ic samo radi clanske 
A sto bi stari ljudi rekli ha 5 ha 7 ko ce doc doci ce
Ma ne znam, ja cu prva uzet clansku (iako sam govorila necu

likusa je napisao/la:@Baja_Zvjerka
Ma ne znam, ja cu prva uzet clansku (iako sam govorila necu)sad kad budem kupovala kartu za utakmicu. Nadam se da ce sad biti ranije pustene i prodaju, jer prosli put nisam mogla od Koseva do Grbavice samo radi clanske..Mislim da ima jos raje da je u situaciji da ce kupit kad bude usput, jer ne isplati se ic samo radi clanske
Ja se jos uvijek nadamda ce biti moguce uzeti clanske na kosevu, a i da ce fan shop gore izbaciti na dan utakmice.
Jači od ratova, režima i partija. 1921
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 19 gostiju.