Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Koji bosanskohercegovački tim će dogurati najdalje u evropskim takmičenjima?

Borac
25
7%
Sarajevo
226
59%
Zrinjski
36
9%
Željezničar
95
25%

Ukupno glasova: 382

firefirefirely
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - općenito

Post Postao/la firefirefirely » 17 jul 2015, 16:41

Sabinho je napisao/la:
firefirefirely je napisao/la:
Sabinho je napisao/la: :crazy: :roll:
Ja sam tebi elaborirao svoja dva smajlija rabije danas, ajde sad i ti meni
Bilo mi mrsko ici strnaicu nazad da stavim ta dva smajlija kod lika kojeg smo obojica citirali. :lol: Njemu su upuceni ne tebi, jbg sad vidim kako izgleda ali nema veze sa tobom. Vidis sta je napisao za mene. :yawn:
:lol: Vidim sad da je i tebi pisao :D :thumbup:

Batva
Kontakt:

Post Postao/la Batva » 17 jul 2015, 18:01

firefirefirely je napisao/la:
Alipasino je napisao/la:Sta je bilo fukare i robijasi ono vi nama prognozirali cak i borbu za opstanak.Zeljo je ovo necete to nikad skontat odakle kako sta ali to nema para jer Zeljo nisu pare to je vrsta nacije ponos.Nije vam dan da nas malo prcate kontalu ste petica minimala
A ti Sabinjo nemoj Zeljinu pobjedu da umanjujes stim sto je Lech jaci od Ferencvarosa.
Sto spominjes Robijase uopste, ko ti je bolan prognozirao borbu za opstanak? :shock:

Procitaj malo sta pises, a i ostali sta pisu, prije nego sto nesto komentarises bgt .. Covjeku tacno bude drago zbog uspjeha nasih klubova u evropi, i onda te neko razuvjeri ovako :facepalm:
Tripuje lik opasno. Sam sebe uvjerio da zavidimo na Zeljinom dobrom rezultatu i prizivamo ispadanje. :urnebes:

Da ovakvi kao Alipasino predstavljaju Zelju, tacno bi se islo sihirbazima da im kakvu šuhu baci na klub.
Ko od harama zivi, godisnje dva puta ne podrigne.

Alipasino
Kontakt:

Post Postao/la Alipasino » 18 jul 2015, 15:54

Znam vas ja najbolje od vasih natpisa sugavica sarajlijice i ostalo.Mojne suplje zna se dobro sta su pojedini pisali ovdje.Samo ih Zeljo sjebe onakvom igrom pa im nije nista jasno.Jeste ja predstavljam Zelju i nedam nikom da pise sugavica i ostalo .Pa valjda smijem bit uz svoj klub.

Coraco
Kontakt:

Post Postao/la Coraco » 18 jul 2015, 16:11

Niko ne vjeruje ba šo je nagore..

esprit24
Kontakt:

Post Postao/la esprit24 » 18 jul 2015, 16:12

Jel izasao kakav raspored sto se tice tv prenosa?? Bilo bi lijepo da je savez malo o tome poveo racuna. U Hrvatskoj je to fenomenalno odradjeno barem sto se tice termina, al bez reflektora nista od toga :(
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..

KenoRob
Kontakt:

Post Postao/la KenoRob » 18 jul 2015, 16:22

esprit24 je napisao/la:Jel izasao kakav raspored sto se tice tv prenosa?? Bilo bi lijepo da je savez malo o tome poveo racuna. U Hrvatskoj je to fenomenalno odradjeno barem sto se tice termina, al bez reflektora nista od toga :(
negdje na FB sam procitao da ce biti Celik-Sloboda na bht-u u Nedjelju...to je sve sto znam ali i to bi uzeo sa rezervom

Peterski
Kontakt:

Post Postao/la Peterski » 18 jul 2015, 16:35

Na sljedećoj sjednici bi se trebalo usvojiti ovo o prenosima za cijelu sezonu. U igri su opet Arena, MojaTV i BHT1, samo se nadam da će Arena i BHT1 dobiti atraktivnije utakmice nego su prošle godine i da će više utakmica biti pokriveno prenosom, a ne da jedan operater prenosi samo jednu utakmicu sedmično.
Jači od ratova, režima i partija. 1921

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 18 jul 2015, 17:36

KenoRob je napisao/la:
esprit24 je napisao/la:Jel izasao kakav raspored sto se tice tv prenosa?? Bilo bi lijepo da je savez malo o tome poveo racuna. U Hrvatskoj je to fenomenalno odradjeno barem sto se tice termina, al bez reflektora nista od toga :(
negdje na FB sam procitao da ce biti Celik-Sloboda na bht-u u Nedjelju...to je sve sto znam ali i to bi uzeo sa rezervom
Arena ce raditi Borac-Željo!
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

emirzlaTu
Kontakt:

Post Postao/la emirzlaTu » 18 jul 2015, 18:26

KenoRob je napisao/la:
Zar nije subota???
Zlatan Nalić sin tuzlanski

samocelik
Kontakt:

Post Postao/la samocelik » 18 jul 2015, 18:40

Zaboli Robijaše ona stvar i za Željom Slobodom Lechom madzarima i za svim ostalima. Imamo mi dovoljno svojih problema u borbi za opstanak tako da popustite.
Godinama su te topili, ali ostao si jak kao Čelik!

HZ_ilidzaa
Kontakt:

Post Postao/la HZ_ilidzaa » 18 jul 2015, 21:22

Nisam gledao utakmicu jer sam bio u voznji ,al kad me stari zovnu i rece Zeljo dao gol u 90toj jedna strana mene hoce da se raduje druga hoce da crkne od muke :mrgreen:

Suljo20002
Kontakt:

Post Postao/la Suljo20002 » 18 jul 2015, 21:46

invincible1921 je napisao/la:Eo blizi se nova sezona pa da napisem par razmisljanja. Što se tiče ispadanja ubijeđen sam da se 5 putnika već zna i da će se za to jedno mjesto ganjati dvije ekipe.

Ispadaju: Drina, Vitez, Radnik i ove dvije pridoslice.

Prva 4: Zeljo, Sarajevo, Siroki, Zrinjski

Velez, Olimpic ce bit tu negdje, al u stvari nigdje.

Sloboda i Celik tresla se gora rodio se mis ko i svake godine. Bice prica da idu na everopu onda ce spasavat opstanak

Borac ni sam ne znam sta da ocekujem mogu bit i u borbi za evropu a mogu se i ugasit...

Slavija i Travnik ce se po mom misljenju borti da ne ispadnu
Ja sam neki dan napiso slican post pa me ljudi napadose.Kasnije sam shvatio da nisam bio upravu.Treba sacekati nekih 5 kola pa onda iznjeti objektivno misljenje.Radnik kojeg ja gotivim je prosle sezone sve jace timove namucio,protiv nekih i bodove osvajao kao npr. protiv mog kluba (Sloboda) pa tvog Zelje itd...Drina,za nju neko rece da se pojavio insvestitor pa cemo viditi.Vitez igra lose na pripremama a dosta pojacanja je dovedeno u klub.I to cemo vidjeti.Mladost trese euforiji i mogu to iskoristiti.Rudar ima najmanje sanse ali ito vrijedi sacekati.Mislim da ce ova sezona biti uzbudljiva.

Batva
Kontakt:

Post Postao/la Batva » 19 jul 2015, 01:32

Suljo20002 je napisao/la:
invincible1921 je napisao/la:Eo blizi se nova sezona pa da napisem par razmisljanja. Što se tiče ispadanja ubijeđen sam da se 5 putnika već zna i da će se za to jedno mjesto ganjati dvije ekipe.

Ispadaju: Drina, Vitez, Radnik i ove dvije pridoslice.

Prva 4: Zeljo, Sarajevo, Siroki, Zrinjski

Velez, Olimpic ce bit tu negdje, al u stvari nigdje.

Sloboda i Celik tresla se gora rodio se mis ko i svake godine. Bice prica da idu na everopu onda ce spasavat opstanak

Borac ni sam ne znam sta da ocekujem mogu bit i u borbi za evropu a mogu se i ugasit...

Slavija i Travnik ce se po mom misljenju borti da ne ispadnu
Ja sam neki dan napiso slican post pa me ljudi napadose.Kasnije sam shvatio da nisam bio upravu.Treba sacekati nekih 5 kola pa onda iznjeti objektivno misljenje.Radnik kojeg ja gotivim je prosle sezone sve jace timove namucio,protiv nekih i bodove osvajao kao npr. protiv mog kluba (Sloboda) pa tvog Zelje itd...Drina,za nju neko rece da se pojavio insvestitor pa cemo viditi.Vitez igra lose na pripremama a dosta pojacanja je dovedeno u klub.I to cemo vidjeti.Mladost trese euforiji i mogu to iskoristiti.Rudar ima najmanje sanse ali ito vrijedi sacekati.Mislim da ce ova sezona biti uzbudljiva.
Ma ni nakon 15 kola ne mozes biti objektivan, kad si vidio prosle sezone sta se sve izdesava, sapunica oko prvaka, Zeljo blizu titule, Siroki ispade iz svih kombinacija, Olimpic uze kup, Slavija nakon odlicnog starta na kraju umalo ispade, Sloboda na kraju ispred Veleza, kao i Celikov odlican kraj sezone, Zvijezda se izofira u 2. dijelu.
A sad su svi svjesni da 6 timova ispada i sam Bog zna kakvih ce malverzacija, lobiranja, kupovine biti tu.

O ovome mozemo mozda oko 25 kola. :mrgreen:
Ko od harama zivi, godisnje dva puta ne podrigne.

pravnik1981
Kontakt:

Post Postao/la pravnik1981 » 19 jul 2015, 15:05

Svaka tekma sto se moze igrat pod reflektorima nek se igra (tamo negdje do kraja 10 mj.) ovo ostalo kako je tako je...mislim da bi to bilo dobro radi vrucina...al izmislit ce nas savez nesto drugacije jer zasto bi jednostavno kad moze komplikovano...

brig
Kontakt:

Post Postao/la brig » 19 jul 2015, 19:37

pravnik1981 je napisao/la:Svaka tekma sto se moze igrat pod reflektorima nek se igra (tamo negdje do kraja 10 mj.) ovo ostalo kako je tako je...mislim da bi to bilo dobro radi vrucina...al izmislit ce nas savez nesto drugacije jer zasto bi jednostavno kad moze komplikovano...
pa ko može i igra pod reflektorima..koja budala će igrat u 17h po ovoj vrućini
zato treba pooštriti uvjete i licenciranje da se više ne brukamo i da napokon krenemo naprijed

Coraco
Kontakt:

Post Postao/la Coraco » 19 jul 2015, 19:41

Najbolje da igraju u jutarnjem terminu u 7.30 :zzz: :zzz:

edo07
Kontakt:

Post Postao/la edo07 » 19 jul 2015, 19:42

bistrikboy je napisao/la:Arena ce raditi Borac-Željo!
U programskoj shemi pise da ce Arena prenositi Zrinjski - Olimpic..nedelja 19.00h...ali sad koliko je to pouzdano sto oni pisu, to niko ne zna

brig
Kontakt:

Post Postao/la brig » 19 jul 2015, 19:45

edo07 je napisao/la:
bistrikboy je napisao/la:Arena ce raditi Borac-Željo!
U programskoj shemi pise da ce Arena prenositi Zrinjski - Olimpic..nedelja 19.00h...ali sad koliko je to pouzdano sto oni pisu, to niko ne zna
Borac-Željo će biti na MojaTV garant...kao i prošle sezone..najveća glupost koja postoji..

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 19 jul 2015, 20:01

može l' neko postavit' sliku rasporeda svih kola? :zviz:

BitiSrcemVezan
Kontakt:

Post Postao/la BitiSrcemVezan » 19 jul 2015, 20:14

Chinaglia je napisao/la:može l' neko postavit' sliku rasporeda svih kola? :zviz:
slika
1946

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.