Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,Monolog,ribery
Re: Premijer liga BiH - općenito
Zaboli Robijaše ona stvar i za Željom Slobodom Lechom madzarima i za svim ostalima. Imamo mi dovoljno svojih problema u borbi za opstanak tako da popustite.
Godinama su te topili, ali ostao si jak kao Čelik!
- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
Nisam gledao utakmicu jer sam bio u voznji ,al kad me stari zovnu i rece Zeljo dao gol u 90toj jedna strana mene hoce da se raduje druga hoce da crkne od muke 
- Suljo20002
- Kontakt:
Ja sam neki dan napiso slican post pa me ljudi napadose.Kasnije sam shvatio da nisam bio upravu.Treba sacekati nekih 5 kola pa onda iznjeti objektivno misljenje.Radnik kojeg ja gotivim je prosle sezone sve jace timove namucio,protiv nekih i bodove osvajao kao npr. protiv mog kluba (Sloboda) pa tvog Zelje itd...Drina,za nju neko rece da se pojavio insvestitor pa cemo viditi.Vitez igra lose na pripremama a dosta pojacanja je dovedeno u klub.I to cemo vidjeti.Mladost trese euforiji i mogu to iskoristiti.Rudar ima najmanje sanse ali ito vrijedi sacekati.Mislim da ce ova sezona biti uzbudljiva.invincible1921 je napisao/la:Eo blizi se nova sezona pa da napisem par razmisljanja. Što se tiče ispadanja ubijeđen sam da se 5 putnika već zna i da će se za to jedno mjesto ganjati dvije ekipe.
Ispadaju: Drina, Vitez, Radnik i ove dvije pridoslice.
Prva 4: Zeljo, Sarajevo, Siroki, Zrinjski
Velez, Olimpic ce bit tu negdje, al u stvari nigdje.
Sloboda i Celik tresla se gora rodio se mis ko i svake godine. Bice prica da idu na everopu onda ce spasavat opstanak
Borac ni sam ne znam sta da ocekujem mogu bit i u borbi za evropu a mogu se i ugasit...
Slavija i Travnik ce se po mom misljenju borti da ne ispadnu
Ma ni nakon 15 kola ne mozes biti objektivan, kad si vidio prosle sezone sta se sve izdesava, sapunica oko prvaka, Zeljo blizu titule, Siroki ispade iz svih kombinacija, Olimpic uze kup, Slavija nakon odlicnog starta na kraju umalo ispade, Sloboda na kraju ispred Veleza, kao i Celikov odlican kraj sezone, Zvijezda se izofira u 2. dijelu.Suljo20002 je napisao/la:Ja sam neki dan napiso slican post pa me ljudi napadose.Kasnije sam shvatio da nisam bio upravu.Treba sacekati nekih 5 kola pa onda iznjeti objektivno misljenje.Radnik kojeg ja gotivim je prosle sezone sve jace timove namucio,protiv nekih i bodove osvajao kao npr. protiv mog kluba (Sloboda) pa tvog Zelje itd...Drina,za nju neko rece da se pojavio insvestitor pa cemo viditi.Vitez igra lose na pripremama a dosta pojacanja je dovedeno u klub.I to cemo vidjeti.Mladost trese euforiji i mogu to iskoristiti.Rudar ima najmanje sanse ali ito vrijedi sacekati.Mislim da ce ova sezona biti uzbudljiva.invincible1921 je napisao/la:Eo blizi se nova sezona pa da napisem par razmisljanja. Što se tiče ispadanja ubijeđen sam da se 5 putnika već zna i da će se za to jedno mjesto ganjati dvije ekipe.
Ispadaju: Drina, Vitez, Radnik i ove dvije pridoslice.
Prva 4: Zeljo, Sarajevo, Siroki, Zrinjski
Velez, Olimpic ce bit tu negdje, al u stvari nigdje.
Sloboda i Celik tresla se gora rodio se mis ko i svake godine. Bice prica da idu na everopu onda ce spasavat opstanak
Borac ni sam ne znam sta da ocekujem mogu bit i u borbi za evropu a mogu se i ugasit...
Slavija i Travnik ce se po mom misljenju borti da ne ispadnu
A sad su svi svjesni da 6 timova ispada i sam Bog zna kakvih ce malverzacija, lobiranja, kupovine biti tu.
O ovome mozemo mozda oko 25 kola.
Ko od harama zivi, godisnje dva puta ne podrigne.
- pravnik1981
- Kontakt:
Svaka tekma sto se moze igrat pod reflektorima nek se igra (tamo negdje do kraja 10 mj.) ovo ostalo kako je tako je...mislim da bi to bilo dobro radi vrucina...al izmislit ce nas savez nesto drugacije jer zasto bi jednostavno kad moze komplikovano...
pa ko može i igra pod reflektorima..koja budala će igrat u 17h po ovoj vrućinipravnik1981 je napisao/la:Svaka tekma sto se moze igrat pod reflektorima nek se igra (tamo negdje do kraja 10 mj.) ovo ostalo kako je tako je...mislim da bi to bilo dobro radi vrucina...al izmislit ce nas savez nesto drugacije jer zasto bi jednostavno kad moze komplikovano...
zato treba pooštriti uvjete i licenciranje da se više ne brukamo i da napokon krenemo naprijed
Najbolje da igraju u jutarnjem terminu u 7.30

U programskoj shemi pise da ce Arena prenositi Zrinjski - Olimpic..nedelja 19.00h...ali sad koliko je to pouzdano sto oni pisu, to niko ne znabistrikboy je napisao/la:Arena ce raditi Borac-Željo!
Borac-Željo će biti na MojaTV garant...kao i prošle sezone..najveća glupost koja postoji..edo07 je napisao/la:U programskoj shemi pise da ce Arena prenositi Zrinjski - Olimpic..nedelja 19.00h...ali sad koliko je to pouzdano sto oni pisu, to niko ne znabistrikboy je napisao/la:Arena ce raditi Borac-Željo!
može l' neko postavit' sliku rasporeda svih kola? 
- BitiSrcemVezan
- Kontakt:
Chinaglia je napisao/la:može l' neko postavit' sliku rasporeda svih kola?

1946
druže, hvala
ispravite me ako griješim, Moja TV prenosi gostujuće tekme Sarajeva i Selje, a da l' su njihovu svaku domaću tekmu prenosili na BHT ili Arenasport?
ispravite me ako griješim, Moja TV prenosi gostujuće tekme Sarajeva i Selje, a da l' su njihovu svaku domaću tekmu prenosili na BHT ili Arenasport?
Gdje ce ko tebe ispravljatChinaglia je napisao/la:druže, hvala![]()
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
- BitiSrcemVezan
- Kontakt:
Ja znam recimo da su u zadnjoj polusezoni prenošeni svi mečevi Sarajeva i kući i na strani osim tekme protiv Obarske. Dakle uglavnom bude prenos al' nije pravilo ko za moju tv na straniChinaglia je napisao/la:druže, hvala![]()
1946
Suspendovani fudbaleri za prvo kolo:
Vernes Selimović (Čelik)
Nemanja Kartal (Slavija)
Nebojša Runić (Borac)
Goran Jurić (Vitez)
Miloš Stojčev (Sarajevo)
Jadranko Bogićević (Olimpic)
Irfan Jašarević (Travnik)
Radosav Aleksić (Travnik)
Muharem Čivić (Travnik)
Samir Memišević (Radnik)
Darko Bošković (Drina)
Šerif Hasić (Mladost DK)
Sekuba Diata ( Željezničar)
Vernes Selimović (Čelik)
Nemanja Kartal (Slavija)
Nebojša Runić (Borac)
Goran Jurić (Vitez)
Miloš Stojčev (Sarajevo)
Muharem Čivić (Travnik)
Samir Memišević (Radnik)
Darko Bošković (Drina)
Šerif Hasić (Mladost DK)
Travnik
pravi mesari 
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
- BitiSrcemVezan
- Kontakt:
TOOOOOOOOOOOOOOOOOOOPappy je napisao/la:Suspendovani fudbaleri za prvo kolo:
Vernes Selimović (Čelik)
Nemanja Kartal (Slavija)
Nebojša Runić (Borac)
Goran Jurić (Vitez)
Miloš Stojčev (Sarajevo)
Muharem Čivić (Travnik)
Samir Memišević (Radnik)
Darko Bošković (Drina)
Šerif Hasić (Mladost DK)
1946
Nema Milosaa!Pappy je napisao/la:Suspendovani fudbaleri za prvo kolo:
Vernes Selimović (Čelik)
Nemanja Kartal (Slavija)
Nebojša Runić (Borac)
Goran Jurić (Vitez)
Miloš Stojčev (Sarajevo)
Muharem Čivić (Travnik)
Samir Memišević (Radnik)
Darko Bošković (Drina)
Šerif Hasić (Mladost DK)
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
7:0 na Pirotijoker90 je napisao/la:Nema Milosaa!Pappy je napisao/la:Suspendovani fudbaleri za prvo kolo:
Vernes Selimović (Čelik)
Nemanja Kartal (Slavija)
Nebojša Runić (Borac)
Goran Jurić (Vitez)
Miloš Stojčev (Sarajevo)
Muharem Čivić (Travnik)
Samir Memišević (Radnik)
Darko Bošković (Drina)
Šerif Hasić (Mladost DK)
Sekuba Diata ( Željezničar)Razmontirat cemo Drinu..
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- invincible1921
- Kontakt:
Evo recimo u ovoj situaciji kao i u posljednjih par kola se vidi problem sa reflektorima....zaista ne bi bio u kozi fudbalera koji moraju gostovati u vrapcicima recimo...
=\_1921_/=
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.