Ma ovo je forum i imam pravo da iznesem svoje misljenje, nikoga ne vrijedjam. I ja nikad ne pljujem svetinju Zvijezdu, ali pljuvao sam igrace, ocito zasluzeno, pljuvao sam upravu vjerovatno zasluzeno, eh kad sam pljuvao po segrtu od prvog dana jer nisam pao na njegove price, a na kraju sam bio upravu on je za 90% ovih "realnih" forumasa bio TATA SEGRT. prema tome i dalje cu pisat sta mislim, i volio bi da ne budem upravu kao za onaj gore post. Nisam sad rijeci rekao za nedima jer mislim da poslije ere Ratka nije dosao bolji trener. I bez obzira na rezultat nece biti on kriv, jer sam se uvjerio u njegov rad na treninzima, pristup, rad, red, disciplina sve naj naj. Ali i dalje tvrdim da igracki Kadar nije upotpunjen za expresan povratak, jer se opet nakupljaju kvazi igraci poput ovog basica a nece ni klupu grijati, a ima platu, stan, hranu sve. Tako da...ja nisam od onih koji pljuju kad nema rezultata. Ja otpocetka kazem koje stvari nisu dobre. Toliko...combe je napisao/la:Činjenica je da se ovdje neki naši dižu kao da smo Barcelona a to nije dobro. Počev od ekipe stadiona itd. Ja neznam da li neko od ove naše djece zna da u našoj ligi imaju tri stadiona na kojima su se igrale evropske utakmice (Bihać, Orašje, Banovići),tako da ne pravimo od našeg Wembley. Što više budemo srali sa ostalim ekipama i gradovima to gore.