NK Zvijezda Gradačac

vijestifriske
Kontakt:

Re: NK Zvijezda Gradačac

Post Postao/la vijestifriske » 19 jul 2015, 09:36

combe je napisao/la:Činjenica je da se ovdje neki naši dižu kao da smo Barcelona a to nije dobro. Počev od ekipe stadiona itd. Ja neznam da li neko od ove naše djece zna da u našoj ligi imaju tri stadiona na kojima su se igrale evropske utakmice (Bihać, Orašje, Banovići),tako da ne pravimo od našeg Wembley. Što više budemo srali sa ostalim ekipama i gradovima to gore.
Ma ovo je forum i imam pravo da iznesem svoje misljenje, nikoga ne vrijedjam. I ja nikad ne pljujem svetinju Zvijezdu, ali pljuvao sam igrace, ocito zasluzeno, pljuvao sam upravu vjerovatno zasluzeno, eh kad sam pljuvao po segrtu od prvog dana jer nisam pao na njegove price, a na kraju sam bio upravu on je za 90% ovih "realnih" forumasa bio TATA SEGRT. prema tome i dalje cu pisat sta mislim, i volio bi da ne budem upravu kao za onaj gore post. Nisam sad rijeci rekao za nedima jer mislim da poslije ere Ratka nije dosao bolji trener. I bez obzira na rezultat nece biti on kriv, jer sam se uvjerio u njegov rad na treninzima, pristup, rad, red, disciplina sve naj naj. Ali i dalje tvrdim da igracki Kadar nije upotpunjen za expresan povratak, jer se opet nakupljaju kvazi igraci poput ovog basica a nece ni klupu grijati, a ima platu, stan, hranu sve. Tako da...ja nisam od onih koji pljuju kad nema rezultata. Ja otpocetka kazem koje stvari nisu dobre. Toliko... :kafa:
sve za nasu zvijezdu !!!!!

theboss_RD07
Kontakt:

Post Postao/la theboss_RD07 » 19 jul 2015, 11:25

kao sto sam vec napisao, sa Segrtom smo odigrali 4 odlicne prijateljske utakmice pa smo ispali.
Igra kombinovan sastav od 2x11 igraca a vecina tih igraca prvi put igra zajedno. Ne znam sta ocekujete, pa i Barcelonu bi dobili da tako igraju

Tkanton
Kontakt:

Post Postao/la Tkanton » 19 jul 2015, 11:42

vijestifriske je napisao/la:
combe je napisao/la:Činjenica je da se ovdje neki naši dižu kao da smo Barcelona a to nije dobro. Počev od ekipe stadiona itd. Ja neznam da li neko od ove naše djece zna da u našoj ligi imaju tri stadiona na kojima su se igrale evropske utakmice (Bihać, Orašje, Banovići),tako da ne pravimo od našeg Wembley. Što više budemo srali sa ostalim ekipama i gradovima to gore.
Ma ovo je forum i imam pravo da iznesem svoje misljenje, nikoga ne vrijedjam. I ja nikad ne pljujem svetinju Zvijezdu, ali pljuvao sam igrace, ocito zasluzeno, pljuvao sam upravu vjerovatno zasluzeno, eh kad sam pljuvao po segrtu od prvog dana jer nisam pao na njegove price, a na kraju sam bio upravu on je za 90% ovih "realnih" forumasa bio TATA SEGRT. prema tome i dalje cu pisat sta mislim, i volio bi da ne budem upravu kao za onaj gore post. Nisam sad rijeci rekao za nedima jer mislim da poslije ere Ratka nije dosao bolji trener. I bez obzira na rezultat nece biti on kriv, jer sam se uvjerio u njegov rad na treninzima, pristup, rad, red, disciplina sve naj naj. Ali i dalje tvrdim da igracki Kadar nije upotpunjen za expresan povratak, jer se opet nakupljaju kvazi igraci poput ovog basica a nece ni klupu grijati, a ima platu, stan, hranu sve. Tako da...ja nisam od onih koji pljuju kad nema rezultata. Ja otpocetka kazem koje stvari nisu dobre. Toliko... :kafa:

Sam si reko pljuješ non stop i sve redom naravno da ćeš nekad pogodit isto ko sto pisko uvijek sve kuje u zvijezde i nekad pogodi a većinom ste obojica u krivu

DevilsAdvocate
Kontakt:

Post Postao/la DevilsAdvocate » 19 jul 2015, 11:57

Glavno kad neko kaze da ''nije dobro'' sto kujemo Zvijezdu u zvijezde, pa jel Zvijezda il nije ? :D hahaha

Nego sta koga boli **** sto se mi na forumu dizemo, kako to ne moze biti dobro, pa jel mi igramo il igraci, jel mi dovodimo igrace il uprava ? Dajete preveliki znacaj ovom forumu a glavni su mi oni iz Lukavca koji se odma fataju na sve provokacije a ne kontaju da sto oni vise pokusavaju da nas spuste na zemlju mi iz inta sve se vise dizemo da bi njih nervirali hahah :D Samo mene nerviraju ovi sto dodju samo da pljuju a kad je dobro nema ih nigdje, ja sam uvijek bio prvi i da pljujem i da hvalim tako da... :)
'I was young, I was survivin' the times. Waitin' for my moment, I was destined to shine..'

crvenobijeli
Kontakt:

Post Postao/la crvenobijeli » 19 jul 2015, 13:18

Mi cemo tek na polusezoni dovesti prave provjerene igrace,a dosta ce zavisit koje cemo mjesto bit,po meni ova ekipa ce biti medju prvih 5,onda ce se na proljece dovest igraci za pl.i onda pokusat sta uradit,i ptica na grani zna da ova ekipa bez 1 dobrog spica nemoze puno toga uradit,al mi posebno godi sto smo barca naspram ovih lukavcana :urnebes:
ZVIJEZDA SIJA VJECNO !!!!

BiberBiber
Kontakt:

Post Postao/la BiberBiber » 19 jul 2015, 13:50

DevilsAdvocate je napisao/la:Evo dezurnih filozofa Bibera i vjestifriske koji jedva cekaju neki poraz da dodju da nam sole pamet :rol: :rol: :rol:
Umiri ti od smijeha koliko hoćeš al ovo je istina, vrati se malo na moje postove u PL šta sam piso a vi isti ste Šegrta dizali u nebesa a čojk nas lijepo izbaci iz lige, sad u ovoj krkanskoj ligi biće teže bit među prvi pet nego opstat u PL, vidjećeš šta znači igrat u Gračanici, Lukavcu, Banovićima

moranjak
Kontakt:

Re: Odg: NK Zvijezda Gradačac

Post Postao/la moranjak » 19 jul 2015, 14:35

Kako se blizi prvenstvo vidim da ce nam biti veoma tesko posto ova uprava nije znala trgovat sto se tice dogovaranja utakmica tesko da ce i u ovoj ligi sta moci odradit nemamo nekog covjeka od zadatka ali ipak ovoj upravi sto svega ostalog tice kapa do poda još kad bi nas obradovali sta u vezi stadiona ....

vatreni
Kontakt:

Post Postao/la vatreni » 19 jul 2015, 15:48

Trebali su nasi organizovati jednu jaču provjeru,kao generalku za nekog od premijerligasa.Oni se uigravaju sa slabijim ekipama,a i sa njima jedva izađes ukraj.Kako Metallaghe sa Čelikom odigra dobro,pa Sloga dobi Velež......jbg.trebali su sa Kupresa direktno u Gradačac pa preko vikenda sa Slobodom TZ.bar.A ne usput sa Novim Travnikom.Haman nema ko da ugovori ili ne zelimo ponizavati premijerligase da gube od nas :urnebes: :urnebes: :urnebes:

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 19 jul 2015, 18:49

jesul stigle hairlije,pa niko nista nezna
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac

Nova sezona nova nafaka

Kvota
Kontakt:

Post Postao/la Kvota » 19 jul 2015, 23:01

Nikad nisam bio pesimista, al ova sezona mi smrdi kao i na prijasnje dvije! Daj boze da grijesim al , bolje da se pripremimo za sredinu tabele nego na nemoguce sa ovakvom ekipom! Ponavljam daj boze da grijesim al sumnjam!!!

reddragon001
Kontakt:

Post Postao/la reddragon001 » 19 jul 2015, 23:14

Ljudi koji su gledali utakmicu kazu da Zvijezda nikad spremnija nije bila sto se tice fizicke spreme na generalci treba vidjeti dali su teske noge samo plod losih igara ili neuigranost ili nesto trece???

Kvota
Kontakt:

Post Postao/la Kvota » 19 jul 2015, 23:21

Mozda grijesim, al gledajuci druge ekipe iz naseg ranga kojima su isto noge teske postizu golove, sto nije slucaj kod nase Zvijezde koja ubode svaku drugu tekmu ko corava koka!

zmaj od b.
Kontakt:

Post Postao/la zmaj od b. » 19 jul 2015, 23:23

Bila su trojica ljudi iz Gradačca jučer na utakmici, valjda su navijači Zvijezde, pa ako vas interesuju prave informacije obratite se njima, pa nećete morati nagađati o igri i ko je kome očitao lekciju!

Kvota
Kontakt:

Post Postao/la Kvota » 19 jul 2015, 23:25

Druze nije ovo kviz! Valjda znas ko su ti i da se prenesu informacije! Il da nagadjamo od 35000000 stanovnika koji su ti!?

zmaj348
Kontakt:

Post Postao/la zmaj348 » 20 jul 2015, 07:53

DevilsAdvocate je napisao/la:Glavno kad neko kaze da ''nije dobro'' sto kujemo Zvijezdu u zvijezde, pa jel Zvijezda il nije ? :D hahaha

Nego sta koga boli **** sto se mi na forumu dizemo, kako to ne moze biti dobro, pa jel mi igramo il igraci, jel mi dovodimo igrace il uprava ? Dajete preveliki znacaj ovom forumu a glavni su mi oni iz Lukavca koji se odma fataju na sve provokacije a ne kontaju da sto oni vise pokusavaju da nas spuste na zemlju mi iz inta sve se vise dizemo da bi njih nervirali hahah :D Samo mene nerviraju ovi sto dodju samo da pljuju a kad je dobro nema ih nigdje, ja sam uvijek bio prvi i da pljujem i da hvalim tako da... :)
mislim da su skontali,više se ne pojavljuju na našoj temi :rol:

vatreni
Kontakt:

Post Postao/la vatreni » 20 jul 2015, 16:10

Neki kriju,a neki već javno najavljuju svoje premijerligaške ambicije,evo i Banovići se pojačavaju i žele ulazak.Biće gusto,biće svačega.Vazno je da sigurno opstajemo :hmmmmm: :hmmmmm: :hmmmmm:

DevilsAdvocate
Kontakt:

Post Postao/la DevilsAdvocate » 20 jul 2015, 17:29

Ma Zvijezda ulazi 100% opustite se, mozda u pocetku bude par losih rezultat ali kad to Nedim poslozi ima da deremo guzove, mada ja vjerujem da ce ih spremiti cak i do pocetka prventva pa da odma krenemo silovito :D Imamo prve 2 utakmice lagane i onda svi u Jajce !!! :D
'I was young, I was survivin' the times. Waitin' for my moment, I was destined to shine..'

josip3
Kontakt:

Post Postao/la josip3 » 20 jul 2015, 18:57

DevilsAdvocate je napisao/la:Ma Zvijezda ulazi 100% opustite se, mozda u pocetku bude par losih rezultat ali kad to Nedim poslozi ima da deremo guzove, mada ja vjerujem da ce ih spremiti cak i do pocetka prventva pa da odma krenemo silovito :D Imamo prve 2 utakmice lagane i onda svi u Jajce !!! :D
Pa ko i Mladost tricu popijete ;)

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 20 jul 2015, 19:10

josip3 je napisao/la:
DevilsAdvocate je napisao/la:Ma Zvijezda ulazi 100% opustite se, mozda u pocetku bude par losih rezultat ali kad to Nedim poslozi ima da deremo guzove, mada ja vjerujem da ce ih spremiti cak i do pocetka prventva pa da odma krenemo silovito :D Imamo prve 2 utakmice lagane i onda svi u Jajce !!! :D
pa popit ce te i vi u gradaccu ne sekiraj se
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac

Nova sezona nova nafaka

crvenobijeli
Kontakt:

Post Postao/la crvenobijeli » 21 jul 2015, 09:08

josip3 je napisao/la:
Popit cemo tricu al bodova momak :tokralju: :bih:
ZVIJEZDA SIJA VJECNO !!!!

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.