BiH tenis

Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage

Koji ranking očekujete naših na kraju 2018?

Anketa je završila: 31 dec 2017, 18:05.

Damir ulazi u TOP 20
14
16%
Damir će ostati između 30. i 50. pozicije
11
13%
Mirza ulazi u TOP 100
10
12%
Mirza će biti oko 120. pozicije
11
13%
Aldin ulazi u TOP 150
8
9%
Aldin ispada iz TOP 200
10
12%
Tomo ulazi u TOP 200
9
11%
Tomo ostaje oko 250. pozicije
12
14%

Ukupno glasova: 85

shminka
Kontakt:

Re: BiH Tenis

Post Postao/la shminka » 20 jul 2015, 12:47

Rezultat iz novembra 2014. je baš bitan za juli 2015. :lol: :lol: :lol:

gonzales
Kontakt:

Post Postao/la gonzales » 20 jul 2015, 12:50

shminka je napisao/la:Rezultat iz novembra 2014. je baš bitan za juli 2015. :lol: :lol: :lol:
:rol: :rol:
Nisi momak u toku uopšte a praviš se pametan.
Od tog meča pa do DC nije ništa ni igrao, al eto nije bitan.
OTIŠAO SAM DA PRONAĐEM SEBE, AKO DOĐEM PRIJE NEGO ŠTO SE VRATIM, ZADRŽITE ME!

shminka
Kontakt:

Post Postao/la shminka » 20 jul 2015, 12:57

To ti misliš, ali nije tačno :D
Zadnja izmjena: shminka, dana/u 20 jul 2015, 12:57, ukupno mijenjano 1 put.

remA1
Kontakt:

Post Postao/la remA1 » 20 jul 2015, 12:57

SiouxLukavac je napisao/la:Nakon Damirovog ponašanja u zadnjem meču, napišem na njegovoj FB stranici da osuđujem to ponašanje, kritika s razlogom kao i 90% ostalih što osuđuju to. Da bi maloprije na FB dobio poruku od Damira, kontam reko zayebaje me neko, jaran mi njega gotivi pa mene našao zayebavat, ja uđem na profil, kad nije fejk nikakav, njegov pravi profil.

Javi mi se, "seljačino, šta pišeš ovo o meni", odgovorih da stojim iza svega što sam napisao, kaže opet on meni "pišeš kako jeste?", potvrdim opet da je tako kako sam i napisao da je sramota kako i igra i kako se ponaša.

Zanima me jel se i ostalima javljao koji su ga kritikovali a takvih je više od 90%? Ako je zaista on, nek ga je sramota, nikad od njeg ni čovjeka, ni sportaša a kamoli tenisera. SRAMOTA!!!

Može li neki screeenshot !?

gonzales
Kontakt:

Post Postao/la gonzales » 20 jul 2015, 13:19

shminka je napisao/la:To ti misliš, ali nije tačno :D
Igrao je neke futurese u junu i julu, odlične rezultate ostvario :lol: :lol:
http://www.tennisexplorer.com/player/na ... nnual=2015
Na rezultatima ih uopše nema, eto koliko su bitni. :zzz:

shminka
Kontakt:

Post Postao/la shminka » 20 jul 2015, 13:20

Jah, a onaj meč iz novembra koji si spomenuo je bio na World Tour Finalu, pa je on bitan :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

SiouxLukavac
Kontakt:

Re: Odg: RE: Re: BiH Tenis

Post Postao/la SiouxLukavac » 20 jul 2015, 13:21

remA1 je napisao/la:
SiouxLukavac je napisao/la:Nakon Damirovog ponašanja u zadnjem meču, napišem na njegovoj FB stranici da osuđujem to ponašanje, kritika s razlogom kao i 90% ostalih što osuđuju to. Da bi maloprije na FB dobio poruku od Damira, kontam reko zayebaje me neko, jaran mi njega gotivi pa mene našao zayebavat, ja uđem na profil, kad nije fejk nikakav, njegov pravi profil.

Javi mi se, "seljačino, šta pišeš ovo o meni", odgovorih da stojim iza svega što sam napisao, kaže opet on meni "pišeš kako jeste?", potvrdim opet da je tako kako sam i napisao da je sramota kako i igra i kako se ponaša.

Zanima me jel se i ostalima javljao koji su ga kritikovali a takvih je više od 90%? Ako je zaista on, nek ga je sramota, nikad od njeg ni čovjeka, ni sportaša a kamoli tenisera. SRAMOTA!!!

Može li neki screeenshot !?
Moze, javi se na pp.
U medjuvremenu me blokirao :D

A mogu navece postavit i ovdje na forum.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

gonzales
Kontakt:

Post Postao/la gonzales » 20 jul 2015, 13:21

shminka je napisao/la:Jah, a onaj meč iz novembra koji si spomenuo je bio na World Tour Finalu, pa je on bitan :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Tako nekako

EdoMajka100
Kontakt:

Post Postao/la EdoMajka100 » 20 jul 2015, 13:45

Eto vidite ko je i sta je :puke: ma jasta nego da je on ako se onako ponasa pred svojim protivnikom,sudijom i publikom koja dode na mec zasto ne bi tebi tako nesto napisao mali je obicna kerina od covjeka :puke: :puke: :puke: sramota za BIH.. SRAMOTA

TMmanija2012
Kontakt:

Post Postao/la TMmanija2012 » 20 jul 2015, 14:18

Promjenite temu ISPOVJEDAONICA NESRECNE DJECE .. kakve diabole ovdje dangube. Nego sretno nasima ove sedmice .

SiouxLukavac
Kontakt:

Post Postao/la SiouxLukavac » 20 jul 2015, 15:16

Dobro, normalno da će ga manijaci braniti, razumijem.

Kao prvo, momku nisam psovao da bi se zbog toga javio i ovako pisao, kritikovao kao i 90% ostalih.
Lično nemam ništa protiv momka, čak šta više, dok je bio junior, bio sam ponosan i navijao za njega jer sam mislio da bi mogao napraviti veliku karijeru, ali vremenom me demantovao i sa svojim ponašanjem mi je postao mrzak.

Slao mi je sa pravog profila poruke, poslao mi je njegov fan u inbox njegov link i profili se podudaraju, mada ne mogu otvoriti jer me blokirao. Opet kažem, nemam ništa protiv njega, postavit ću ove slike i neću se više uključivat u raspravu, jedino ako bude potrebno, slike sve govore. Sad ne znam jel on pisao ili neko ko vodi taj njegov profil, ali opet kako god treba ga biti SRAMOTA.
slika
slika
slika

remA1
Kontakt:

Post Postao/la remA1 » 20 jul 2015, 15:25

SiouxLukavac je napisao/la:Dobro, normalno da će ga manijaci braniti, razumijem.

Kao prvo, momku nisam psovao da bi se zbog toga javio i ovako pisao, kritikovao kao i 90% ostalih.
Lično nemam ništa protiv momka, čak šta više, dok je bio junior, bio sam ponosan i navijao za njega jer sam mislio da bi mogao napraviti veliku karijeru, ali vremenom me demantovao i sa svojim ponašanjem mi je postao mrzak.

Slao mi je sa pravog profila poruke, poslao mi je njegov fan u inbox njegov link i profili se podudaraju, mada ne mogu otvoriti jer me blokirao. Opet kažem, nemam ništa protiv njega, postavit ću ove slike i neću se više uključivat u raspravu, jedino ako bude potrebno, slike sve govore. Sad ne znam jel on pisao ili neko ko vodi taj njegov profil, ali opet kako god treba ga biti SRAMOTA.
slika
slika
slika

Ovo je plafon fkt :(

btw. Forum me nešto zeza pa ne znam da li ti je stigla PP. :)

Heller
Kontakt:

Post Postao/la Heller » 20 jul 2015, 15:25

EdoMajka100 je napisao/la:

Eto vidite ko je i sta je :puke: ma jasta nego da je on ako se onako ponasa pred svojim protivnikom,sudijom i publikom koja dode na mec zasto ne bi tebi tako nesto napisao mali je obicna kerina od covjeka :puke: :puke: :puke: sramota za BIH.. SRAMOTA
Ironija da ti pises ovo a na avataru lik kojem je plakanje svakodnevnica i baljenje pred kamerama :rol: :rol:
Nullius in verba

Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.

EdoMajka100
Kontakt:

Post Postao/la EdoMajka100 » 20 jul 2015, 15:29

Heller je napisao/la:
EdoMajka100 je napisao/la:

Ironija da ti pises ovo a na avataru lik kojem je plakanje svakodnevnica i baljenje pred kamerama :rol: :rol:
Sta rece bolan..

:facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm:
:damn: :damn: :damn: :damn: :damn: :damn:

Heller
Kontakt:

Post Postao/la Heller » 20 jul 2015, 15:35

Protiv Karlovica kad je izgubio, a i sline fino idu :mrgreen: i tako dalje i tako blize :wave:
Nullius in verba

Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.

Unofficialpage
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Unofficialpage » 20 jul 2015, 16:55

Sramotno Damire. Trebaš se za ovo javno izvinuti. Ovako se pravi sportista ne ponaša.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!

Damir Dzumhur!!!!

Roger Federer the Best!!!!!!!

shminka
Kontakt:

Post Postao/la shminka » 20 jul 2015, 16:57

Al zato pravi navijači mogu da rade šta hoće :D

Unofficialpage
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Unofficialpage » 20 jul 2015, 17:02

Drugo su navijači. Može on nešto na svom profilu napisat, neko opravdanje ili malu kritiku ali da se tiče sviju a ne obračat se pojedincu. PR služba mu je slaba, radi ono što ne bi smio. Za ovo nema opravdanja.

Damir Dzumhur!!!!

Ethel
Kontakt:

Post Postao/la Ethel » 20 jul 2015, 17:24

Unofficialpage je napisao/la:Drugo su navijači. Može on nešto na svom profilu napisat, neko opravdanje ili malu kritiku ali da se tiče sviju a ne obračat se pojedincu. PR služba mu je slaba, radi ono što ne bi smio. Za ovo nema opravdanja.
Na kraju krajeva navijaca je na hiljadu i uvijek ce se naci neko, ali on je jedan i ovakvo ponasanje nema opravdanja da je Roger Federer, a ne neki lik koji je skoro usao u top 100.
Forever and ever, we’ll follow the boys, of Man United, The Busby Babes.
#MFFL
Som-Hi Barça

Unofficialpage
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Unofficialpage » 20 jul 2015, 17:35

Ethel je napisao/la:
Unofficialpage je napisao/la:Drugo su navijači. Može on nešto na svom profilu napisat, neko opravdanje ili malu kritiku ali da se tiče sviju a ne obračat se pojedincu. PR služba mu je slaba, radi ono što ne bi smio. Za ovo nema opravdanja.
Na kraju krajeva navijaca je na hiljadu i uvijek ce se naci neko, ali on je jedan i ovakvo ponasanje nema opravdanja da je Roger Federer, a ne neki lik koji je skoro usao u top 100.
Samim odabirom sporta kao profesijom si sebi odabrao da će ti neko psovat, po neku ružnu riječ reći. To treba samo ignorisat. Ovo je seljačko ponašanje, ovako se ne ponaša sportista. On je ambasador BiH i treba dobro da pazi šta piše, šta govori.

Damir Dzumhur!!!!

Odgovori

Natrag na “Tenis BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 12 gostiju.